- 6 Temmuz 2016
- 1.552
- 1.298
- 83
- 29
- Konu Sahibi endless love
- #3.601
Tamam sorarım Canım inşallahCanm yarın sorabilirsen bana haber verir msn ben perş gidicem o zmna kadar merakta kalmıyım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam sorarım Canım inşallahCanm yarın sorabilirsen bana haber verir msn ben perş gidicem o zmna kadar merakta kalmıyım![]()
Canım ben oğlumda marıncap kullandım balık yapı kapsülKizlar soyle bi sorunum var benim. Balik yemeyen biriyim çocukluğumdan beri. Ogluma hamileyken omega takviyesi kullanmadim hic. Şükür sorun olmadi ama depolarimdan almis olacak. Suanda depolarim degil mi takviye olarak hangi markayi almaliyim bilgisi olan var mi? Erkenden alip baslamak istiyorum.
Merhaba kizlar, beni de ekleyebilirsiniz :) Bu cuma kontrolum var insallah keseyi gorurum. Cok heyecanliyim, bir taraftan da endiseliyim. Cunku gogus hassasiyeti, arada olusan karin agrilari disinda hicbirsey hissetmiyorum. Umarim hersey yolundadir.. Insallah hepimiz saglikla aliriz bebislerimizi kucagimiza :)
Hayatım bende şuan ımom kullanıyorum ana o folikasit için verdi ilk 3 aydan sonra onu kesecem yerine balık Yağı kullanacamCanım bana doktorum İmom omega diye bi hapı tavsiye etti ben onu kullanıyorum
Canim ben bugun 5+4 oldum.onumuzdeki persembeye aldim randevu ama yarin yine hcg vericemdoğru diyorsun fazla kilo da iyi değil tabi,keseyi gördünüz mü canım , ben daha kadın doğuma gitmedim, acilde yaptırdım testi, yarın da sağlık ocağında bi daha yaptıracağım b hcg artmış ise, keseyi göreceğim hafta gideyim diyorum kadın doğum doktoruna, bi daha bi daha gidip durmayayım
Hoşgeldin canım endişelenme bende öyleyim genel olarak :)
Bilgilerini yazarsan eklerim tabiki:)
Can'ım imom omega içince hiç balık yemesende yetiyormuş.yeni Doğum yapmış bi arkadasım var imom kullanıyorum dedim oda balık yiyemiyodu doktor hiç yemesende bu ona yeter demiş.Kizlar soyle bi sorunum var benim. Balik yemeyen biriyim çocukluğumdan beri. Ogluma hamileyken omega takviyesi kullanmadim hic. Şükür sorun olmadi ama depolarimdan almis olacak. Suanda depolarim degil mi takviye olarak hangi markayi almaliyim bilgisi olan var mi? Erkenden alip baslamak istiyorum.
Ne demek canım nemutlu seni ferahlattıysam sevindim Rabbim gönlümüzdekileri kucagımıza almayı hepimize nasip etsinYaren6 Allah bagislasin.Dogru diyorsun tabikide iyi de kotude allahtan beklemekten başka çare yok.tesekkur ederim içimi rahatlattin :)
Benim su an icin rahat geciyo niyeyse bebek yokken bile hep erkek hissediyodum hala oyle. Ama altin gordum bilemiyorumOnu bunu bilmemde kızlar zor hamilelik genelde kız bebek oluyo hep. erkekbebek gebeligi daha rahat geciyo cevremde hep öyleydi bu tez dogrumu sizcede
Saglıklı hayırlı evlat olsunda canım ilk bebwgin demi zaten ne farkederkiBenim su an icin rahat geciyo niyeyse bebek yokken bile hep erkek hissediyodum hala oyle. Ama altin gordum bilemiyorum![]()
Hımm iyi o zamn normal, geri ilkinde benim 6. Haftada başlamıştı bulantılarCnm 5.haftafa normal hatta 6 da da ben de hep ayni seyi yazuodm sanki hamile deilm die. 7. Haftadn sonra gorecm seni:)
Kızlar bende çok şükür hamileyim . 1 tüp bebek denemesi ilac tedavisinden sonra bebeğim doğal yolla geldi bana . Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu bayram da allahım bana çifte bayramı birden yaşattı 4+5 keseyi bile gorduk çok şükür![]()
Tamam bende onu kastettim bunun için çiğ et yenmeyecek yeşillik tüketilirken dikkat edilecek. Kedi köpekten uzak durulacak pozitif olmaması için. Arkadaşa bunlar yapışacak diye söylemiştim ben zatenNegatif olmasi bu virusu vucudunun daha once almadigini gosteriyor. Olmasi gereken negatif olmasi. Hamilelik boyunca da bu virusu almamak icin de dikkat etmek gerekiyor.
Aynen canim senin demi ilk bebeğin bendaha once bir hamilelik geçirdim kurtajla sonuclandi bu sene daha sonra bir ay oncede kimyasal olmuştu oyuzden cok tedirginim inşallah bebegimiz sağlıklıca buyurler kucagimiza aliriz
Offf kizlar gün geçmiyor saat geçmiyor cuma günü kontrolum var keseyi gorcez sonrada kalp atisi için bekleyecegiz .ignelerden dolayi karnim bayagi morardi şimdiden.
Haklisin aslinda cok stres yapioruz koruyoruz olacağı varsa oluyor dediğin gibi inşallah sağlıklıca kucağımıza alırız evlatlarımızı bu sefer. Bende aşırı halsizlik var cumada boyleydim bugunde inşallah bebiş rahat olsunda buyusunde başka bi istegim yokBen önceden iki hamilelik gecirdim fakat ikiside karnimda öldü kürtajla alindilar. Insallah bu sefer bisey olmazda ilk bebegim olur :) ben ikincisinde daha tedirgindim. Simdi kendime bir söz verdim rahat olucam cok düsünüyorum yoksa. Olmasada Allahin bir bildigi vardir bunada sükür. Simdi kan sulandirici igne kullanacam bakalim bi ise yariyacak mi.
Aaa ewet canım aynı. Jakkımızda hayırlısı sen gittinmi dra hangi şehirdesinYaren6 seninle ayni bat tarihimiz hepimiz icib hayirli olsun