- 4 Eylül 2015
- 2.240
- 2.274
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #20.121
Umarım başkaları da ayrılmak zorunda kalmamıştır. İyiyim ben de canım. Nur topu gibi bir kistim oluştu :) Bu ay denemeye başladık tekrardan. İnşallah güzel haberler veririm size tekrardan. O zaman senin kızın olacağını düşünüyodum, deli mavi de kız diyordum, kilimvetohumun oğlu olur diyordum. Bilmiyorum neyiniz oluyor.Merhaba canım hoş geldin :) inşallah iyisindir. Bizler iyiyz çok şükür.
Canım kahvaltı ediyorum burda güzel oluyor :) tatlıya yer kalmadı :) canımmevet rahmin çok dar dedi, karnın taş gibi farketmedin mi hiç dedi. Evet dedim taş gibi :) krem sürüyorum yumuşasın diye bende salak gibi haha. Meğersem rahim darlığındaymış. Heran Patlicak gibi karnım. İnşallah genişler rahmim ya. Tek dileğim bu kendim için
Canım hepsi doğru tahmin :) inş. Aramıza tekrar katılırsın cnaımUmarım başkaları da ayrılmak zorunda kalmamıştır. İyiyim ben de canım. Nur topu gibi bir kistim oluştu :) Bu ay denemeye başladık tekrardan. İnşallah güzel haberler veririm size tekrardan. O zaman senin kızın olacağını düşünüyodum, deli mavi de kız diyordum, kilimvetohumun oğlu olur diyordum. Bilmiyorum neyiniz oluyor.
Tatlım bide ben çok yoğun bir çalışma temposunda kendimi dinlemeye bile vaktim çok az oluyor yavrusumu hiç dinleyemiyorum onla konusamiyorumDediki doktoum ikinci hamileliğin olsa geniş olurdu rahmin dedi. Birde benimki çok ama çok darmış zayıfdım ya birde hep. Rahim geniş olumca tabiki zararı olmaz, benim çocuğa yer kalmadı ya ondan üzüldüm.
Maşallah canımbak her şey yolunda ne güzel stres yapma kontroller öncesi benimm minnak damadım turp gibi güzel güzel büyüyor annesinin karnında sağlıklaaa... Üstelik gönülden güvendiğin iyi de bir doktorun var her şey güzel olacak
Ben bu sefer detaylıya gireceksin sanıyordum normal kontrolmüş meğerse.
Sağı bilmiyorum da sola yatmaya gerek yok muymuş yaniii?? Aaaa pek çok yerde kalp solda , solunuza yatarsınız kan akışı yönü vs bebeğe daha iyi oksijen gider diye yazdığını gördüm. Ben de tilki uykusunda uyuyorum uyanıp uyanıp sola dönüyorum sürekli.
Afp sonucu ne zaman çıkıyormuş?
Çin takvimi doğru çıktı yani hepinizde :))Canım hepsi doğru tahmin :) inş. Aramıza tekrar katılırsın cnaım
Canım kahvaltı ediyorum burda güzel oluyor :) tatlıya yer kalmadı :) canımmevet rahmin çok dar dedi, karnın taş gibi farketmedin mi hiç dedi. Evet dedim taş gibi :) krem sürüyorum yumuşasın diye bende salak gibi haha. Meğersem rahim darlığındaymış. Heran Patlicak gibi karnım. İnşallah genişler rahmim ya. Tek dileğim bu kendim için
Yaaa sorma dunurcum bu velet beni hep endiselendiriyor:) ben yapi olarak da cok panigim benimle de alakali tabi:) kasik agrim icin de ordaki baglar mi gucleniyor dedi oyle bisey dedi de anlamadim normal yani dedi iyi dedim ogrenmek istedigim o:) yok canim ben 17+3 um minik daha beyfendi. Detaylim 6 aralikta 22.haftaya dogru:) gec mi geliyorum dedim yok cok iyi zamanda dedi. Ben ozellikle sordum saga donup yatiyorum hep cunku. Hic alakasi yok istedigin yere don dedi arada bir bazen sol tarafina bazen sag tarafina yastik koy hafif egimli uyu dedi. Her zaman yapmana gerrk yok dedi. Yuzustu cok uyuma dedi. Ama uykuda donuyorum ya dedim. Ondan bisey olmaz ya rahatsan uyu zaten son haftalarin dedi. Sirtustu yatmak ilerleyen haftalarda bazilarinda tansiyon problemi yapabilirmiss su an bisey olmaz 30. Haftadan sonra olursa oluyormus. Afp ayin 10unda cikiyormus. Sen o testi yaptirdin mi?
Bir de bir arkadas sol tarafimda kan akisi fazla gibi bisey demisti ya kimdi hatirlamiyorum ama sordum doktora. Onun icin bisey soylemek yanlis su an 20. Haftadan sonra yorum yapilir dedi yani onceki haftalarda birsey soylemek dogru degilmis degerlendirilemezmis. O arkadas kimse okur belki ben hatirlayamadim:)
Evet canım doğru çıktı. Umarım en kısa sürede tekrar hamile kalırsın canım. Az önce yoldaydım yazamadım pek.Çin takvimi doğru çıktı yani hepinizde :))
Bence bebek büyüdü kese büyüdü fakat rahim genişlemedi oyızden de olabilir. Bakalımmsana ne diyecek doktor bir dahaji sefere gittiğinde. Ne zaman gidiceksin senKarın taş gibi de olsa hamileyiz nerden bilelim rahim darlığından olduğunubenim de bazen taş gibi. Peki bu kadar kontrole gittik önceki seferlerde genişti de şimdi mi dar kaldı onu anlayamadım. Bebek büyüyor rahim büyümüyor dar mı kalıyor o yüzden mi?
İnşallah canım genişler tabiii doktorun tavsiyeleriyle , iğne de yardımcı olacaktır.içini ferah tut..
Evet duyıyormuş bneimki gözlerini kıpırdattı açtı bugun kontolde gördüm. Kalbi atıyordu :) ama 4 boyutlumu ne ondan gösteriyor doktor ama ben ondan korkuyorum bebeğimi çirkin gösteriyor :)Tatlım bide ben çok yoğun bir çalışma temposunda kendimi dinlemeye bile vaktim çok az oluyor yavrusumu hiç dinleyemiyorum onla konusamiyorumbizi duyuyormus artık
Bneim koç, babsı koç, bu çocuğu koç doğurmak istemiyorum :) balık doğurmaya çalışcam :)KOÇ BURCU BEBEĞİ
Koç burcundan olan bebek dikkatleri kendi üstüne çekmesini bilir. Onu asla görmezlikten gelemezsiniz. Onu ihmal ettiğinizi düşündüğünde, onun gözyaşlarıyla karşılaşacak ve ona ilginizi tekrar yönlendirdiğinizde ne kadar kolay sakinleştiğini göreceksiniz. Koç burcunda doğan bebeklerin herzaman birşeylerle meşgul olması sağlanmalı ve eğlenmesi için çaba gösterilmelidir. Koç burcu bebeği o kadar çok ilgi bekler ki, bir süre sonra kendinize zaman ayırmakta zorlandığınızı farkedebilirsiniz. Koç burcu bebeği kontrolü elinde tutmayı sever, cesaretlidir ve sürekli ilgi bekler, ancak bunun karşılığını sıcak sevgi gösterileriyle verir.
Koç burcu, çocukluk çağından itibaren en çok disiplin edilme ihtiyacı duyan burçlardan biridir. Koç burcu çocukları enerjik ancak sabit karakterli olduklarından başlangıçta bazı katı kurallarla ipleri ele almak durumundasınız.
Orayı burayı kurcalamayı seven ve bu yüzden de heryere girip çıkan bebeğinize biraz daha dikkatli davranarak onu kazalardan korumanızda fayda var.
Bebeklik döneminde gürültülü-patırtılı oyuncaklardan çok hoşlanır. Bir anda kahkahalarla gülerken, hemen arkasından gözyaşlarına boğulabilir. Doğumunun ilk anlarından itibaren sizi sürekli olarak canlı tutacak bir bebektir. Hayat sizin için biraz zor olacak gibi. Kolay gelsin...
:)))) burç yorumuna bakın kızlar 'Allah yardımcınız olsun kolay gelsinn' diyorr...
Sizin burçlarınıızz ne bu aradaa ?
Ben İkizler.
Doktor sadece ilac verdi kullan dedi. İğne vırulduö. Başka bir yöndem yok dedi sordum özellikle. Yatıp dinlen sakın yorma kendini dedi iş yapma dedi. Orda burda gezme dedi. Allahım ben hapis mi olcam eve anlamadım ki. Kendimi de pek yormıyorum ki. İşlerimi de yeni yeni yapmaya başlamaştım.Canim rahim darligi icin bisey yapman gerekmiyor mu hic bisey soylemedimi? Zamanla genisler bence yoksa doktor soylerdi hic endise etmez. Benimki genis demek hala tik yok:)Citolesgen
Anladım canımmm... Ben en çok sırtüstü rahat ediyorum o zaman soluma yatacağım diye cebelleşmeye gerek yok :) en son 17. Hafta içinde gittim. Göbek , baş çevresi , kemik uuznluklarına bakıldı normal çıktı onlar da haftasıyla uyumluydu. Başka bir aksiyon yoktu rutin kontroldü. Afp testini burda sizlerden duydum öğrendim. Bana yapılmadı. 18 kasım'da deteylı ultrasonum var perinataloğa randevumuz var. O da işte 20+2 yani 21. Hafta içine denk geliyor. Sonra da gider tetonoz aşını olursun kan verirsin değerlerine bakarız vitamin eksiği varsa takviye yazarım demişti. Afp den hiiiiç haberim yok. İkili test yaptırdım acaba ondan mı gerekmedi bilemedim. Bakalım sonucun iyi gelir inş 10'una ne var şurdaa hemencik belli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?