• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Günaydın kızlar
Günaydın canım :)

Merhaba kizlaaaaarrrr:anneadayı: Hadi beni de ekleyin listeye ☺️

İstanbul, calismiyor, son Sat 18 Ağustos, tahmini dogum tarihi 25.05.2017, 66 kilo , ilk cocuk :nazar:
Ekledim canım:) hoşgeldin :)

Sabah gittim bebegimi gordum hareket ediyordu, kan dolasimi baslamis onuda gorduk. Kalbini dinledik 173. Doktor hersey yolunda dedi. Sevine sevine geldim. Herkes telefon etti sordu herkese iyi cok sukur dedim. Eve geldim yapis yapis birsey hissettim baktim akintinin icinde kan vardi. Hemen kendi doktoruma sordum beklenmeyen birsey ben hastanede degilim ama hemen gel biri baksin dedi. En yakin hastaneye gittim vajinal bakti bebegi gordum kalp atisini duydum kese cevresinde birsey yok dedi. Progestron verdi dinlen dedi. Sanki yarim saat icinde yaslandim. Elim ayagim titredi. Allahim bebeklerimizi korusun. Hepimiz icin hayirlisi olsun.

Dinlenmene bak kuzum

Bu minis de benim :)) 1.65 cm olmus. Kalbi de 171 atiyor. Insallah hepimiz saglikla dunyaya getiririz.

Maşallahhh miniğe de bak kocaman olmuş :)

Sabah gittim bebegimi gordum hareket ediyordu, kan dolasimi baslamis onuda gorduk. Kalbini dinledik 173. Doktor hersey yolunda dedi. Sevine sevine geldim. Herkes telefon etti sordu herkese iyi cok sukur dedim. Eve geldim yapis yapis birsey hissettim baktim akintinin icinde kan vardi. Hemen kendi doktoruma sordum beklenmeyen birsey ben hastanede degilim ama hemen gel biri baksin dedi. En yakin hastaneye gittim vajinal bakti bebegi gordum kalp atisini duydum kese cevresinde birsey yok dedi. Progestron verdi dinlen dedi. Sanki yarim saat icinde yaslandim. Elim ayagim titredi. Allahim bebeklerimizi korusun. Hepimiz icin hayirlisi olsun.
Canım gecmiş olsun .sakın yanlış anlama ağzımız durmuyor herkese söylüyoruz sonra nazara geliyoruz

Canım gecmiş olsun .sakın yanlış anlama ağzımız durmuyor herkese söylüyoruz sonra nazara geliyoruz

Ayni kayinvalidem gibi konuştun :KK48: İki lafindan biri nazar da nazar tabi haklilik payi var ama ne bilim her nazar konusunda aklima gelir:KK48: Ama haklisin canim hemencik söylememek en iyisi, biz sadece ailelere soyledik ve tembihledik kimseden çikmasin diye :KK47: birkaç ay gecsin zaten yayilir hemencik :anneadayı:

Canim cok gecmis olsun bol bol dinlen. Kendine oku üfle bol bol ayetel kürsi okuyun kizlar :) ben kimseye demedim ailelerden henüz kaynanama deme desem masallah hemen söylüyor agzi durmuyor :sinirli: kendi annemdende hayir yok sirf canimi skyorlar :) doktorun verdigi ilaclara bile karisirlar yok niye kullaniyon kullanma falan fistik. Bi iki cevremdeki arkadaslara söyledim oda artik mecbur bazen yardima ihtiyacim var

Nasilsinz kizlarr uzun istirahat suresinden sonra esimle bi gezmeye gidelim dedik demez olaydum daha yola ciktik hemen dedim hastane birden ter bosaldi elim ayagim titremeye basladi gozlerim karardi hemen doktorum icerdeki hastasini cikarip beni aldi bebek cok sukur iyi 3 saat yatirdilar serum baglandi derken hastaneden ciktik eve geldim yine ayni bas donmesi vs bana evden cikis hepten yasak artik :(

Nasilsinz kizlarr uzun istirahat suresinden sonra esimle bi gezmeye gidelim dedik demez olaydum daha yola ciktik hemen dedim hastane birden ter bosaldi elim ayagim titremeye basladi gozlerim karardi hemen doktorum icerdeki hastasini cikarip beni aldi bebek cok sukur iyi 3 saat yatirdilar serum baglandi derken hastaneden ciktik eve geldim yine ayni bas donmesi vs bana evden cikis hepten yasak artik :KK43:

Zor mu geciyor hamileligin canim ya? Allah kolaylik versin insallah biran önce atlatirsin bu zorluklari ❤️

Kızlar merhaba. Dr dan çıktık çok şükür bebeğimin kalp atışlarını duydum.Allah tüm anne adaylarına bebeğini sagsalim kucağını almayı nasip etsin. Bu girişten sonra dr umun mide bulantisi için önerilerini soyliyeyim. Dr um için internette yapılan yorumlarda mide bulantisi çeken hamileler sorunlarına care bulduğunu özellikle vurgulamisti belirteyim. Dr aktardan zencefil şekeri almamı bulantiya iyi geldiğini söyledi. Bununla birlikte uludağ gazozun içine yarın limon sıkıp içmek bunun mide bulantisini keseceğini söyledi. Ayrıca yeşil elmayi dilimleyip üzerine tuz gibi kahve serpmemi bunu yememi önerdi. Bi de evin her yerine tabak tabak kus lokumu koy ve sabah kalkar kalkmaz ye sürekli atistir midene iyi gelir dedi.beyaz leblebiyi zaten biliyorsunuz. Bunların yanında ekmeği kızartın yememi mideme daha iyi geleceğini bunu vücudun daha kolay tolere edeceğini söyledi. Ozellikle midemin bos kalmamasını küçük küçük kızarmış ekmekle yapılan sandvic tuketmemi söyledi.cantandan sandviç eksik olmiycak dedi.Dr kesinlikle kalmiycaksin yoksa midem bulantı hiç yiyemedim yiyemezsen kilo kaynim olur ve vücut yag yakmaya başlar bu da gebelik için iyi değil dedi.Simdilik bu kadar.bunlar koca kari yontemleriymis.

:skandal:
Ayni kayinvalidem gibi konuştun :KK48: İki lafindan biri nazar da nazar tabi haklilik payi var ama ne bilim her nazar konusunda aklima gelir:KK48: Ama haklisin canim hemencik söylememek en iyisi, biz sadece ailelere soyledik ve tembihledik kimseden çikmasin diye :KK47: birkaç ay gecsin zaten yayilir hemencik :anneadayı:
Canım benim bu ikinci bebeğim Allah izin verirse.ikisindede saklamadık söyledik hemen.kv nazara gelirsin dediysede inanmadım.ve 4 gündür yatak yorgan yatıyorum.ama kendi söyledi kendi nazar etti.kızım bu hamileliğin iyi geçiyor diğerinde çok kusuyordun dedi daha yanından ayrıldık baş dönmelerim başladı.eşim Güldü nazarı önce kendi etti dedi:KK47:

Kızlar benim dün geceye kadar hiç bir şeyim yokdu bel ağrısı ve kasık ağrısı dışında dün akşam migde bulantım başladı aniden ne güzel seviniyodum böyle geçecek diye birde iştahsızlık var mutfağa girmeye tiksiniyorum .:KK43:

Kızlarrrrbugün bendende gittim kalp atışını duyduk minnoşumun. Bugün yine nazlandı. Üstten alamadık kalp atışını alttan dinledik. Sesi duyduğum anda gözlerimden yaşlar süzülüverdi. Allahım sana şükürler olsun dedim. Çok güzel bir duygu. Allah herkese nasip etsin :anneadayı::KK200::nazar:

Back
X