• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
İnşallah bisey olmamıştır canım bebislerimizé allah korusun onları
Kızlar hapşırık geldiğini hissettiğinizde dilinizi damağınıza baskıtırıp ağzınızı açın o Zaman gidiyor. Öksürük geldiğinde kendinizi kasarsanız kasık ağrısı daha fazla oluyor sonrasında rahat bırakın devam ederse ağzınıza su alıp biraz bekletin bu pratik bilgiler bende işe yaradı umarım sizde de yarar

Kızlar hapşırık geldiğini hissettiğinizde dilinizi damağınıza baskıtırıp ağzınızı açın o Zaman gidiyor. Öksürük geldiğinde kendinizi kasarsanız kasık ağrısı daha fazla oluyor sonrasında rahat bırakın devam ederse ağzınıza su alıp biraz bekletin bu pratik bilgiler bende işe yaradı umarım sizde de yarar
Can'ım benim bildiğime göre de hapşırığı tutmak yada geri göndermek tehlikeli.bi doktor tanıdığımız kesinlikle tutma hapşırık anında kalp duruyor ağır sonuçları olabilir demişti.

Kızlar malum salgın var kendinize dikkat edin ben bağışıklık sistemimi güçlendirmek için her sabah bir kaşık keçiboynuzu özü yiyorum. En güzel yanıda kahvaltı edene kadar baş dönmesi ve tansiyon düşmesini de önlüyor bilginize :KK200:

Can'ım benim bildiğime göre de hapşırığı tutmak yada geri göndermek tehlikeli.bi doktor tanıdığımız kesinlikle tutma hapşırık anında kalp duruyor ağır sonuçları olabilir demişti.
Dediğim yöntemi Dr söyledi bu yöntemle tutmuyorsun hapşırığı alerjik reaksiyonu geri itiyorsun yoksa tutmak tabiki tehlikeli bir durum allah korusun hepimizi bebişlerimizi:KK36:

Rabbime binlerce sukur kizlar duydum pirinc tanesi kadar olan bebegimjn kalp atisini. Ikinci bebegim olacak ama yine gozlerim doldu kalp atisini duyunca. Rabbim.isteyen herkese hayirlisiyla versin tattirsin anneligi cok.guzel bisi ya. Karindan duyamadi izin istedi vajinadan bakti sukur duydu.

Rabbime binlerce sukur kizlar duydum pirinc tanesi kadar olan bebegimjn kalp atisini. Ikinci bebegim olacak ama yine gozlerim doldu kalp atisini duyunca. Rabbim.isteyen herkese hayirlisiyla versin tattirsin anneligi cok.guzel bisi ya. Karindan duyamadi izin istedi vajinadan bakti sukur duydu.
Gözün aydın Can'ım.. rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin..

Allah tamıma erdirsin inş darısı başıma :nazar:

Hi

Hic bir sorun yoktu hersey normaldi yarin kontrole gidicekdim en son gittigimde kalp atislarini duymustum simdide kalbinin durduğunu neye niyet neye kismet boyle olcani bilseydim hic gitmezdm doktora

Çok geçmiş olsun. Aynı şeyi bir arkadaşım daha yaşadı. Doktorun açıklaması doğsaydı problemeli olacakmış şeklinde oldu. Hayırlısı böyleymiş demekki demekten başka çaremiz yok maalesef.

Çok geçmiş olsun. Aynı şeyi bir arkadaşım daha yaşadı. Doktorun açıklaması doğsaydı problemeli olacakmış şeklinde oldu. Hayırlısı böyleymiş demekki demekten başka çaremiz yok maalesef.
Bende o anda ne söylediğmi hatirlamiyorum hep kendimi sucladim benim yuzumden oldu diye doktor sen kendini suclama olsaydi hasta olcakti yada 4 aylikken yada 8 aylikken kalbi dursaydi daha kotu olurdu senin icin dedi carsamba günu patoloji sonucunu alicam

Kızlar 5 haftalıkken kesem boyleydi sizce normalmi? Şuan 6+5 iz

Eklentiler

• WP_20160922_001.webp
    WP_20160922_001.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 50
Bende o anda ne söylediğmi hatirlamiyorum hep kendimi sucladim benim yuzumden oldu diye doktor sen kendini suclama olsaydi hasta olcakti yada 4 aylikken yada 8 aylikken kalbi dursaydi daha kotu olurdu senin icin dedi carsamba günu patoloji sonucunu alicam

İnşallah kötü bir şey çıkmaz. Çok geçmiş olsun tekrardan

Back
X