2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
İnşallah cnaım ya. Bugun sadece şu habere sevindim bebeğimin cinsiyeti hala kız dimi dedim. Evet pembeleri almaya başlayabilirsin dedi. :) ama her gittiğimde bişey oluyor, gecen gittiğimdede kansız çıkmıştım. Sağ taraftaymış kan akışı. Ona bugun bakmadı 3 hafta sonra detaylı bakcam dedi.

Aa sen yaptirmistin dimi tamam sende okumustum hatirladimm. Ya bende stresle bekliyorum sonucu negatifmis canim korkma. Preeklampsi ne demekmiski?

Gebelik zehirlenmesi olarak geçiyor 20. Haftadan sonra aşırı ödem hızlı kilo alma tansiyonun yüksek çıkması belirtileri Bebek ve anne için tehlikeli bir durummuş , diz kapağı ve ayak arasında ki kemiğe bastırdığında çöküntü kolay kolay geçmiyorsa da bi belirtiymiş neden olduğunu çözemedim bende anlamaya çalışıyorum sabahtan

biz eşimle aslan burcuyuz.oğluş da koç burcu olur büyük ihtimalle ben severim koç burçlarını

Ben de koç burcuyum ama bebekligim çok sakinmis.annemin vitrinindeki hic bir seye dokunmamisim.cok aglamazmisim.

E peki sende belirtiler var mi?

Bence bebek büyüdü kese büyüdü fakat rahim genişlemedi oyızden de olabilir. Bakalımmsana ne diyecek doktor bir dahaji sefere gittiğinde. Ne zaman gidiceksin sen

18 kasımda kuzum az kaldıı.. Sorayım ben de yazarımm bir şeyler öğrenirsem şu rahim darlığı ile ilgiliii...

Gozunaydin canim. Çok sevindim herşeyin yolunda olmasına. :)
Citolesgen canım pruloton mu vuruldun? Rahatlatır o inşallah. Çok yorma kendini annesi. Bebisler baya nazlı hiç kendini yormaya gelmiyor annesi :)

Canm ya arada hep aklıma geldin biliyo musun? Üçümüzünkini de doğru bilmişsin Hayırlı sağlıklı gebelik haberlerini bekliyor olacağız canım. Her şey güzel kalbin gibi gönlünce olsun

Canm ya arada hep aklıma geldin biliyo musun? Üçümüzünkini de doğru bilmişsin Hayırlı sağlıklı gebelik haberlerini bekliyor olacağız canım. Her şey güzel kalbin gibi gönlünce olsun
Aynen canım ben de baktım sürekli sana inşallah bebişi onunladır diye dua ettim. İnşallah canım 15 gün sonra güzel haber veririm size :)

Hayırlı aksamlar herkese
Ben bugün tshımı ölçtürmek için dahiliyeye gittim hasimato troidim var doktor tansiyonuna bakalım dedi 8 e 5 cıktı acile serum taktırmaya yolladı ben tek basımayım bu arada dr kime takılcak diyo bana diyorum kendimi öle kötü hissetmiyordum da anlamadım cok mu düşük normalde de böylese ben hiç farkında degilim yani

Citolesgen cnm benim teyzemin de rahimi çok küçükmüş bir çocuğun ki kadar doktor zamanında öyle demiş. Kızı şu an 26 yaşında. Ama darlıkla küçüklük aynı şey mi onu bilemiyorum. Teyzemin hamileliğinde karnı fazla büyümemiş. Kızı da biraz zayıf doğmuş. Ama 9 ay kusmuş o. Olsun sağlıklı doğsunlar da. Doktorunun verdiği tedavi iyi gelecektir canım.

Alalal benim o zaman serumla yaşamam lazım bazen çok daha düşük oluyor uzanıyorum geçiyor ya da ayran içiyorum gebelikte düşük olur zaten ama tedbir için yapmış olabilir

Teşekkür ederim canım bana da öyle geliyor birkaç gün daha bekleyeceğim geçmezse gideceğim artık böyle bir durumun olabileceği ihtimali rahatlattı tekrar çok teşekkürler

evet arkadaşım bende merak ediyorum Kilim ve tohum cumartesiden beri yorumunu göremedim internete giremiyordur belki inşallah herşey yolundadır

Alalal benim o zaman serumla yaşamam lazım bazen çok daha düşük oluyor uzanıyorum geçiyor ya da ayran içiyorum gebelikte düşük olur zaten ama tedbir için yapmış olabilir
Ben de öle kendimi kötü hissetmiyordum taktırmayıp gidicektim hatta emin olamadım sen düştügünü nasıl anlıyorsun evde kendin mi ölçüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…