- 30 Ağustos 2016
- 1.481
- 3.491
- 48
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #20.201
gercekten çok tatlı ya, bize de babam alıcak bunun gibi. babamlara gittğimiz zaman mağazaya gideceğiz. güle güle kullansın yatsın, büyüsün bununla prenses :) ne güzel şeyler yapıyorlar değil mi :) içim gidiyor böyle şeylere ya
Düşününce haklısın.hele içinde kaldıysa kimseye soyleyemedinse.. Sen yine bize anlat annene söyleme bişi.haklısın ama insanları böyle kabul ediyoruz artık annemiz canımız napalım canı sağolsun yeterki.keşke daha başkaolsa ama .Bide iyi tarafından bak bak kayınvaliden çok duşunceliymiş..ya oda hayırsız olsaydı.sen bide beni gör ha annem ha kayınvalidem al birini vur ötekine.aynılar
haklısın canı sağ olsun yeter demek lazım ama bazen doluyor insan iştefeministic canim yapabildigin kadar yap sende. Tek çeşit yap bırak salata da eksik kalsın. Yorma kendini. Herkesin huyu farklidir elbette. Ama ben hamilelikte cidden bazen duygularımızı daha üst yasadigimizi düşünüyorum. Çok takmayacagimiz birşeye takmak veya normalde çok uzulmeyecegimiz birşeye daha çok üzülmek gibi.. Sen çok dusunmemeye calis. Kendinide yorma. Herşeye rağmen anne varlığı candır zarari dokunmadığı sürece..
Ayy teşekkür ederiz şeker kayınvalidesiiibunun grisi de vardı aslında ama işte fırfırlı olunca erkek bebeği bozar. :))) damadıma yakışır cici bir şey bulursunuz siz de umarım gönlünüze göre artık kral tahtı mı oluurrr , araba şeklinde pamuklardaan mı oluurr bilemem
Eşimin de yükseleni Aslan İnan yaptıklarını öyle iyi anlıyorum ki kendimden biliyorum çünküO zaman senin bebişhin de koç olacak demektir sezeryana karar verirsen..
Ne güzel gönlüne göre kısmet olmuş. Ben de hep hayatta aslan erkeğiyle evlenmem dedim dedim gittim sonuçta bir aslana kaptırdım gönlümü.. Benim de yükselenim aslan. 2 ormanlar kralı 1 ormanda zor ama keyifli :))) evlilik burç özelliklerinden daha sağlam temellere dayanıyor tabikiii
Kesinlikle haklısın hayatta ne kadar az beklentiye girersen o kadar mutlu oluyorsun. Denemeye çalışacağım tavsiyelerini canımfeministic
Canım anne-babalarımız da birer insan , hiçbirimizin olmadığı gibi onlar da mükemmel değiller , dört dörtlük değiller.. Hataları olabilir. Kendilerine has karakterleri olabilir.
Bazen beklentilerimiz bizi üzüyor malesef ama değiştiremeyeceğimiz şeyleri kabullenmek bizi de daha az üzer , karşımızdakini de içimizde affetmemizi sağlar.. Ha eğer değiştirebileceğini düşünüyosan anneciğinle konuş. Ya da Tatlı tatlı naz yaparaktan iste mesela. Torunun senin elinden börek istiyormuş , tatlı istiyormuş filan diyerek :)) öyle öyle o da dahil olur orta yol bulmuş olursunuzzşanslısın kayınvaliden ikinci anne gibi olmuş bak hepsi sağolsun sağlıkları olsun varlıkları bile yeter. Sen üzme tatlı canını
Nete bakma İnan troidim çıktı neler yazıyor hayır dedim bunların hiç biri olmayacakay inş. amin. şimdi internette bakıyorumda rahim darlığı ile ilgili bazılarının doktorları erken doğum olabilir demiş, bana doktorum öyle bişey demedi ama, şimdi moralim daha cok bozuldunette de bişeyler araştırmak kötü gibi
Canım benim hassas bir dönem evet ama lisedeyken de aynıymış ,bazı anneler maalesef böyle oluyor.sen öyle olmazsın bak elinde bir şans var evladın senin için der annem sağ olsun diyeAyrıntılı usg konuşulmuş. Benim de doktorum radyoloji uzmanına yönlendirdi. Hep gebe üzerine çalışıyor, çok iyidir dedi ama bakalım inşaallah öyledir. Cuma günü gidiyorum inşaallah. 18+0 olacağım. Sanki erken gibi ama dr öyle verdi tarihi. Bir de annem bende bi kaç haftadır ayrıntılıya beraber gidelim diye bekliyor sonra evine gidecek sanırım.
Annem burda demişken size dert yanayım. Dilimin ucuna kadar geliyor başka kimseye söyleyemiyorum dedikodu olmasın diye. Benim annem biraz rahat bi kadın. Yani lisedeyken bile okula giderken sabah kahvaltımı kendim haZırlar okuldan dönünce yemeğimi kendim hazırlardım. Sonra koşarak dersaneye. Yani kendi yapsın modundadır. Temizlik falan yapıyor sağ olsun da daha mutfağa kaç kere girdi bilmem. Sabah uyanıp eline örgüsünü alıp oturuyor, ben kalkıp kahvaltı hazırlıyorum. Bugün de mesela yemeği yaptım ama yoruldum tansiyonum düştü galiba. Kalkıp salata yapacak sofra kuracak gücü bulamadım. Ben yattım bir odada, o tv seyretti bi odada. En son açlığa dayanamadım kalktım hazırladım, çağırdım geldi. Kayınvalidem her konuştuğumuzda sorar canının istediği bişey var mı diye annem evimde olmasına rağmen. Annem daha bi kere sormadı. Ben şunu yap dersem yapar ama kendi aklına gelmez. Kayınvalidem bize gelse gelirken evinden yemekle gelir, annem odada oturur mutfağa girmez. Dokunuyor bi de bu dönemde. Sizce abartıyor muyum? Bunda üzülecek bişey yok mu dersiniz? Söyleyemiyorum da yüzüne. İçime atıp surat asıyorum o da kötü oluyor. Ama söylesem nolur kestiremiyorum annem hayatta tanıdığım en kaprisli kadınlardan biridir. Evlatlarına küser uzun uzun.
Amma gömdüm kadını di mi?Ama napayım içim şişmiş
Kızlaaarr akşamüstü kargo geldiii ebebekten aldığım beşik , yemeğe kadar azmettim kurdum bitirdimm kutusunda tutsam meraktan ölürdüm.. :)))
Babası da gelince vidalarını biraz daha sıkar emniyetli emniyetli uyur bebişko
Şimdilik giyinme odasına kurdum doğuma yakın yatakodamıza yanıma geçiririm... Altından tekerlek çıkıyor götürmek de kolay. Tekerlekleri kapattığınızda ise sallanıyor beşik.
Dönencesi ışıklı , müzikli kuzular dönüyor
Valla bu paraya daha ne olsun (kampanyalı 250 TL'ye aldım 500 den düşmüştü.) aaaa su geçirmeyen yıkanır iç yatağı da yanında çıkıyor
Beğenen olursa tavsiye ediyorummm... Çok sevdim ben!
Ayrıntılı usg konuşulmuş. Benim de doktorum radyoloji uzmanına yönlendirdi. Hep gebe üzerine çalışıyor, çok iyidir dedi ama bakalım inşaallah öyledir. Cuma günü gidiyorum inşaallah. 18+0 olacağım. Sanki erken gibi ama dr öyle verdi tarihi. Bir de annem bende bi kaç haftadır ayrıntılıya beraber gidelim diye bekliyor sonra evine gidecek sanırım.
Annem burda demişken size dert yanayım. Dilimin ucuna kadar geliyor başka kimseye söyleyemiyorum dedikodu olmasın diye. Benim annem biraz rahat bi kadın. Yani lisedeyken bile okula giderken sabah kahvaltımı kendim haZırlar okuldan dönünce yemeğimi kendim hazırlardım. Sonra koşarak dersaneye. Yani kendi yapsın modundadır. Temizlik falan yapıyor sağ olsun da daha mutfağa kaç kere girdi bilmem. Sabah uyanıp eline örgüsünü alıp oturuyor, ben kalkıp kahvaltı hazırlıyorum. Bugün de mesela yemeği yaptım ama yoruldum tansiyonum düştü galiba. Kalkıp salata yapacak sofra kuracak gücü bulamadım. Ben yattım bir odada, o tv seyretti bi odada. En son açlığa dayanamadım kalktım hazırladım, çağırdım geldi. Kayınvalidem her konuştuğumuzda sorar canının istediği bişey var mı diye annem evimde olmasına rağmen. Annem daha bi kere sormadı. Ben şunu yap dersem yapar ama kendi aklına gelmez. Kayınvalidem bize gelse gelirken evinden yemekle gelir, annem odada oturur mutfağa girmez. Dokunuyor bi de bu dönemde. Sizce abartıyor muyum? Bunda üzülecek bişey yok mu dersiniz? Söyleyemiyorum da yüzüne. İçime atıp surat asıyorum o da kötü oluyor. Ama söylesem nolur kestiremiyorum annem hayatta tanıdığım en kaprisli kadınlardan biridir. Evlatlarına küser uzun uzun.
Amma gömdüm kadını di mi?Ama napayım içim şişmiş
feministic canim yapabildigin kadar yap sende. Tek çeşit yap bırak salata da eksik kalsın. Yorma kendini. Herkesin huyu farklidir elbette. Ama ben hamilelikte cidden bazen duygularımızı daha üst yasadigimizi düşünüyorum. Çok takmayacagimiz birşeye takmak veya normalde çok uzulmeyecegimiz birşeye daha çok üzülmek gibi.. Sen çok dusunmemeye calis. Kendinide yorma. Herşeye rağmen anne varlığı candır zarari dokunmadığı sürece..
Citolesgen arkadaslarda yazmış ama cidden netten biseye bakmamak gerek. Hic kafanj bulandirma. Rahmimiz yavas yavas buyuyor hatta doguma yakın bilmem kaç katına kadar buyuyoduda unuttum suan. Zamanla buyuyecek annesi. O igne de idare eder bi sure zaten.
happymom87 canim iyi günlerde kullanın inşallah Kumsalla :) güzel güzel uykulara.. linkini atar misin bizde inceleyelim.
4753 canim hangi kısımda indirim var? Link atarsan hep beraber inceleyelim :)
Kizlar ben normalde çok çeşit yemek ev işi falan aynı anda yapardım ama suan bir çeşit bişey yapayım dedim belime agri girdi hemen. Dinleniyorum şimdi.. Bu bebisler nazlı hep :))
Becerikli hatun masallahcok güzelmis tatli tam kizcene göre.kizçen huzurla uyusun icinde uzun uzuuuunnn
Benim burcum oğlak yükselen boğa:)KOÇ BURCU BEBEĞİ
Koç burcundan olan bebek dikkatleri kendi üstüne çekmesini bilir. Onu asla görmezlikten gelemezsiniz. Onu ihmal ettiğinizi düşündüğünde, onun gözyaşlarıyla karşılaşacak ve ona ilginizi tekrar yönlendirdiğinizde ne kadar kolay sakinleştiğini göreceksiniz. Koç burcunda doğan bebeklerin herzaman birşeylerle meşgul olması sağlanmalı ve eğlenmesi için çaba gösterilmelidir. Koç burcu bebeği o kadar çok ilgi bekler ki, bir süre sonra kendinize zaman ayırmakta zorlandığınızı farkedebilirsiniz. Koç burcu bebeği kontrolü elinde tutmayı sever, cesaretlidir ve sürekli ilgi bekler, ancak bunun karşılığını sıcak sevgi gösterileriyle verir.
Koç burcu, çocukluk çağından itibaren en çok disiplin edilme ihtiyacı duyan burçlardan biridir. Koç burcu çocukları enerjik ancak sabit karakterli olduklarından başlangıçta bazı katı kurallarla ipleri ele almak durumundasınız.
Orayı burayı kurcalamayı seven ve bu yüzden de heryere girip çıkan bebeğinize biraz daha dikkatli davranarak onu kazalardan korumanızda fayda var.
Bebeklik döneminde gürültülü-patırtılı oyuncaklardan çok hoşlanır. Bir anda kahkahalarla gülerken, hemen arkasından gözyaşlarına boğulabilir. Doğumunun ilk anlarından itibaren sizi sürekli olarak canlı tutacak bir bebektir. Hayat sizin için biraz zor olacak gibi. Kolay gelsin...
:)))) burç yorumuna bakın kızlar 'Allah yardımcınız olsun kolay gelsinn' diyorr...
Sizin burçlarınıızz ne bu aradaa ?
Ben İkizler.
Canım benim teşekkür ederimm inşallah sağlıkla gelsinler uyusunlar minnak beşiklerinde..
hayirli olsun canim Güle gule kullanin emii
Benim burcum oğlak yükselen boğa:)
Sağol canım ama ben bulantıdan pek yiyemedim daha yeni iştahım açılıyor:)
Benim eşim terazi:) koç burcu kızımız yoracak bizi galiba annesi gibi inatçı bi bebiş geliyor bakalımben oglak esim oglak bebis gununden once gelirse koc gununde gelirse bogaaa evi ahira cevirdik diyom esime
Harika HarikaKızlaaarr akşamüstü kargo geldiii ebebekten aldığım beşik , yemeğe kadar azmettim kurdum bitirdimm kutusunda tutsam meraktan ölürdüm.. :)))
Babası da gelince vidalarını biraz daha sıkar emniyetli emniyetli uyur bebişko
Şimdilik giyinme odasına kurdum doğuma yakın yatakodamıza yanıma geçiririm... Altından tekerlek çıkıyor götürmek de kolay. Tekerlekleri kapattığınızda ise sallanıyor beşik.
Dönencesi ışıklı , müzikli kuzular dönüyor
Valla bu paraya daha ne olsun (kampanyalı 250 TL'ye aldım 500 den düşmüştü.) aaaa su geçirmeyen yıkanır iç yatağı da yanında çıkıyor
Beğenen olursa tavsiye ediyorummm... Çok sevdim ben!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?