- 30 Aralık 2014
- 513
- 647
- 33
- Konu Sahibi endless love
- #5.821
Gecmis olsun canım... öyle ya da böyle acıya katlanacak olan sensin, biz ne söylesek de boşTesekkur ederim allah kimseye bu aciyi yasatmasin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun canım... öyle ya da böyle acıya katlanacak olan sensin, biz ne söylesek de boşTesekkur ederim allah kimseye bu aciyi yasatmasin
Normal görünüyor canım... Bir dahaki kontrolun ne zaman ?Kızlar 5 haftalıkken kesem boyleydi sizce normalmi? Şuan 6+5 iz
bu hamilelik cok komik. Patatesi firina koydum.kozleme gibi koktu. Çocukluğum aklima geldi. Nasil agliyorum babam bana yapioduda yiyodk da tobe 
Onumuzdeki hafta salıNormal görünüyor canım... Bir dahaki kontrolun ne zaman ?
Seninde boylemiydi cnmNormal görünüyor canım... Bir dahaki kontrolun ne zaman ?
Canım Allah yardımcın olsn çok zor bi durum bnde boş gebelik geçirmiştm hayal kırıklıgını anlıyorum bu arada mide bulantın fln yokmuydu o gecmişmiydi yani hiç mi belirti yoktu göğüslerde glnHi
Hic bir sorun yoktu hersey normaldi yarin kontrole gidicekdim en son gittigimde kalp atislarini duymustum simdide kalbinin durduğunu neye niyet neye kismet boyle olcani bilseydim hic gitmezdm doktora
Canım Allah yardımcın olsn çok zor bi durum bnde boş gebelik geçirmiştm hayal kırıklıgını anlıyorum bu arada mide bulantın fln yokmuydu o gecmişmiydi yani hiç mi belirti yoktu göğüslerde glnHi
Hic bir sorun yoktu hersey normaldi yarin kontrole gidicekdim en son gittigimde kalp atislarini duymustum simdide kalbinin durduğunu neye niyet neye kismet boyle olcani bilseydim hic gitmezdm doktora
Ihlamur için ama adaçayı sakın ha düşüğe sebeb oluyor bi çok bitki çayı hamilelikte sakıncalı..Kızlar ılık suyla duş alın sakın sıcak suyla almayın bol bol dinlenin ıhlamur için allah şifa versin![]()
Çok haklısın canım bitkileri doktora danışmadan kullanmamalıyız dualarım hem kendim hem hepiniz için allahım sağlık şifa hayırlı evlat nasip etsin inşIhlamur için ama adaçayı sakın ha düşüğe sebeb oluyor bi çok bitki çayı hamilelikte sakıncalı..

Önümüzdeki hafta gittiginde nasil degismis olacak annesi... MeraklanmaOnumuzdeki hafta salı
Ben de ilk gebelik kontrolune gittigimde 5+6 idi... Cok kucuk göründü. Ama bugün kalp atıslarıını duydugumda ben bile ekrandan fark ettim, gözle görülür derecede belli oluyor keseler canım.Canm tam birşey söylemedi sorduğumda 6 buçuk la 7 arası dedi bende anlamadımGözünaydın canım kaç haftalık görünüyor ultrasonda
geçmiş olsun olsun canım.bende 10 gün çektim hala da ara ara öksürüğüm var
Ayy cnm saol morel oldun bana ssurekli dua ediyorum allahım onları bize bağışlasın daha kalp atışınj duymadım ya tedrginim işteÖnümüzdeki hafta gittiginde nasil degismis olacak annesi... MeraklanmaBen de ilk gebelik kontrolune gittigimde 5+6 idi... Cok kucuk göründü. Ama bugün kalp atıslarıını duydugumda ben bile ekrandan fark ettim, gözle görülür derecede belli oluyor keseler canım.
Benim hic bir hamilelik belirtim bastan beri olmamisti sadece mide yanmasi oluyodu ara sira dunde koyu renkli akintilar gelmeye basladi oylelikle gittim doktora sonrasi hayel kirikligi işte hic aklimdan bile geçmemisti boyle olucagi odasını nasil yapariz nerden aliriz diye dusunurken bu yıktı bizi ilk bebegimizdiCanım Allah yardımcın olsn çok zor bi durum bnde boş gebelik geçirmiştm hayal kırıklıgını anlıyorum bu arada mide bulantın fln yokmuydu o gecmişmiydi yani hiç mi belirti yoktu göğüslerde gln
Hissizlik olurmu annesi simdi saskinsin sadece...ben seni hareketleri hissetmeye baslayinca gorucemmerhaba kızlar.,
benim bebeğim 6 . ay bana geldi çok şükür. ve 6 ay boyunca çok üzüldüm olmayacak mı acaba diye.
şimdi rabbime sonsuz şükürler olsun ki hamileyim.
benim sorum da şu olacak sizlere. sürekli takip ediyorum burayı. yıllardır özlem çeken, tedaviyle anne olanlar da var aranızda hemem hamile kalan da.düşük yapan da boş-kimyasal-dış gebelik yaşayan da.sizleri çok heyecanlı buluyorum.bazılarınızı stresli,panik...tabii ki kimse kimseye benzemez ama ben de hiç birşey yok. mesela dün keseyi gördüm tamam bitti benim için. 2 hafta sonra çağırdı o da tamam.
bu seferde kendimi sorgulamaya başladım. hissiz miyim ben acaba????

Benimde yok cok sukur..bu bir nimet inanSonunda benden başka midesi bulanmayan biri var :) normaliz bizde normal :=)
Aminn insallah canim sende hosgeldinSelam kizlaaar, bende araniza katildim6 haftalik melegimle birlikte mayis annesi adayiyimmm
Herkese saglikli gebelik diliyorum, bebislerimizide saglikla kucagimiza alalim insalllah
![]()
Aynen canım ya ben veremem ellere evladımı.. hele hele eşinin annesine anne derse yakarım hepsini..
Kimselere anne diyemez. yataktan kalkamıyorum burda açim, midem bulanıyor sefilleri oynuyorum resmen.Benim onun anası ben ben
Ben taşıyorum onu karnimda kimselere vermem. O kaynanasini da yolarim![]()
ne yaptiniz kizlar siz 
gelecegin kayinvalideleri olacaksiniz insallahCanim benim bu kadar kucuk seylerle bisey olmaz yuregini ferah tut kizima hamileylen 6 yasindaki tosuncuk oglum oyun oynarken karnimin ustune dusmustu..Allahin izniylr onlar korunuyolarSelam kızlar. Az önce oksurmek zorunda kaldım bogazima Su kaçtı kasiklarim çok ağrıdı bişey olmusmudur tutamadım kendimi mecbur oksurdum((
Merhaba, bende nasipse mayıs annesi olacağım:) Hepimize hayırlı olsun![]()
Bugun dogum evine gittim.neolur neolmaz dosya actirmak icin.gecen hafta carsamba ozele gitmistim haftama gore 1 gun ilerde cikmisti bugunde 3 gun geri cikti.burda pimpirikli annelerimiz var cihazdan cihaza ve dr larin olcumlerine gore degisebiliyor bilginiz olsun.bi kac gun ilerde yada kucuk olmasi haftasiyla uyumlu olmamasi anlamina gelmiyormuş
Öncelikle Hoşbuldukk :))
Öyle canım haklısın. birkaç günlük farklar olabiliyor, benim bu 2. gebeliğim. Oğlumda beklenen tarih önce 2si sonra 8i sonra 5i çıkmıştı mesela
canim gecmis olsun bol su ic ve limonda kat :/Kızlar çok fena grip oldum Boğaz'ım çok acıyor yutkunamıyorum ne yapim![]()
Cnm gözün aydin Allah tamamini erdirsinRabbime binlerce sukur kizlar duydum pirinc tanesi kadar olan bebegimjn kalp atisini. Ikinci bebegim olacak ama yine gozlerim doldu kalp atisini duyunca. Rabbim.isteyen herkese hayirlisiyla versin tattirsin anneligi cok.guzel bisi ya. Karindan duyamadi izin istedi vajinadan bakti sukur duydu.

Canm gecmis olsun cok üzüldüm Allah sabır versin, bnm de 7 aylik bebegimin kalbi durdu preeklampsi geçirmiştim ama doktorum anlamadi tani koyulmamistiBenim hic bir hamilelik belirtim bastan beri olmamisti sadece mide yanmasi oluyodu ara sira dunde koyu renkli akintilar gelmeye basladi oylelikle gittim doktora sonrasi hayel kirikligi işte hic aklimdan bile geçmemisti boyle olucagi odasını nasil yapariz nerden aliriz diye dusunurken bu yıktı bizi ilk bebegimizdi