- 23 Ocak 2015
- 1.433
- 1.007
- 83
- 37
- Konu Sahibi endless love
- #5.801
Amin Can'ım olmamıştır Allah'ın izniyle rabbime emanetler..İnşallah bisey olmamıştır canım bebislerimizé allah korusun onları
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin Can'ım olmamıştır Allah'ın izniyle rabbime emanetler..İnşallah bisey olmamıştır canım bebislerimizé allah korusun onları
Kızlar hapşırık geldiğini hissettiğinizde dilinizi damağınıza baskıtırıp ağzınızı açın o Zaman gidiyor. Öksürük geldiğinde kendinizi kasarsanız kasık ağrısı daha fazla oluyor sonrasında rahat bırakın devam ederse ağzınıza su alıp biraz bekletin bu pratik bilgiler bende işe yaradı umarım sizde de yararİnşallah bisey olmamıştır canım bebislerimizé allah korusun onları
Can'ım benim bildiğime göre de hapşırığı tutmak yada geri göndermek tehlikeli.bi doktor tanıdığımız kesinlikle tutma hapşırık anında kalp duruyor ağır sonuçları olabilir demişti.Kızlar hapşırık geldiğini hissettiğinizde dilinizi damağınıza baskıtırıp ağzınızı açın o Zaman gidiyor. Öksürük geldiğinde kendinizi kasarsanız kasık ağrısı daha fazla oluyor sonrasında rahat bırakın devam ederse ağzınıza su alıp biraz bekletin bu pratik bilgiler bende işe yaradı umarım sizde de yarar
Dediğim yöntemi Dr söyledi bu yöntemle tutmuyorsun hapşırığı alerjik reaksiyonu geri itiyorsun yoksa tutmak tabiki tehlikeli bir durum allah korusun hepimizi bebişlerimiziCan'ım benim bildiğime göre de hapşırığı tutmak yada geri göndermek tehlikeli.bi doktor tanıdığımız kesinlikle tutma hapşırık anında kalp duruyor ağır sonuçları olabilir demişti.
Anladım farklı şeylerden bahsediyoruz sanırım. Amin Can'ım Allah'a emanet artık,Dediğim yöntemi Dr söyledi bu yöntemle tutmuyorsun hapşırığı alerjik reaksiyonu geri itiyorsun yoksa tutmak tabiki tehlikeli bir durum allah korusun hepimizi bebişlerimizi![]()
Gözün aydın Can'ım.. rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin..Rabbime binlerce sukur kizlar duydum pirinc tanesi kadar olan bebegimjn kalp atisini. Ikinci bebegim olacak ama yine gozlerim doldu kalp atisini duyunca. Rabbim.isteyen herkese hayirlisiyla versin tattirsin anneligi cok.guzel bisi ya. Karindan duyamadi izin istedi vajinadan bakti sukur duydu.
Allah tamıma erdirsin inş darısı başımaRabbime binlerce sukur kizlar duydum pirinc tanesi kadar olan bebegimjn kalp atisini. Ikinci bebegim olacak ama yine gozlerim doldu kalp atisini duyunca. Rabbim.isteyen herkese hayirlisiyla versin tattirsin anneligi cok.guzel bisi ya. Karindan duyamadi izin istedi vajinadan bakti sukur duydu.
Amin canim insaAllahAllah tamıma erdirsin inş darısı başıma![]()
Allah razi olsun cnm cok sagolGözün aydın Can'ım.. rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin..
Hic bir sorun yoktu hersey normaldi yarin kontrole gidicekdim en son gittigimde kalp atislarini duymustum simdide kalbinin durduğunu neye niyet neye kismet boyle olcani bilseydim hic gitmezdm doktoraCanım çok gecmisolsun Allah sabır versin bi sebep varmiydi yoksa hersey yolundamiydi
Ben de sinuzitKızlar çok fena grip oldum Boğaz'ım çok acıyor yutkunamıyorum ne yapim![]()
Hi
Hic bir sorun yoktu hersey normaldi yarin kontrole gidicekdim en son gittigimde kalp atislarini duymustum simdide kalbinin durduğunu neye niyet neye kismet boyle olcani bilseydim hic gitmezdm doktora
Bende o anda ne söylediğmi hatirlamiyorum hep kendimi sucladim benim yuzumden oldu diye doktor sen kendini suclama olsaydi hasta olcakti yada 4 aylikken yada 8 aylikken kalbi dursaydi daha kotu olurdu senin icin dedi carsamba günu patoloji sonucunu alicamÇok geçmiş olsun. Aynı şeyi bir arkadaşım daha yaşadı. Doktorun açıklaması doğsaydı problemeli olacakmış şeklinde oldu. Hayırlısı böyleymiş demekki demekten başka çaremiz yok maalesef.
Bende o anda ne söylediğmi hatirlamiyorum hep kendimi sucladim benim yuzumden oldu diye doktor sen kendini suclama olsaydi hasta olcakti yada 4 aylikken yada 8 aylikken kalbi dursaydi daha kotu olurdu senin icin dedi carsamba günu patoloji sonucunu alicam
Tesekkur ederim allah kimseye bu aciyi yasatmasinİnşallah kötü bir şey çıkmaz. Çok geçmiş olsun tekrardan
Kızlar ılık suyla duş alın sakın sıcak suyla almayın bol bol dinlenin ıhlamur için allah şifa versinBen de sinuzitkulagimda agriyor sonumuz hayir olsun