- 5 Şubat 2011
- 1.065
- 705
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #20.221
Öyle canım, bazen cidden düşünüyorum annemin yaptıklarını yapmayacağım diye. İnşaallah kızımla daha iyi bir ilişkimiz olur. Her konuda böyle değil, bazı noktalarda fedakardır ama bazı noktalarda böyle rahat işteCanım benim hassas bir dönem evet ama lisedeyken de aynıymış ,bazı anneler maalesef böyle oluyor.sen öyle olmazsın bak elinde bir şans var evladın senin için der annem sağ olsun diye
Kıyamamben de öyleyim canım hala midem bulanıyor dolayısıyla rahatsız oluyorum dişlerimi fırçalarken bile oluyor
Bosver canim annene deme birsey.bi laf soyler sonra sen uzulursun yine.herkesin fitrati farkli ne yapalim.bak hep boyleymis bu yastan sonra da degistiremezsin.insanin gozune de bir kere batinca hep batar ama görme bosver.sonucta birlikte yasamiyorsunuz artik.yalniz merak ettim babana yemek yapiyordur degil mi?
Ben de merak ediyorumevet arkadaşım bende merak ediyorumKilim ve tohum cumartesiden beri yorumunu göremedim internete giremiyordur belki inşallah herşey yolundadır
Ben aslanim, esim akrep, aramiza bir de koç katiliyor evde şenlik olacakBenim eşim terazi:) koç burcu kızımız yoracak bizi galiba annesi gibi inatçı bi bebiş geliyor bakalım
alin size gobekk teyzoslar 16+3
Yaa masallah büyümüş :)))alin size gobekk teyzoslar 16+3
Gözün aydın canım.benim doktorumda aynenseninki gibi nifty yaptırmama rağmen afp testini yaptırdı.cumartesi kanı verdim .bugün sonucum çıktı.iyi çıktı şükür.seninde bir iki güne çıkar artıkCiktim simdi doktordaaaan ya adami gorunce bile stresim gidiyor bana kalsa hergun gidicemhersey yolundaaa baya inceledi 20 dk surdu. Oglan cok rahat baksana yine acmis bacaklari diyor esnedi falan gordummm tam minnos yaaaa 180 gr olmus afp diye bi test yapti sirt ve ensedeki aciklik icinmis galiba o test. Nifty yaptirmama ragmen yine de onu yapmak lazimmis. 3lu 4lu yapmayacagiz dedi. Saga yatma olayini sordum yok oyle bisey dedi. Ilerleyen haftalarda sirt ustu onermiyoruz tansiyon dusuklugumu oluyor dedi oyle bisey dedi. Arada bir bazen sag tarafina bazen sol tarafina 1 yastik koy hafif egimli uyu dedi. Yuz ustu de cok yatmamaya calis ama rahatsan da kasma dedi . Zaten bir kac hafta sonra yatamayacagim bizde durumlar simdilik boyle teyzoslar. 21+3de de detayliya gidicem zamani iyi dedi
Biliyor musun aynı durumlar bende de var.. çok çabuk yoruluyorum ve nefes nefese kalıyorum. İş yapmaya gelmiyor yani birde sizde nasıl durumlar bilmiyorum ama 2 hafta önce karnım çıktı benim yani birden büyüdü sizinkiler nasıl kızlar yani ben hamile olduğumu şurda 2 haftadır idrak ediyorum acaba derinden nefes almam bu yüzden mi? Off Allah yardımcımız olsun inşallah çok güzel geçer geri kalan hamileliğimizin günleri.. bütün testlerimiz değerlerimiz süper olur da sağlıkla mutlulukla evlatlarımızı kucaklarızSelamlar ben de 29 kasımda gideceğim detaylı USG ye... ben de biraz bel ve sırt ağrısı var... daha derinden nefes alıp veriyorum...
Valla kontrollerim yukarıda arkadaşlara bahsettiğim gibi.. benim cinsiyet erkek etrafımda da çok fazla erkek bebek haberi aldım sanırım bu sene erkek senesi ama Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin kucaklarımızı doldursun hanelerimize hem mutluluk hem çocuk sesi versinMerhaba nasılsınız napiyorsunuz nasil gidiyor kontroller cinsiyetler neler bu sene sizce ne senesi
Gözün aydın canım.benim doktorumda aynenseninki gibi nifty yaptırmama rağmen afp testini yaptırdı.cumartesi kanı verdim .bugün sonucum çıktı.iyi çıktı şükür.seninde bir iki güne çıkar artık
Ben yaptırmak istemedim aslında doktor endişelenme bu ihtimal vermeyecek yapalım dedi yaptı.allahtan çabuk çıkıyor.şimdide beni ayrıntılı ultrason stresi sardı çok fena.Senin adina sevindim canim cok sukur. Her test beni geriyor ya :) simdi de bunun stresi sardi
Olsun canım evinin üstünde surat yapma annene.demekki liseden beri öyleyse onun fıtratı öyledir.onu öyle kabulleneceksin artık.benim annem çok tez canlı ve beceriklidir ama kardeşim engelli.doğru düzgün evime kalmaya gelemiyor bile.gurbetteyim ben.geçen hamileliğimde doğumumdan bir gün önce gelebildi.ben o tarihe kadar kendi işimi gücümü yaptım çok şükür.doğumdan sonrada 20 günlükken gitmek zorunda kaldı kırkım çıkmadan.ben alıştım herşeyimi kendim yapmaya.zaten insan anne olunca dahada güçleniyor.kimseye ihtiyacı kalmıyor.sende öyle olursun inşallah.Ayrıntılı usg konuşulmuş. Benim de doktorum radyoloji uzmanına yönlendirdi. Hep gebe üzerine çalışıyor, çok iyidir dedi ama bakalım inşaallah öyledir. Cuma günü gidiyorum inşaallah. 18+0 olacağım. Sanki erken gibi ama dr öyle verdi tarihi. Bir de annem bende bi kaç haftadır ayrıntılıya beraber gidelim diye bekliyor sonra evine gidecek sanırım.
Annem burda demişken size dert yanayım. Dilimin ucuna kadar geliyor başka kimseye söyleyemiyorum dedikodu olmasın diye. Benim annem biraz rahat bi kadın. Yani lisedeyken bile okula giderken sabah kahvaltımı kendim haZırlar okuldan dönünce yemeğimi kendim hazırlardım. Sonra koşarak dersaneye. Yani kendi yapsın modundadır. Temizlik falan yapıyor sağ olsun da daha mutfağa kaç kere girdi bilmem. Sabah uyanıp eline örgüsünü alıp oturuyor, ben kalkıp kahvaltı hazırlıyorum. Bugün de mesela yemeği yaptım ama yoruldum tansiyonum düştü galiba. Kalkıp salata yapacak sofra kuracak gücü bulamadım. Ben yattım bir odada, o tv seyretti bi odada. En son açlığa dayanamadım kalktım hazırladım, çağırdım geldi. Kayınvalidem her konuştuğumuzda sorar canının istediği bişey var mı diye annem evimde olmasına rağmen. Annem daha bi kere sormadı. Ben şunu yap dersem yapar ama kendi aklına gelmez. Kayınvalidem bize gelse gelirken evinden yemekle gelir, annem odada oturur mutfağa girmez. Dokunuyor bi de bu dönemde. Sizce abartıyor muyum? Bunda üzülecek bişey yok mu dersiniz? Söyleyemiyorum da yüzüne. İçime atıp surat asıyorum o da kötü oluyor. Ama söylesem nolur kestiremiyorum annem hayatta tanıdığım en kaprisli kadınlardan biridir. Evlatlarına küser uzun uzun.
Amma gömdüm kadını di mi?Ama napayım içim şişmiş
Merhaba arkadaşlar bende sonunda 28 Kasım'a ayrıntılı ultrason için randevu aldım. Bakalım inşallah hayırlısıyla atlatırız bunu da.. nasıl bebişlerinizin hareketlerini hissediyor musunuz? Ben 18+3 teyim bazen hissediyorum ama çoğunlukla bişey hissedemiyorum normal midir? Bu benim 3.gebeliğim ne bileyim hissetmem gerekiyor gibime geliyor yoksa yine mi evham yapıyorum ki? Bu arada sizler de durumlarınızdan bahseder misiniz? Sizlerde gebelik nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?