Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebeğinize kıymayı nasıl veriyorsunuz? Çorbayi içiyor kıymayı dilinin üstünde tutuyor atıyor sonra. 2 kere çekilmiş kıyma bide ama en ufak parça halinde olsada yemiyor.
Tek yediği lor tarhana bide meyve geri kalan hiçbişeyi yemiyor valla ek gida bende büyük sıkıntı zaten yoğurdu da tutturamiyorum 3 kere yaptım bi kere tuttu. Ek gida kabusum oldu
Bebeğinize kıymayı nasıl veriyorsunuz? Çorbayi içiyor kıymayı dilinin üstünde tutuyor atıyor sonra. 2 kere çekilmiş kıyma bide ama en ufak parça halinde olsada yemiyor.
3 kere çektirdim, çorbasına koyuyorum bir ceviz büyüklüğünde. Blender yapınca pek pütürü kalmıyor. Normalde pütürlü veriyorum ama eti muhakkak blender yapıyorum şu an sindirsin diye
Tek yediği lor tarhana bide meyve geri kalan hiçbişeyi yemiyor valla ek gida bende büyük sıkıntı zaten yoğurdu da tutturamiyorum 3 kere yaptım bi kere tuttu. Ek gida kabusum oldu
kıymalı yumurta yapıorum tavada löpür löpür götürüo. sevdiği tadların yanında vermeyi dene. bir de sadece kuzu kıyması kullanıorum daha yumuşak oldgu için kolay çiğnio
Kizlar 31 mayis annesi olarak bizimde ilk disimiz gorundu sonunda, son bir haftadir cok hircin ve duzenimiz bayagi bozulmustu demekki nedeni buymus umarim normal duzenimize cok cabuk doneriz insallah
Oglum yatagin icinde yukariya tirmanmaya calisiyor. Korkuyorum düser diye kendi yatagima sifirlatcam yatagini. Acaba park yataga mi gecsem onunda ama etrafi hep acik :/ sizin bebislerde böyle bise yapiyor mu
Ben de oyle ya daha da buyusn istemiyorm bezdeyken ve daha tam anlamioken yapaym diyorm ama cesaret edemiyorm senn yapmayi dusundgn bi yer var mi. Hastane bende dusunmuyorm. Eli hafif iyilesme sureci kisa suren biri var mi bildgn