2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
İnşallah canım dualarımız sizinle

hiçbişey için kesin konuşamayız Allah bilir neyle karşılaşıcağımızı ne olursa olsun.bizler ancak dua edebiliriz.inşallah temiz gelir canım sonucun

Kızlar hamilelik boyunca 1 kilo aldım ama sivri koca bir gobegim oldu , bildiğin hamile duruyorum bu normal mi

3 Kasım 2016 12+3 ken ikili tarama için gittim ancak direk ödem/ense kalınlığı 9,6 mm görünce daha uzman doktorlara gitmemi önerdi. Prof. Dr. Yalçın Kimya gibi. Cuma gününe randevu da almıştık ama 700 lira görüşme ücreti. O yüzden jimerdeki ilk doktoruma gittim. Orada da aynı şekilde ödem görüldü. Bursa Uludağ Ünv Araş Hst sevkimi yaptılar. Orada da ödem görüldü, 7 Kasım tarihine cvs için randevu verdiler. Gittim ama olmadım testi, aynı gün Bursa Genetik Merkezine gidip kan testini oldum. Sonuçları bekliyorum. Allahın izniyle hayırlı sonuçlar gelince paylaşacağım sizlerle :)

mrb hamiş bayanlar..ben calısıyorum gün içinde ayaklarım ınanılmaz şişiyor..cok tuzlu yediğim de soylenemez..kararınca yıyorum..sizde de var mı ayakları şişen resmen ayaklarım fıl ayagı gıbı.

mrb hamiş bayanlar..ben calısıyorum gün içinde ayaklarım ınanılmaz şişiyor..cok tuzlu yediğim de soylenemez..kararınca yıyorum..sizde de var mı ayakları şişen resmen ayaklarım fıl ayagı gıbı.

happymom87 gecen gün bende biooil alayım dedim gratis ve watsonsta yoktu bizim burda. Acaba senin dediğin yağ varmıdır orda. Bende nivea vucut sütü aldım tekrardan. Oda badem yağlı.

Evet canım terazi Burcu ile koc burcu insanı iyi anlasirlar, yorumun başında dengesiziz dedin ya ona baya bi güldüm evet kesinlikle teraziler in ruh hali hemen değişiveriyor, Terazi bir arkadaşım var çok espirilidir bir gün islerimiz cok yogundu bir ara durup duruken ortalık sessizlesti ve telefon çaldı bu bağırarak ayaga kalktı ofisin telefonunu eline alıp kablosuyla herkul gibi yere fırlattı sonra biz noluyo falan dedik o arkadasla birlikte hepimiz bir gülme krizine girdik ama nasl guluyoruz anlatamam sonra birden ciddilesip bize ne gülüyorsunuz be komik bişey mi var diye sordu, Terazi burcu dedikleri zaman hep o arkadaş aklıma geliyor

Canım biraz erken değil mi tansiyonunu ölçtür , ara ara dolaş ayaklarının altına destekleyici birşey koy eve gidince de ayak altına Yüksek bişey koyarak dinlen mutlaka

Merhaba benim ayaklarım şişmiyor ödemim yok. Çokta tuzlu yerim üstelik. Belki bünye ile alakalı. Ama ilerleyen zamanlarda bizleri de ne bekler bilemeyiz. 3aylık hamile bir yakınım var mesela ayakları ve yüzü şimdiden şişmiş.

Tavsiye için teşekkürler Canım:) bu kremler sanki yeterli olmayacak gibi

happymom87 gecen gün bende biooil alayım dedim gratis ve watsonsta yoktu bizim burda. Acaba senin dediğin yağ varmıdır orda. Bende nivea vucut sütü aldım tekrardan. Oda badem yağlı.

Aaa kalmamış demek canım ben bio oil gratis'den alıyordum diye hatırlıyorum... Badem yağlı nivea da iyidir bence ama o bitince neutrogena da dene tavsiye ederimm... Bu markanın el kremi , ayak kremi de çok iyi 3 günde pamuk gibi yapıyor. Yağını da sevdim ben sürdüm hemen göbüşhe.

Tavsiye için teşekkürler Canım:) bu kremler sanki yeterli olmayacak gibi

Rica ederim canımm , lierac kremler iyi güzel de yağlanınca kendimi çatlak mikroplarına karşı daha güçlü hissediyorum psikolojik olarak :))

Tum hamislere selamlar buraya bugun baktim cok gzuel payladimlar olmus bende tup bebekle hamile kaldim Allahin izniyle kizcem olucakmis ins canım ben doktora sordum ılık suyla ayaklarini güzelce yıka ayağının altına yastık koy canım kalp hizasında uzan dedi doktor.hepimiz sağlıkla alalım inş kucağımiza hepinize sevgiler tüm tatlı hamisler

Hahahaha evet ya bende çalıştığım zamanlar telefonda az kavga etmiyordum birden geliyor terelelliler

Canım biraz erken değil mi tansiyonunu ölçtür , ara ara dolaş ayaklarının altına destekleyici birşey koy eve gidince de ayak altına Yüksek bişey koyarak dinlen mutlaka
Tansıyonumu ara ara olcturuyorum bır sorun yok ama..bende anlamadım..şişmesi için cok erken dönemdeyım..onumuzdekı ay doktora sorayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…