- 13 Haziran 2016
- 1.571
- 1.283
- 83
- Konu Sahibi endless love
- #5.661
Bu arada kesenin şekli daha çok fasulyeye benziyor ve bebek kesenin sol tarafında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Üzüldüm senin adına ... Peki neden kalbi durdu? bi sebebi var mı?Normal planimiza gore 1 mayisda dogum yapicakdim taki düne kadar dun oglen kahverengi lekelenmeler oldu oglen isten çıkıp doktora gittigimde kalbinin durduğunu söyledi yikildim yikildim ilk bebegimdi o benim dün icimden aldilar onu allah kimseyi yaşamasın cok kotu bir durum nasil toparlanirim naparim bilmiyorum aglamakdan gozlerim sisti siz siz olun cok baglanmayin bebeginize simdi icimi bos hissediyorum.aldilar onu benden
Çok üzüldüm canım Allah sabır versin ama ya doğunca dursaydı o daha kötüydü Allah bidaha nasip etsin inşallah sağlıklı şekildeNormal planimiza gore 1 mayisda dogum yapicakdim taki düne kadar dun oglen kahverengi lekelenmeler oldu oglen isten çıkıp doktora gittigimde kalbinin durduğunu söyledi yikildim yikildim ilk bebegimdi o benim dün icimden aldilar onu allah kimseyi yaşamasın cok kotu bir durum nasil toparlanirim naparim bilmiyorum aglamakdan gozlerim sisti siz siz olun cok baglanmayin bebeginize simdi icimi bos hissediyorum.aldilar onu benden
İnşallah canım ya çok sağol :))6 gun gecmıs baya artmıs olması lazım canım ınsallah sagsalım kucagınaa alırsın :)
Harikasın valla seninde Allah tamamına erdirsin çok sevindim inşallah sonuna kadar böyle güzel geçer gebeligimiz :))Benimde o sıralar oldu canım hcg çok hızlı arttığı için.tvde ceza niyetine içilen şalgamı agzım sulanarak izledim oysaki hiç içmem eşim içerken bi yudum tadına bakmıştım çok kötü diyip koymuştum.bunu canım çekti eşim getirtti Allah ım nasıl içiyorum boğazım acıyor aba arkaarkaya yudumluyorum eşim noluyor dedihatta aşermeden şüphelenip test yapmıştm iki çizgide saniye kıpkırımızı olmuştu :)
Canim oncelikle coook gecmis olsun rabbim tekrarini gostermesin insallah ama sana sormak istedigimm sen yanlizca bir doktorami gozukup aldirdin bebegi ? Kotu moral vermek istemem acinida coook iyi anliorm ama keske bi iki yere daha gozukseydinn cunku gecen hafta bende ayni sen gibi kanamam geldi ki seninki lekelenmeymis ilk gittigim doktor dengesizin tekiydi acil doktoruydu bebegn dusmus gel kurtaj yapayim seni kalp atisi flan yok bunun olmus dedi ayni senin yasadgn seyleri yasadim gozumden damla bi dakikalik bile eksik olmadi ama benim icim almadi hemen oyle bi karar vermesinden yana baska bi hastaneye gittik ozele bu sefer doktorum digerinin aksine oyle biseyin olmadgni bebegm gayet yerinde oldgnu ama dikkat etmem gerektgni soyledi hatta kalp atislarini bile dinletti .. Demek istedgm hemen ilk seferde o karara varmasaydinNormal planimiza gore 1 mayisda dogum yapicakdim taki düne kadar dun oglen kahverengi lekelenmeler oldu oglen isten çıkıp doktora gittigimde kalbinin durduğunu söyledi yikildim yikildim ilk bebegimdi o benim dün icimden aldilar onu allah kimseyi yaşamasın cok kotu bir durum nasil toparlanirim naparim bilmiyorum aglamakdan gozlerim sisti siz siz olun cok baglanmayin bebeginize simdi icimi bos hissediyorum.aldilar onu benden
Çok teşekkürlerGünaydın kızlar ben deodorant ve parfüm konusunu doktoruma danışmıştım kontrole gittiğimde kokusu seni rahatsız etmedikten sonra aşırıya kaçmadan kullanabilirsin, ama fondöten, oje ve saç boyasından özellikle 3 ay bitene kadar uzak dur dedi![]()
Bende kullanıyorum bir arkadaşım kullanma dedi o yüzden fikir almak istedimKimyasal olan her sey zararlidir. Camasir suyu deterjanlar da buna dahil ama kullaniyor musun diye sorarsanevet kullaniyorum calistigim icin.
Hahahaa benimkide abartiyosun desede ustume gelmiyo o gun dedi ilk uc ay cok tehlikeliymis halbuki ben soylemistim demekki kendi okudu sonra diyo dikkat et sakin agir kaldirma bana soyle gerci oncede tasitmazdi ama yani :))CAnım anlamıyorlar vallaaşkım çok uyuyosun dio adam bende sinir oluyırum bilmiyosun araştır biraz ya diyorum tamam deyip sakinleştirio
hatta en başlarda çok stres sinir vardı degişik bi döneme girdiğimiz için beni suçluyordu biraz daha abartıyorsun diye.bende açıp okudum kendimi suçladım
ama birebir aynı herşey oku artık şunu dedim ondan sonra rahatladık :))
Denicez artik o halde sirayla. Bebe yagi benim vucudumu kurutuyo ya soyuluyo sonra. Bakalim ne deneyebiliriz dusunmek lazimBende hissediyorum bi yanma var karın bel kısmımda çünkü cidden şişiyoruz kimi bebe yağı dio kimi badem dio kimi vazelin çok yaglı o daha iyi daha çok nemli tutuyor kurumuyor dio valla bilmiyorum bende hiç deneyimim olmadığı için
Dr danışan birinin olması süper oldu saç boyası ve ojeyi biliyordum ama fondöteni Yen'i öğrendim çok sağolGünaydın kızlar ben deodorant ve parfüm konusunu doktoruma danışmıştım kontrole gittiğimde kokusu seni rahatsız etmedikten sonra aşırıya kaçmadan kullanabilirsin, ama fondöten, oje ve saç boyasından özellikle 3 ay bitene kadar uzak dur dedi![]()
İki bebegimin de kalbi atiyor, o kadar tatli bir duygu ki anlatamam 
Hayırlı haberlerle gelMeraba kizlar iki bucukda randevum var dua edin lutfen kalp atisi icin gidiyorum