- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #20.301
Amin canım inşallah bu gruptaki hamilelere ve bütün hamilelere allah sağlıkla kucağına bebeğini almayı nasip etsinHaklı olarak ilk hamileliğinden ötürü stresli olman çok normal canım.ama inşallah bu sefer herşey çok güzel olacak.benimde ikiliden dolayı yaşadığım stres bu testede yansıyor.ama çok şükür burda kaç kişi sorun yaşadı ve sonu güzel çıktı.dualar mı koruyor ne.inşallah hepimiz sağlıkla alıcaz bebişlerimizi
Maşallah baya baya hamiiiişşş
Olsun canım evinin üstünde surat yapma annene.demekki liseden beri öyleyse onun fıtratı öyledir.onu öyle kabulleneceksin artık.benim annem çok tez canlı ve beceriklidir ama kardeşim engelli.doğru düzgün evime kalmaya gelemiyor bile.gurbetteyim ben.geçen hamileliğimde doğumumdan bir gün önce gelebildi.ben o tarihe kadar kendi işimi gücümü yaptım çok şükür.doğumdan sonrada 20 günlükken gitmek zorunda kaldı kırkım çıkmadan.ben alıştım herşeyimi kendim yapmaya.zaten insan anne olunca dahada güçleniyor.kimseye ihtiyacı kalmıyor.sende öyle olursun inşallah.
Sen hamileligin hakkini vereceksin canim :) kendini devamli yaglamayi unutma aman catlak olmasin.
ikihayat bunlar tamamen hamilelik hormonları canım bende öyle şeylere duygulanıp hüzünleniyorumki anlatamam:) hava yolculuğumu yoksa kara yolculuğumu yapacaksın? Çok dikkat et kendine. İşin neydi bu arada canım?
@4753 iyi haberlerle gel inşallah canım hemen bize yazmayı unutma:)
Haftada 3 gun 50lik , 4 gun 25lik kullaniyordum canim. Artik hergun 50lik alacagim. Bende 1 kere ictigim gibi cikardim suyu ama sadece 1 kere oldu. Ilacin adi ne canim? Benimki euthyrox mu ne oyle birseydi adi.
Aynı ilaç canım ben 75 lik kullanıyorum 2. Aydan beri şuan değerim 1,60 bazen kusuyorum o boş suyu ilaç çıkıyorsa çıkıyordur diyorum napim oturduğum yerden eğilince bile geliyor bazen burnumdan bile çıkıyor ya deli ediyor o zaman beni
ekledim canım. sağlıkla gelsin oğluşun :)Citolesgen benim de oğlum olacakmis ekleyebilirsin.
Allah yardımcın olsun canım senin işin daha zormuş tabi
Saglik ocaginda yapilan kan testi sonuclarim cikmis. Benim troid yine cosmus masallahi var gecen ay dusuktu bu ay yukselmis yine. Ilaci arttiricaz mecburKolestrol azcik yuksek cikmis ama doktorumu aradim hamilelikte kolestrole bakilmaz yukselmesi normal dedi. Bir de d vitaminim bayaaa dusuk cikti saglik ocagindaki doktor devit diye bir ilac verdi benim doktorumda onu kullanma solgar d3 kullan dedi. Boylece gunluk ictigim ilac sayisi zirveye cikti:) gercekten ilac icmekten kusucam artik!
Günaayydın herkesee ya da ben tünaydın diyeceğim yineee :))
Cinsiyetler öğrenilmişşş gözünüzaydınn ohhh kızlarımız geliyorr bir tane oğlumuzz... Kontrolü olanlar için duaları yolladım güzel haberlerle dönün inşallah hasret giderin miniklerinizle4753 komşucuğum bakalım senin oğlan neler yapacak bugünnn içerdeeen sanaa kilolar verilir bir şey olmaz sen nemli tutmaya özen göster çatlak olmasın benim de vitaminim bitti decavit almaya gideceğim eczanede tartılayım bir. Hastanedeki fazla gösteriyor biraz, tok karna içimde yarım lt çiş varken ve ayakkabılar ile filan tartıyorlar :))))
Ben koc burcuyum canım, yengeçler ile çok iyi anlaşıyorum 3 tane çok sevdiğim dostum yengeç burcu, ama bir Oğlak erkeği ile zor anlaşıyorum, oğlak kadınlarında problem yok çok iyi anlaşıyoruz özellikle iş arkadaşlığı olarak. koc burcu insanında inatçılik ve sabit fikirlilik vardır yükselen burcuna göre karakteri değişebilir önemli olan yükselen Burcu diyenlerdenim çünkü ben bir çok konuda koc burcunu değil yükselenimin özelliklerini yansıtıyoRum. yengeç burcu insanlarını da çok mantıklı, duyarlı ve dürüst olmalarından dolayı çok seviyorum, siz bebeğinizle evet iyi anlasabilirsiniz koc ta karşılıksız sever yengeç te.. ama eşinizle bebeğiniz için birşey diyemeyeceğim gerçekten zor oluyor oğlak erkekleriKoç yengeçle anlaşîr mi ki? Yengec samimi arkadasiniz var mi bana da umut olsun :). Ben yengec, esim oglak, bebis naspse koc. Boynuzlular arasinda tirsip sinecegim evde galiba...vkoc inatci ise oglak zaten zor yandim ben.x2 gucunde olacaklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?