2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
bende daha hissetmedim ya arkadasım 17haftada hıssetmiş

ay bunlar çoook tAtlı olmuşşşş :)

İnternette Soner beyin adını okumuştum iyi bir hekim olduğunu da başka bir arkadaşımdan işitmiştim. Tatlı kızımızdan güzel haberler versin inşallah. Zaten senin doktorun da her muayenede bakıyor takibi titizce yapılıyor. Benim ki ayrıntılı usg önermedi bile anneler istiyor böyle şeyler ben hayır ya da evet demiyorum ama zaten burada takip editörüz sağlıklı bir Bebek kendileri dedim. Ben ve eşim bucada çalışıyoruz dolayısıyla bucada yaşıyoruz. Ben sevdim de buraları. Evet anne karnından arkadaş olmaları çok hoş bir hatıra. Kız kardeşimin öyle bir arkadaşı var hakikaten tatlı bir şey.

Eşim kız çocuklara çok düşkün hayali de o yöndeydi oğlumuz olacağını öğrenince tepskisini merak ettim ama öyle bir sevindi ki. Sağlığı yerinde olsun diyor başka da bir şey demiyor:) beğenilerimizi senin prensese aktardık.

Muayene çıkışı yine haberleşelim canım. İyi haberlerle büyütelim bebeklerimizi.
Erkek ve kadın kimyası hakikaten ayrı benim kız kardeşim kimyager üniversştede çalışıyor ona takılıyorum diyorum al bir örnek bak biz ne kadar farklıyız erkekler ne kadar mekanik :)))

Ay ben onun o minik tekmesini yerim nasıl da annesi gibi bıcır bıcır maşallah ona.
Canım benim evet vallahi hissetmişsiniz. Enişteyi size şikayet etseydim vay halime derdi orası kesin :))
Sizlerle öyle mutlu ve huzurluyum ki ayrı kalmak da yaramamış olabilir. Haklısın aslında burada bir şey deeeydim hepiniz halime merhem olmak için elinizden geleni yapardınız.
Bu içten yorum için çok teşekkür ederim çok mutlu oldum. Oğlum tekme atmadı henüz aç diye tavır yapıyor ama olsun bir karşılık verecektir bal teyzesine ve onun minik prensesine. )
Haklısın alınganlıkta iyice zirveye çıktık bir yandan okul dersler bir yandan doktora bir de enişte gerdi beni sanırım :)
Arada böyle krizler olmalı mutlaka arkasından güneşler doğuyor:)

Canım benim bütün içtenliğinize sonsuz teşekkürler!
Evet sizden ayrı kalmak süreci Benim adıma zorlaştırmış.
Ayrılık Yok bundan böyle:)
Yüzümü güldüren Harika anneler ve onların tatlı bebekleri iyi ki varsınız :)

Tam kız annesi olmuşsun canım :) çok hoş oluyor kız bebeğe suslemeler eline sağlık Güle güle giysin tatliş

hahaha kesinlikle kimyamız farklı.. biz eşimle haftaiçleri ayrıyız ben uzakta yapıyorum doktoramı üniversitede kadroda olduğum için doktorayı bırakamadım evleneli 3,5 sene oldu hala hep haftasonları buluşuyoruz izmirde.. aslında fena olmuyor kavga etmeye vakit bulamadan hoop dönüyorum. işin şakası çok zor elbette bizimde kavuşmamıza az kaldı bebişimiz sayesinde inşallah..
soner bey için duyduklarına çok sevindim benim hiç bilgim yok biraz tevekkül ettim bu konuda dediğin gibi doktorlarımız iyi ve her muayenede ölçümleri yapıyorlar inşallah güzel haberler alırız. benim bu cumartesi değil önümüzdeki cumartesi çıkınca mutlaka haberdar edeceğim.
kız erkek hiç farketmez canım oğluşun da annesine öyle bir düşkün olacak ki bizde ona özeneceğiz eşim beni kızımızla şimdiden kıskandırmaya başladı kaçınılmaz sonu kız annelerinin.. kızlar hep babacı oluyor 31 yaşındayım ben bile öyleyim. hayırlı evlat olsunlar. en önemlisi o. benim babam diyaliz hastası ben pervaneyim etrafında bebek haberini verince çok ağladı senin kadar hayırlı bir evlat olsun dedi çok duygulanmıştım inşallah evlatlarımızdan da böyle görürüz..

Herkese slmlar bende nisan annesi olacagim inşallah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin! Biz 15+3 haftaligiz ! Ve mide bulantısı kusma tiksinti çok zor geçiyor bu dönem!

Ne demek canım tabiiki uyaracağım:) ama yanlış anlaşılmak istemem sorunlu bir hamilelik geçirdi diye herşeye takıyor denmesin ama doğumu araştırma hastanesinde yaptım 3 gün kaldım ve öyle hamilelikler, öyle bebekler gördümki doktorlara çok şey sordum ve öğrendiğim çok şey oldu. Mesela şimdiki bebeklerde çok fazla alerjiye rastlanıyor bunun sebebi olarak hamilelikte kullanılan bu ürünler gösterilebiliyor.
Evet canım bu üründe maalesef paraben var ben prof perinatologa ve şimdiki doktoruma özellikle sordum dedilerki saç boyası, özellikle hergün kullandığın krem, şampuan, vücut jeli, bb krem... Bunların hepsinde paraben,amonyum sülfat olmaması gerekir dediler. Tabii her zaman zararı olmaz ama olma ihtimalide yüksek. Hamilelere özel çatlak kremi ya da doğal aktarlardaki yağları tercih et bence canım. Ben sebamed kullanıyorum. Lierac falanda var hamilelere özel ama ben hiç kullanmadım. Makyaj malzemelerim, şampuan ve duş jelimi Yves Rocher den aldım. Krem için Yves Rocher ede bakalbilirsin. Ama Yves Rocher dende alırken özellikle bu kimyasalları belirtmek gerekiyor çünkü her ürünü doğal değil. başka markalarda vardır benim bildiklerim bunlar:)
Ama sen bu yağı kaldır şimdilik doğumdan sonra devam et:) o süreçtede yine bir süre kullanmak gerekiyormuş çünkü.

Kızlar özellikle öğretmenler ,yarın 10 kasım anma ve ben öğleciyim dersim geç başlıyor .eski okulda öğlecileri çağırmazlardı burası çağırıyor ve ben sabahları çok kötü geçiriyorum.NOT:kesinlikle anmadan kaçmıyorum!!!! Okulda 4 gebe var kolaylık sağlanmıyor , imza da gelmedi ayrıca yarın için.gidip eve dönsem de bi sürü yol var. Geçen yıl gelmeyenlere laf etmişler, sağlık ocağına gidip troid testimi yapayım bi şey derlerse testi koyarım önlerine en olmadı, ne dersiniz???

Oyyy bunları giyecek minicik ayakları varmış ya düşündükçe heyecanlanıyorum

Tamam canım çok teşekkür ederimm... Anneme hediye ettim neutrogena yağı :))) kadıncağız alerji oluyormuş bir de hahahah gülsem mi vicdan azabı mı çeksem bilemem öyle bir şey olursa :)) zaten nerde güzel kokan bir şey olsa hep zararlııı.
Ben lierac kullanıyorum doktor tavsiyesi yanına da aktardan badem yağı filan alayım bari.. Sebamed'e de bakarım... Teşekkürler
Bile bile de ihtimal dahi olsaa süremem kullanamam yaniii... Konuşmalarımızı görmüştür herkes umarım aldım sürdüm sevdim diye geçmiş mesajlarda size de tavsiye ettim ama içindeki paraben'den bi haberdim. Özür dilerim kızlar! Siz de almayın... Ottomania Citolesgen

Az kaldı canımm belli olsun o zaman her şey daha güzel oluyor Ay şekerim kalp kalbeymişizz...
Ben de instagramda şu pembişi sordum demin. Varsa 0-3 ay alacağım...

Eklentiler

• image.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 87
Okunacak daha çooook sayfa var

İyi yapıyorsun canım okuyarak.. Paylaşımını görünce aklıma dünki rüyam geldi. Doğum yapmıştım hem de ikiz bebekti. Emzirmeye çalışıyorum olmuyor beceremiyorum sonra bebeklerden birini kenara bırakıyorum diğerini emzirmeye çalışıyorum o da emmiyor. Sonra google'a bebek nasıl emzirilir diye yazıyorumm filan ayy kabus çok kötüydü.. Sanırım bilinçaltımda yenidoğan bakımıyla ilgili korkular var. E o da normal ilk annelik ilk tecrübe..

Dualarimiz seninde canim korkma su an olumsuz birsey yokki. Test sonucu beklerken hepimiz geriliyoruz haklisin ama pozitif dusun iyi cikacak sonuc
Selam kizlar sonuçlar cok şükür iyi ve bebegim erkek cıkti nihayet öğrendik . Desteklerinize cok sagolunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…