2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Be

Bneim koç, babsı koç, bu çocuğu koç doğurmak istemiyorum :) balık doğurmaya çalışcam :)
Koç yengeçle anlaşîr mi ki? Yengec samimi arkadasiniz var mi bana da umut olsun :). Ben yengec, esim oglak, bebis naspse koc. Boynuzlular arasinda tirsip sinecegim evde galiba...vkoc inatci ise oglak zaten zor yandim ben.x2 gucunde olacaklar...

arnavut_biberi canım dün giremedim internete. bizde iyiyiz bu ara iş yoğunluğundan doktorada gidemedim. cuma günü inşallah oğlumu görmeye gideceğim. yeğenim nasıl sen nasılsın

günaydın güzel anneler gününüz aydın olsun bebeklerini görecekler için heyecanlı bir gün olacak benim bebeğimi görmeme daha 1hafta var:)
Ben de bebeğimi yaklaşık bir hafta sonra görücem. 20.haftada detaylı ultrasonumuz var

D Desenn sg26 cloud17 @aras_u25 happymom87
Benim canım arkadaşlarım nasılsınız bakalım?
ben de sizi çok özledim.
Çok şükür iyiyim.
Zor bir hafta sonu geçirdim kızlar eşimle tartıştık ben de epey alınganlık seviyemi yükseltmişim o da çok gergindi kırıldım çok.
Sonra hakim olamadım kendime ama ağladım epey.
Ardından vücudum kasıldı kaldı bir sancı çektim ki pişmanlığın son perdesi ben bebeğime bunu nasıl yaparım diye
Sonra eşim de çok üzüldü baktım o halimi görünce o da ağlıyor ki sert erkektir benim kocam :)
Sonra atlattık üçümüzde ama ruhen yorgundum.
Sizlere yazmak istedim ama sonra vazgeçtim zaten hepimiz hassasız olumsuz ve kişisel bir meseleyi yazarak hem tadınızı kaçırmayayım hem de forumu şahsimkırgunluğım üzerinden meşgul etmeyeyim dedim.
Netice-i kelam anlaştık konuştuk uzun uzun ertesi gün bence zaten tek sorun iletişimi yitirmek yoksa konuşarak çözülemeyen mesele Yok :)
Şimdi bu mesajları da aldım şımardım iyice yahu :)
Cansınız hepiniz

Canım ben Namık Demir'den randevu aldım ekim ayının sonunda 1 aralık için yer buldum. Sen kimde karar kıldın

Canım çok sevinirim çok çok iyi olur müsait olunca yazarsın

Sağol tecrübeli anne bunu da denerim. Allah sağlıkla Doğum kısmet etsin hepimize ve dünyanın tüm annelerine

Canım nil çok güzel isim hem ablasının kalbi de kırılmaz İpek de güzelmiş fakat nehir nil çok uyumlu.
Ben de sevdiğim bir roman kahramanının ismini koymayı düşünmüştüm lisedeyken. Nilsu çok hoşuma gitmişti.
Bu arada nil Arapça canım.

Oh benim tatlı gelinime de bak sen :) dün eşimle sinemaya gittik bir Bebek mağazasının önünden geçerken haliyle içeri daldık ve ne görelim Harika bir tütü 3-6 ay arası. Eşim de hemen diyor ki bu bizim geline yakışır :) aaaa dedim amma da sahiplendin bak kızın babası duyacak kızacak :) bir de demez mi kız evi naz evi hanım çekeriz.
Hahahahahahahah
Çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına.
Damadınız iyi efendim ellerinizden öpüyor ultrasonda azcık edepsiz pozlar verse de efendi uslu bir Bebek :)
Canım perinatoloğun ismi nedir? Ben Namık Demir'den randevu aldım ama 22. Hafta bitimine denk geliyor.
Tatlı kızını çok çok öpüyorum. Eşimin hayallerimden biri de aynı okula gitmeleri :) hahahahaha epey sahiplendi gelinini

Iyi olmana sevindim yavrum.esler arasinda olur oyle arada.biz de hormonlardan dolayi cok alingan ve hassasiz.isi tatlıya baglamaniza sevindim.kendini ve bebisi bu kadar üzme bir daha lütfen.amaannn gelir geçer de takma.

Iyi olmana sevindim yavrum.esler arasinda olur oyle arada.biz de hormonlardan dolayi cok alingan ve hassasiz.isi tatlıya baglamaniza sevindim.kendini ve bebisi bu kadar üzme bir daha lütfen.amaannn gelir geçer de takma.
Çok haklısın canım ben de çok üzüldüm bebeğimi yuvasında huzursuz ettiğim için ondan da af diledim.
Ben biraz bir sorun varsa soğutmadan illahi konuşalım tarafındayım çünkü çözülür diye düşünüyorum. Ama eşimin de ketum davranınca iyice gerildik. sizin mesajlarınızla daha seri toplanırım ben

Gunaydin guzel anneler...dun kendimi kaptirdim fazla yurudum.aksam pert sabah mahmur...bazen gercekten hamile oldugumu unutuyorum.
Cuma gunu randevum.detayli ultrason icin doktor ayarlamadim.ins bebislerimiz iyidir.gazdan baska birsey hissetmiyorum ben.cinsiyet kesinlescek artik ins.

kendimi frenlemeye calisiyorum.Ben de esip gurluyorum.erkekler cok rahat maalesef.dun gezdim yoruldum.az gozum daldi.cok uyudun bilmem ne.sonra kendi 3 saat uyudu.ben de yorgunum aksam yemegi yapmadim.ac ac durduk.sonra ekmek arasi..

Günaydın kızlar, dün yazma fırsatım olmadı. Doktor kontrolüm iyi geçti çok şükür kalsiyum ve magnezyum ilacı verdi çünkü gece yatağa yattığım zaman huzursuz bacak sendromu ile karşılaşıyordum bu ilaçtan sonra geçeceğini söyledi. Bebeğin durumu iyi çok şükür 20 cm olmuş büyümüş :) başını sallıyordu bize. Bu arada cinsiyeti artık kesinleşti Citolesgen benide listeye ekleyebilirsin canım kızım oluyor inşallah.
Ayrıntılı ultrason için aklıma takılan şeyler vardı onu sordum. Kesinlikle perinatalog olmalı radyologların çekip yolladığı pek anlam ifade etmiyor bizim için dedi. Kendi hastanesinde yaptırmamı tavsiye etti 11 yıldır buradayım çok iyi perinatolog hep nokta atışı yaptı dedi zaten fiyatı da uygundu diğer yerlere göre, (400 tl) bende randevu aldım 7 aralıkta ayrıntılıya giricem inşallah. Şeker yüklemesini tavsiye etti sen öyle Karatayın fln dediğine bakma bunu yapıp görmeliyiz dedi. Test için verilen glukoz üç dilim baklavaya eşit diyor onda biraz kararsızım ama 3,4 haftam var araştırıp düşünücem. Siz şeker yüklemesi yaptırmayı düşünüyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…