• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Aslında çok erken değil canım. Benim bu hamilelikten önce bir düşüğüm var. O zaman 11.haftada recep has da ayrıntılı ultrason çektirmistim. Söylemişti cinsiyetini. Ama kucağıma almak nasip olmadı. Kızdı. Şimdi 31 ekim de yine randevum var. 12+3 olacak ve cok buyuk ihtimalle öğreneceğiz.
Hicbir fikrim yok sadece Allah yardimcin olsun demek isterim. Anne olmak ne zormuş ahh ahh :KK43:

Kalp atisini duydun mu canim
hayir canim ben daha sadece 1 kere gittim
doktora oda 6+1 di daha ptesi gunu randevumuz insallah hersey yolundadir:dua:

Aslında çok erken değil canım. Benim bu hamilelikten önce bir düşüğüm var. O zaman 11.haftada recep has da ayrıntılı ultrason çektirmistim. Söylemişti cinsiyetini. Ama kucağıma almak nasip olmadı. Kızdı. Şimdi 31 ekim de yine randevum var. 12+3 olacak ve cok buyuk ihtimalle öğreneceğiz.
ayy bizim seninle gunlerimiz ayniymis:) sen kac kere gittin doktora canim nasil hissediyosun

ayy bizim seninle gunlerimiz ayniymis:) sen kac kere gittin doktora canim nasil hissediyosun
Aaaa evet :))) 4+4 de kesesi gördük. 6+1 de kalbini duyduk 8+1 de de yani geçen cumartesi de son muayeneye gittik toplam 3, resmini koymustum buraya. Garip duygular içindeyim. Mide bulantilari, açlık idare ediyorum :)) sen nasılsın? ?

Iki doktora gidiyorum biri coraspin israrla kullanma diyor bebege zararliymis ( bende pihtilasma cok fazla ona ragmen bunu soyluyor)digeri kullanmami istiyor bende zaten kanama da olunca kullanmamayi tercih ettim coraspini eger gebeligim devam ederse 12.haftadan sonra baslicam ama kan sulandirici igneye devam ediyorum ne olursa olsun .. bir de progestoron igne oluyorum onu da kesinlikle kullanmazdim ama kan gelince korktum ..
Canım kanamam çok gelince prolunot depot diye bir iğne vuruldum ama haftada 1 yapılırmış en fazla 2 kere kullandım şuanda hibor 5000 progestan 200mg birde folik asit kullanıyorum bir sorunum yok umarım hepimizin sağ-salim kucağına almak nasip olur

Aaaa evet :))) 4+4 de kesesi gördük. 6+1 de kalbini duyduk 8+1 de de yani geçen cumartesi de son muayeneye gittik toplam 3, resmini koymustum buraya. Garip duygular içindeyim. Mide bulantilari, açlık idare ediyorum :)) sen nasılsın? ?
oyy masallahh annesi:nazar: ben sadece keseyi gördüm ptesi gidicem tekrar insallah ama artik cok merak ediyorum kalp atisini duymadim cunku 2 ay oldu goruntusunu flnda cok merak ediyorum:KK17: onun disinda yemegi geciktirmedigim surece sorun yok biraz aciksam midem basliyo hemen bide arada tansyonum dusuyo ama sukur bunlara:)

Canım kanamam çok gelince prolunot depot diye bir iğne vuruldum ama haftada 1 yapılırmış en fazla 2 kere kullandım şuanda hibor 5000 progestan 200mg birde folik asit kullanıyorum bir sorunum yok umarım hepimizin sağ-salim kucağına almak nasip olur
Aynen bana da depot haftalik igne yaptilar arti progestan 200mg dan gunde 3 defa al dedi doktor ama ben sadece 1 tane aliyorum .progestan degerim 34 cikti gayet iyi çok fazla progestan almak istemiyorum sonucta ilaç ilaçtir ..umarim canim inş ..

Canm ben 100 tl veriyorum muayene ücretini ama benimki 10 gün geçerli . 11. Gün gittiğimde tekrar 100 tl odemem gerekiyor. Doğru söylüyorsun soyuyorlar bizi ama napalim yavrularımız için herşey en azından devlet hastanesinden iyi ilgileniliyor. Ben burda devlet hastanesine gittim çocuğum olmuyor diye bana yumurtlamiyosun sen dediler o ayda hamile kaldım ben içeri 4-5 hasta birden alıyorlar 2 dakka bakıp yolluyorlar eve. Soru bile soramiyo insan.
Neden ucretler o kadar yuksekli bende ozel hastaneye gidiyorum 70 lira ucret cok sasirdim dogrusu. Devlet hastaneleri bitik Rabbim oralara mecbur birakmasin kimseleri.

oyy masallahh annesi:nazar: ben sadece keseyi gördüm ptesi gidicem tekrar insallah ama artik cok merak ediyorum kalp atisini duymadim cunku 2 ay oldu goruntusunu flnda cok merak ediyorum:KK17: onun disinda yemegi geciktirmedigim surece sorun yok biraz aciksam midem basliyo hemen bide arada tansyonum dusuyo ama sukur bunlara:)
ohh maşallah az kalmış biraz daha sabır. söylemek kolay, olmak çok zor biliyorum ama. fazla ultrason da zararlı diyorlar. öyle avut kendini. yoksa insan her gün gitmek istiyor. :)) bir sonraki benim de uzun süre sonra 27 ekim gibi kendi doktorumda randevum var, 31 ekim de recep bey de bakalım hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah.

Aynen bana da depot haftalik igne yaptilar arti progestan 200mg dan gunde 3 defa al dedi doktor ama ben sadece 1 tane aliyorum .progestan degerim 34 cikti gayet iyi çok fazla progestan almak istemiyorum sonucta ilaç ilaçtir ..umarim canim inş ..
Fazla progestan almakta kanamaya yol açıyor diye duymuştum hatta yanılmıyorsam yan etkilerinde de yazıyor

Iki doktora gidiyorum biri coraspin israrla kullanma diyor bebege zararliymis ( bende pihtilasma cok fazla ona ragmen bunu soyluyor)digeri kullanmami istiyor bende zaten kanama da olunca kullanmamayi tercih ettim coraspini eger gebeligim devam ederse 12.haftadan sonra baslicam ama kan sulandirici igneye devam ediyorum ne olursa olsun .. bir de progestoron igne oluyorum onu da kesinlikle kullanmazdim ama kan gelince korktum ..

Canim bendede yüksek derecede pihtilasma var.. 6 ay önce bis gebelik yasadim ve cok kanamalarim olmustu. Simdi yine hamileyim cok sükür korkularima ragmen simdilik hersey normal. Bende clexane igne oluyorum ve coraspin iciyorum, bi zarari olucagini sanmiyorum cünkü zaten 100 mg, cok düsük dozu

7. haftada başlayıp yakın zamana kadar çok bulantım oldu. Kimi zaman öğürdüm, kusamadım. Kimi zamansa kustum. Öğle yemeklerine kokudan çıkamadığım oldu. Evin içinde poşetlerle ve kolonya şişeleriyle gezdim. Ama bu durum giderek seyrekleşti, çok şükür bugünlerde çok daha iyiyim. Biraz sabır, gittikçe daha iyi olacağız:) Temiz hava da iyi geliyor, bu nedenle kendinizi yok yere eve hapsetmeyin bence.
Kesinlikle katiliyorum evde kaldim 1 hafta kusmaktan istahsizliktan bulantidan hastaliktan kendimi alamadim sonra bsyler oldu disari ciktim gezmeye gittim sabahtan aksama kdr evde oturmadgm gunler cok iyi gecti smdide bnmde bulantilarim azaldi cok sukur o hastalik halinden kurtuldum

Kızlar mutlu olmamız gereken bu günlerde hep içim sıkılıyo hep böyle mutsuz gibiyim okulda da ne oldu bir sorun mu var diyorlar... İçten içe mutluyum ama değişik duygularım oluyo bazen.... Sizde de oluyor mu normalmiş aslında ama korku kaygı halsizlik hepsi üst üste geliyor gibi :KK43:
Gecenlerde bende yazmistim.ayni seyleri hissediyodum mutsuz olucak bi neden de yok ama engel olamiyorm bazen kendime

Back
X