- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #20.341
İnşallah canım dualarımız sizinleKimsede bizdeki kadar ödem/ense kalınlığına rastlamadım (9.6 mm) internette okumadığım yazı kalmadı. Anomali riski çok büyük sanırım. Ama Allahtan ümit kesilmez, bebek mucizevi bir şey. Allah'ın "ol" emriyle neler olmaz ki.. İnşallah hayırlısıyla sağlıcakla bebeğimizi kucağımıza alırız.
Evet çalışıyorum okulda işler çok yoğun disiplin görüşmeleri yığınla önümde sürekli öğrencilerle görüşme yapıyorum ve akşamları da ya bana misafirliğe geliyorlar ya ben gidiyorum. Dün akşam bana geldiler :) Gündüz de birkaç kez baya ağladığım için akşam hemen uyuya kaldım. Eşim hatta sabah ne uyudun sen dedi :) O uyuyamamış sanırım. Ama hem fiziken hem ruhen çok yorgundum. Bugün de iş yeri çok yoğun. Akşam da biz akrabalara davetliyiz. Her gün biri çağırdı sağolsun. Böyle böyle geçecek inşallah bu zor günler. Allah destek olan herkesten razı olsun. :)
Amiiiin inşallah.. Tabiki doktorlar testler bize yol gösterici , bilimsel gerçekler inkar edilemez ama önce Allaha emanetler , sen dua et hayırlısıyla Allah yazdıysa zaten evladını sağsalim kucağına alacaksın.. Allah yüzünüzü güldürsün inşallah. Test sonuçları belli olunca bizleri de haberdar et , bir de hamilelik takvimin yok kaçıncı haftadasın? Bu ödem ikili test ile mi belirlendi ?
Yükselenim akrep canımAcayip mutlu oldum yazdiklarina gercekten. Detaylica okudum. Oglak cidden zor ama onu da biz anne kiz hallederiz. Senin yukselenin ne bu arada merak ettim. Cok sagol...
Ay canım benim sağol. Büyük ikramiye bana çıkarsa hepinize benden bebek beşikleri :)İnşallah çıkar
Evet canım terazi Burcu ile koc burcu insanı iyi anlasirlar, yorumun başında dengesiziz dedin ya ona baya bi güldüm evet kesinlikle teraziler in ruh hali hemen değişiveriyor, Terazi bir arkadaşım var çok espirilidir bir gün islerimiz cok yogundu bir ara durup duruken ortalık sessizlesti ve telefon çaldı bu bağırarak ayaga kalktı ofisin telefonunu eline alıp kablosuyla herkul gibi yere fırlattı sonra biz noluyo falan dedik o arkadasla birlikte hepimiz bir gülme krizine girdik ama nasl guluyoruz anlatamam sonra birden ciddilesip bize ne gülüyorsunuz be komik bişey mi var diye sordu, Terazi burcu dedikleri zaman hep o arkadaş aklıma geliyorBen terazi burcuyum yükselenim de terazi dengeli gibi gözükürüz ama biz teraziler net dengesiziz kendim için en azından çok mutluyken bazı hassas noktalarım vardır onlar olunca anında deliye dönebilir kızgınlık içinde olabilir ya da ağlayabilirim duygusalımdır bir o kadar da eğlenceli çok çocuk gibi gözükürüm cam Bebek derler bana ama eşim der ki bazen sana bakıyorum koskoca holdingi yönetiyormuş Eda'sıyla sorunları iş hayatımız da olsun arkadaş çevrwmiz de olsun öyle çözüyorsun ki ağzı açık bakıyorum der kendimden büyüklerin benden akıl alması bişeyler danışmaları hoşuma gidiyor küçükle de büyükle de takılırım eşim oğlak zor bir insan gerçekten bazen egolu geliyor bazen çocuk gibi ama anlaşamaz deseler de burç yorumları biz çok iyi anlaşıyoruz fakat eltim kayınpederim kayınbiladerim oğlak onlarla anlaşamıyorum aslında sadece alttan alıyorum çocuğum da inatçı olucak sanırım balık burcu kız kardeşim var çok gamsız mızmız bir çocuktu balık olmasını istemiyordum inşallah Koç olur enerjik Bebek oluyorlar bir de Koç manevi kızım var çok iyi anlaşıyorum onunla kızımla da öyle olsam mükemmel anne kız oluruz gibi geliyor Allah'ın izniyle yoksa eşimin başı çok ağrıyacak gibi geliyor , her gece uyumadan önce elim karnımda dua ediyorum rabbim sağlıklı hayırlı neşeli sıcak kanlı Güler yüzlü iyi niyetli tatlı bir kızım olsun sen onu kötülüklerden koru diyorum
mrb hamiş bayanlar..ben calısıyorum gün içinde ayaklarım ınanılmaz şişiyor..cok tuzlu yediğim de soylenemez..kararınca yıyorum..sizde de var mı ayakları şişen resmen ayaklarım fıl ayagı gıbı.
Merhaba benim ayaklarım şişmiyor ödemim yok. Çokta tuzlu yerim üstelik. Belki bünye ile alakalı. Ama ilerleyen zamanlarda bizleri de ne bekler bilemeyiz. 3aylık hamile bir yakınım var mesela ayakları ve yüzü şimdiden şişmiş.mrb hamiş bayanlar..ben calısıyorum gün içinde ayaklarım ınanılmaz şişiyor..cok tuzlu yediğim de soylenemez..kararınca yıyorum..sizde de var mı ayakları şişen resmen ayaklarım fıl ayagı gıbı.
Bence normal. bende 2.5 kilo aldım ama karnıma değil malesef vucuduma aldım. Karnım zor büyüycek rahmim küçük olduğu için kasılmalar beni bekliyorKızlar hamilelik boyunca 1 kilo aldım ama sivri koca bir gobegim oldu , bildiğin hamile duruyorum bu normal mi
Tavsiye için teşekkürler Canım:) bu kremler sanki yeterli olmayacak gibiKızlar bio-oil'im bitmek üzere , lierac a destek olarak nemlendirici yağ da kullanıyorum ya.
Ben de hamiş bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine neutrogena kuru ciltler için vücut yağını aldım. Doğal yağlar ile zenginleştirilmiş nemi hapsediyormuş. Gerçekten de hoşuma gitti. Sprey formunda ve çok güzel kokuyor. Tavsiye ederiim.
Maşallah :) bneim kızım da asker selamı vermiş dünkü fotosunda. Asker olcak dedi bana doktorum, kız asker :)teyzeleri size oğlumun vesikalık fotoğrafını göstereyim
happymom87 gecen gün bende biooil alayım dedim gratis ve watsonsta yoktu bizim burda. Acaba senin dediğin yağ varmıdır orda. Bende nivea vucut sütü aldım tekrardan. Oda badem yağlı.
Tavsiye için teşekkürler Canım:) bu kremler sanki yeterli olmayacak gibi
Tum hamislere selamlar buraya bugun baktim cok gzuel payladimlar olmus bende tup bebekle hamile kaldim Allahin izniyle kizcem olucakmis ins canım ben doktora sordum ılık suyla ayaklarini güzelce yıka ayağının altına yastık koy canım kalp hizasında uzan dedi doktor.hepimiz sağlıkla alalım inş kucağımiza hepinize sevgiler tüm tatlı hamislermrb hamiş bayanlar..ben calısıyorum gün içinde ayaklarım ınanılmaz şişiyor..cok tuzlu yediğim de soylenemez..kararınca yıyorum..sizde de var mı ayakları şişen resmen ayaklarım fıl ayagı gıbı.
Evet canım terazi Burcu ile koc burcu insanı iyi anlasirlar, yorumun başında dengesiziz dedin ya ona baya bi güldüm evet kesinlikle teraziler in ruh hali hemen değişiveriyor, Terazi bir arkadaşım var çok espirilidir bir gün islerimiz cok yogundu bir ara durup duruken ortalık sessizlesti ve telefon çaldı bu bağırarak ayaga kalktı ofisin telefonunu eline alıp kablosuyla herkul gibi yere fırlattı sonra biz noluyo falan dedik o arkadasla birlikte hepimiz bir gülme krizine girdik ama nasl guluyoruz anlatamam sonra birden ciddilesip bize ne gülüyorsunuz be komik bişey mi var diye sordu, Terazi burcu dedikleri zaman hep o arkadaş aklıma geliyor
Tansıyonumu ara ara olcturuyorum bır sorun yok ama..bende anlamadım..şişmesi için cok erken dönemdeyım..onumuzdekı ay doktora sorayım..Canım biraz erken değil mi tansiyonunu ölçtür , ara ara dolaş ayaklarının altına destekleyici birşey koy eve gidince de ayak altına Yüksek bişey koyarak dinlen mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?