2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Amiiin inşallah teşekkür ederiz teyzessii Bize de anneannesi hediye aldı
Siz de gönlünüze göre cici bir model bulursunuz inşallah canımm... Hepsi birbirinden şekerr.. Bir de içinde bizim süt kokulu prensesler olsaaaa

Haklısın. Ama şöyle bişey oldu kayınvalidemin anneliğini yakından görünce anneme kırgınlığım büyüdü, geçmişe bakışım değişti. Ama anne ne de olsa. Canı sağ olsun yeter

haklısın canı sağ olsun yeter demek lazım ama bazen doluyor insan işte

Firfir bizim oglusu bozar :):) besik olarak istedigim gibi bulur muyum bilmiyorum ama bir kac ay sonra odasinda yatacagi yatagini ozel yaptiracagim tahta benzer bisey neden olmasin:) cok suslu puslu sevmiyorum erkekte sade ama şık bisey olsun diyorum bakalim teyzemiz ic mimar zevklidir de o bize ne cizerse artik:) bizim kiz gorunusten cok kullanimina onem veriyor. Pratik olmaliymis kapladigi alan az ama kullanisli vs vs bakalim bekliyoruz merakla:)

feministic

Canım anne-babalarımız da birer insan , hiçbirimizin olmadığı gibi onlar da mükemmel değiller , dört dörtlük değiller.. Hataları olabilir. Kendilerine has karakterleri olabilir.
Bazen beklentilerimiz bizi üzüyor malesef ama değiştiremeyeceğimiz şeyleri kabullenmek bizi de daha az üzer , karşımızdakini de içimizde affetmemizi sağlar.. Ha eğer değiştirebileceğini düşünüyosan anneciğinle konuş. Ya da Tatlı tatlı naz yaparaktan iste mesela. Torunun senin elinden börek istiyormuş , tatlı istiyormuş filan diyerek :)) öyle öyle o da dahil olur orta yol bulmuş olursunuzz şanslısın kayınvaliden ikinci anne gibi olmuş bak hepsi sağolsun sağlıkları olsun varlıkları bile yeter. Sen üzme tatlı canını

Eşimin de yükseleni Aslan İnan yaptıklarını öyle iyi anlıyorum ki kendimden biliyorum çünkü

Kesinlikle haklısın hayatta ne kadar az beklentiye girersen o kadar mutlu oluyorsun. Denemeye çalışacağım tavsiyelerini canım

Nete bakma İnan troidim çıktı neler yazıyor hayır dedim bunların hiç biri olmayacak inş da olmaz sen kendini olumlu düşünmeye yönlendir kuzum

Canım benim hassas bir dönem evet ama lisedeyken de aynıymış ,bazı anneler maalesef böyle oluyor.sen öyle olmazsın bak elinde bir şans var evladın senin için der annem sağ olsun diye

Becerikli hatun masallah cok güzelmis tatli tam kizcene göre.kizçen huzurla uyusun icinde uzun uzuuuunnn

Bosver canim annene deme birsey.bi laf soyler sonra sen uzulursun yine.herkesin fitrati farkli ne yapalim.bak hep boyleymis bu yastan sonra da degistiremezsin.insanin gozune de bir kere batinca hep batar ama görme bosver.sonucta birlikte yasamiyorsunuz artik.yalniz merak ettim babana yemek yapiyordur degil mi?

canim telden girdigim icin linki nasil atcam bilemedim. ama markafoni ye gir kategoriler cikiyo onune bebek icin birsuru kategori var istedigine girip bak cok guzel ve indirmler var suan.

Benim burcum oğlak yükselen boğa:)

Harika Harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…