2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
kizlar doktordan ciktik geldik. oglusum bizi bekliyormus gibi acti bacak arasini ilk pozu pipisiyle oldu. bebisim 159 grm 12 cm olmus doktor yavasla meyvede dedi yoksa iri bebek olacak ve normal yapamazsin sonra dedi. kilo sadece 200 gram almisim bende ictigim corbaya yordum direk. cok hareketli oglum kipir kipirdi videoyada cektik bol bol izlicem artik

benım de sadece ayaklarım şiş..elim yuzum normal anlamıs degılım..herhalde süreklı oturmaktan kaynaklanıyor..onumuzdekı ay olmadı doktora sorarım ..

Selam canım hoşgeldinnn... Sen de kızını sağsalim al kucağına inşallah...

saol arkadasım bende bu aksam deneyım bakayım ınsallah faydasını gorurum..ben de tup bebek hamılesıyım bılıyorsun.benım de kızım olacak allahım nasıp ederse:)

Yiğidin malı meydanda anneciğimmm demiş yanii senin minikk maşallah ona..
Meyve mi bebeğe kilo yaparmış? Şeker tabi ama vitamin için gripten korunmak için yiyoruz bol bol elma,mandalina,muz... Sen çok aşırı mı yiyordun canım? Bebek kilolu olursa normal doğum yapamam diye korkarım valla kontrollü gitmek lazım... Son kontrolden beri 200 gram aldıysan çooook iyi bence..

duyguevren ve gbilges grubumuzun güzel ebeleri size bi sorum olucak. Bu aile hekimlerini 16.00 dan sonra ilac yazmiyorlar mi? Gittim rica minnet zor yazdı ilacı. Bi katta toplanmış bütün hemsireler doktorlar kahve keyfi yapıyorlar. Gittim dedim ilac yazdırmak istiyorum. Bugün değil yarin gel bu saatte yazmıyoruz cevabı aldım. Düşük riskim var zaten öğle geldigimde de yazilamadi aksam kullanmam lazim bu ilaci deyince iyi madem dedi oyle yazdi. Doktor katinda da insanlar bekliyor ki doktor bey/hanım gelecek ilac yazacak diye. Zaten aile hekimlerinin ilac yazmaktan başka kaç tane görevi var ki? Zaten yarin da gitmek zorundayım tahlile çağırdılar. Tekrar diyo o zaman yarin gel yazayım ilacı diye. Dedim bu akşam kullanmam gereken bi ilac bu öyle yazdı. Insanların böyle ağızlarında sürekli BIMER veya Sağlık Bakanlığına şikayet etme laflarını ne gereği var diyordum ama bazıları hak ediyor sanırım.

aynen valla masallah sadece 200 gr almak 4 ayda iyi yaaa bn korkuyodum iyice aldim diye gobek onde gidinceee

İşin zormuş ama yılda 2-3 azmış neyseki:) genelde 2 saatte bir 10 dk yürüyüş yapın yolculukta diyorlar senin o kadar uzun değilmiş iyi yolculuklar diliyorum bebişede sanada canım

Canım tuzla alakası yok hamilelerin ayağı genel olarak büyüyor benim büyüdü güzelim botlarım çizmelerim olmuyor dün gittim kendime yeni kışlık ayakkabı aldım kışı onunla geçireceğim.

Maşallah tosuncuğa:) kilolu bebekler çok tatlış oluyor bırak alsın bebişin kiloları hem anne karnındayken bütün vitaminleri alan beslenen bebekler doğumca daha az hasta oluyormuş:)

happymom87 canım bu yağın içinde kimyasallar varmı? Bende sebamede ek olarak bir yağ kullanmak istiyorum. Ama içinde paraben, amonyum sülfat olmaması lazım direk karına sürüyoruz kan yoluyla bebeğe geçebilir. Sen ona bir bak canım.
Citolesgen nivea kremlerin içerisinde bu kimyasallar var diye biliyorum canım ama sende bi bak istersen kremin içeriğine.
Kızlar biraz size karışmak gibi oldu amaben bu konularda biraz hassasım hamileliğimin başından beri sebamed hariç hiçbir kremi kullanmadım. Kan yoluyla bebeğe geçtiği için her zaman olmaz ama tehlike yaratabilir.

Ay ona dikkat etmedim vallahi sağol uyardığın için... İçerikleri yazıyorum çünkü bana hiçbir şey ifade etmiyor sen bakar mısın bunlar senin dediğin kandan bebeğe geçebilecek kimyasallar mı?
İsopropyl myristate, sesamum indicum seed oil , ısopropyl palmitate , ısopropyl laurate , peg-40 sorbitan peroleate , parfum , BHT , propylparaben.

Aaa paraben var galiba bundaaa...
Neymiş ki bu ? Hamile arkadaşım da baya kullandı 2 haftaya doğuma girecek gerçi bebiş iyi de , onu da kimse uyarmamış demek... Bana da tavsiye etti ben de bir güzel sürdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…