2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
bilgisayardan giriyorsan eğer resimi paintte açıp farklı kaydedersen mb çok düşüyor

Ben terazi burcuyum yükselenim de terazi dengeli gibi gözükürüz ama biz teraziler net dengesiziz kendim için en azından çok mutluyken bazı hassas noktalarım vardır onlar olunca anında deliye dönebilir kızgınlık içinde olabilir ya da ağlayabilirim duygusalımdır bir o kadar da eğlenceli çok çocuk gibi gözükürüm cam Bebek derler bana ama eşim der ki bazen sana bakıyorum koskoca holdingi yönetiyormuş Eda'sıyla sorunları iş hayatımız da olsun arkadaş çevrwmiz de olsun öyle çözüyorsun ki ağzı açık bakıyorum der kendimden büyüklerin benden akıl alması bişeyler danışmaları hoşuma gidiyor küçükle de büyükle de takılırım eşim oğlak zor bir insan gerçekten bazen egolu geliyor bazen çocuk gibi ama anlaşamaz deseler de burç yorumları biz çok iyi anlaşıyoruz fakat eltim kayınpederim kayınbiladerim oğlak onlarla anlaşamıyorum aslında sadece alttan alıyorum çocuğum da inatçı olucak sanırım balık burcu kız kardeşim var çok gamsız mızmız bir çocuktu balık olmasını istemiyordum inşallah Koç olur enerjik Bebek oluyorlar bir de Koç manevi kızım var çok iyi anlaşıyorum onunla kızımla da öyle olsam mükemmel anne kız oluruz gibi geliyor Allah'ın izniyle yoksa eşimin başı çok ağrıyacak gibi geliyor , her gece uyumadan önce elim karnımda dua ediyorum rabbim sağlıklı hayırlı neşeli sıcak kanlı Güler yüzlü iyi niyetli tatlı bir kızım olsun sen onu kötülüklerden koru diyorum

Ya normalde hic duygusal degilim gercekten cevremdeki herkes duygusuz hic biseye huzunlenmezmi insan derler ben icimde yasarim genelde :) ama bu sefer gozlerim dolu dolu geziyorum cok tuhaf bir haldeyim hormonlarin etkisine artik inaniyorum:) canim ben aile sirketimizde calisiyorum finansal herseyden ben sorumluyum. Universitede de o bolumu okudum mecbur o is bana kaldi:) yuku cok fazla baskasini da yollayamiyorum magazalara gidicem teftise sayim falan yapilacak mecbur benim baslarinda durmam lazim baskasini yollasam aklim kalacak isler daha karisacak yilda 2 3 kere boyle sehir sehir geziyorum mecbur zaten 2 3 ay sonra daha gidemem agirlasacagim iyice. Hava yolculugu yapacagim canim 1 saat 15 dk civari suruyor eger havada tur atmazsa :) doktor izin verdi de ayaklarini oynat surekli dedi.

Koç burcundaki bebek Terazi anneye sahipse, birbirine tam karşıt konumdaki iki burcun uyumu ortaya çıkar. Zodyak'ta bu iki burç karşıt konumdadır ve her ikisi de birbirinin eksikliğini tamamlar durumdadır. Terazi'nin ruhsal armonisiyle bütünleşen bu ilişki sevgi, birliktelik ve denge üzerine kurulu olacaktır. Bu karşıtlık öylesine mükemmel bir ilişki ortaya çıkaracaktır ki her iki kişilik de adeta tek bir vücut gibi hareket edecektir. Koç'un atılganlığı, hareketliliği Terazi’nin kararsızlığını ve sakinliğini tamamlar.

ay böyle birşey buldum internette <3

Acayip mutlu oldum yazdiklarina gercekten. Detaylica okudum. Oglak cidden zor ama onu da biz anne kiz hallederiz. Senin yukselenin ne bu arada merak ettim. Cok sagol...

Bana sadece 1 kere oldu annem yanimdaydi o da sok oldu. Dedigin gibi agzimdan burnundan cikti suyu ictigim gibi cikardim. Devamli oluyorsa bir doktoruna sor canim.

Evet canim saglik ocagindaki doktor da 1 kasik yogurda damlat oyle ye yogurdu dedi. Yine de bir kendi doktoruna sor dedi sordum onu kullanma solgar d3 1000lik kullan dedi. Ya inanki omrum curudu su ilaclari icmekten boyle bisey olamaz ya valiz hazirladim 1 poset ilac var cok sinirlendim bitmiyor ic ic ic bitmiyor. Gece yatana kadar ilac iciyorum

doktora gittim kızlar ama malesef oğluşu göremedim.ultrasona almadı 3lü test zamanı ikili test daha güvenilir ama olsun yapalım dedi. ultrasoncu varmış ona yönlendirdi baksın diye sanırım o daha detaylı bakıyo ama bugün izinliymiş yarın sabah tekrar gidicem bakalım

7 Kasım Pazartesi günü yaptırdık. Sonuçların genelde 10 gün içinde geldiğini söylediler. Ama normalde süresi 15 günmüş. Allah razı olsun sizlerden İnşallah sonuçlarımız temiz gelir. Allah hakkımızda en hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah

İnşallah tertemiz sonuçlar gelir Allahın mucizeleri bitmez canım benim hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun...

Evet çalışıyorum okulda işler çok yoğun disiplin görüşmeleri yığınla önümde sürekli öğrencilerle görüşme yapıyorum ve akşamları da ya bana misafirliğe geliyorlar ya ben gidiyorum. Dün akşam bana geldiler :) Gündüz de birkaç kez baya ağladığım için akşam hemen uyuya kaldım. Eşim hatta sabah ne uyudun sen dedi :) O uyuyamamış sanırım. Ama hem fiziken hem ruhen çok yorgundum. Bugün de iş yeri çok yoğun. Akşam da biz akrabalara davetliyiz. Her gün biri çağırdı sağolsun. Böyle böyle geçecek inşallah bu zor günler. Allah destek olan herkesten razı olsun. :)

İnşallah tertemiz sonuçlar gelir Allahın mucizeleri bitmez canım benim hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun...

Kimsede bizdeki kadar ödem/ense kalınlığına rastlamadım (9.6 mm) internette okumadığım yazı kalmadı. Anomali riski çok büyük sanırım. Ama Allahtan ümit kesilmez, bebek mucizevi bir şey. Allah'ın "ol" emriyle neler olmaz ki.. İnşallah hayırlısıyla sağlıcakla bebeğimizi kucağımıza alırız.

Kızlar bio-oil'im bitmek üzere , lierac a destek olarak nemlendirici yağ da kullanıyorum ya.
Ben de hamiş bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine neutrogena kuru ciltler için vücut yağını aldım. Doğal yağlar ile zenginleştirilmiş nemi hapsediyormuş. Gerçekten de hoşuma gitti. Sprey formunda ve çok güzel kokuyor. Tavsiye ederiim.

Eklentiler

• image.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 90

Amiiiin inşallah.. Tabiki doktorlar testler bize yol gösterici , bilimsel gerçekler inkar edilemez ama önce Allaha emanetler , sen dua et hayırlısıyla Allah yazdıysa zaten evladını sağsalim kucağına alacaksın.. Allah yüzünüzü güldürsün inşallah. Test sonuçları belli olunca bizleri de haberdar et , bir de hamilelik takvimin yok kaçıncı haftadasın? Bu ödem ikili test ile mi belirlendi ?

Güzele benziyo cnm umarım memnun kalırsın bende liearac aldım yanına ek bişi istiodum bi bakıyım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…