- 12 Temmuz 2016
- 1.356
- 1.076
- 83
- 35
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #20.361
benım de sadece ayaklarım şiş..elim yuzum normal anlamıs degılım..herhalde süreklı oturmaktan kaynaklanıyor..onumuzdekı ay olmadı doktora sorarım ..Merhaba benim ayaklarım şişmiyor ödemim yok. Çokta tuzlu yerim üstelik. Belki bünye ile alakalı. Ama ilerleyen zamanlarda bizleri de ne bekler bilemeyiz. 3aylık hamile bir yakınım var mesela ayakları ve yüzü şimdiden şişmiş.
Tum hamislere selamlar buraya bugun baktim cok gzuel payladimlar olmus bende tup bebekle hamile kaldim Allahin izniyle kizcem olucakmis ins canım ben doktora sordum ılık suyla ayaklarini güzelce yıka ayağının altına yastık koy canım kalp hizasında uzan dedi doktor.hepimiz sağlıkla alalım inş kucağımiza hepinize sevgiler tüm tatlı hamisler
saol arkadasım bende bu aksam deneyım bakayım ınsallah faydasını gorurum..ben de tup bebek hamılesıyım bılıyorsun.benım de kızım olacak allahım nasıp ederse:)Tum hamislere selamlar buraya bugun baktim cok gzuel payladimlar olmus bende tup bebekle hamile kaldim Allahin izniyle kizcem olucakmis ins canım ben doktora sordum ılık suyla ayaklarini güzelce yıka ayağının altına yastık koy canım kalp hizasında uzan dedi doktor.hepimiz sağlıkla alalım inş kucağımiza hepinize sevgiler tüm tatlı hamisler
Tansıyonumu ara ara olcturuyorum bır sorun yok ama..bende anlamadım..şişmesi için cok erken dönemdeyım..onumuzdekı ay doktora sorayım..
kizlar doktordan ciktik geldik. oglusum bizi bekliyormus gibi acti bacak arasini ilk pozu pipisiyle oldu. bebisim 159 grm 12 cm olmus doktor yavasla meyvede dedi yoksa iri bebek olacak ve normal yapamazsin sonra dedi. kilo sadece 200 gram almisim bende ictigim corbaya yordum direk. cok hareketli oglum kipir kipirdi videoyada cektik bol bol izlicem artik
Yiğidin malı meydanda anneciğimmm demiş yanii senin minikk maşallah ona..
Meyve mi bebeğe kilo yaparmış? Şeker tabi ama vitamin için gripten korunmak için yiyoruz bol bol elma,mandalina,muz... Sen çok aşırı mı yiyordun canım? Bebek kilolu olursa normal doğum yapamam diye korkarım valla kontrollü gitmek lazım... Son kontrolden beri 200 gram aldıysan çooook iyi bence..
aynen valla masallah sadece 200 gr almak 4 ayda iyi yaaa bn korkuyodum iyice aldim diye gobek onde gidinceee
İşin zormuş ama yılda 2-3 azmış neyseki:) genelde 2 saatte bir 10 dk yürüyüş yapın yolculukta diyorlar senin o kadar uzun değilmiş iyi yolculuklar diliyorum bebişede sanada canımYa normalde hic duygusal degilim gercekten cevremdeki herkes duygusuz hic biseye huzunlenmezmi insan derler ben icimde yasarim genelde :) ama bu sefer gozlerim dolu dolu geziyorum cok tuhaf bir haldeyim hormonlarin etkisine artik inaniyorum:) canim ben aile sirketimizde calisiyorum finansal herseyden ben sorumluyum. Universitede de o bolumu okudum mecbur o is bana kaldi:) yuku cok fazla baskasini da yollayamiyorum magazalara gidicem teftise sayim falan yapilacak mecbur benim baslarinda durmam lazimbaskasini yollasam aklim kalacak isler daha karisacak yilda 2 3 kere boyle sehir sehir geziyorum mecbur zaten 2 3 ay sonra daha gidemem agirlasacagim iyice. Hava yolculugu yapacagim canim 1 saat 15 dk civari suruyor eger havada tur atmazsa :) doktor izin verdi de ayaklarini oynat surekli dedi.
aynen valla masallah sadece 200 gr almak 4 ayda iyi yaaa bn korkuyodum iyice aldim diye gobek onde gidinceee
4 ayda 200 gram mı eeee çok iyiymiş vallahi maşallah. O zaman sen kilolu hamile kalmışsın biraz canım doğru mu anladım?
mrb hamiş bayanlar..ben calısıyorum gün içinde ayaklarım ınanılmaz şişiyor..cok tuzlu yediğim de soylenemez..kararınca yıyorum..sizde de var mı ayakları şişen resmen ayaklarım fıl ayagı gıbı.
Maşallah tosuncuğa:) kilolu bebekler çok tatlış oluyor bırak alsın bebişin kiloları hem anne karnındayken bütün vitaminleri alan beslenen bebekler doğumca daha az hasta oluyormuş:)kizlar doktordan ciktik geldik. oglusum bizi bekliyormus gibi acti bacak arasini ilk pozu pipisiyle oldu. bebisim 159 grm 12 cm olmus doktor yavasla meyvede dedi yoksa iri bebek olacak ve normal yapamazsin sonra dedi. kilo sadece 200 gram almisim bende ictigim corbaya yordum direk. cok hareketli oglum kipir kipirdi videoyada cektik bol bol izlicem artik
Hahahahahha çok tatlısın ya maşallah ne güzelsin öyleEki Görüntüle 1909439
Eki Görüntüle 1909440
D DenizErenYaz mesela ben toplantıdan 10 dk önce ve toplantıdayken , iş arkadaşları yüzümün değiştiğini görünce şaşırıp çekmişlerdi o zaman
Hahahahahha çok tatlısın ya maşallah ne güzelsin öyle
happymom87 canım bu yağın içinde kimyasallar varmı? Bende sebamede ek olarak bir yağ kullanmak istiyorum. Ama içinde paraben, amonyum sülfat olmaması lazım direk karına sürüyoruz kan yoluyla bebeğe geçebilir. Sen ona bir bak canım.
Citolesgen nivea kremlerin içerisinde bu kimyasallar var diye biliyorum canım ama sende bi bak istersen kremin içeriğine.
Kızlar biraz size karışmak gibi oldu amaben bu konularda biraz hassasım hamileliğimin başından beri sebamed hariç hiçbir kremi kullanmadım. Kan yoluyla bebeğe geçtiği için her zaman olmaz ama tehlike yaratabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?