2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Amin canım inşallah bu gruptaki hamilelere ve bütün hamilelere allah sağlıkla kucağına bebeğini almayı nasip etsin bebişlerimizin gazını, kusmuğunu konuştuğumuz günleride görelim inşallah

günaydın kızlar cinsiyet haberi alanlar gözünüz aydın,tahlil sonucu bekleyenler umarım sonuçlar güzel gelir..benim randevu Cumartesi umarım görürüz cinsiyeti ,yahu kendi kendine nazar eden başka birini tanımam kendimden başka birincilik bendedir.bulantı sabahları devam ediyordu en son 29 ekimde yediğimi çıkardım ,bi kaç gün de boş sabah öğürmesi oldu,günlerdir rahattım yani..bugün diş fırçalarken sabah ne yediysem geri geldi dişimi üstün körü fırçalıyorum yoksa ayrıntılı fırçalayınca fena yapıyor aynı zamanda folik asit ve içtiğim propycil tiroid hapı da bulandırıyor bıktım ilaçlardan

Allah yardımcın olsun canım senin işin daha zormuş tabi

Sen hamileligin hakkini vereceksin canim :) kendini devamli yaglamayi unutma aman catlak olmasin.

bebek yagi ve bazen vazelin suruyorum da bugun ki muayenemizde catlak kreminide konusacam insallah catlamam cok korkuyorum cunku alttan sag kasik tarafindan gobege dogru 2 cizgi catlagim olustu bileee hemde daha 11 haftada

ikihayat bunlar tamamen hamilelik hormonları canım bende öyle şeylere duygulanıp hüzünleniyorumki anlatamam:) hava yolculuğumu yoksa kara yolculuğumu yapacaksın? Çok dikkat et kendine. İşin neydi bu arada canım?
@4753 iyi haberlerle gel inşallah canım hemen bize yazmayı unutma:)

yazmazmiyim canim bakalim karadeniz usaginin oglu ne alemde ☺ yerim onu ya insallah iyidir oglusum annesinede guzel poz verir

Haftada 3 gun 50lik , 4 gun 25lik kullaniyordum canim. Artik hergun 50lik alacagim. Bende 1 kere ictigim gibi cikardim suyu ama sadece 1 kere oldu. Ilacin adi ne canim? Benimki euthyrox mu ne oyle birseydi adi.

Aynı ilaç canım ben 75 lik kullanıyorum 2. Aydan beri şuan değerim 1,60 bazen kusuyorum o boş suyu ilaç çıkıyorsa çıkıyordur diyorum napim oturduğum yerden eğilince bile geliyor bazen burnumdan bile çıkıyor ya deli ediyor o zaman beni

insallah mide bulantilariz biter teyzoslar. ben hic kusmadigim icin anlayamiyorum ama uzuluyorum siz bole deyince. insallah biter tez zamanda

Allah yardımcın olsun canım senin işin daha zormuş tabi

herkesin bi huyu var canım annenin de huyu böyle demekki yapıcak bişey yok.yeri geldiğinde rica et sende yorma kendini.benimde ablam düşüncesizlik ediyo çoğu zaman sanki hiç hamile değilmişim gibi davranıyo sürekli ona ilgi gösterilsin ona yardımcı olunulsun istiyo.e bende rahat bi hamilelik geçirmiyorumki.tabiki görmezden geliyorum naparsa ama insan içten içe de bekliyo sanırım.herkes hevesle bişeyler alıyo eşimin akrabaları falan.ablamsa ben bişey beğendiğimde soruyorum hemen almak için değil de ilerki aylarda almak için fikrini soruyorum sadece.daha erken değil mi falan diyo :) kendisi heves etmeyip benimkini de kırıyo yani :))) sanki hiç hamile değilmişim gibi bazı davranışları da :) görmezden gelmeye devam ediyorum kardeşiz neticede ne olursa olsun

Canım , benim annem de eşim de d vitamini eksikliği yüzünden devit (ampul) kullandılar. 3 kutu aldılar yani 3 ampul. Doktorun kullanma talimatına göre , her ay 1 adet 1 dilim ekmeğin üstüne damlattılar o ampulu kırıp içindeki birkaç damla yağ gibi bir şeydi , ilaç şeklinde içmediler. Bunu bir sor istersen belki hergün tablet ilaç şeklinde içmene gerek kalmaz zaten bir sürü ilaç var sen de haklısınn.. Ben decaviti zor yutuyorum , genzim kitleniyor adeta, doktor yeni bir ilaç daha yazacak diye ödüm patlıyor.

Kilim ve tohum hoşgeldinnn kuzumm bak biz
hissettik sen yazmayıncaaa yazardı yoksa dedik... Meğer eniştemiz üzmüş birazcık bizim güzel öğretmenimiziii.. Kendinle kalmayı tercih etmişsinn ama bak böyle yapma bir daha ne demek bizi şahsi şeylerle sıkmak üzmek filan burda berabercene atlatacağız her şeyi... Eşinle tartışmanız da olsa bebişhii de etkileyen bir şey burdaa teyzeler de devreye girebilir pekala. 2 cümlemizle moral verirdik yüzünü güldürürdük kafan dağılırdı
Yoksa eşinle tartışmak vs çok normal şeyler herkes her dk balayı havasında değil tabikiii olacaaak küsmeler barışmalar sarılmalar zaten hormonlardan dolayı daha hassas alınganız. Takılmadığım şeylere takılıyorum ben de bazen mesela farkediyorum.. Neyse tatlıya bağlanmışş şimdiii :) özletme bir dahaa merakta bırakma bak biz yanındayııızzz.. Kızım da tekme attı bak o da ben de burdayımmm diyorrr

Günaayydın herkesee ya da ben tünaydın diyeceğim yineee :))

Cinsiyetler öğrenilmişşş gözünüzaydınn ohhh kızlarımız geliyorr bir tane oğlumuzz... Kontrolü olanlar için duaları yolladım güzel haberlerle dönün inşallah hasret giderin miniklerinizle 4753 komşucuğum bakalım senin oğlan neler yapacak bugünnn içerdeeen sanaa kilolar verilir bir şey olmaz sen nemli tutmaya özen göster çatlak olmasın benim de vitaminim bitti decavit almaya gideceğim eczanede tartılayım bir. Hastanedeki fazla gösteriyor biraz, tok karna içimde yarım lt çiş varken ve ayakkabılar ile filan tartıyorlar :))))

bakalim kac kilo almisim muayeneden muayeneye tartiliyorum cunku

Kizlar fotoğrafların boyutunu nasıl kucultuyorsunuz?kırpa kırpa foto küçücük kaldı hala boyut büyük olduğundan yukleyemiyorum.
N nasanasa-- canim ne zaman çıkacak sonuçlar? Inşallah bir yanılma payı vardır doktorun söylediklerinde ve güzel haberler alirsin inşallah annesi.. Eminim zordur ama Allah yardımcınız olur ve güzel haberler çıkar umarım sonuçtan. Mutlaka haber ver bizede.
Teyzeleri biz bugün boşuna yürümüş olduk oglusumla. Saate bakmadan çıkmışım evden öğle tatiline denk geldim sağlık ocağının ilac yazdiramadim. Aksama doğru tekrar gidicem. Yarın da kan idrar tahlili için gunumuzmus. Yarin bi daha gidicem..

N nasanasa-- cnm umudunu yitirme. Hep Allah'in ol dedigi oluyor. Bizim gozumuze bazen imkansiz gorunse de. Beklemek zor tabi tahmin ediyorum ama hayirli sonuclarin olmasi icin dua edecegim. Zaten tum forumdaki anneleri niyet ederek duamda saglik ve huzut diliyorum. Uzme kendini. Calisiyor musun bilmiyorum bir seylerle ilgilenmek zamani daha hizli geciriyor sanki. Hakkinda en guzeli olsun insallah...

Ben koc burcuyum canım, yengeçler ile çok iyi anlaşıyorum 3 tane çok sevdiğim dostum yengeç burcu, ama bir Oğlak erkeği ile zor anlaşıyorum, oğlak kadınlarında problem yok çok iyi anlaşıyoruz özellikle iş arkadaşlığı olarak. koc burcu insanında inatçılik ve sabit fikirlilik vardır yükselen burcuna göre karakteri değişebilir önemli olan yükselen Burcu diyenlerdenim çünkü ben bir çok konuda koc burcunu değil yükselenimin özelliklerini yansıtıyoRum. yengeç burcu insanlarını da çok mantıklı, duyarlı ve dürüst olmalarından dolayı çok seviyorum, siz bebeğinizle evet iyi anlasabilirsiniz koc ta karşılıksız sever yengeç te.. ama eşinizle bebeğiniz için birşey diyemeyeceğim gerçekten zor oluyor oğlak erkekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…