- 16 Mayıs 2015
- 1.653
- 1.917
- 83
- 33
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #20.161
Ben de öle kendimi kötü hissetmiyordum taktırmayıp gidicektim hatta emin olamadım sen düştügünü nasıl anlıyorsun evde kendin mi ölçüyorsun
Vallahi cevabın beni çok mutlu etti canım ya. Sağ salim doğsun da varsın göbeğim cıkmasın. Ben hiç kusmadım ama bakalım beni ilerleyen zamanlarda ne bekliyor.Citolesgen cnm benim teyzemin de rahimi çok küçükmüş bir çocuğun ki kadar doktor zamanında öyle demiş. Kızı şu an 26 yaşında. Ama darlıkla küçüklük aynı şey mi onu bilemiyorum. Teyzemin hamileliğinde karnı fazla büyümemiş. Kızı da biraz zayıf doğmuş. Ama 9 ay kusmuş o. Olsun sağlıklı doğsunlar da. Doktorunun verdiği tedavi iyi gelecektir canım.
Evet canım dediğin ilaçtan vurılmuşum şimdi baktım receteye. Vallahi hamilelik ne zormuş eşim öyle diyor :) benden cok o yoruluyor bana koşturmaktanGozunaydin canim. Çok sevindim herşeyin yolunda olmasına. :)
Citolesgen canım pruloton mu vuruldun? Rahatlatır o inşallah. Çok yorma kendini annesi. Bebisler baya nazlı hiç kendini yormaya gelmiyor annesi :)
Bneimde 29 kasımda bir sonraki randevum. Az kalmış hadi 10 gün :)18 kasımda kuzum az kaldıı.. Sorayım ben de yazarımm bir şeyler öğrenirsem şu rahim darlığı ile ilgiliii...
ben aslan canım eşim boğa hep boğa eş istedim şükür kısmet oldu baktım aileye çok düşkün ay dedim yavrum boğa olsun bana düşkün olsunKOÇ BURCU BEBEĞİ
Koç burcundan olan bebek dikkatleri kendi üstüne çekmesini bilir. Onu asla görmezlikten gelemezsiniz. Onu ihmal ettiğinizi düşündüğünde, onun gözyaşlarıyla karşılaşacak ve ona ilginizi tekrar yönlendirdiğinizde ne kadar kolay sakinleştiğini göreceksiniz. Koç burcunda doğan bebeklerin herzaman birşeylerle meşgul olması sağlanmalı ve eğlenmesi için çaba gösterilmelidir. Koç burcu bebeği o kadar çok ilgi bekler ki, bir süre sonra kendinize zaman ayırmakta zorlandığınızı farkedebilirsiniz. Koç burcu bebeği kontrolü elinde tutmayı sever, cesaretlidir ve sürekli ilgi bekler, ancak bunun karşılığını sıcak sevgi gösterileriyle verir.
Koç burcu, çocukluk çağından itibaren en çok disiplin edilme ihtiyacı duyan burçlardan biridir. Koç burcu çocukları enerjik ancak sabit karakterli olduklarından başlangıçta bazı katı kurallarla ipleri ele almak durumundasınız.
Orayı burayı kurcalamayı seven ve bu yüzden de heryere girip çıkan bebeğinize biraz daha dikkatli davranarak onu kazalardan korumanızda fayda var.
Bebeklik döneminde gürültülü-patırtılı oyuncaklardan çok hoşlanır. Bir anda kahkahalarla gülerken, hemen arkasından gözyaşlarına boğulabilir. Doğumunun ilk anlarından itibaren sizi sürekli olarak canlı tutacak bir bebektir. Hayat sizin için biraz zor olacak gibi. Kolay gelsin...
:)))) burç yorumuna bakın kızlar 'Allah yardımcınız olsun kolay gelsinn' diyorr...
Sizin burçlarınıızz ne bu aradaa ?
Ben İkizler.
Canım her şey güzel olacak iğne işine yarayacak inş ,rahim de bebek de kocaman olur merak etmeBence bebek büyüdü kese büyüdü fakat rahim genişlemedi oyızden de olabilir. Bakalımmsana ne diyecek doktor bir dahaji sefere gittiğinde. Ne zaman gidiceksin sen
ay inş. amin. şimdi internette bakıyorumda rahim darlığı ile ilgili bazılarının doktorları erken doğum olabilir demiş, bana doktorum öyle bişey demedi ama, şimdi moralim daha cok bozulduCanım her şey güzel olacak iğne işine yarayacak inş ,rahim de bebek de kocaman olur merak etme
Cnm sakın netten bişi araştırma orda boyun ağrısı diye aratsan kanser çıkar sen doktoruna güven hiç bişide okuma ben çok yaptım hep yok yere psikolojimi bozdumay inş. amin. şimdi internette bakıyorumda rahim darlığı ile ilgili bazılarının doktorları erken doğum olabilir demiş, bana doktorum öyle bişey demedi ama, şimdi moralim daha cok bozuldunette de bişeyler araştırmak kötü gibi
aynen ya araştırınca insanın morali daha cok bozuluyor, ben çare arıyorum bunlar daha beter yazmışlarCnm sakın netten bişi araştırma orda boyun ağrısı diye aratsan kanser çıkar sen doktoruna güven hiç bişide okuma ben çok yaptım hep yok yere psikolojimi bozdumçok uç şeyler yazıyo hep
N Nasip_kismet cnm benim doktorum da ayrıntılıya ben bakacağım dedi. Zaten istesem de Tekirdağ da perinatolog radyolog falan yokÜniversite hastanesinde var mı bilmiyorum bakmadım. Çok ta irdelemiyorum ne yapalım imkanlar bu kadar
Kızlar detaylıyı kendi doktorunun yaptığını söyleyen arkadaşlar vardı hatırlayamıyorum şimdi isimleri. N Nasip_kismet @aras_u25 sizin sohbetiniz üzerine detaylı ultrason hakkında tecrübelerimi paylaşmak istiyorum. Maalesef normal kadın doğum doktorumuzun detaylı ultrason yapma gibi bir durumu yok. Kendi bilgisinden veya bilgisizliğinden değil ultrason aleti farklı oluyor. Eğer özellikle detaylı ultrason yapan bir perinatologa gitmezsek çok şey gözden kaçıyor ben şöyle bir örnek veriyim. Önceki hamileliğimde 3 kez girdim detaylıya. 18. Haftada kendi kontrolüm vardı 21 de detaylıya girdim. 18 de kendi doktorum organları incelerken beyin damarları çok iyi gelişmiş vs çok güzel şeyler söyledi. 21 de detaylıda beyincikte tümör sıvı toplanması vs bişeyler çıktı. Normal ultrasonlarda çok şey görünmüyor. Göreceksiniz girdiğinizde perinatoloğunuz asistanına bebeğe bakıp bir sürü değer yazdırıyor sonra onları değerlendiriyor. Tabii kide tercih herkesin kendisinin ama ben tecrübelerimi paylaşmak istedim.
@deli_mavi_59 üniversite hastanelerinde detaylı ultrason kesin oluyor hatta en iyisi üniversite hastaneleri benide özelden üniversite hastanesine yönlendirmişlerdi.
ay inş. amin. şimdi internette bakıyorumda rahim darlığı ile ilgili bazılarının doktorları erken doğum olabilir demiş, bana doktorum öyle bişey demedi ama, şimdi moralim daha cok bozuldunette de bişeyler araştırmak kötü gibi
Gecmis olsun canim insallah sagligina kavusur annen bi an onceSlm kizlar yine sayfalarca konusmussunuz gobisler harika duruyor :)
Benim yarın kontrolüm vardı ne güzel sabah 9.30a da randevu almıştım cinsiyeti öğrenecektik. biraz önce annem aradı yarın doktora gidecekmis küçük bir operasyon geçirecekmis gelir misin dedi ben de tabiki dedim. tabi annemin sağlığı çok önemli benim için ama 19.haftamdayim cinsiyeti de deli gibi merak ediyordum her zaman musait de olmuyoruz gitmek için
Doktorun yapman gerektiğini söylemiştir zaten bakıpta kendinide prenseside üzme ben hep yaptım hiç bi işe yaramadı çünkü stresten bşkaaynen ya araştırınca insanın morali daha cok bozuluyor, ben çare arıyorum bunlar daha beter yazmışlar
Gule gule kullansin yegenim. cok guzelmis canim cok da uyguna almissinKızlaaarr akşamüstü kargo geldiii ebebekten aldığım beşik , yemeğe kadar azmettim kurdum bitirdimm kutusunda tutsam meraktan ölürdüm.. :)))
Babası da gelince vidalarını biraz daha sıkar emniyetli emniyetli uyur bebişko
Şimdilik giyinme odasına kurdum doğuma yakın yatakodamıza yanıma geçiririm... Altından tekerlek çıkıyor götürmek de kolay. Tekerlekleri kapattığınızda ise sallanıyor beşik.
Dönencesi ışıklı , müzikli kuzular dönüyor
Valla bu paraya daha ne olsun (kampanyalı 250 TL'ye aldım 500 den düşmüştü.) aaaa su geçirmeyen yıkanır iç yatağı da yanında çıkıyor
Beğenen olursa tavsiye ediyorummm... Çok sevdim ben!
Gule gule kullansin yegenim. cok guzelmis canim cok da uyguna almissin
Maşaallah gerçekten çok ciciKızlaaarr akşamüstü kargo geldiii ebebekten aldığım beşik , yemeğe kadar azmettim kurdum bitirdimm kutusunda tutsam meraktan ölürdüm.. :)))
Şimdilik giyinme odasına kurdum doğuma yakın yatakodamıza yanıma geçiririm... Altından tekerlek çıkıyor götürmek de kolay. Tekerlekleri kapattığınızda ise sallanıyor beşik.
Valla bu paraya daha ne olsun (kampanyalı 250 TL'ye aldım 500 den düşmüştü.) aaaa su geçirmeyen yıkanır iç yatağı da yanında çıkıyor
Kızlaaarr akşamüstü kargo geldiii ebebekten aldığım beşik , yemeğe kadar azmettim kurdum bitirdimm kutusunda tutsam meraktan ölürdüm.. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?