- 3 Eylül 2013
- 938
- 847
- 123
- Konu Sahibi endless love
- #4.921
Kizlar benim gaz kabizlik sorunum felaket
dr. Duphalac şurup verdi kabizlik icin ama o daha da gaz yapti siz ne durumdasiniz cozum bulan var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma canm bende öyleyim kabizlikdan ziyade gaz sıkışması çok yaşıyorum her sabah kuru kayısı yi sıcak suyun içine atip içmeyi dusunuyorum o biraz daha rahatlatiyormus.Kizlar benim gaz kabizlik sorunum felaketdr. Duphalac şurup verdi kabizlik icin ama o daha da gaz yapti siz ne durumdasiniz cozum bulan var mi
Ben yaşıyorum dünden beri doktoruma haber verdim istirahat et dedi bol su iç dedi..kalp atışı icin salı günü gideceğiz o zamana kadar ilaç veremem dedi hayırlısı inşallah bebişim iyidirKahverengi lekelenme yaşayan var mi aranizda?
Ay..canm şimdi sen cips diyince canm baharatlı cips istediÇikolata mutluluk salgılıyor Ye gitsin akşam bende Can'ım çok istedi cips yedim :)
Kan testinde bile iliskiden 7-8gun gecmesi lazim ..oyle idrar testindr hemencecik belli olmazKizlar diyelim ki iliski adete 3 gun kala falan oldu adet gecikmesinden sonra idrar testinde cikmamasi normal mi?
Ama adete yakin iliski olmus olsada eger tuttuysa gecikme yapar degil miKan testinde bile iliskiden 7-8gun gecmesi lazim ..oyle idrar testindr hemencecik belli olmaz![]()
endless love bitanem benim annene allahtan şifa diliyorum rabbim size bağışlasın
Yerim onu ben maşallah kuzumaBende kendimi çok yorgun hissediyorum bide büyük oğlum ateşlendi
ögüre ögüre tavuk suyuna çorba yaptım ona
![]()
Abartilmadigi surece bitterin faydasi bile var.Off bilmiyorum canım cok istiyo ama bi yandanda korkuyorum bebegime bişey olur diye aranızda cikolata yiyen yokmu kızlar yardım
bence kafanda soru işareti kalmasın kan testi yaptır. Bnde adetimden 5 gün sonra idrar testi yapmıştım iki çizgiside çok belirgindi .Benim adetim 4 gun gecti bugun 5.gundeyim 2 gun gectgnde idrar testi yaptim ilk basta iknci czgi gorundu sonra kayboldu.Bugun sabah yine yaptim bsefer yine iknci czgi cikti epey kaldi snra kaybldu.Bende dedm demkki hamile deglm olsaydm cikardi testte smcta adetm gecms.Ama adete 3 gn kalada ilski olmstu acaba o mu tuttu o yzden geciktgm halde idrar testinde ckmiyor olablir mi diye aklim karsti.
Ben full yatıyorumSelam kizlar ben geldim nasilsiniz? Neler yapiyosunuz?
Acil bana yardım edermısınız kızlar korkuyorum suan. Beta hcg 350cıktı benım dun doktor hamılesın keseyı görmek için persembe gunu gel dedı. Bende mayıs annesı olucam ıns da Ama kanama olursa hemen ara dedı. Benden sımdi böyle igne topu kadar belli belirsız pembe bı leke geldı. Korktum suan da. Varmı fıkrı olan lutfen yardım edın.
Tabi yapar ama adeti duzensiz olan kisilerde genelde goruyoruz cunkü gec yumurtluyorlarAma adete yakin iliski olmus olsada eger tuttuysa gecikme yapar degil mi
Pembe lekeler onensizdir korkmaAcil bana yardım edermısınız kızlar korkuyorum suan. Beta hcg 350cıktı benım dun doktor hamılesın keseyı görmek için persembe gunu gel dedı. Bende mayıs annesı olucam ıns da Ama kanama olursa hemen ara dedı. Benden sımdi böyle igne topu kadar belli belirsız pembe bı leke geldı. Korktum suan da. Varmı fıkrı olan lutfen yardım edın.
Ay yedinmi kız ye hemenAy..canm şimdi sen cips diyince canm baharatlı cips istedi![]()