- 18 Kasım 2015
- 1.723
- 1.247
- 83
- 41
- Konu Sahibi endless love
- #6.301
Çok gecmiş olsun canımDaha iyiyim kanamam durdu şimdi kahverengi lekelenmeler var az az sanırım geçiyor artık..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok gecmiş olsun canımDaha iyiyim kanamam durdu şimdi kahverengi lekelenmeler var az az sanırım geçiyor artık..
Tuzlu cubuk yiyorum icat edenden Allah razi olsun. 12.haftada beni bugunlere getiren budur diye her yerde profil resmi yapicam.Ekşi mürdüm eriği benim bulantımı hafifletiyor, dene istersen![]()
Günaydın canım :)Günaydın kızlar
Ekledim canım:) hoşgeldin :)Merhaba kizlaaaaarrrrHadi beni de ekleyin listeye
İstanbul, calismiyor, son Sat 18 Ağustos, tahmini dogum tarihi 25.05.2017, 66 kilo , ilk cocuk![]()
Sabah gittim bebegimi gordum hareket ediyordu, kan dolasimi baslamis onuda gorduk. Kalbini dinledik 173. Doktor hersey yolunda dedi. Sevine sevine geldim. Herkes telefon etti sordu herkese iyi cok sukur dedim. Eve geldim yapis yapis birsey hissettim baktim akintinin icinde kan vardi. Hemen kendi doktoruma sordum beklenmeyen birsey ben hastanede degilim ama hemen gel biri baksin dedi. En yakin hastaneye gittim vajinal bakti bebegi gordum kalp atisini duydum kese cevresinde birsey yok dedi. Progestron verdi dinlen dedi. Sanki yarim saat icinde yaslandim. Elim ayagim titredi. Allahim bebeklerimizi korusun. Hepimiz icin hayirlisi olsun.
Bu minis de benim :)) 1.65 cm olmus. Kalbi de 171 atiyor. Insallah hepimiz saglikla dunyaya getiririz.
Canım gecmiş olsun .sakın yanlış anlama ağzımız durmuyor herkese söylüyoruz sonra nazara geliyoruzSabah gittim bebegimi gordum hareket ediyordu, kan dolasimi baslamis onuda gorduk. Kalbini dinledik 173. Doktor hersey yolunda dedi. Sevine sevine geldim. Herkes telefon etti sordu herkese iyi cok sukur dedim. Eve geldim yapis yapis birsey hissettim baktim akintinin icinde kan vardi. Hemen kendi doktoruma sordum beklenmeyen birsey ben hastanede degilim ama hemen gel biri baksin dedi. En yakin hastaneye gittim vajinal bakti bebegi gordum kalp atisini duydum kese cevresinde birsey yok dedi. Progestron verdi dinlen dedi. Sanki yarim saat icinde yaslandim. Elim ayagim titredi. Allahim bebeklerimizi korusun. Hepimiz icin hayirlisi olsun.
Canım gecmiş olsun .sakın yanlış anlama ağzımız durmuyor herkese söylüyoruz sonra nazara geliyoruz
Ankara'da hangi de. A gidiyorsun önerebilecegin dr var mı29 ankara 2.gebeliğim
AA çok iyi bende yapayım mademAğızdan aldıysan ağır geliyo yan etkileri çok oluyo canım vajinaya atarak kullan benim kahverengi lekelerim vardı doktor vajinadan kullanmamı söyledi hem yan etki yapmıyo hem de etkisi daha çok oluyomuş ve kullandığımdan beri lekelenmedim.
Canim cok gecmis olsun bol bol dinlen. Kendine oku üfle bol bol ayetel kürsi okuyun kizlar :) ben kimseye demedim ailelerden henüz kaynanama deme desem masallah hemen söylüyor agzi durmuyorSabah gittim bebegimi gordum hareket ediyordu, kan dolasimi baslamis onuda gorduk. Kalbini dinledik 173. Doktor hersey yolunda dedi. Sevine sevine geldim. Herkes telefon etti sordu herkese iyi cok sukur dedim. Eve geldim yapis yapis birsey hissettim baktim akintinin icinde kan vardi. Hemen kendi doktoruma sordum beklenmeyen birsey ben hastanede degilim ama hemen gel biri baksin dedi. En yakin hastaneye gittim vajinal bakti bebegi gordum kalp atisini duydum kese cevresinde birsey yok dedi. Progestron verdi dinlen dedi. Sanki yarim saat icinde yaslandim. Elim ayagim titredi. Allahim bebeklerimizi korusun. Hepimiz icin hayirlisi olsun.
kendi annemdende hayir yok sirf canimi skyorlar :) doktorun verdigi ilaclara bile karisirlar yok niye kullaniyon kullanma falan fistik. Bi iki cevremdeki arkadaslara söyledim oda artik mecbur bazen yardima ihtiyacim var29 mersin 7.gebeligim ama canlı doğum yok umarım sağ-salim kucağıma almak nasip olur29 ankara 2.gebeliğim
Nasilsinz kizlarr uzun istirahat suresinden sonra esimle bi gezmeye gidelim dedik demez olaydum daha yola ciktik hemen dedim hastane birden ter bosaldi elim ayagim titremeye basladi gozlerim karardi hemen doktorum icerdeki hastasini cikarip beni aldi bebek cok sukur iyi 3 saat yatirdilar serum baglandi derken hastaneden ciktik eve geldim yine ayni bas donmesi vs bana evden cikis hepten yasak artik![]()
Evet canim benim gercekten zor geciyo ama cok sukur yine bebegim iyi napalim cekicez artikZor mu geciyor hamileligin canim ya? Allah kolaylik versin insallah biran önce atlatirsin bu zorluklari![]()
Canım benim bu ikinci bebeğim Allah izin verirse.ikisindede saklamadık söyledik hemen.kv nazara gelirsin dediysede inanmadım.ve 4 gündür yatak yorgan yatıyorum.ama kendi söyledi kendi nazar etti.kızım bu hamileliğin iyi geçiyor diğerinde çok kusuyordun dedi daha yanından ayrıldık baş dönmelerim başladı.eşim Güldü nazarı önce kendi etti dediAyni kayinvalidem gibi konuştunİki lafindan biri nazar da nazar tabi haklilik payi var ama ne bilim her nazar konusunda aklima gelir
Ama haklisin canim hemencik söylememek en iyisi, biz sadece ailelere soyledik ve tembihledik kimseden çikmasin diye
birkaç ay gecsin zaten yayilir hemencik
![]()