- 26 Eylül 2014
- 479
- 744
- 103
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #20.241
Koç yengeçle anlaşîr mi ki? Yengec samimi arkadasiniz var mi bana da umut olsun :). Ben yengec, esim oglak, bebis naspse koc. Boynuzlular arasinda tirsip sinecegim evde galiba...vkoc inatci ise oglak zaten zor yandim ben.x2 gucunde olacaklar...Be
Bneim koç, babsı koç, bu çocuğu koç doğurmak istemiyorum :) balık doğurmaya çalışcam :)
fark edilmese daha iyi gibi memnunum ben şimdiden yuvarlandığımı hissediyorum nefesim kesiliyor zaten o zamanları hiç düşünemiyorum :)Yaa masallah büyümüş :)))
Bende artık fark edilsin istiyoruuum
Ben de bebeğimi yaklaşık bir hafta sonra görücem. 20.haftada detaylı ultrasonumuz vargünaydın güzel anneler gününüz aydın olsun bebeklerini görecekler için heyecanlı bir gün olacak benim bebeğimi görmeme daha 1hafta var:)
Tecrübe diye buna derler işte :)Eveettt doğruu öyle doğdu içime bu topicte bi sana söyledim oğlun olacak diye bideKilim ve tohum a söyledim onunda oğlu olucak.başka da tahminim yok
Canım ben Namık Demir'den randevu aldım ekim ayının sonunda 1 aralık için yer buldum. Sen kimde karar kıldınCanim netten doktor numaralsri bulup ariyorum hastanelere de sordum medicalparkta bile yok
cinarlida var sadece o da radyologmus
universitede profesor olan bi perinatalog buldum ozel muaynehanesini aradim 350 dediler. hem profesor hem perinatalog sanirim ona gidecegim
benim doktora kalirsa baska yere gitmeme gerek yok. kararsizim hala dojtoruma da guvenuyorum ama detayli da onemli bilemedim yani
Cok guzel olmus canim benim gule gule kullan. ben de dun carsidan baktim cok guzeller. bak sana da fikir olsun ayni desenden tac yapacaksin ya bebisine de yap ve patik de susleyebilirsin takim olursunuz :)
Canım çok sevinirim çok çok iyi olur müsait olunca yazarsınCanim online yogalar var cok iyi bildigim 2 kisi var. Ozelden yazayim istersen site isimlerini bir bak olur mu? Bende o sekilde yapacagim esim biraz anliyor zaten online yapsan da ayni sey dedi cunku gitmek istedigim yer arabayla 30 40 dk yoruyor beni.
Sağol tecrübeli anne bunu da denerim. Allah sağlıkla Doğum kısmet etsin hepimize ve dünyanın tüm annelerineCanım siz böyle söyledikçe çok mutlu oluyorum.allah o günleri göstersin inşallah.
Tahinin üstüne çıkan yağı sürmenide öneririm canım göğüslerine iyi gelir.ama doktorunada danışmayı ihmal etme.
Valla ne güzel anlatmışsın canım.ben gurbetteyim.annemde yok yanımda kız kardeşimde.inşallah benim kızlarım gurbete gitmezde dediğin gibi bir çatı altında toplanabiliriz.
Hamilelik endişe hali her zaman.doğurana kadar rahat etmiycez.allah zamanı hızlandırsın.sağlıkla kavuşalım yavrularımıza.
Sürekli kullanmak bağırssk tembelliği yaratabilir.benim kızımda bir ara kabızlık vardı dupalakın muadili bir ilaç vermişti doktorumuz .10-15 gün kullanın demişti.yinede en iyisini doktorun bilir ona danış.birde bağırsaklarını yumuşatıcak yiyecekler ye.kayısı incir kurusu yiyip üstüne bir bardak ılık su içebilirsen iyi olur.pırasa kabak tatlısı çok işe yarar.haa birde hergün bir tane probiyotik yoğurt yiyebilirsin.beyaz ekmeği kesip tam kepekli buğday unu ekmek yiyebilirsin
O zaman görmüş emin olamamış olabilir doktorun.bana %51 kız dediğinde hiç sallamamıştum dalga geçiyor gibi gelmişti ama adam ciddiymiş:)
Canım nil çok güzel isim hem ablasının kalbi de kırılmaz İpek de güzelmiş fakat nehir nil çok uyumlu.Kilim ve tohum kızımın kreşteki en yakın arkadaşı nil .kızım bugün cinsiyeti öğrenir öğrenmez adı nil olsun dedi.hatta nil diye konışmaya başladı şok olduk.bu arada kızımın adı nehir.nil ile çok uyumlu oldu eşimde bdnde beğendik birden ama ben ipek diye düşünmüştüm.nil farsça mı arapça mı canım.aslında ben Türkçe olsun istiyordum ama kızım çok heveslendi
Oh benim tatlı gelinime de bak sen :) dün eşimle sinemaya gittik bir Bebek mağazasının önünden geçerken haliyle içeri daldık ve ne görelim Harika bir tütü 3-6 ay arası. Eşim de hemen diyor ki bu bizim geline yakışır :) aaaa dedim amma da sahiplendin bak kızın babası duyacak kızacak :) bir de demez mi kız evi naz evi hanım çekeriz.canımmm geç girebildim ancak görüyorum mesajı. büyümüş fındık maşallah 20 cm 274 gr olmuş 1 hafta önden gidiyoruz bazı ölçümler yaptı herşey yolunda şükür..
2 hafta sonra detaylı ultrasonu kendi yapıcak doktorum.. dışarda da bir perinatoloğa yönlendirdi aynı gün randevu alabilirsem oraya da gidicem kısmetse 2 göz görsün önemli dedi..
çok güzel pozlar verdi kızımm maşallah
Allah hepsini korusun.. siz iyi misiniz napıyo damadım:):)
D Desennsg26 cloud17 @aras_u25 happymom87
Benim canım arkadaşlarım nasılsınız bakalım?
ben de sizi çok özledim.
Çok şükür iyiyim.
Zor bir hafta sonu geçirdim kızlar eşimle tartıştık ben de epey alınganlık seviyemi yükseltmişim o da çok gergindi kırıldım çok.
Sonra hakim olamadım kendime ama ağladım epey.
Ardından vücudum kasıldı kaldı bir sancı çektim ki pişmanlığın son perdesi ben bebeğime bunu nasıl yaparım diye
Sonra eşim de çok üzüldü baktım o halimi görünce o da ağlıyor ki sert erkektir benim kocam :)
Sonra atlattık üçümüzde ama ruhen yorgundum.
Sizlere yazmak istedim ama sonra vazgeçtim zaten hepimiz hassasız olumsuz ve kişisel bir meseleyi yazarak hem tadınızı kaçırmayayım hem de forumu şahsimkırgunluğım üzerinden meşgul etmeyeyim dedim.
Netice-i kelam anlaştık konuştuk uzun uzun ertesi gün bence zaten tek sorun iletişimi yitirmek yoksa konuşarak çözülemeyen mesele Yok :)
Şimdi bu mesajları da aldım şımardım iyice yahu :)
Cansınız hepiniz
Çok haklısın canım ben de çok üzüldüm bebeğimi yuvasında huzursuz ettiğim için ondan da af diledim.Iyi olmana sevindim yavrum.esler arasinda olur oyle arada.biz de hormonlardan dolayi cok alingan ve hassasiz.isi tatlıya baglamaniza sevindim.kendini ve bebisi bu kadar üzme bir daha lütfen.amaannn gelir geçer de takma.
kendimi frenlemeye calisiyorum.Ben de esip gurluyorum.erkekler cok rahat maalesef.dun gezdim yoruldum.az gozum daldi.cok uyudun bilmem ne.sonra kendi 3 saat uyudu.ben de yorgunum aksam yemegi yapmadim.ac ac durduk.sonra ekmek arasi..Iyi olmana sevindim yavrum.esler arasinda olur oyle arada.biz de hormonlardan dolayi cok alingan ve hassasiz.isi tatlıya baglamaniza sevindim.kendini ve bebisi bu kadar üzme bir daha lütfen.amaannn gelir geçer de takma.
Gozunuz aydin olsunMerhaba kızlar
Bizim miniğimizin cinsiyeti belli oldu
Bir oğluşumuz olacak Allah'ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?