2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
gunaydin canim.gozun aydin olsun.benimki de kiza benziyor dedi.cuma gunu kesinlesir ins ..saglikli olsunlar da.
Soyle arkamiza yaslanip oh dedigimiz gun yok..hersey muallak ..biz karar veriyoruz.ultrason kim.nerde nasil
Seker testu..hangisinin iyi oldugunu nerden bilecez.rabbim yardimcimjz olsun

Canım ben Namık Demir'den randevu aldım ekim ayının sonunda 1 aralık için yer buldum. Sen kimde karar kıldın

Canim hosgeldin iyi olmana sevindim.
Sebahattin altinyurt varmis ozel muaynrhanesinde bakiyormus
prof zaten adam ve perinatolog sanirim ona gidecegimm hem uzman hem de 350 fiyati

Canim hosgeldin iyi olmana sevindim.
Sebahattin altinyurt varmis ozel muaynrhanesinde bakiyormus
prof zaten adam ve perinatolog sanirim ona gidecegimm hem uzman hem de 350 fiyati
Evet uygunmuş canım ben 560 küsur vereceğim kent hastanesinde Prof Namık Demir'e

Kızlar ben ayrintili icin 20+1 de gitsem erken mi olur?doktorum 20. haftayi doldurunca git dedi.1 hafta daha beklemek istemiyorum.20+1de gidince bebegimi 3 haftadir gormemis olacagim.1 hafta daha dayanamam :)

günaydın kızlar
cuma gününden beri grip şekilde evde yatıyordum. arada dr kontrolüm vardı. oğlumu gördüm yine
çok şükür herşey yolunda kocaman olmuş parmağını emiyordu
ayın 15 inde bizimde ayrıntılı ultrasonumuz var. perinatolog bakacak prof bizimkide 400 tl.
şeker yüklemesini benim dr umda yapacağız dedi onun daha zamanı var ama.
kızlar yolu yarılamamıza çok az kaldı

zaman zaman hepimiz böyle tartışmalar yaşıyoruz canım çok normal.tabi hamilelik olunca insan iki kat üzülüp sonrasında da pişman oluyo.bende sıcağı sıcağına konuşup halledenlerdenim senin gibi.eşimde çekip gidenlerden genelde 2 saat sonra pişman olur gelip özür diler.tabi o iki saat ben çok üzülürüm ama en azından özür dilemesini biliyo diyorum.

Gunaydin guzel hamisleeeer. Cok guzel haberler alacagimiz bir gun olsun. Ben bugun biraz huzunluyum aksam sehir disina cikacagim is icin ve 5 gun yokum. Esimle ayrilmak ilk defa bu kadar uzdu beni o da ilk defa cok fazla uzuldu ondan mi etkilendim bilmiyorum ama hic gidesim yok sanki aylarca gelmeyecekmisim gibi:) biri dokunsa aglayacagim ki cok ketumumdur aslinda normalde gule oynaya gider gelirdim duygusal degilimdir. Hormonlar devreye girdi galiba:) sabaha kadar bana sarilip uyudu gidiceksin diyip durdu o yuzden de 2 kati uzuldum tabi. Bugun bende durumlar biraz huzunlu yani:)

Kilim ve tohum canimmm hosgeldin merak etmistik seni:) esler arasinda oluyor yaaa bende tartistigimizda bagiran cagiran bir tipim baya saydiriyorum hirsimi alamiyorum esim ise biraz uzaklasmak istiyor sakinlesince konusmak istiyor biliyorki sinirliyken ben agzimdan cikani bilmiyorum:) soguyunca konusmak bazen daha iyi gercekten. Yoga icin sana bugun yada yarin yazacagim canim mailimdeydi isimler :)

@fzfzfz canim bende seker yuklemesi yaptiracagim doktorum yaptiriyor cunku sorgulamadim da hic

alin size gobekk teyzoslar 16+3
Canımm maşallah sanabaya belli oluyor bebiş:)

Ben yaptırmak istemedim aslında doktor endişelenme bu ihtimal vermeyecek yapalım dedi yaptı.allahtan çabuk çıkıyor.şimdide beni ayrıntılı ultrason stresi sardı çok fena.
Ayrıntılı ultrason stresi bende nasıl var bilemezsin 3 hafta var daha nasıl geçecek zaman bilmiyorum

Kızlar ben ayrintili icin 20+1 de gitsem erken mi olur?doktorum 20. haftayi doldurunca git dedi.1 hafta daha beklemek istemiyorum.20+1de gidince bebegimi 3 haftadir gormemis olacagim.1 hafta daha dayanamam :)
20. Hafta iyi canım gerçi doktorunun dediğinin önüne geçemeyiz ama:) kalp hariç bütün organların oluşumu 18. Haftada tamamlanıyor aslında bazıları 18.haftadan itibaren yapıyor ama en sağlıklısı 20.hafta kalpte incelenmiş oluyor böylelikle.

Ben 20. haftayi bitirmis olacağım uygun yani dimi?

Benim burcum da ikizler bebeğim boğa burcu olacak

Boğa Burcu Bebekleri

Boğa burcundan bir bebeğiniz varsa, ona istemediği bir şeyi yaptıramayacağınızı anlamışsınızdır. Boğa burcu kendisine istemeden yaptırılan şeylere yeri gürültülü bir şekilde tekmeleyerek ve adeta bir boğa gibi "azgınlaşarak" cevap verir. Boğa bebeğine sevmediği bir şeyi yedirmeye çalışın; ağzını sıkı bir şekilde kapatacak ve yalnızca size memnuniyetsizliğini ifade eden kelimeler sarf etmek için açacaktır. Böyle bir inat krizinin en iyi panzehiri sevgi dolu bir öpücük ve içten bir kucaklamadır. Boğa çocukları kendilerine yapılan her türlü sevgi gösterisinden çok hoşlanırlar. Bu çocuklar kendilerini sevginin kanatları altında güvende hissederler.

Boğa burcu çocuğu inatçılık ve sahipleniciliğinin ilk belirtilerini en erken dönemlerinden itibaren göstermeye başlar. Sabırlı ve yumuşak bir şekilde ona insanlarla paylaşmayı ve karşı tarafa duyarlı olmayı öğretmelisiniz. Boğa çocuğu hatalarından kolay öğrenir.
Boğa burcu insanlarının sesleri oldukça güzeldir ve müzik kulakları gelişmiştir. Sanata ilgileri yoğundur. Ona bir müzik enstrümanı, renkli kalemler, resim defterleri alarak kabiliyetlerini keşfetmelerine yardımcı olabilirsiniz.
Kızım balık burcu özellikleri aynı inşallah iyi anlaşırlar

cloud17 canim bende 20+1 veya 2 oluyor sanırım o tarihlerde gidicem. Riskli gebeliklerde 18 de bile yapılıyormuş ama riskli değilse 20 den sonra her zaman yapılır deniyor.
Kilim ve tohum Canim o kadar normal ki bu olan. Zaman zaman hepimiz yaşıyoruz. Sen uzulme annesi. Çok özledik hepimiz seni ve yakışıklı yegenimizi :)

Benim bebeğim de boğa olacak doktorumuz erkeğe benziyor dedi sevindim inşallah dediğin gibi olur bize düşkün olsun
Hiç belli olmaz kızım da günümüz geçmişti ve ben de sezaryen oldum mecburen bebeğin yeri rahatsa çıkmak için acele etmez

Güzelmişş 6 ay kullanır

Merhaba kızlar

Bizim miniğimizin cinsiyeti belli oldu

Bir oğluşumuz olacak Allah'ın izniyle
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah.
Canım beğenmene sevindim zira kızım adını koydu ismiyle konuşuyor bile.büyük ihtimal nil olacak ismi:)senin de iyi olmana çok sevindim.böyle tartışmalarla falan üzme yiğenimi bir daha:)normalde bende eşim söz konusu olduğunda çok kırılganım.küçük bir kavga çıksa aramızda hemen ağlarım günüm berbat geçer sonra.ama hamileyken çok sallamamaya çalışıyorum.geçenlerde bizde atışıp tutuşmaya başladık.derin bir nefes aldım.neyse sonuç olarak ben senden şunları şunları bekliyorum dedim.iyi geceler dileyip odadan çıktım.koca bir tabak yiyecek hazırladım mutfaktan kendime.hem yedim hem rahatladım:)
Hayırlı olsun kızın.sağlıkla gelsin inşallah.ben ilk hamileliğimde şeker yüklemesi yaptırdım bundada yaptırmayı düşünüyorum kısmet olursa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…