- 5 Şubat 2011
- 1.065
- 705
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #20.181
Kızlaaarr akşamüstü kargo geldiii ebebekten aldığım beşik , yemeğe kadar azmettim kurdum bitirdimm kutusunda tutsam meraktan ölürdüm.. :)))
Babası da gelince vidalarını biraz daha sıkar emniyetli emniyetli uyur bebişko
Şimdilik giyinme odasına kurdum doğuma yakın yatakodamıza yanıma geçiririm... Altından tekerlek çıkıyor götürmek de kolay. Tekerlekleri kapattığınızda ise sallanıyor beşik.
Dönencesi ışıklı , müzikli kuzular dönüyor
Valla bu paraya daha ne olsun (kampanyalı 250 TL'ye aldım 500 den düşmüştü.) aaaa su geçirmeyen yıkanır iç yatağı da yanında çıkıyor
Beğenen olursa tavsiye ediyorummm... Çok sevdim ben!
Ben
ben aslan canım eşim boğa hep boğa eş istedim şükür kısmet oldu baktım aileye çok düşkün ay dedim yavrum boğa olsun bana düşkün olsunnormal kısmet olursa boğa olur benim bebek ancak normal korkum var sezaryen olursa koç olacak inş
Canım benim güle güle kullan. Minik kızının mis gibi uykuları olsun şirin beşiğinde
Maşaallah gerçekten çok cicigüzel sağlıklı günlerde kullansın kuzu inşaallah. Peki, anne yanı değil di mi bu?
Cok sirinmiiiiiissss yaaaaa guzel gunlerde uyusun gelinim :) zaten hep prenseslere boyle guzel suslu puslu seyler var bizim oglanlar ne yapsin:)
kizlar markafonide inanilmaz indirimler var
ben de öyleyim canım hala midem bulanıyor dolayısıyla rahatsız oluyorum dişlerimi fırçalarken bile oluyorCanım benim gibisi var mıdır bilmiyorum inan ama benim bulantım tamamen bitmiş değil öğürmeler sık olmasada devam ediyor. Daha bu sabah bulantı ilacı içtim bebiş göbiş büyüdüğü için her öğürmede Canım acıyor:/
Ya sorma kafama takıldı kilosu az gibi geldi haftasına göre burdaki hamilelik alanına cok takılıyorum.mart annelerine sordum da onlarda aynı kilo aralığındaymiş içim rahatladıgözünaydın canım :) aramızda en önde giden sensin galiba tabi minnoşun da bu yüzden maşallahı var :)))
Bana da tansiyon düşüklüğü nedeniyle bikere takmışlardı serum..takmalarının nedeni de bebek strese girdi demişlerdi tansiyon düşünce öyle oluyomuşHayırlı aksamlar herkese
Ben bugün tshımı ölçtürmek için dahiliyeye gittim hasimato troidim var doktor tansiyonuna bakalım dedi 8 e 5 cıktı acile serum taktırmaya yolladı ben tek basımayım bu arada dr kime takılcak diyo bana diyorum kendimi öle kötü hissetmiyordum da anlamadım cok mu düşük normalde de böylese ben hiç farkında degilim yani
Düşününce haklısın.hele içinde kaldıysa kimseye soyleyemedinse.. Sen yine bize anlat annene söyleme bişi.haklısın ama insanları böyle kabul ediyoruz artık annemiz canımız napalım canı sağolsun yeterki.keşke daha başkaolsa ama .Bide iyi tarafından bak bak kayınvaliden çok duşunceliymiş..ya oda hayırsız olsaydı.sen bide beni gör ha annem ha kayınvalidem al birini vur ötekine.aynılarAyrıntılı usg konuşulmuş. Benim de doktorum radyoloji uzmanına yönlendirdi. Hep gebe üzerine çalışıyor, çok iyidir dedi ama bakalım inşaallah öyledir. Cuma günü gidiyorum inşaallah. 18+0 olacağım. Sanki erken gibi ama dr öyle verdi tarihi. Bir de annem bende bi kaç haftadır ayrıntılıya beraber gidelim diye bekliyor sonra evine gidecek sanırım.
Annem burda demişken size dert yanayım. Dilimin ucuna kadar geliyor başka kimseye söyleyemiyorum dedikodu olmasın diye. Benim annem biraz rahat bi kadın. Yani lisedeyken bile okula giderken sabah kahvaltımı kendim haZırlar okuldan dönünce yemeğimi kendim hazırlardım. Sonra koşarak dersaneye. Yani kendi yapsın modundadır. Temizlik falan yapıyor sağ olsun da daha mutfağa kaç kere girdi bilmem. Sabah uyanıp eline örgüsünü alıp oturuyor, ben kalkıp kahvaltı hazırlıyorum. Bugün de mesela yemeği yaptım ama yoruldum tansiyonum düştü galiba. Kalkıp salata yapacak sofra kuracak gücü bulamadım. Ben yattım bir odada, o tv seyretti bi odada. En son açlığa dayanamadım kalktım hazırladım, çağırdım geldi. Kayınvalidem her konuştuğumuzda sorar canının istediği bişey var mı diye annem evimde olmasına rağmen. Annem daha bi kere sormadı. Ben şunu yap dersem yapar ama kendi aklına gelmez. Kayınvalidem bize gelse gelirken evinden yemekle gelir, annem odada oturur mutfağa girmez. Dokunuyor bi de bu dönemde. Sizce abartıyor muyum? Bunda üzülecek bişey yok mu dersiniz? Söyleyemiyorum da yüzüne. İçime atıp surat asıyorum o da kötü oluyor. Ama söylesem nolur kestiremiyorum annem hayatta tanıdığım en kaprisli kadınlardan biridir. Evlatlarına küser uzun uzun.
Amma gömdüm kadını di mi?Ama napayım içim şişmiş
çooook güzelmişKızlaaarr akşamüstü kargo geldiii ebebekten aldığım beşik , yemeğe kadar azmettim kurdum bitirdimm kutusunda tutsam meraktan ölürdüm.. :)))
Şimdilik giyinme odasına kurdum doğuma yakın yatakodamıza yanıma geçiririm... Altından tekerlek çıkıyor götürmek de kolay. Tekerlekleri kapattığınızda ise sallanıyor beşik.
Valla bu paraya daha ne olsun (kampanyalı 250 TL'ye aldım 500 den düşmüştü.) aaaa su geçirmeyen yıkanır iç yatağı da yanında çıkıyor
Kızlaaarr akşamüstü kargo geldiii ebebekten aldığım beşik , yemeğe kadar azmettim kurdum bitirdimm kutusunda tutsam meraktan ölürdüm.. :)))
çooook güzelmişsağlıkla huzurla mutlu günlerde kullansın inşallah kuzucuğun
Canim biz bunu haftasonu ebebekte gördük.cok beğendik.hatta oğlum alalim diye diretti de zor ikna ettik cinsiyetten emin olalim sonra diye.kampanya varmis.her gelen direk bu besige bakiyordu.cokta alan oldu.iyi günlerde kullanın.sağlıkla mutlulukla inşallah
gercekten çok tatlı ya, bize de babam alıcak bunun gibi. babamlara gittğimiz zaman mağazaya gideceğiz. güle güle kullansın yatsın, büyüsün bununla prenses :) ne güzel şeyler yapıyorlar değil mi :) içim gidiyor böyle şeylere yaKızlaaarr akşamüstü kargo geldiii ebebekten aldığım beşik , yemeğe kadar azmettim kurdum bitirdimm kutusunda tutsam meraktan ölürdüm.. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?