2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canım benim hassas bir dönem evet ama lisedeyken de aynıymış ,bazı anneler maalesef böyle oluyor.sen öyle olmazsın bak elinde bir şans var evladın senin için der annem sağ olsun diye
Öyle canım, bazen cidden düşünüyorum annemin yaptıklarını yapmayacağım diye. İnşaallah kızımla daha iyi bir ilişkimiz olur. Her konuda böyle değil, bazı noktalarda fedakardır ama bazı noktalarda böyle rahat işte

Babam yemeğe çok düşkün bir adam değildir ama yapardı genelde ona yemek. Şu an ayrılar zaten. Tamamen farklı sebeplerden ayrıldılar maalesef

evet arkadaşım bende merak ediyorum Kilim ve tohum cumartesiden beri yorumunu göremedim internete giremiyordur belki inşallah herşey yolundadır
Ben de merak ediyorum Kilim ve tohum hic bu kadar ara vermezdi. inşallah iyilerdir bi an once yazar da bizi merakta birakmaz

Benim eşim terazi:) koç burcu kızımız yoracak bizi galiba annesi gibi inatçı bi bebiş geliyor bakalım
Ben aslanim, esim akrep, aramiza bir de koç katiliyor evde şenlik olacak

happymom87 tatlim besiginiz hayirli olsun minnos tatli tatli uyusun inşallah
Citolesgen canim bana da rahim dar demisti doktor hatta bi ultrason goruntumuz var insanin ici aciyor bebis sıkışmıştı resmen ama şimdi normale döndü şükür ki. proluton kullandim bende ve bol istirahat demisti doktorumuz. senin de normale donecektir icini ferah tut

hilelf canım geçmiş olsun anneciğine.. Bence iyi yapmışsın zaten aklın annende kalırdı doktora gitsen bile.. Cinsiyeti daha mutlu bir gününüzde öğrenmek daha iyi olur keyfini çıkartırsınız.. Birazcık ertelenmeden bir şey olmaz.. Acil şifalar diliyorumm..

Gözün aydın canım.benim doktorumda aynenseninki gibi nifty yaptırmama rağmen afp testini yaptırdı.cumartesi kanı verdim .bugün sonucum çıktı.iyi çıktı şükür.seninde bir iki güne çıkar artık

Selamlar ben de 29 kasımda gideceğim detaylı USG ye... ben de biraz bel ve sırt ağrısı var... daha derinden nefes alıp veriyorum...
Biliyor musun aynı durumlar bende de var.. çok çabuk yoruluyorum ve nefes nefese kalıyorum. İş yapmaya gelmiyor yani birde sizde nasıl durumlar bilmiyorum ama 2 hafta önce karnım çıktı benim yani birden büyüdü sizinkiler nasıl kızlar yani ben hamile olduğumu şurda 2 haftadır idrak ediyorum acaba derinden nefes almam bu yüzden mi? Off Allah yardımcımız olsun inşallah çok güzel geçer geri kalan hamileliğimizin günleri.. bütün testlerimiz değerlerimiz süper olur da sağlıkla mutlulukla evlatlarımızı kucaklarız

Merhaba nasılsınız napiyorsunuz nasil gidiyor kontroller cinsiyetler neler bu sene sizce ne senesi
Valla kontrollerim yukarıda arkadaşlara bahsettiğim gibi.. benim cinsiyet erkek etrafımda da çok fazla erkek bebek haberi aldım sanırım bu sene erkek senesi ama Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin kucaklarımızı doldursun hanelerimize hem mutluluk hem çocuk sesi versin

Senin adina sevindim canim cok sukur. Her test beni geriyor ya :) simdi de bunun stresi sardi

Senin adina sevindim canim cok sukur. Her test beni geriyor ya :) simdi de bunun stresi sardi
Ben yaptırmak istemedim aslında doktor endişelenme bu ihtimal vermeyecek yapalım dedi yaptı.allahtan çabuk çıkıyor.şimdide beni ayrıntılı ultrason stresi sardı çok fena.

Olsun canım evinin üstünde surat yapma annene.demekki liseden beri öyleyse onun fıtratı öyledir.onu öyle kabulleneceksin artık.benim annem çok tez canlı ve beceriklidir ama kardeşim engelli.doğru düzgün evime kalmaya gelemiyor bile.gurbetteyim ben.geçen hamileliğimde doğumumdan bir gün önce gelebildi.ben o tarihe kadar kendi işimi gücümü yaptım çok şükür.doğumdan sonrada 20 günlükken gitmek zorunda kaldı kırkım çıkmadan.ben alıştım herşeyimi kendim yapmaya.zaten insan anne olunca dahada güçleniyor.kimseye ihtiyacı kalmıyor.sende öyle olursun inşallah.

O kadar yoğunum ki okul ev işleri kızımın bakımı hamilelik anca akşamın bu saatlerinde şöyle geçmişe bakabiliyorum hızlıca.gündüz sohbete bile dahil olamıyorum.biran öncezaman geçsede izne çıksam herşey daha kolay olacak.herkeslereiyi geceler diliyorum.

O kadar yoğunum ki okul ev işleri kızımın bakımı hamilelik anca akşamın bu saatlerinde şöyle geçmişe bakabiliyorum hızlıca.gündüz sohbete bile dahil olamıyorum.biran öncezaman geçsede izne çıksam herşey daha kolay olacak.herkeslereiyi geceler diliyorum.

Ben de aynı durumdayım. 18+3 ve daha hiç bir şey hissetmedim sanırım. Hissettim sandığım zamanlar oldu ama doktorum daha 16. Haftada hissetmeye başladın mi diye soruyordu. Ben de dün doktora gittim. Neyse gördüm bir sıkıntı yok :) ama doktor plesenta on duvara yerleşmiş o yüzden hissetmiyordundur henüz dedi. On duvar ile kastettiği karın tarafım. Bakalım merakla bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…