• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar ben keseyi 4+3 te gordum kalp atiminida 6+2 de duyduk .suan 7+1 iz.... Yatarken sırt ustu yatiyodum ama dikkat edicem sol tarafıma yaticam bundan sonra.geceleri cok sık uyanıyorum .erkenden kalkıyorum ..huzurlu uyuyamadim hic.bisi olur falan diye.hep Bi stres icindeyim....hersey yolunsa gidiyoken boyle sacma düşünceler icindeyim :KK43:
Cnm uyku pozisyonlar suan icin degilde doguma yakin zamanlarda soz konusu oluyor.bobreklere baski olmamasi icin falan.suan istediginiz gibi uyuyabilirsiniz.

Cnm gittim geldim :)) kalp atislarini gordum sukurler olsun.darisi sizlere insallah.7+4 diye gittim 5+4 dedi doktor.gec yumurtlamaymis.allahim hepimize guzel haberler almayi nasip etsin.ustumden dunyanin yuku kalkti resmen.
Cok sevindim senin adına canım.. Saglıkla kucagina al insaallah. Ben de kısmetse yarin sabah gidecegim :dua:

Cok sevindim senin adına canım.. Saglıkla kucagina al insaallah. Ben de kısmetse yarin sabah gidecegim :dua:
Sen hep aklimdasin cnm yarin gideceginide hatirliyorum.cok sagol darisi basina insallah.hepinize dua ediyorum.allahim hepinize guzel haberler almayi nasip etsin insallah.senide dort gozle bekliycem cnm guzel haberlerle gel insallah.

Sen hep aklimdasin cnm yarin gideceginide hatirliyorum.cok sagol darisi basina insallah.hepinize dua ediyorum.allahim hepinize guzel haberler almayi nasip etsin insallah.senide dort gozle bekliycem cnm guzel haberlerle gel insallah.
Ayyy cok sagolasın Tatlım benim :KK200: Yarın kontrolden sonra yazarım mutlaka, hayırlısı olsun ins :dua:

Bir haftada kese boyutunun büyümesi lazımdı dedi doktor bir hafta önce 12 mm idi şimdide 12 mm ya çok korkuyorum dua edin ne olur
Canım ya çok üzüldüm olumsuz bişey olmaz inşallah dua edicem ben de . Sonuç her ne olursa olsun unutma hayırlısı odur hakkında

Canım genelde uzanıyorum çok fazla oturur vaziyette olunca kasık ağrım oluyo. Doktora sordum aslında normal dedi bebek geliştikçe ağrın olması dedi..ama ben yine de dikkat ediyorum yere falan çok oturup kalkmıyorum.. Ağır kaldırmıyorum..
Ben bide progestan iğne oluyorum doktor 12. Haftaya kadar yaptır dedi... Çok ağrı yapıyo iğne yerlerinde.. Öyle işte :KK66: rabbime çok şükür herşeyi ile güzel bir duygu :)
Bende progestanı fitil olarak kullanıyorum clexane iğne kullanıyorum göbegim artık cok kötü durumda dün yaptıgım igne kanamayla birlikte dışa attı korkuyorum arrık yapmaya

Cnm benimde bundan onceki bos gebelikti.hatali kromozomlar bir araya gelince zaten sagliksiz bebek olusacagi icin doga buna engel oluyor dedi doktor bana.8.haftada kesemi aldilar.ben bunu yasadim.ama bi doktorun bos deyipte baska doktorun bebegi gordugunude duydum.ben o sirada iki doktorla gorusuyodum.ikiside bana bos dedi.allahin mucizesi bu.dua et allahim hakkinda hayirli olani nasip etsin.
Kesinlikle çok doğru bişey söylemişsin. Zaten anormal bir durum oluşacaksa vücut istemezmiş onu

İnşallah ya bebeğim için dayanıyorum ya bide ben iki li testi yapmak istemiyorum ne gibi zararı var biliyormusun banadaa anlatır mısın

Bi zararı var mı bilmiyorum ama benim yapmak istememem psikolojik biraz
Çünkü bi sorun varsa tedavisi olmayan şeyler bunlar
9ay boyunca üzülmek hamileliğimin kötü geçmesini istemiyorum çok fazla yanlış sonuç çıkıyormuş bide güvenemiyorum da boşuna üzülmek de istemiyorum

Evde olsam yatarım, su an evde olmaya çok ihtiyacım var. Öğle yemeğinde ne yediysem çıktı. Yemekten sonra pastaneye gittik ordada miğdem bos durmasın diye birşey yedim mahvoldum. Karın kaslarım ağrıyor kusarken zorlanmaktan.

Canımm yaa kıyamam :(

Ya be yapsam bilemiyorum ya aklım karıştı:KK43:

Çok şükür gece uyuyorum ya
Can'ım herkesin kendi tercihi kimseyi etkilemek istemiyorum. Ama sırf bencillik için yani bir sorun çıkarsa huzurum bozulur diye yaptırmamazlık yapmak istemiyorum. Yani bu benim düşüncem. Belki çözülebilecek bir sorunu çıkacak ama ben yaptırmadığım için bilmeyeceğim. O zman ömür boyu vicdan azabı çekerim.

Benim bugün doktor kontrolüm vardı ama iş yoğunluğu nedeniyle gidemedim :( Kalp atışını duyacaktım güya.. Ama çok korkuyorum o kadar bilgi kirliliği var ki hep bir olumsuzluk olacak sanıyorum :(

Aynen cnm.doktir sevinmelisin ya sorunlu bi gebelik olussaydi dedi.ben o an teselli oldum zaten.allahim bizim icin hayirli olani nasip etsin yeterki.
Amin amin yaşadığımız hiçbir şey boşuna değil. Ben henüz beş haftalığım. Kan haricinde doktora gitmedim. Evet heyecan var ama neyle karşılaşırsam karşılaşayım kendimi hazırlamaya çalışıyorum. İçerde olup biteni bilemiyorsun. Hakkında hayırlısının ne olduğunu bilemiyorsun

Cnm benimde bundan onceki bos gebelikti.hatali kromozomlar bir araya gelince zaten sagliksiz bebek olusacagi icin doga buna engel oluyor dedi doktor bana.8.haftada kesemi aldilar.ben bunu yasadim.ama bi doktorun bos deyipte baska doktorun bebegi gordugunude duydum.ben o sirada iki doktorla gorusuyodum.ikiside bana bos dedi.allahin mucizesi bu.dua et allahim hakkinda hayirli olani nasip etsin.

Haftaya bi daha gidecegim eğer kürtaj derse başka doktorda gideceğim ben kalp sesini duyarim diye gittim bunları duymak beni çok sarstı ve üzdü

Amin amin yaşadığımız hiçbir şey boşuna değil. Ben henüz beş haftalığım. Kan haricinde doktora gitmedim. Evet heyecan var ama neyle karşılaşırsam karşılaşayım kendimi hazırlamaya çalışıyorum. İçerde olup biteni bilemiyorsun. Hakkında hayırlısının ne olduğunu bilemiyorsun
Bende bu kez gercekten cok heycanliydim.karnimi acarken ellerim titredi doktor kaybinmi var dedi.sukur kayipta sayilmaz bostu zaten.bu durumda inancimizi yuksek tutmamiz gerek verende allah alanda allah.cok dua ettim.dua okuya okuya gittim hastaneye.allahin mucizesi anne icin basindan sonuna kadar heyecanli ve stresli bi surec.allah hepimizin yardimcisi olsun.

Densiz lafını o arkadasa ettigim kanısına nereden vardin acaba ??? Kaldi ki ben ilk cevabimda da kendisine degil, o lafı eden Doktora sitemde bulundum. Netice DOKTOR olmus ve böyle ithamlarda bulunmasi dogru degil. Bu kadar üşenmeyip cevap yazmissin ama önce benim lafı nereye ne sekilde gönderdigime bir göz atman lazımdi. Neyse sagol yine de...
Tum msjlarinizi okudum siz konuya bile dahil degildiniz oyuzden bana arkadasa ediyosun gbi geldi. yanlis gelmis olsa gerek:)) arkadasimizin gittigi doktora hakaret etmekte onu rencide edebilir onun secimi sonucta tipki seninle alakali olmayan bi tup bebek muhabbetine dahil olman gbi mesela;) ayrica tabiki usenmedim:) sen o sitemi yaparken uzun uzuuun usendin mi ki mesela. Neyse stres yapma bebislerimiz da yapmasin bn sadece fikrimi soyledim. Soylemesemde olurdu ama hamilelik iste:KK49:

Haftaya bi daha gidecegim eğer kürtaj derse başka doktorda gideceğim ben kalp sesini duyarim diye gittim bunları duymak beni çok sarstı ve üzdü
Canım, gercekten üzücü bir durumla karsılasmıssın.. Maalesef ki bazı doktorlar karşı tarafın ne hale gelebilecegini hayal etmeden olanı dile getiriyor. Sana tavsiyem, güçlü ol ve inancini kaybetme. Şuan erken de olabilir. Bu aralar bol bol taze sıkılmıs nar suyu ve kabak cekirdegine agırlık ver. Allah büyüktür, insaallah senin yavrunu da sana bagislar :dua:

Back
X