2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Haklı olarak ilk hamileliğinden ötürü stresli olman çok normal canım.ama inşallah bu sefer herşey çok güzel olacak.benimde ikiliden dolayı yaşadığım stres bu testede yansıyor.ama çok şükür burda kaç kişi sorun yaşadı ve sonu güzel çıktı.dualar mı koruyor ne.inşallah hepimiz sağlıkla alıcaz bebişlerimizi

günaydin kizlar duaya ihtiyacim var bugün doktorda randevum var ve gecen ay verdgiim kan testinin sonucunu alcam, insallah bebegimle iligili hersey normaldir... ikincisi kismet olursa doktor bu sefer görmeyi basarirsa cinsiyetini ögrencez bugün 3.de randevum var, ama icim icime sigmiyor cok gerginim... dualar toplanip daha cok gerceklesirmis benim icin dua edin lütfen cok ihtiyacim var ..((

Saglik ocaginda yapilan kan testi sonuclarim cikmis. Benim troid yine cosmus masallahi var gecen ay dusuktu bu ay yukselmis yine. Ilaci arttiricaz mecbur Kolestrol azcik yuksek cikmis ama doktorumu aradim hamilelikte kolestrole bakilmaz yukselmesi normal dedi. Bir de d vitaminim bayaaa dusuk cikti saglik ocagindaki doktor devit diye bir ilac verdi benim doktorumda onu kullanma solgar d3 kullan dedi. Boylece gunluk ictigim ilac sayisi zirveye cikti:) gercekten ilac icmekten kusucam artik!

Dualarimiz seninde canim korkma su an olumsuz birsey yokki. Test sonucu beklerken hepimiz geriliyoruz haklisin ama pozitif dusun iyi cikacak sonuc

Pazartesi günü üniversite araştırma hastanesinde cvs yaptıracaktık, riskli diye vazgeçtik, Bursa Genetik Merkezinde 1800 liraya İsviçre'ye giden bir test taptırdık. Trizomi 13 - 18 - 21 ve cinsiyet anomalilerini ölçen bir test. Pazartesi yaptırdık. Sonuçlar için 15 gün veriyoruz ama genelde 10 günde çıkıyor dedi doktor. 3 kasımda öğrenmiştik ense kalınlığı/ödeminin 9,6 mm olduğunu. Meğer çok çok yüksekmiş bu değer ben bunu pazartesi günü kan testi yaptırırken idrar ettim. Gen bilimci doktor biz genelde iyi sonuç veririz ama sizin ultrason görüntüsü iyi görünmüyor, kötü bir sonuç gelebilir diyerek bizi hazırladı. Geçen hafta çarşamba perşembe resmen mahvolmuştum sonra kendimi toparlamıştım, hiçbir şey olmayacak gibi umutlanmıştım. Ama pazartesi her şeyi çok daha iyi idrak ettim. Gen bilimci doktor genetik sonuçlar iyi gelse bile, bu yüksek ödem kalp anomalisi gibi anormalliklerin belirtisi olabilir dedi. Dedik eşimin babası ve amcalarında ayak parmaklarında 2 ve 3 parmak birleşikmiş, bundan kaynaklanabilir mi ödem. Bu ense kalınlığı/ödem çok daha büyük bir şeyin göstergesi diye düşünüyorum, zaten ayak parmaklarında 2 ve 3ün birleşimi anomali olarak görülmüyor, çoğu insanda olabilen normal bir durum dedi. Zor gerçekten çok zor. Tarif edilemez bir sıkıntı. Sonuçlar için de zaman geçmiyor..

Tİroit kaçlık kullanıyordun canım ? Hamilelikte kolestrol yüksek çıkıyormuş evet benimde çıktı doktor keşke istemeseydim hamilelikte oluyor normal bile dedi , bende tiroit ilacını içince bazen kusuyorum bugünde kustum bulantı olmuyor birden öğürme geliyor o içtiğim suyu boşaltana kadar kusuyorum bana da fazla mı geliyor acaba diyordum ilaç

Rabbim en hayırlı sonuçları versin canım gerçekten çok zor insan geçen günlerden tat alamıyor resmen

Canim sen mi zeytinyagi suruyordun? sg26 nasil suruyordun yazmistin ama ben hatirlamiyorum ya
Evet canim ben kullanıyorum, zeytinyagini benmari usulü ısıtıp sogutuyorum sonra kucuk spreyli siselere dolduruyorum. banyodan sonra bolca tum vucuduma sürüyorum, hemen her gun de gobegime ve belime sürmeye çalışıyorum. bazen de bebe yagi kullanıyorum

Kuzumm sen canin sıkıldığında da yaz bize uzak kalma, burda hep beraber konuşunca daha kolay rahatliyoruz, oyle kişisel derdim diye düşünme, birbirimize destek icin variz biz insallah bi daha boyle canini sıkacak bir olay yasanmasin insallah. sen ve oglusun degerlisiniz
Citolesgen canım kızım oluyor ilk mesaja ekler misin :)
Hayirli olsun canimm

Insallah yanilirlar.Allahin mucizesi olur O'ndan ümit kesmeyelim.Allah icin zor yok.senin icin bizler de dua ederiz kimin duasinin kabul olacagi belli olmaz.sen de bol bol dua et ve Ya Şafi esmasini çek.guzel haberlerini bekliyoruz.

Haftada 3 gun 50lik , 4 gun 25lik kullaniyordum canim. Artik hergun 50lik alacagim. Bende 1 kere ictigim gibi cikardim suyu ama sadece 1 kere oldu. Ilacin adi ne canim? Benimki euthyrox mu ne oyle birseydi adi.

Benim ablam yengeç. Ablamla pek anlaşamazdım gençkızken. Ama şimdi evli olduğumuz için komşu gibiyiz anlaşabiliyoruz, ama bazı şeyleri uymuyor bana. Kafa yapısı olarak.

Isitip sogutmak lazim demekki tamam canim bende banyodan sonra yapayim diye dusundm. Ekstra ne yaparsak kar :)

Isitip sogutmak lazim demekki tamam canim bende banyodan sonra yapayim diye dusundm. Ekstra ne yaparsak kar :)
Aynen canim, isitma islemi de icindeki asitin çıkması içinmiş, aslinda bebeklere surulurken oyle yapiliyomus ama ben gobuse sürerken de yapıyorum sonucta orda da bebek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…