2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
canımm öncelikle bende senin iyi olmana çok sevindim şükür. haber alamayınca merak etmiştim rahatladım.. hepimiz yaşıyoruz eşlerimizle iyi kötü maalesef onlarla doğamız öyle bir farklı ki bazen ortak noktada buluşmak çoook zoor oluyor. hayat hep idare ile geçiyor bir de iletişim elbette.
ne güzel hayaller canım.. bebeklikten iyi bir arkadaşlıkları olacağı kesin inşallah o günleri görürüz sağlıkla mutlaka tanışacağız.
aynı okul fikri hiç fena değil bol bol araştırırz artık biz karşıyaka tarafında oturuyoruz bu arada.
tütüler mi yakıştırıldı kızımaa bilmiyorum bir düşünmemiz gerek diyormuşum:):):) çok mutlu oldum canım güzel düşüncelerinize.
doktorum hemen alsancakta doktorumuza çok yakın bir lokasyonda soner recai öner diye bir perinatoloğu önerdi. fiyatıda çok uygun ben baya yüksek fiyatlar duymuştum. aslında namık hocadan randevu almak isterdim ama doktorum yeterli olacağını söyleyince vazgeçtim. bende 20+0 da gireceğim kısmetse.
22 de geç değil canım daha da büyümüş olacak belki iyidir bile. güzel haberler alırız inşallah ultrasonlardan.

Çok geçmiş olsun Cnm ya. Dur bakalım en kötüsünü düşünüp bebişle Can'ınızı sıkmayın. Geçer inşallah en kısa zamanda...

Canım haklısın mesai saatleri içinde yazmalılar. Ama aile hekimini değiştirebilirsin sebep olarak sevmedim demen bile yeterli. Onlar için nüfusundaki hasta sayısı önemli.. Anlatabildim mi

4753 Canim benim bu grubun oğluslari pek bir rahat çıktı :))) ilk poz hep pipi oluyor hepimize :))) 200 gram çok iyi ya maşallah. Bebis zaten o kadar :)) Hiç almamissin demek. Bir adet ilistiriyorum şuraya :)))

vallahi ha kizlari nazli erkekleri pek bi rahat cok tesekkur ederiz nazar boncugu icin teyzosuuu.

Canım haklısın mesai saatleri içinde yazmalılar. Ama aile hekimini değiştirebilirsin sebep olarak sevmedim demen bile yeterli. Onlar için nüfusundaki hasta sayısı önemli.. Anlatabildim mi
Maalesef degistiremem canım çünkü başka seçeneğim yok :) mecbur idare edicem. Ama cidden sacmaydı tutum. Başka şansım olsaydı şikayet ederdim..

19 haftalık olduk şükür:) Rabbim hepimizin hamileliğini sağlıkla devam ettirsin inşallah

Maşallah. Amiiin inşallah canım... Şu testlerden de güzel sonuç haberleri gelse.. Detaylı ultrasonları da güzel haberlerle bitirsek derin bir ohhh çekeceğim..
Üstüne yazdığın yazılar da çok cici olmuş.

Evet detaylı ultrason var önümüzde:) 20+4 te filan gideyim diyorum.

Ya kizlar kilo konusuluyor ya ben de 5 ay bitmeden 6 kilo aldim. Doktorum da nazik biri heralde hep olcuyor ama yorum yapmiyor. Bu hizla devam eder mi ki? Sirt agrilarinin kilo ile direk alakasi var mi? 3 gundur yine sirt agrilari costu
Ben gebelik öncesi kiloma daha yeni döndüm. Benim belim ağrıyor daha çok. Sırtımın ağrısıda kambur durmaktan sanırım:/

Trendyoldan aldığım çorapların kalitesini beğenmedim çok üstlerine bir şeyler diktim en azından şimdi daha şirin görünüyorlar.

Çocuğuna, torununa el emeği göz nuru bir şeyler ören , diken insanların hazzını tam da şuan yaşıyorum tabiii kabiliyetlerimin izin verdiği ölçüde. Hayal kurarak oyalanmaca.

Eklentiler

• image.webp
    14 KB · Görüntüleme: 79
  • image.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 81
Ellerine sağlık annesi:)) tatliş olmuşlar

Ya kizlar kilo konusuluyor ya ben de 5 ay bitmeden 6 kilo aldim. Doktorum da nazik biri heralde hep olcuyor ama yorum yapmiyor. Bu hizla devam eder mi ki? Sirt agrilarinin kilo ile direk alakasi var mi? 3 gundur yine sirt agrilari costu

Sen sor canım doktoruna.. Sizce nasıl gidiyorum? Ne önerirsiniz filan diyerek... belim ağrıyor acaba kilodan olabilir mi diye. Benim de ara ara ağrıyor rahim büyüdüğü için deniyor ama..

Ne guzel cok almamissin. Kontrollu gidiyor. Bebek omurlara mi baski yapiyo acaba? Sutyen yerinin orasi agriyo tam. Anlayamadim.
Benim de tam orası Canım:/ Benim göğüslerim büyük ondan biraz sanırım. Birazda hatta büyük ölçüde duruş bozukluğu. Senin mesleğin masa başı bir iş ise ondan da olabilir. Bu arada yanlış sütyen seçimi de sırt ağrısı yaparmış.

Çok şeker olmuş cnm yaaaa bende heveslendim yapabilsem yelek örücemde hem bilmiorum hemde solağım yaa

happymom87 canim sordum baslangica gore vucut zorlaniyor diyor uzunlarda olur dedi. bir selvi degilim. Ancak 1.70 :). riskten korktugum icin yuzmeden yuruyusten pilatesten korkuyorum. ama bu agrilarla da nereye kadar. gece uyandiriyor . Ottomania goguslerim buyuk degilde ama epey buyuduler. emzirme sutyeni aldim. isim masabasi maalesef .ne yapacagiz? bilemiyorum.

Son düzenleme:
saol arkadasım bende bu aksam deneyım bakayım ınsallah faydasını gorurum..ben de tup bebek hamılesıyım bılıyorsun.benım de kızım olacak allahım nasıp ederse:)
Biliyorum canım hayirlaidm tup bolumunden benim doktor sabit kalınca sisme olur demişti arada bes dak yüru canim pozisyon degistir .sende kızceni sağlıkla al Kucağınaaa canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…