- 9 Nisan 2014
- 394
- 108
- 323
- Konu Sahibi endless love
- #54.601
Gerçekten mi ya bana da sık sık emzir anca o şekilde geçer dedi aile hekimi. Bende ayrıca bir pediatriste gitmedimİlk üç ay bebek hastalandığında direk doktora götürmeniz gerekiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten mi ya bana da sık sık emzir anca o şekilde geçer dedi aile hekimi. Bende ayrıca bir pediatriste gitmedimİlk üç ay bebek hastalandığında direk doktora götürmeniz gerekiyor
Canıım sana bakmak için girdim geçmiş olsun gözün aydın sağlıkla büyüt minnağıKızlar sabah 8 de sezaryene girdim. Spinal anestezi oldum. Bir önceki gece 1-2 saat zor uyudum stresten. Ama gerçekten korkulacak birşey yokmuş. Ameliyatta bu muymuş bilsem uyurdum dedim :) tabi ameliyat sonrası biraz zorlu bir süreç. Ama katlanıyorum.Şimdi oğlum yanımda uyuyor. Çok şükür bu günleri yaşatana... Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın.

Hadi canim insallah hayirlisyla kavusrsn bebegine cektgn butun acilara degicek fazlasiyla emin ol saglicakla al bebegni insallah :)Kizlar hastaneye yatisim yapildi. Su an sanci cekiyorum. Bayagi siddetlendi sancilarim. Sabaha dogru dogurursun dediler. Bana dua edin.
Allah yardımcın olsun, sağlıkla al bebişini kucağına.Kizlar hastaneye yatisim yapildi. Su an sanci cekiyorum. Bayagi siddetlendi sancilarim. Sabaha dogru dogurursun dediler. Bana dua edin.
Gozunaydin Rabbim kolaylik versn bir avazda kurtulursun ins ♡ haber edersim bizleriKizlar hastaneye yatisim yapildi. Su an sanci cekiyorum. Bayagi siddetlendi sancilarim. Sabaha dogru dogurursun dediler. Bana dua edin.
Takvimine gore daha gunun var amaKızlar bende hiçbi belirti yok . Doğurmycam sanki..![]()

saglikla kavustursun Rabbim insallah canim gozun aydin :)Kizlar hastaneye yatisim yapildi. Su an sanci cekiyorum. Bayagi siddetlendi sancilarim. Sabaha dogru dogurursun dediler. Bana dua edin.
Var canım ama o kadar çok 38+ günlerde doğuran gördüm ki heveslendim ben de. Bir de doktorum rahmin yumuşamış Doğum yakın demişti Cuma günü o da baya etkiledi. 32den beri de Doğum kanalında kızımD
Takvimine gore daha gunun var ama

Heey sırada daha ben varım Benimki de kız ve anası gibi ikizler burcu olmak yönünde ilerliyor.Var canım ama o kadar çok 38+ günlerde doğuran gördüm ki heveslendim ben de. Bir de doktorum rahmin yumuşamış Doğum yakın demişti Cuma günü o da baya etkiledi. 32den beri de Doğum kanalında kızım
Hadi hayırlısıyla sen de bebeğini kucağına alırsın inşallah.Kızlar iyi geceler . Benimde sancılarım suan 7dk.da bir vurmaya basladı . 5 dkya düşsün gecicem hastaneye . Hastane odasında gecirecegim vakti evde daha sakin bisekilde geciririm diye cıkmadım hemen . Dua edin hersey yolunda gitsin insallah![]()
Ayyy benimki de ikizler olcak çok yüksek ihtimalle :) ve benim hiç ikizler tanıdığım yokHeey sırada daha ben varım Benimki de kız ve anası gibi ikizler burcu olmak yönünde ilerliyor.
İnşallah yolunda gider canım hep olumlu düşün sağlıcakla al kucağına darısı başımıza :)Kızlar iyi geceler . Benimde sancılarım suan 7dk.da bir vurmaya basladı . 5 dkya düşsün gecicem hastaneye . Hastane odasında gecirecegim vakti evde daha sakin bisekilde geciririm diye cıkmadım hemen . Dua edin hersey yolunda gitsin insallah![]()
Canm benm dogum yaptm. Prensesm anneler gununde geldii:)))Asumnur canim napiosn nasilsin dogum yaptnmi.merak ediorm seni :)
Amin canım insallah tesekkür ederimHadi hayırlısıyla sen de bebeğini kucağına alırsın inşallah.
Hastaneye yatışım yapıldı 4cm acılmam varmıs . Sabah dogum gerceklesirmiş inşallah yolunda gderse hersey