2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Vallahi cevabın beni çok mutlu etti canım ya. Sağ salim doğsun da varsın göbeğim cıkmasın. Ben hiç kusmadım ama bakalım beni ilerleyen zamanlarda ne bekliyor.

Gozunaydin canim. Çok sevindim herşeyin yolunda olmasına. :)
Citolesgen canım pruloton mu vuruldun? Rahatlatır o inşallah. Çok yorma kendini annesi. Bebisler baya nazlı hiç kendini yormaya gelmiyor annesi :)
Evet canım dediğin ilaçtan vurılmuşum şimdi baktım receteye. Vallahi hamilelik ne zormuş eşim öyle diyor :) benden cok o yoruluyor bana koşturmaktan

Ben
ben aslan canım eşim boğa hep boğa eş istedim şükür kısmet oldu baktım aileye çok düşkün ay dedim yavrum boğa olsun bana düşkün olsun normal kısmet olursa boğa olur benim bebek ancak normal korkum var sezaryen olursa koç olacak inş

Canım her şey güzel olacak iğne işine yarayacak inş ,rahim de bebek de kocaman olur merak etme
ay inş. amin. şimdi internette bakıyorumda rahim darlığı ile ilgili bazılarının doktorları erken doğum olabilir demiş, bana doktorum öyle bişey demedi ama, şimdi moralim daha cok bozuldu nette de bişeyler araştırmak kötü gibi

Cnm sakın netten bişi araştırma orda boyun ağrısı diye aratsan kanser çıkar sen doktoruna güven hiç bişide okuma ben çok yaptım hep yok yere psikolojimi bozdum çok uç şeyler yazıyo hep

Cnm sakın netten bişi araştırma orda boyun ağrısı diye aratsan kanser çıkar sen doktoruna güven hiç bişide okuma ben çok yaptım hep yok yere psikolojimi bozdum çok uç şeyler yazıyo hep
aynen ya araştırınca insanın morali daha cok bozuluyor, ben çare arıyorum bunlar daha beter yazmışlar

Slm kizlar yine sayfalarca konusmussunuz gobisler harika duruyor :)
Benim yarın kontrolüm vardı ne güzel sabah 9.30a da randevu almıştım cinsiyeti öğrenecektik. biraz önce annem aradı yarın doktora gidecekmis küçük bir operasyon geçirecekmis gelir misin dedi ben de tabiki dedim. tabi annemin sağlığı çok önemli benim için ama 19.haftamdayim cinsiyeti de deli gibi merak ediyordum her zaman musait de olmuyoruz gitmek için

Canim o zaman univetsite hastanesi dusun istersen. elimizden geleni yapalim icimiz rahat olsun. ben de unide prof buldum perinatolog ona gidecegim sanirim

Verdigin bilgiler icin cok sagol canim. ilk defa biyle seylerle ugrasiyorum herkes farklu sey diyor ister istemez kafam ksrisiyor :) ama keske gitseydim demek yerine iyiki gitmisim icim rahatladi demek istiyorum

Canim benim doktorum netten birseyler arastirmami yasakladi :) sn de bakma. basim agridi yaziyorsun elli bin hastalik cikariyorlar

Gecmis olsun canim insallah sagligina kavusur annen bi an once
sen de cumaya falan ertele istersen
ayy ben bile merak ettim sen nasilsindir simdi :)

Kızlaaarr akşamüstü kargo geldiii ebebekten aldığım beşik , yemeğe kadar azmettim kurdum bitirdimm kutusunda tutsam meraktan ölürdüm.. :)))
Babası da gelince vidalarını biraz daha sıkar emniyetli emniyetli uyur bebişko
Şimdilik giyinme odasına kurdum doğuma yakın yatakodamıza yanıma geçiririm... Altından tekerlek çıkıyor götürmek de kolay. Tekerlekleri kapattığınızda ise sallanıyor beşik.
Dönencesi ışıklı , müzikli kuzular dönüyor
Valla bu paraya daha ne olsun (kampanyalı 250 TL'ye aldım 500 den düşmüştü.) aaaa su geçirmeyen yıkanır iç yatağı da yanında çıkıyor
Beğenen olursa tavsiye ediyorummm... Çok sevdim ben!

Eklentiler

• image.webp
    29 KB · Görüntüleme: 93
  • image.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 101
  • image.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 101
  • image.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 105
aynen ya araştırınca insanın morali daha cok bozuluyor, ben çare arıyorum bunlar daha beter yazmışlar
Doktorun yapman gerektiğini söylemiştir zaten bakıpta kendinide prenseside üzme ben hep yaptım hiç bi işe yaramadı çünkü stresten bşka herkesin durumu kendine özel içini ferah tut canım benim

Gule gule kullansin yegenim. cok guzelmis canim cok da uyguna almissin

Citolesgen canım bence de internete hiç hiç bakma... Ben bir kere sağ kulak neden atar diye yazdım amaaaannn nerdeyse ne arıyorsan googleda sen ölmüşsünnn yazacak!
Mühim bir şey olsa doktorun taaaa 28'i mi gel derdi.. Sürekli kontrol altında tutardı. İstirahat et bakalım bir sonraki kontrole kadar.. Bakalım o zaman ne diyecek doktorun? İşlerini halledersin şimdilik sen ve bebişhin önemlisiniz

Maşaallah gerçekten çok cici güzel sağlıklı günlerde kullansın kuzu inşaallah. Peki, anne yanı değil di mi bu?

Cok sirinmiiiiiissss yaaaaa guzel gunlerde uyusun gelinim :) zaten hep prenseslere boyle guzel suslu puslu seyler var bizim oglanlar ne yapsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…