2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Citolesgen arkadaşlarla aynı şeyi söylemiş olacağım ama bence de webden arayıp moralini bozma, ben bir keresinde kol ağrısı yüzünden kendimi ms hastası zannetmiş, baya da kaptırmıştım. Sonuç: hiç bir şey yok. Yorgunluk vs.

Canım benim güle güle kullan. Minik kızının mis gibi uykuları olsun şirin beşiğinde

O zaman senin bebişhin de koç olacak demektir sezeryana karar verirsen..
Ne güzel gönlüne göre kısmet olmuş. Ben de hep hayatta aslan erkeğiyle evlenmem dedim dedim gittim sonuçta bir aslana kaptırdım gönlümü.. Benim de yükselenim aslan. 2 ormanlar kralı 1 ormanda zor ama keyifli :))) evlilik burç özelliklerinden daha sağlam temellere dayanıyor tabikiii

Maşaallah gerçekten çok cici güzel sağlıklı günlerde kullansın kuzu inşaallah. Peki, anne yanı değil di mi bu?

Anne yanı canım.. Bebek 8 kg olana kadar kullanılıyormuş talimat öyle. Sonrasında zaten kendi odasında yatağına geçirmeyi düşünüyorum...

Cok sirinmiiiiiissss yaaaaa guzel gunlerde uyusun gelinim :) zaten hep prenseslere boyle guzel suslu puslu seyler var bizim oglanlar ne yapsin:)

Ayy teşekkür ederiz şeker kayınvalidesiii bunun grisi de vardı aslında ama işte fırfırlı olunca erkek bebeği bozar. :))) damadıma yakışır cici bir şey bulursunuz siz de umarım gönlünüze göre artık kral tahtı mı oluurrr , araba şeklinde pamuklardaan mı oluurr bilemem

ben de öyleyim canım hala midem bulanıyor dolayısıyla rahatsız oluyorum dişlerimi fırçalarken bile oluyor

gözünaydın canım :) aramızda en önde giden sensin galiba tabi minnoşun da bu yüzden maşallahı var :)))
Ya sorma kafama takıldı kilosu az gibi geldi haftasına göre burdaki hamilelik alanına cok takılıyorum.mart annelerine sordum da onlarda aynı kilo aralığındaymiş içim rahatladı

Ayrıntılı usg konuşulmuş. Benim de doktorum radyoloji uzmanına yönlendirdi. Hep gebe üzerine çalışıyor, çok iyidir dedi ama bakalım inşaallah öyledir. Cuma günü gidiyorum inşaallah. 18+0 olacağım. Sanki erken gibi ama dr öyle verdi tarihi. Bir de annem bende bi kaç haftadır ayrıntılıya beraber gidelim diye bekliyor sonra evine gidecek sanırım.
Annem burda demişken size dert yanayım. Dilimin ucuna kadar geliyor başka kimseye söyleyemiyorum dedikodu olmasın diye. Benim annem biraz rahat bi kadın. Yani lisedeyken bile okula giderken sabah kahvaltımı kendim haZırlar okuldan dönünce yemeğimi kendim hazırlardım. Sonra koşarak dersaneye. Yani kendi yapsın modundadır. Temizlik falan yapıyor sağ olsun da daha mutfağa kaç kere girdi bilmem. Sabah uyanıp eline örgüsünü alıp oturuyor, ben kalkıp kahvaltı hazırlıyorum. Bugün de mesela yemeği yaptım ama yoruldum tansiyonum düştü galiba. Kalkıp salata yapacak sofra kuracak gücü bulamadım. Ben yattım bir odada, o tv seyretti bi odada. En son açlığa dayanamadım kalktım hazırladım, çağırdım geldi. Kayınvalidem her konuştuğumuzda sorar canının istediği bişey var mı diye annem evimde olmasına rağmen. Annem daha bi kere sormadı. Ben şunu yap dersem yapar ama kendi aklına gelmez. Kayınvalidem bize gelse gelirken evinden yemekle gelir, annem odada oturur mutfağa girmez. Dokunuyor bi de bu dönemde. Sizce abartıyor muyum? Bunda üzülecek bişey yok mu dersiniz? Söyleyemiyorum da yüzüne. İçime atıp surat asıyorum o da kötü oluyor. Ama söylesem nolur kestiremiyorum annem hayatta tanıdığım en kaprisli kadınlardan biridir. Evlatlarına küser uzun uzun.
Amma gömdüm kadını di mi? Ama napayım içim şişmiş

Bana da tansiyon düşüklüğü nedeniyle bikere takmışlardı serum..takmalarının nedeni de bebek strese girdi demişlerdi tansiyon düşünce öyle oluyomuş

Düşününce haklısın.hele içinde kaldıysa kimseye soyleyemedinse.. Sen yine bize anlat annene söyleme bişi.haklısın ama insanları böyle kabul ediyoruz artık annemiz canımız napalım canı sağolsun yeterki.keşke daha başkaolsa ama .Bide iyi tarafından bak bak kayınvaliden çok duşunceliymiş..ya oda hayırsız olsaydı.sen bide beni gör ha annem ha kayınvalidem al birini vur ötekine.aynılar

feministic canim yapabildigin kadar yap sende. Tek çeşit yap bırak salata da eksik kalsın. Yorma kendini. Herkesin huyu farklidir elbette. Ama ben hamilelikte cidden bazen duygularımızı daha üst yasadigimizi düşünüyorum. Çok takmayacagimiz birşeye takmak veya normalde çok uzulmeyecegimiz birşeye daha çok üzülmek gibi.. Sen çok dusunmemeye calis. Kendinide yorma. Herşeye rağmen anne varlığı candır zarari dokunmadığı sürece..
Citolesgen arkadaslarda yazmış ama cidden netten biseye bakmamak gerek. Hic kafanj bulandirma. Rahmimiz yavas yavas buyuyor hatta doguma yakın bilmem kaç katına kadar buyuyoduda unuttum suan. Zamanla buyuyecek annesi. O igne de idare eder bi sure zaten.
happymom87 canim iyi günlerde kullanın inşallah Kumsalla :) güzel güzel uykulara.. linkini atar misin bizde inceleyelim.
4753 canim hangi kısımda indirim var? Link atarsan hep beraber inceleyelim :)
Kizlar ben normalde çok çeşit yemek ev işi falan aynı anda yapardım ama suan bir çeşit bişey yapayım dedim belime agri girdi hemen. Dinleniyorum şimdi.. Bu bebisler nazlı hep :))

çooook güzelmiş sağlıkla huzurla mutlu günlerde kullansın inşallah kuzucuğun

Canim biz bunu haftasonu ebebekte gördük.cok beğendik.hatta oğlum alalim diye diretti de zor ikna ettik cinsiyetten emin olalim sonra diye.kampanya varmis.her gelen direk bu besige bakiyordu.cokta alan oldu.iyi günlerde kullanın.sağlıkla mutlulukla inşallah

Teşekkür ederim canım inşallahh Ben de o kampanyadan aldım işte 6 kasım'a kadardı sanırım kampanya.. Ben şimdilik sonuçtan memnunum fiyat fayda dengesi çok iyiii.

gercekten çok tatlı ya, bize de babam alıcak bunun gibi. babamlara gittğimiz zaman mağazaya gideceğiz. güle güle kullansın yatsın, büyüsün bununla prenses :) ne güzel şeyler yapıyorlar değil mi :) içim gidiyor böyle şeylere ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…