- 23 Mayıs 2016
- 784
- 969
- 23
- 35
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #20.261
gunaydin canim.gozun aydin olsun.benimki de kiza benziyor dedi.cuma gunu kesinlesir ins ..saglikli olsunlar da.Günaydın kızlar, dün yazma fırsatım olmadı. Doktor kontrolüm iyi geçti çok şükür kalsiyum ve magnezyum ilacı verdi çünkü gece yatağa yattığım zaman huzursuz bacak sendromu ile karşılaşıyordum bu ilaçtan sonra geçeceğini söyledi. Bebeğin durumu iyi çok şükür 20 cm olmuş büyümüş :) başını sallıyordu bize. Bu arada cinsiyeti artık kesinleştiCitolesgen benide listeye ekleyebilirsin canım kızım oluyor inşallah.
Ayrıntılı ultrason için aklıma takılan şeyler vardı onu sordum. Kesinlikle perinatalog olmalı radyologların çekip yolladığı pek anlam ifade etmiyor bizim için dedi. Kendi hastanesinde yaptırmamı tavsiye etti 11 yıldır buradayım çok iyi perinatolog hep nokta atışı yaptı dedi zaten fiyatı da uygundu diğer yerlere göre, (400 tl) bende randevu aldım 7 aralıkta ayrıntılıya giricem inşallah. Şeker yüklemesini tavsiye etti sen öyle Karatayın fln dediğine bakma bunu yapıp görmeliyiz dedi. Test için verilen glukoz üç dilim baklavaya eşit diyor onda biraz kararsızım ama 3,4 haftam var araştırıp düşünücem. Siz şeker yüklemesi yaptırmayı düşünüyor musunuz?
Canım ben Namık Demir'den randevu aldım ekim ayının sonunda 1 aralık için yer buldum. Sen kimde karar kıldın
Evet uygunmuş canım ben 560 küsur vereceğim kent hastanesinde Prof Namık Demir'eCanim hosgeldin iyi olmana sevindim.
Sebahattin altinyurt varmis ozel muaynrhanesinde bakiyormus
prof zaten adam ve perinatolog sanirim ona gidecegimm hem uzman hem de 350 fiyati
@Desenn @sg26cloud17 B blossom- @happymom87
Benim canım arkadaşlarım nasılsınız bakalım?
ben de sizi çok özledim.
Çok şükür iyiyim.
Zor bir hafta sonu geçirdim kızlar eşimle tartıştık ben de epey alınganlık seviyemi yükseltmişim o da çok gergindi kırıldım çok.
Sonra hakim olamadım kendime ama ağladım epey.
Ardından vücudum kasıldı kaldı bir sancı çektim ki pişmanlığın son perdesi ben bebeğime bunu nasıl yaparım diye
Sonra eşim de çok üzüldü baktım o halimi görünce o da ağlıyor ki sert erkektir benim kocam :)
Sonra atlattık üçümüzde ama ruhen yorgundum.
Sizlere yazmak istedim ama sonra vazgeçtim zaten hepimiz hassasız olumsuz ve kişisel bir meseleyi yazarak hem tadınızı kaçırmayayım hem de forumu şahsimkırgunluğım üzerinden meşgul etmeyeyim dedim.
Netice-i kelam anlaştık konuştuk uzun uzun ertesi gün bence zaten tek sorun iletişimi yitirmek yoksa konuşarak çözülemeyen mesele Yok :)
Şimdi bu mesajları da aldım şımardım iyice yahu :)
Cansınız hepiniz
Canımm maşallah sanaalin size gobekk teyzoslar 16+3
Ayrıntılı ultrason stresi bende nasıl var bilemezsinBen yaptırmak istemedim aslında doktor endişelenme bu ihtimal vermeyecek yapalım dedi yaptı.allahtan çabuk çıkıyor.şimdide beni ayrıntılı ultrason stresi sardı çok fena.
20. Hafta iyi canım gerçi doktorunun dediğinin önüne geçemeyiz ama:) kalp hariç bütün organların oluşumu 18. Haftada tamamlanıyor aslında bazıları 18.haftadan itibaren yapıyor ama en sağlıklısı 20.hafta kalpte incelenmiş oluyor böylelikle.Kızlar ben ayrintili icin 20+1 de gitsem erken mi olur?doktorum 20. haftayi doldurunca git dedi.1 hafta daha beklemek istemiyorum.20+1de gidince bebegimi 3 haftadir gormemis olacagim.1 hafta daha dayanamam :)
Canımm maşallah sanabaya belli oluyor bebiş:)
Ayrıntılı ultrason stresi bende nasıl var bilemezsin3 hafta var daha nasıl geçecek zaman bilmiyorum
20. Hafta iyi canım gerçi doktorunun dediğinin önüne geçemeyiz ama:) kalp hariç bütün organların oluşumu 18. Haftada tamamlanıyor aslında bazıları 18.haftadan itibaren yapıyor ama en sağlıklısı 20.hafta kalpte incelenmiş oluyor böylelikle.
Benim burcum da ikizler bebeğim boğa burcu olacakKOÇ BURCU BEBEĞİ
Koç burcundan olan bebek dikkatleri kendi üstüne çekmesini bilir. Onu asla görmezlikten gelemezsiniz. Onu ihmal ettiğinizi düşündüğünde, onun gözyaşlarıyla karşılaşacak ve ona ilginizi tekrar yönlendirdiğinizde ne kadar kolay sakinleştiğini göreceksiniz. Koç burcunda doğan bebeklerin herzaman birşeylerle meşgul olması sağlanmalı ve eğlenmesi için çaba gösterilmelidir. Koç burcu bebeği o kadar çok ilgi bekler ki, bir süre sonra kendinize zaman ayırmakta zorlandığınızı farkedebilirsiniz. Koç burcu bebeği kontrolü elinde tutmayı sever, cesaretlidir ve sürekli ilgi bekler, ancak bunun karşılığını sıcak sevgi gösterileriyle verir.
Koç burcu, çocukluk çağından itibaren en çok disiplin edilme ihtiyacı duyan burçlardan biridir. Koç burcu çocukları enerjik ancak sabit karakterli olduklarından başlangıçta bazı katı kurallarla ipleri ele almak durumundasınız.
Orayı burayı kurcalamayı seven ve bu yüzden de heryere girip çıkan bebeğinize biraz daha dikkatli davranarak onu kazalardan korumanızda fayda var.
Bebeklik döneminde gürültülü-patırtılı oyuncaklardan çok hoşlanır. Bir anda kahkahalarla gülerken, hemen arkasından gözyaşlarına boğulabilir. Doğumunun ilk anlarından itibaren sizi sürekli olarak canlı tutacak bir bebektir. Hayat sizin için biraz zor olacak gibi. Kolay gelsin...
:)))) burç yorumuna bakın kızlar 'Allah yardımcınız olsun kolay gelsinn' diyorr...
Sizin burçlarınıızz ne bu aradaa ?
Ben İkizler.
13 gün erken olur mu kiBe
Bneim koç, babsı koç, bu çocuğu koç doğurmak istemiyorum :) balık doğurmaya çalışcam :)
Benim bebeğim de boğa olacak doktorumuz erkeğe benziyor dedi sevindim inşallah dediğin gibi olur bize düşkün olsunBen
ben aslan canım eşim boğa hep boğa eş istedim şükür kısmet oldu baktım aileye çok düşkün ay dedim yavrum boğa olsun bana düşkün olsunnormal kısmet olursa boğa olur benim bebek ancak normal korkum var sezaryen olursa koç olacak inş
Güzelmişş 6 ay kullanırKızlaaarr akşamüstü kargo geldiii ebebekten aldığım beşik , yemeğe kadar azmettim kurdum bitirdimm kutusunda tutsam meraktan ölürdüm.. :)))
Babası da gelince vidalarını biraz daha sıkar emniyetli emniyetli uyur bebişko
Şimdilik giyinme odasına kurdum doğuma yakın yatakodamıza yanıma geçiririm... Altından tekerlek çıkıyor götürmek de kolay. Tekerlekleri kapattığınızda ise sallanıyor beşik.
Dönencesi ışıklı , müzikli kuzular dönüyor
Valla bu paraya daha ne olsun (kampanyalı 250 TL'ye aldım 500 den düşmüştü.) aaaa su geçirmeyen yıkanır iç yatağı da yanında çıkıyor
Beğenen olursa tavsiye ediyorummm... Çok sevdim ben!
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah.Merhaba kızlar
Bizim miniğimizin cinsiyeti belli oldu
Bir oğluşumuz olacak Allah'ın izniyle
Canım beğenmene sevindim zira kızım adını koydu ismiyle konuşuyor bile.büyük ihtimal nil olacak ismi:)senin de iyi olmana çok sevindim.böyle tartışmalarla falan üzme yiğenimi bir daha:)normalde bende eşim söz konusu olduğunda çok kırılganım.küçük bir kavga çıksa aramızda hemen ağlarım günüm berbat geçer sonra.ama hamileyken çok sallamamaya çalışıyorum.geçenlerde bizde atışıp tutuşmaya başladık.derin bir nefes aldım.neyse sonuç olarak ben senden şunları şunları bekliyorum dedim.iyi geceler dileyip odadan çıktım.koca bir tabak yiyecek hazırladım mutfaktan kendime.hem yedim hem rahatladım:)Canım nil çok güzel isim hem ablasının kalbi de kırılmaz İpek de güzelmiş fakat nehir nil çok uyumlu.
Ben de sevdiğim bir roman kahramanının ismini koymayı düşünmüştüm lisedeyken. Nilsu çok hoşuma gitmişti.
Bu arada nil Arapça canım.
Hayırlı olsun kızın.sağlıkla gelsin inşallah.ben ilk hamileliğimde şeker yüklemesi yaptırdım bundada yaptırmayı düşünüyorum kısmet olursa.Günaydın kızlar, dün yazma fırsatım olmadı. Doktor kontrolüm iyi geçti çok şükür kalsiyum ve magnezyum ilacı verdi çünkü gece yatağa yattığım zaman huzursuz bacak sendromu ile karşılaşıyordum bu ilaçtan sonra geçeceğini söyledi. Bebeğin durumu iyi çok şükür 20 cm olmuş büyümüş :) başını sallıyordu bize. Bu arada cinsiyeti artık kesinleştiCitolesgen benide listeye ekleyebilirsin canım kızım oluyor inşallah.
Ayrıntılı ultrason için aklıma takılan şeyler vardı onu sordum. Kesinlikle perinatalog olmalı radyologların çekip yolladığı pek anlam ifade etmiyor bizim için dedi. Kendi hastanesinde yaptırmamı tavsiye etti 11 yıldır buradayım çok iyi perinatolog hep nokta atışı yaptı dedi zaten fiyatı da uygundu diğer yerlere göre, (400 tl) bende randevu aldım 7 aralıkta ayrıntılıya giricem inşallah. Şeker yüklemesini tavsiye etti sen öyle Karatayın fln dediğine bakma bunu yapıp görmeliyiz dedi. Test için verilen glukoz üç dilim baklavaya eşit diyor onda biraz kararsızım ama 3,4 haftam var araştırıp düşünücem. Siz şeker yüklemesi yaptırmayı düşünüyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?