• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
doktorda dedı cok guzel yukselmıs dıyee bıran once keseyı gormek ıstedıgımden sabırsızlanıyorumm allahımmm en ıyı sekılde hamılelık gecırmeyı nasıp etsın hepımızee bebeklerımzıı alalım kucagımızaa :)
Keseyi görünce bu sefer kalp atışını duyalım. Sonra cinsiyeti. Sonra hareketleri. Bizi baya stresli günler bekliyor bence. Çünkü bende acayip sabırsız bir insanın :) herşeyin en güzeli olsun :)

bende mayıs annesı olucam ınsallah.. adetımden bırgun once beta hcg 144.5 cıkmıstı ve bu pazartesi yanı tam bır hafta sonra tekrar kan testı yaptırdım degerım 2658 olmus doktor cok ıyı yukselmıs dedıı ınsallahta haftaya ulturasonla bakılcak.. inşallah herkes sagsalım kucagınaa alır bebegınıı :)
Hayırlı olsun canım Amin İnşallah saglıkla kavuşalım miniklerimize

Canim nasil nemlendircezki benim vucudum kurumaya basladi farkediyorum ben, ilerki aylarda kasinti baslayinca badem yagi iyi diye okumustum ve kasimicaksin masaj yapcaksin oksucaksin yani
Bende hissediyorum bi yanma var karın bel kısmımda çünkü cidden şişiyoruz kimi bebe yağı dio kimi badem dio kimi vazelin çok yaglı o daha iyi daha çok nemli tutuyor kurumuyor dio valla bilmiyorum bende hiç deneyimim olmadığı için

Ben surekli yorgunum diyorum bana diyo ben calisiyom sen yoruluyon :KK70: kizim kizim diyip duuyo cocugum alincak erkekse :) neymis babasina daha duskun olurmus kiz cocugu ondan kiz olcakmis :)) yani biz degilde onlar hamile onlar dogurucak sanki
CAnım anlamıyorlar valla :D aşkım çok uyuyosun dio adam bende sinir oluyırum bilmiyosun araştır biraz ya diyorum tamam deyip sakinleştirio :D hatta en başlarda çok stres sinir vardı degişik bi döneme girdiğimiz için beni suçluyordu biraz daha abartıyorsun diye.bende açıp okudum kendimi suçladım:( ama birebir aynı herşey oku artık şunu dedim ondan sonra rahatladık :))

Kızlar bnde de aşırı vücut kuruluğu ve kaşıntı başladı daha hamilelik basında aşerme olurmu herşeye ağzım sulaniyo canım çekiyor
ayın 22 sinde beta 315 cikmişti acaba şimdi kaç oldu ki
Benimde o sıralar oldu canım hcg çok hızlı arttığı için.tvde ceza niyetine içilen şalgamı agzım sulanarak izledim oysaki hiç içmem eşim içerken bi yudum tadına bakmıştım çok kötü diyip koymuştum.bunu canım çekti eşim getirtti Allah ım nasıl içiyorum boğazım acıyor aba arkaarkaya yudumluyorum eşim noluyor dedi :D hatta aşermeden şüphelenip test yapmıştm iki çizgide saniye kıpkırımızı olmuştu :)

Kızlar günaydın. Bu sabah yataktan kalkarken sanki yer ayağımın altından kaydı yatağa geri düştüm. Ayağa kalkınca basim dönüyor yatarken sorun yok. Bunu yaşayan başka biri var mi. Hamileliktendir değil mi ??

Aynen evet nasıl sabredecem bilemiyorum.aslinda kağıda fka+ diye bişey yazdı.bu ne diye sordum kalp atışı olan canlı bir fetus okuduğu anlamına geliyor dedi.yani muhtemelen doktor orada gördü kalp atışını ama bizim duymamız için biraz beklememiz gerekiyor.ben öyle anladım bilmiyorum yanlış mı.. sizin de herşey yolundadır inşallah

Canim kalp atisini duymus doktor cunku 2 hafta bana cok uzun geldi. Benim onceki gebeligimde kalp atisi duyulamamisti ve hep fka tespit edilemedi diyorlardi. Fka kalp atisi mi diye sormustum evet demislerdi. Seninkini duymuslar simdi rutin kontrollere gecmek istemisler anladigim kadariyla.

Kızlar günaydın. Bu sabah yataktan kalkarken sanki yer ayağımın altından kaydı yatağa geri düştüm. Ayağa kalkınca basim dönüyor yatarken sorun yok. Bunu yaşayan başka biri var mi. Hamileliktendir değil mi ??
Tansiyon dusmesi normal bir sey. Hele sabahlari. Butun gece ac kaliyoruz. Beni sabah 7.30 da ayaga dikti. Hemen kahvaltidan once 2 peynir atsaydiniz agziniza. Ben onceki gebeligimde bir sabah mutfaga surunerek gitmistim. Kesme seker attim agzima hemen. Ayaklarinizin altina yastik koyup ayaklarinizi kaldirarak da yatabilirsiniz o da iyi gelir.

Kızlar gunaydin ...bisey sorucam sabah kahvaltınızda falan ne yiyorsunuz oyle dikkat ettiğiniz seyler var mı.hamile kaldığınızı öğrendiğiniz anda bıraktığınız yada başladığınız seyler...ben cok iştahsızim hic bisi yemesem olur o derece :( bu arada 7+2 yiz

Kızlar günaydın koltuk altına sıkılan deodarantlar zararlı mı, bilgisi olan var mı?
Günaydın kızlar ben deodorant ve parfüm konusunu doktoruma danışmıştım kontrole gittiğimde kokusu seni rahatsız etmedikten sonra aşırıya kaçmadan kullanabilirsin, ama fondöten, oje ve saç boyasından özellikle 3 ay bitene kadar uzak dur dedi:KK52:

Kızlar gunaydin ...bisey sorucam sabah kahvaltınızda falan ne yiyorsunuz oyle dikkat ettiğiniz seyler var mı.hamile kaldığınızı öğrendiğiniz anda bıraktığınız yada başladığınız seyler...ben cok iştahsızim hic bisi yemesem olur o derece :KK43: bu arada 7+2 yiz

Ben inanilmaz istahliyim Onceden oglene kadar kahvalti felan etmez oglen yemegi yerdim simdi acikarak uyaniyorum. Yumurta peynir zeytin her kahvaltida yiyorum mutlaka. Hamburger cips kola en sevdigim seylerdi ogrendigimden beri agzima koymadim Ama bebis icin herseye deger yeterki saglikli olsunlar bir de su gunde 1 bardak zor icerdim simdi siseyle geziyorum

Normal planimiza gore 1 mayisda dogum yapicakdim taki düne kadar dun oglen kahverengi lekelenmeler oldu oglen isten çıkıp doktora gittigimde kalbinin durduğunu söyledi yikildim yikildim ilk bebegimdi o benim dün icimden aldilar onu allah kimseyi yaşamasın cok kotu bir durum nasil toparlanirim naparim bilmiyorum aglamakdan gozlerim sisti siz siz olun cok baglanmayin bebeginize simdi icimi bos hissediyorum.aldilar onu benden

:KK43:(( Rabb'im dayanma gücü versin cok zordur yasamayan bilemez eminim ..bol bol dua edelim.Allahım yardimcin olsun . :KK43:
Şimdi anliyorumki ben onu hissediyormusum.simdi icim bom bos gitti o artık aldilar onu benden ultrasonda hareketsiz bir sekilde duruyodu onu oyle gordum hayat durdu artik benim icin hersey bitti herseyim gitti herseyi ona gore planladik herseyimizi aldilar onu benden

Can'ım yalvaririm oyle düşünme ..veren Allah alan Allah ...herseyin hayirlisini isteyelim..cok zor elbette cok cok hemde ama boyle düşünürsen daha fazla mahvedersin kendini.yine olur.Allahin izniyle.sagliksiz bebekler durmazmış oyle dusun.bu senin Bi imtihanın .dua et Allah'ıma hayirlisini versin tekrardan .aglama nolur

Can'ım yalvaririm oyle düşünme ..veren Allah alan Allah ...herseyin hayirlisini isteyelim..cok zor elbette cok cok hemde ama boyle düşünürsen daha fazla mahvedersin kendini.yine olur.Allahin izniyle.sagliksiz bebekler durmazmış oyle dusun.bu senin Bi imtihanın .dua et Allah'ıma hayirlisini versin tekrardan .aglama nolur
Napalim artik allah boyle istemis o yuzden boyle oldu baska türlü kendimi teselli edemiyorum

Back
X