- 14 Ekim 2013
- 1.289
- 3.473
- 333
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #20.141
İnşallah cnaım ya. Bugun sadece şu habere sevindim bebeğimin cinsiyeti hala kız dimi dedim. Evet pembeleri almaya başlayabilirsin dedi. :) ama her gittiğimde bişey oluyor, gecen gittiğimdede kansız çıkmıştım. Sağ taraftaymış kan akışı. Ona bugun bakmadı 3 hafta sonra detaylı bakcam dedi.Citolesgen canım bebiş büyüdükçe rahim de ona bağlı olarak genişleyecektir.Dr.da demiş ya 2.gebelik olsa geniş olurdu diye.Demek ki genişleyebiliyor.Vücudumuz öyle bir kodlanmış ki hamilelik anında tüm vücut bebişi büyütmek için gereğinden fazlasını yapıyor.Rabbim herşeyi düşünüp yaratmış.Kafana takıp bebişini de kendini de strese sokma.
ikihayat bende bugün aldım afp de yazıyor içinde negatifi görünce sevindim sadece preeklampsi 1/40 yazmış o beni korkutuyor doktora sorucam
Aa sen yaptirmistin dimi tamam sende okumustum hatirladimm. Ya bende stresle bekliyorum sonucu negatifmis canim korkma. Preeklampsi ne demekmiski?
KOÇ BURCU BEBEĞİ
Koç burcundan olan bebek dikkatleri kendi üstüne çekmesini bilir. Onu asla görmezlikten gelemezsiniz. Onu ihmal ettiğinizi düşündüğünde, onun gözyaşlarıyla karşılaşacak ve ona ilginizi tekrar yönlendirdiğinizde ne kadar kolay sakinleştiğini göreceksiniz. Koç burcunda doğan bebeklerin herzaman birşeylerle meşgul olması sağlanmalı ve eğlenmesi için çaba gösterilmelidir. Koç burcu bebeği o kadar çok ilgi bekler ki, bir süre sonra kendinize zaman ayırmakta zorlandığınızı farkedebilirsiniz. Koç burcu bebeği kontrolü elinde tutmayı sever, cesaretlidir ve sürekli ilgi bekler, ancak bunun karşılığını sıcak sevgi gösterileriyle verir.
Koç burcu, çocukluk çağından itibaren en çok disiplin edilme ihtiyacı duyan burçlardan biridir. Koç burcu çocukları enerjik ancak sabit karakterli olduklarından başlangıçta bazı katı kurallarla ipleri ele almak durumundasınız.
Orayı burayı kurcalamayı seven ve bu yüzden de heryere girip çıkan bebeğinize biraz daha dikkatli davranarak onu kazalardan korumanızda fayda var.
Bebeklik döneminde gürültülü-patırtılı oyuncaklardan çok hoşlanır. Bir anda kahkahalarla gülerken, hemen arkasından gözyaşlarına boğulabilir. Doğumunun ilk anlarından itibaren sizi sürekli olarak canlı tutacak bir bebektir. Hayat sizin için biraz zor olacak gibi. Kolay gelsin...
:)))) burç yorumuna bakın kızlar 'Allah yardımcınız olsun kolay gelsinn' diyorr...
Sizin burçlarınıızz ne bu aradaa ?
Ben İkizler.
KOÇ BURCU BEBEĞİ
Koç burcundan olan bebek dikkatleri kendi üstüne çekmesini bilir. Onu asla görmezlikten gelemezsiniz. Onu ihmal ettiğinizi düşündüğünde, onun gözyaşlarıyla karşılaşacak ve ona ilginizi tekrar yönlendirdiğinizde ne kadar kolay sakinleştiğini göreceksiniz. Koç burcunda doğan bebeklerin herzaman birşeylerle meşgul olması sağlanmalı ve eğlenmesi için çaba gösterilmelidir. Koç burcu bebeği o kadar çok ilgi bekler ki, bir süre sonra kendinize zaman ayırmakta zorlandığınızı farkedebilirsiniz. Koç burcu bebeği kontrolü elinde tutmayı sever, cesaretlidir ve sürekli ilgi bekler, ancak bunun karşılığını sıcak sevgi gösterileriyle verir.
Koç burcu, çocukluk çağından itibaren en çok disiplin edilme ihtiyacı duyan burçlardan biridir. Koç burcu çocukları enerjik ancak sabit karakterli olduklarından başlangıçta bazı katı kurallarla ipleri ele almak durumundasınız.
Orayı burayı kurcalamayı seven ve bu yüzden de heryere girip çıkan bebeğinize biraz daha dikkatli davranarak onu kazalardan korumanızda fayda var.
Bebeklik döneminde gürültülü-patırtılı oyuncaklardan çok hoşlanır. Bir anda kahkahalarla gülerken, hemen arkasından gözyaşlarına boğulabilir. Doğumunun ilk anlarından itibaren sizi sürekli olarak canlı tutacak bir bebektir. Hayat sizin için biraz zor olacak gibi. Kolay gelsin...
:)))) burç yorumuna bakın kızlar 'Allah yardımcınız olsun kolay gelsinn' diyorr...
Sizin burçlarınıızz ne bu aradaa ?
Ben İkizler.
Gebelik zehirlenmesi olarak geçiyor 20. Haftadan sonra aşırı ödem hızlı kilo alma tansiyonun yüksek çıkması belirtileri Bebek ve anne için tehlikeli bir durummuş , diz kapağı ve ayak arasında ki kemiğe bastırdığında çöküntü kolay kolay geçmiyorsa da bi belirtiymiş neden olduğunu çözemedim bende anlamaya çalışıyorum sabahtan
Bence bebek büyüdü kese büyüdü fakat rahim genişlemedi oyızden de olabilir. Bakalımmsana ne diyecek doktor bir dahaji sefere gittiğinde. Ne zaman gidiceksin sen
Gozunaydin canim. Çok sevindim herşeyin yolunda olmasına. :)Minnos anneler, kadin dogumcumun aytintili ultrasonunu oldum. Majör bir bulgu yokmus sukur. 2 hafta sonra tekrar goreyim dedi. (Hafta gectikce netlesiyor olabilir) Perinatolog ve radyolog isini de dusunecegim. Hayirlisi. Burdan hepimizin tum tahlil sonuclarimizin guzel gelmesini diliyorum.
Canm ya arada hep aklıma geldin biliyo musun? Üçümüzünkini de doğru bilmişsinUmarım başkaları da ayrılmak zorunda kalmamıştır. İyiyim ben de canım. Nur topu gibi bir kistim oluştu :) Bu ay denemeye başladık tekrardan. İnşallah güzel haberler veririm size tekrardan. O zaman senin kızın olacağını düşünüyodum, deli mavi de kız diyordum, kilimvetohumun oğlu olur diyordum. Bilmiyorum neyiniz oluyor.
Yok canım saglık ocagına gitmedim kayıt yaptırmadım16. haftadan itibaren başlıyor. ama genelde bebek hareketleri hissedilince yapmayı tercih ediyorlar. sağlık ocağına kayıt yaptırdıysan onlar çağırır zaten seni
E peki sende belirtiler var mi?
Aynen canım ben de baktım sürekli sana inşallah bebişi onunladır diye dua ettim. İnşallah canım 15 gün sonra güzel haber veririm size :)Canm ya arada hep aklıma geldin biliyo musun? Üçümüzünkini de doğru bilmişsinHayırlı sağlıklı gebelik haberlerini bekliyor olacağız canım. Her şey güzel kalbin gibi gönlünce olsun
Hayırlı aksamlar herkese
Ben bugün tshımı ölçtürmek için dahiliyeye gittim hasimato troidim var doktor tansiyonuna bakalım dedi 8 e 5 cıktı acile serum taktırmaya yolladı ben tek basımayım bu arada dr kime takılcak diyo bana diyorum kendimi öle kötü hissetmiyordum da anlamadım cok mu düşük normalde de böylese ben hiç farkında degilim yani
Dua edeceğim senin için canımAynen canım ben de baktım sürekli sana inşallah bebişi onunladır diye dua ettim. İnşallah canım 15 gün sonra güzel haber veririm size :)
Teşekkür ederim canım bana da öyle geliyor birkaç gün daha bekleyeceğim geçmezse gideceğim artık böyle bir durumun olabileceği ihtimali rahatlattı tekrar çok teşekkürlerCanım benim sol memem de vardı elime bişey geliyordu meme ultrasyonu çekilmişti hamile değildim o zaman yap bezesi dediler ben emziremediğimden bi de süt kanalların dolu onların boşalmasını bekleyelim sonra birdaha gel dediler birdaha gidemedim hamile kaldım Çünkü doktoruma sordum gebelikte büyüyebilir ve artabilir çok korkma ama içimde kalmasın dersen meme ultrasyonu çektirmenin bi sakıncası Yok dedi zaten ben sol mememden süt bile geldi kanallar dolmuştur diyorum bende
evet arkadaşım bende merak ediyorumikihayat canim gozunaydin. Hep güzel haberler alalım inşallah :)) Senin oglan baya rahat masallah her kontrolde sere serpe
Citolesgen @Ottomania ne tatlı gobusler onlar öyle :))) Maşallah analı kızlı sizlere
Kilim ve tohum dünden beri yorumunu göremedim canim. Nasılsın,iyi misin? Yakışıklı oğlun nasıl, neler yapıyor?
Kizlar günlük işlerinizi yapmaya başladınız mi? Ya da hiç bırakmayanınız oldu mu? Neler yapiyorsunuz? Ben 1 haftadir falan yemek yapmaya çalışıyorum 1 cesit sadece. Onun disinda bişey yapmaya pek cesaretim yok. Bide bulaşık makinesini yerleştirip bikac kez de geri çıkarttım bi kısmını o kadar.
Ben de öle kendimi kötü hissetmiyordum taktırmayıp gidicektim hatta emin olamadım sen düştügünü nasıl anlıyorsun evde kendin mi ölçüyorsunAlalal benim o zaman serumla yaşamam lazım bazen çok daha düşük oluyor uzanıyorum geçiyor ya da ayran içiyorum gebelikte düşük olur zaten ama tedbir için yapmış olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?