• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
6+5 canım çok üzgünüm ne yapacağımi bilmiyorum saatlerdir aglayip dua etmekten başka bisey gelmiyor elimden
Aynen bol bol dua et herşey Allahtan geç donlenme olabilir bende şuan 6+4 um bni bir hafta sonra çağırdı 7+3 de gidixem allahım nasip ettiyse bize yaşarız elimizden dua etmekten başka bişey gelmiyo cnm

Bebegimin kalp atisini duydum bugun cok sukur ama esimle kan uyusmazligi var asi yaptirmam gerekiyormus ben dogumdan sonra zannediyordum ama hamile kalinca yaptirmaliymisim.Aranizda benim gibi kan uyusmazligi olan var mı

Aynen bol bol dua et herşey Allahtan geç donlenme olabilir bende şuan 6+4 um bni bir hafta sonra çağırdı 7+3 de gidixem allahım nasip ettiyse bize yaşarız elimizden dua etmekten başka bişey gelmiyo cnm

Allahım büyük bizede bebekerimizi kucağımiza almayı nasip etsin haftaya kadar bekleyelim olmazsa kürtaj dedi olumlu konuşmadı hic

Ben ikili taramayı yaptırmayı düşünüyorum. İlerde neden dememek için. Sonuçta her türlü Bebek benim bebeğim. Bi sorun olsa ki tek doktorla asla kalmam tescillettiririm. Sorun olursa diğer taramalarda düzgün çıkma şansı oluyor. Doktorum da yaptırmamı önerdi. Benim içim yaptırmazsam da rahat etmeyecek çünkü.

Ya be yapsam bilemiyorum ya aklım karıştı:(

Arkadaşlar gece kusan varmı ben geceleri bile lavabodayım
Çok şükür gece uyuyorum ya

Üzülecek birşey yok Canım...Bizler de herkes gibi Anneligimizin tadını cıkaracagiz :anneadayı: Burada acı olan birşey varsa o da şu ; "ÖNYARGI". Toplum olarak bunu yok edemedigimiz sürece, hangi konuda olursa olsun illa ki densizin biri çıkacak iste... Aman neyse salla gitsin, bebişlerimizle ilgilenelim biz :halay:
Bence arkadasimizda eminimki onu demek istememistir. Eminimki dusuncesi sizi kirmak yada saglikli olmiycak demek degildir. Densiz hos bir laf degil kaldi ki kiz gayet alttan da almis. Hepimiz hamileyiz hepimizin endiseleri var bebeklerimizle ilgili hepimizin duygusal anlamda inis cikislarimiz var. Tup bebek sahibi oldugunuz icin bu kadar alinganliga gerek yok bnde ilac kullaniyorum hemde gebelik katagorisi c olan bi ilac neler yaziyo her yerde yok emziremezsin yok soyle yok boyle. Herseyin Allah in nasip kismet ettgini biliyoruz yani.Yanlis anlasmalarda varsa sakince uyarmak en dogrusu densiz yazmak sert sert cevaplar vermek bence asil hos olmayan bu. Bu guzel topigi bu sekilde bozmayalim mide bulantilarimizdan bahsedelim uyku pozisyonlarimizdan vs. :)

Evde olsam yatarım, su an evde olmaya çok ihtiyacım var. Öğle yemeğinde ne yediysem çıktı. Yemekten sonra pastaneye gittik ordada miğdem bos durmasın diye birşey yedim mahvoldum. Karın kaslarım ağrıyor kusarken zorlanmaktan.

İnşallah canım hayırlı haberlerle gel bende 5+2 de gormuştu keseyi 10-15 gün sonra gel dedi banada bakalım hayırlısı inşallah
Cnm gittim geldim :)) kalp atislarini gordum sukurler olsun.darisi sizlere insallah.7+4 diye gittim 5+4 dedi doktor.gec yumurtlamaymis.allahim hepimize guzel haberler almayi nasip etsin.ustumden dunyanin yuku kalkti resmen.

Evde olsam yatarım, su an evde olmaya çok ihtiyacım var. Öğle yemeğinde ne yediysem çıktı. Yemekten sonra pastaneye gittik ordada miğdem bos durmasın diye birşey yedim mahvoldum. Karın kaslarım ağrıyor kusarken zorlanmaktan.
Aynı ben çok iyi anlıyorum seni su bile içsem çıkıyo hayırlısı inşallah geçer kısa zamanda

Ben bugün gittim geçen hafta kese gorunmustü bu hafta kalp atışlarını duyarim umuduyla gittim ama kese aynı boyutta duruyor sadece kese var bebek yok böyle haftaya gel olmazsa aliriz dedi çok korkuyorum ne olur dua edin bana lütfen
Cnm 8.haftaya kadar bebegin gelisebilir.allah hayirlisini nasip etsin yeterki.

Allah allah mecburiymis demek. Yani down sendromu varsa allah korusun tedavi edebiliyormu yokaa aldirmak istiyorsan aldrmi mevzu. Rabbim korusun ama ne olursa olsub benm yavrum o sirf aldrma maksatlysa cok sacma geliyor bana cunku fikrim sabit
Tabi cnm o sana kalmis.genetik olanlarda risk oluyo genelde.ama testte risk cikipta saglikli doganlarda oluyomus.olabilecek diger hastaliklarda belli oluyordu sanirim.arkadasimda risk vardi 7.ayjnda karnindan sivi alindi(bu sakincali bi durum bebek kaybi olabilir) cok sukur bebegini kaybetmedi ama bobrek rahatsizligiyla dogdu.allah saglik versin.

Allahım büyük bizede bebekerimizi kucağımiza almayı nasip etsin haftaya kadar bekleyelim olmazsa kürtaj dedi olumlu konuşmadı hic
Cnm benimde bundan onceki bos gebelikti.hatali kromozomlar bir araya gelince zaten sagliksiz bebek olusacagi icin doga buna engel oluyor dedi doktor bana.8.haftada kesemi aldilar.ben bunu yasadim.ama bi doktorun bos deyipte baska doktorun bebegi gordugunude duydum.ben o sirada iki doktorla gorusuyodum.ikiside bana bos dedi.allahin mucizesi bu.dua et allahim hakkinda hayirli olani nasip etsin.

Bence arkadasimizda eminimki onu demek istememistir. Eminimki dusuncesi sizi kirmak yada saglikli olmiycak demek degildir. Densiz hos bir laf degil kaldi ki kiz gayet alttan da almis. Hepimiz hamileyiz hepimizin endiseleri var bebeklerimizle ilgili hepimizin duygusal anlamda inis cikislarimiz var. Tup bebek sahibi oldugunuz icin bu kadar alinganliga gerek yok bnde ilac kullaniyorum hemde gebelik katagorisi c olan bi ilac neler yaziyo her yerde yok emziremezsin yok soyle yok boyle. Herseyin Allah in nasip kismet ettgini biliyoruz yani.Yanlis anlasmalarda varsa sakince uyarmak en dogrusu densiz yazmak sert sert cevaplar vermek bence asil hos olmayan bu. Bu guzel topigi bu sekilde bozmayalim mide bulantilarimizdan bahsedelim uyku pozisyonlarimizdan vs. :)
Densiz lafını o arkadasa ettigim kanısına nereden vardin acaba ??? Kaldi ki ben ilk cevabimda da kendisine degil, o lafı eden Doktora sitemde bulundum. Netice DOKTOR olmus ve böyle ithamlarda bulunmasi dogru degil. Bu kadar üşenmeyip cevap yazmissin ama önce benim lafı nereye ne sekilde gönderdigime bir göz atman lazımdi. Neyse sagol yine de...

Back
X