• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar cevaplarınız için çok sagolun tek tek cevap veremiyorum kusura bakmayın üzüntüden sadece uyumak istiyorum.kürtaja tabiki gitmicez dr sormadan gün verdi bıçak parası derdinde kendisi sanırım! Beklicez cuma günü ayrıntılı yanı radyolojik usgem çekilcek orda herşey daha net görünüyormuş sonrada özel hastanedeki dr a randevu günüm gelince gitcez.liçok acık kahve lekelenme oldu başka gelmedi..az az batarak acılar hissediyorum bebeğin oldugu noktada şimdilik bu durumdayım..

Kızlar cevaplarınız için çok sagolun tek tek cevap veremiyorum kusura bakmayın üzüntüden sadece uyumak istiyorum.kürtaja tabiki gitmicez dr sormadan gün verdi bıçak parası derdinde kendisi sanırım! Beklicez cuma günü ayrıntılı yanı radyolojik usgem çekilcek orda herşey daha net görünüyormuş sonrada özel hastanedeki dr a randevu günüm gelince gitcez.liçok acık kahve lekelenme oldu başka gelmedi..az az batarak acılar hissediyorum bebeğin oldugu noktada şimdilik bu durumdayım..
Canim bence guzel haberlerle donuceksin hic canini sıkma...kırmızı kan görmediğin ve devamlı olmadığı sürece sorun yok bence...dualarimiz seninle bu süre zarfında kendine dikkat et

Selam arkadaşlar ben de bugün itibariyle 5+5 günlük hamileyim. Allahım nasip ederse inşallah Mayıs ayında ilk kez anne olcam. Su takvimu nasıl oluşturuyoruz bebekle alakali bilgi veren.

Iki doktora gidiyorum biri coraspin israrla kullanma diyor bebege zararliymis ( bende pihtilasma cok fazla ona ragmen bunu soyluyor)digeri kullanmami istiyor bende zaten kanama da olunca kullanmamayi tercih ettim coraspini eger gebeligim devam ederse 12.haftadan sonra baslicam ama kan sulandirici igneye devam ediyorum ne olursa olsun .. bir de progestoron igne oluyorum onu da kesinlikle kullanmazdim ama kan gelince korktum ..
Allah yarmimciniz olsun insallah seninde bebegininde insallah saglikli sihatli bir sekilde birbirinize kavusursunuz :(

Iki doktora gidiyorum biri coraspin israrla kullanma diyor bebege zararliymis ( bende pihtilasma cok fazla ona ragmen bunu soyluyor)digeri kullanmami istiyor bende zaten kanama da olunca kullanmamayi tercih ettim coraspini eger gebeligim devam ederse 12.haftadan sonra baslicam ama kan sulandirici igneye devam ediyorum ne olursa olsun .. bir de progestoron igne oluyorum onu da kesinlikle kullanmazdim ama kan gelince korktum ..
Öncelikle hayırlı olsun . Bende kan pihtilasmasi var . Kahverengi lekelenmem oldu çok az da kırmızı geldi . Doktorum coraspin ve igneyi bıraktırdi ısrarla sordum kan pihtilasmam var sorun olmaz mı diye . Devam edersen kanamanız artabilir dedi . Progestan iğne kullanıyorum bir de

Günaydın herkese;
konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
İş yerine ne zaman bilgi vermemiz gerekiyor hamilelik konusunda?

Benimde yüksekti hamile kalmadan önce baktirmistim ilac basladim. Birsz düzelmis ama hala yüksek. Önümüzdeki hafta tekrar baktircam. Tiroitte dikkat etmek gerek doktorum dedi hep takip edecez cünkü buda bir düsüge sebeb olabilir.
Canım senin kaçtı tsh ın bende kontrol ettiriyoruj sürekli bu cumartesi baktırıcam

Kızlar mutlu olmamız gereken bu günlerde hep içim sıkılıyo hep böyle mutsuz gibiyim okulda da ne oldu bir sorun mu var diyorlar... İçten içe mutluyum ama değişik duygularım oluyo bazen.... Sizde de oluyor mu normalmiş aslında ama korku kaygı halsizlik hepsi üst üste geliyor gibi :KK43:
Canım bende oluyo durup durup canım sıkılıyor iş yerinde boş kaldığım zaman abuk sabuk şeyler takıyorum sanırım hormonlardan bide havalarda kapamaya başladı ben onlara bağlıyorum kendimce

Günaydın herkese;
Canım günaydın ben iş yerin söyledim herkes biliyor şuan patron dahil ama kimse muhasebe falan bi bildirim yapmamız gerektiğini söylemedi zaten 32. hafta normal izne çıkış dönemi o zaman muhasebe sgkya bildircek ki sen brüt üzerinden 3/2 şekilde paranı sigortadan alabilesin. Benim bildiğim 32. haftadan önce herhangi bir bildirime gerek yok.

Günaydın herkese;

Ben de geçen hafta işyerime bilgi verdim. Hamilelikte belki sağlık sorunu, doktora gitme ihtiyacı falan olabilir diye, önceden kendiliğimden söyleyim dedim, mecburiyet karşısında öğrenmesinler diye ;)

Canım günaydın ben iş yerin söyledim herkes biliyor şuan patron dahil ama kimse muhasebe falan bi bildirim yapmamız gerektiğini söylemedi zaten 32. hafta normal izne çıkış dönemi o zaman muhasebe sgkya bildircek ki sen brüt üzerinden 3/2 şekilde paranı sigortadan alabilesin. Benim bildiğim 32. haftadan önce herhangi bir bildirime gerek yok.
Kendini sağlama almak için önemli, şirkete bildirmezden ve şirket seni bu süre içinde işten çıkartırsa hiç bir hak iddaa edemiyorsun.

Selam arkadaşlar ben de bugün itibariyle 5+5 günlük hamileyim. Allahım nasip ederse inşallah Mayıs ayında ilk kez anne olcam. Su takvimu nasıl oluşturuyoruz bebekle alakali bilgi veren.
Canim yukarda yazan ismine tikla kisisel bilgilere gir orda hamilelik takvimi bölümü var son adet tarihini gircen

Back
X