- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
- Konu Sahibi endless love
- #5.541
Canım seni etkilemek istemiyorum ama ben tedavisi olmadığı için 2 li 3 lü testi yaptırmak istemiyorumEvet doğru bende yapmıycam ne gelirse allahdan rabbim korusun yavrularımızı benim ilk bebek olduğu için fazla bilgim yok hamilelik hakında bu süreçte ne yapılır fazla bilmiyorum o yüzden allaha bıraktım herşeyi
Kizlar doktordan ciktim bebegimin kalp atisini gördük şükür. Karindan bakti önce birşey demedi sonra vajinadan bakti kalp atiyor dedi.kendimi o kadar kasmisimki birden ağlamaya basladim.
Gözün aydın canım :)
Tabiki sizin kararınız. Herkes kendi bebeği için en doğru olanı düşünür. 6. Ayda detaylı ultrason oluyor ultrasona girerken size bir yazı okutup imzalayarak detaylı ultrosana giriyorsunuz. Böyle olunca biraz tırsıyorsunuz. Ama benim mesela kontrol sırasında bebeğime giden damarlarımdan 2 tanesinden birinin kapalı olduğunu öğrendik, tansiyon erken doğum bebeğin zayıf doğumu olabilirdi. Bunu öğrendikten sonra çok dikkat ettim tansiyon sorunum olmadı 6. Aydan itibaren kasılmalarım başladı bir sürü ilaç kullandık erken doğumu önlemek için 38. Haftaya kadar bekleyebildik doğum için 38. Haftada çatı muaynesine gittiğimizde 6 cm açıklıkla normal doğuma alındım 0 sancı ile demem oki duyduğumuz seyler hoşumuza gitmesede bilinçli olarak yola devam etmek önemli. Yine arkadaşımın detaylı ultrasonda bebeğinin bobreğinde büyüme olduğu görüldü, doğar doğmaz hemen kontrollere başlandı. Anlaşılmasa doğumdan sonra bebekte farkedilir problemler başlayana kadar kimse böbreğinde bir sorun olabileceğini düşünmezdi.
Canım detaylı ultrasyon değil de 2 li 3 lü testlerden bahsediyorum ben, eğer bir sorun varsa öğrenilen hastalığın tedavisi Yok diye biliyorum. Tedavisi olmadığı için de yaptırmak istemiyorum açıkçası