- 25 Ekim 2015
- 403
- 254
- 103
- 37
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #20.321
bilgisayardan giriyorsan eğer resimi paintte açıp farklı kaydedersen mb çok düşüyorKizlar fotoğrafların boyutunu nasıl kucultuyorsunuz?kırpa kırpa foto küçücük kaldı hala boyut büyük olduğundan yukleyemiyorum.
N nasanasa-- canim ne zaman çıkacak sonuçlar? Inşallah bir yanılma payı vardır doktorun söylediklerinde ve güzel haberler alirsin inşallah annesi.. Eminim zordur ama Allah yardımcınız olur ve güzel haberler çıkar umarım sonuçtan. Mutlaka haber ver bizede.
Teyzeleri biz bugün boşuna yürümüş olduk oglusumla. Saate bakmadan çıkmışım evden öğle tatiline denk geldim sağlık ocağının ilac yazdiramadim. Aksama doğru tekrar gidicem. Yarın da kan idrar tahlili için gunumuzmus. Yarin bi daha gidicem..
ikihayat bunlar tamamen hamilelik hormonları canım bende öyle şeylere duygulanıp hüzünleniyorumki anlatamam:) hava yolculuğumu yoksa kara yolculuğumu yapacaksın? Çok dikkat et kendine. İşin neydi bu arada canım?
@4753 iyi haberlerle gel inşallah canım hemen bize yazmayı unutma:)
Acayip mutlu oldum yazdiklarina gercekten. Detaylica okudum. Oglak cidden zor ama onu da biz anne kiz hallederiz. Senin yukselenin ne bu arada merak ettim. Cok sagol...Ben koc burcuyum canım, yengeçler ile çok iyi anlaşıyorum 3 tane çok sevdiğim dostum yengeç burcu, ama bir Oğlak erkeği ile zor anlaşıyorum, oğlak kadınlarında problem yok çok iyi anlaşıyoruz özellikle iş arkadaşlığı olarak. koc burcu insanında inatçılik ve sabit fikirlilik vardır yükselen burcuna göre karakteri değişebilir önemli olan yükselen Burcu diyenlerdenim çünkü ben bir çok konuda koc burcunu değil yükselenimin özelliklerini yansıtıyoRum. yengeç burcu insanlarını da çok mantıklı, duyarlı ve dürüst olmalarından dolayı çok seviyorum, siz bebeğinizle evet iyi anlasabilirsiniz koc ta karşılıksız sever yengeç te.. ama eşinizle bebeğiniz için birşey diyemeyeceğim gerçekten zor oluyor oğlak erkekleri
Aynı ilaç canım ben 75 lik kullanıyorum 2. Aydan beri şuan değerim 1,60 bazen kusuyorum o boş suyu ilaç çıkıyorsa çıkıyordur diyorum napim oturduğum yerden eğilince bile geliyor bazen burnumdan bile çıkıyor ya deli ediyor o zaman beni
Canım , benim annem de eşim de d vitamini eksikliği yüzünden devit (ampul) kullandılar. 3 kutu aldılar yani 3 ampul. Doktorun kullanma talimatına göre , her ay 1 adet 1 dilim ekmeğin üstüne damlattılar o ampulu kırıp içindeki birkaç damla yağ gibi bir şeydi , ilaç şeklinde içmediler. Bunu bir sor istersen belki hergün tablet ilaç şeklinde içmene gerek kalmazzaten bir sürü ilaç var sen de haklısınn.. Ben decaviti zor yutuyorum , genzim kitleniyor adeta, doktor yeni bir ilaç daha yazacak diye ödüm patlıyor.
teyzeleri size oğlumun vesikalık fotoğrafını göstereyim
Kizlar fotoğrafların boyutunu nasıl kucultuyorsunuz?kırpa kırpa foto küçücük kaldı hala boyut büyük olduğundan yukleyemiyorum.
N nasanasa-- canim ne zaman çıkacak sonuçlar? Inşallah bir yanılma payı vardır doktorun söylediklerinde ve güzel haberler alirsin inşallah annesi.. Eminim zordur ama Allah yardımcınız olur ve güzel haberler çıkar umarım sonuçtan. Mutlaka haber ver bizede.
Teyzeleri biz bugün boşuna yürümüş olduk oglusumla. Saate bakmadan çıkmışım evden öğle tatiline denk geldim sağlık ocağının ilac yazdiramadim. Aksama doğru tekrar gidicem. Yarın da kan idrar tahlili için gunumuzmus. Yarin bi daha gidicem..
7 Kasım Pazartesi günü yaptırdık. Sonuçların genelde 10 gün içinde geldiğini söylediler. Ama normalde süresi 15 günmüş. Allah razı olsun sizlerdenİnşallah sonuçlarımız temiz gelir. Allah hakkımızda en hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah
N nasanasa-- cnm umudunu yitirme. Hep Allah'in ol dedigi oluyor. Bizim gozumuze bazen imkansiz gorunse de. Beklemek zor tabi tahmin ediyorum ama hayirli sonuclarin olmasi icin dua edecegim. Zaten tum forumdaki anneleri niyet ederek duamda saglik ve huzut diliyorum. Uzme kendini. Calisiyor musun bilmiyorum bir seylerle ilgilenmek zamani daha hizli geciriyor sanki. Hakkinda en guzeli olsun insallah...
İnşallah tertemiz sonuçlar gelir Allahın mucizeleri bitmez canım benim hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun...
Kimsede bizdeki kadar ödem/ense kalınlığına rastlamadım (9.6 mm) internette okumadığım yazı kalmadı. Anomali riski çok büyük sanırım. Ama Allahtan ümit kesilmez, bebek mucizevi bir şey. Allah'ın "ol" emriyle neler olmaz ki.. İnşallah hayırlısıyla sağlıcakla bebeğimizi kucağımıza alırız.
Ayyyy aynı ben 16. hafta da duba gibi olduk resmen 40. ı düşünemiyorumalin size gobekk teyzoslar 16+3
Güzele benziyo cnm umarım memnun kalırsın bende liearac aldım yanına ek bişi istiodum bi bakıyım bendeKızlar bio-oil'im bitmek üzere , lierac a destek olarak nemlendirici yağ da kullanıyorum ya.
Ben de hamiş bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine neutrogena kuru ciltler için vücut yağını aldım. Doğal yağlar ile zenginleştirilmiş nemi hapsediyormuş. Gerçekten de hoşuma gitti. Sprey formunda ve çok güzel kokuyor. Tavsiye ederiim.
İnşallah çıkarkızlar gecen hafta kızımın şansına milli piyango aldım, çekiliş tarihi bu akşam. bakalım çıkacak mı :) gerçi biz ailecek şans oyunlarında pek şanssızız. bir umut işte :)) yeni yılda da alacağım o garanti nimet abladan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?