- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #20.381
canımm öncelikle bende senin iyi olmana çok sevindim şükür. haber alamayınca merak etmiştim rahatladım.. hepimiz yaşıyoruz eşlerimizle iyi kötü maalesef onlarla doğamız öyle bir farklı ki bazen ortak noktada buluşmak çoook zoor oluyor. hayat hep idare ile geçiyor bir de iletişim elbette.Oh benim tatlı gelinime de bak sen :) dün eşimle sinemaya gittik bir Bebek mağazasının önünden geçerken haliyle içeri daldık ve ne görelim Harika bir tütü 3-6 ay arası. Eşim de hemen diyor ki bu bizim geline yakışır :) aaaa dedim amma da sahiplendin bak kızın babası duyacak kızacak :) bir de demez mi kız evi naz evi hanım çekeriz.
Hahahahahahahah
Çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına.
Damadınız iyi efendim ellerinizden öpüyor ultrasonda azcık edepsiz pozlar verse de efendi uslu bir Bebek :)
Canım perinatoloğun ismi nedir? Ben Namık Demir'den randevu aldım ama 22. Hafta bitimine denk geliyor.
Tatlı kızını çok çok öpüyorum. Eşimin hayallerimden biri de aynı okula gitmeleri :) hahahahaha epey sahiplendi gelinini
Çok geçmiş olsun Cnm ya. Dur bakalım en kötüsünü düşünüp bebişle Can'ınızı sıkmayın. Geçer inşallah en kısa zamanda...Kızlar sabah yazmistim belim agriyor diye az önce doktordan çıktım, bebiste cok sukur bir sorun yok :) fizikciye yönlendirdi bi dizi muayeneden sonra sinir sıkışması dedilerbelim ve bacagim hic gecmeden agriyordu bacaga giden buyuk sinir sıkışmış şu an yapabilecekleri cok bisey yokmuş, istirahat verdi, kilo almicaksin hareket etmiceksin dedi nasil olacaksa. agri gecmezse kortizona baslamak zorunda kalicakmisiz o da fayda etmezse ameliyat bile gerekebilirmis 10 dk bile yürüme dedi, tam hamileliğin balayi basladi derken su başıma gelene bakin
Canım haklısın mesai saatleri içinde yazmalılar. Ama aile hekimini değiştirebilirsin sebep olarak sevmedim demen bile yeterli. Onlar için nüfusundaki hasta sayısı önemli.. Anlatabildim mi@duyguevren vegbilges grubumuzun güzel ebeleri size bi sorum olucak. Bu aile hekimlerini 16.00 dan sonra ilac yazmiyorlar mi? Gittim rica minnet zor yazdı ilacı. Bi katta toplanmış bütün hemsireler doktorlar kahve keyfi yapıyorlar. Gittim dedim ilac yazdırmak istiyorum. Bugün değil yarin gel bu saatte yazmıyoruz cevabı aldım. Düşük riskim var zaten öğle geldigimde de yazilamadi aksam kullanmam lazim bu ilaci deyince iyi madem dedi oyle yazdi. Doktor katinda da insanlar bekliyor ki doktor bey/hanım gelecek ilac yazacak diye. Zaten aile hekimlerinin ilac yazmaktan başka kaç tane görevi var ki? Zaten yarin da gitmek zorundayım tahlile çağırdılar. Tekrar diyo o zaman yarin gel yazayım ilacı diye. Dedim bu akşam kullanmam gereken bi ilac bu öyle yazdı. Insanların böyle ağızlarında sürekli BIMER veya Sağlık Bakanlığına şikayet etme laflarını ne gereği var diyordum ama bazıları hak ediyor sanırım.
Au benim ki de koca bir göbek utanıyorum okuldaBence normal. bende 2.5 kilo aldım ama karnıma değil malesef vucuduma aldım. Karnım zor büyüycek rahmim küçük olduğu için kasılmalar beni bekliyor
4753 Canim benim bu grubun oğluslari pek bir rahat çıktı :))) ilk poz hep pipi oluyor hepimize :))) 200 gram çok iyi ya maşallah. Bebis zaten o kadar :)) Hiç almamissin demek. Bir adet ilistiriyorum şuraya :)))
Maalesef degistiremem canım çünkü başka seçeneğim yok :) mecbur idare edicem. Ama cidden sacmaydı tutum. Başka şansım olsaydı şikayet ederdim..Canım haklısın mesai saatleri içinde yazmalılar. Ama aile hekimini değiştirebilirsin sebep olarak sevmedim demen bile yeterli. Onlar için nüfusundaki hasta sayısı önemli.. Anlatabildim mi
19 haftalık olduk şükür:) Rabbim hepimizin hamileliğini sağlıkla devam ettirsin inşallah
Evet detaylı ultrason var önümüzde:) 20+4 te filan gideyim diyorum.Maşallah.Amiiin inşallah canım... Şu testlerden de güzel sonuç haberleri gelse.. Detaylı ultrasonları da güzel haberlerle bitirsek derin bir ohhh çekeceğim..
Üstüne yazdığın yazılar da çok cici olmuş.
Ben gebelik öncesi kiloma daha yeni döndüm. Benim belim ağrıyor daha çok. Sırtımın ağrısıda kambur durmaktan sanırım:/Ya kizlar kilo konusuluyor ya ben de 5 ay bitmeden 6 kilo aldim. Doktorum da nazik biri heralde hep olcuyor ama yorum yapmiyor. Bu hizla devam eder mi ki? Sirt agrilarinin kilo ile direk alakasi var mi? 3 gundur yine sirt agrilari costu
Ellerine sağlık annesi:)) tatliş olmuşlarTrendyoldan aldığım çorapların kalitesini beğenmedim çok üstlerine bir şeyler diktim en azından şimdi daha şirin görünüyorlar.
Çocuğuna, torununa el emeği göz nuru bir şeyler ören , diken insanların hazzını tam da şuan yaşıyorum tabiii kabiliyetlerimin izin verdiği ölçüde.Hayal kurarak oyalanmaca.
Ne guzel cok almamissin. Kontrollu gidiyor. Bebek omurlara mi baski yapiyo acaba? Sutyen yerinin orasi agriyo tam. Anlayamadim.Ben gebelik öncesi kiloma daha yeni döndüm. Benim belim ağrıyor daha çok. Sırtımın ağrısıda kambur durmaktan sanırım:/
Ya kizlar kilo konusuluyor ya ben de 5 ay bitmeden 6 kilo aldim. Doktorum da nazik biri heralde hep olcuyor ama yorum yapmiyor. Bu hizla devam eder mi ki? Sirt agrilarinin kilo ile direk alakasi var mi? 3 gundur yine sirt agrilari costu
Benim de tam orası Canım:/ Benim göğüslerim büyük ondan biraz sanırım. Birazda hatta büyük ölçüde duruş bozukluğu. Senin mesleğin masa başı bir iş ise ondan da olabilir. Bu arada yanlış sütyen seçimi de sırt ağrısı yaparmış.Ne guzel cok almamissin. Kontrollu gidiyor. Bebek omurlara mi baski yapiyo acaba? Sutyen yerinin orasi agriyo tam. Anlayamadim.
Çok şeker olmuş cnm yaaaa bende heveslendim yapabilsem yelek örücemde hem bilmiorum hemde solağım yaaTrendyoldan aldığım çorapların kalitesini beğenmedim çok üstlerine bir şeyler diktim en azından şimdi daha şirin görünüyorlar.
Çocuğuna, torununa el emeği göz nuru bir şeyler ören , diken insanların hazzını tam da şuan yaşıyorum tabiii kabiliyetlerimin izin verdiği ölçüde.Hayal kurarak oyalanmaca.
Biliyorum canım hayirlaidm tup bolumunden benim doktor sabit kalınca sisme olur demişti arada bes dak yüru canim pozisyon degistir .sende kızceni sağlıkla al Kucağınaaa canımsaol arkadasım bende bu aksam deneyım bakayım ınsallah faydasını gorurum..ben de tup bebek hamılesıyım bılıyorsun.benım de kızım olacak allahım nasıp ederse:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?