- 21 Temmuz 2012
- 94
- 20
- 288
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #20.401
benimki kız. içime erkek doğuyordu ama kızmış.bence kız senesi bu sene arkadaslarımınkı de kızMerhaba nasılsınız napiyorsunuz nasil gidiyor kontroller cinsiyetler neler bu sene sizce ne senesi
bende daha hissetmedim ya arkadasım 17haftada hıssetmişMerhaba arkadaşlar bende sonunda 28 Kasım'a ayrıntılı ultrason için randevu aldım. Bakalım inşallah hayırlısıyla atlatırız bunu da.. nasıl bebişlerinizin hareketlerini hissediyor musunuz? Ben 18+3 teyim bazen hissediyorum ama çoğunlukla bişey hissedemiyorum normal midir? Bu benim 3.gebeliğim ne bileyim hissetmem gerekiyor gibime geliyor yoksa yine mi evham yapıyorum ki? Bu arada sizler de durumlarınızdan bahseder misiniz? Sizlerde gebelik nasıl gidiyor?
Trendyoldan aldığım çorapların kalitesini beğenmedim çok üstlerine bir şeyler diktim en azından şimdi daha şirin görünüyorlar.
Çocuğuna, torununa el emeği göz nuru bir şeyler ören , diken insanların hazzını tam da şuan yaşıyorum tabiii kabiliyetlerimin izin verdiği ölçüde.Hayal kurarak oyalanmaca.
İnternette Soner beyin adını okumuştum iyi bir hekim olduğunu da başka bir arkadaşımdan işitmiştim. Tatlı kızımızdan güzel haberler versin inşallah. Zaten senin doktorun da her muayenede bakıyor takibi titizce yapılıyor. Benim ki ayrıntılı usg önermedi bile anneler istiyor böyle şeyler ben hayır ya da evet demiyorum ama zaten burada takip editörüz sağlıklı bir Bebek kendileri dedim. Ben ve eşim bucada çalışıyoruz dolayısıyla bucada yaşıyoruz. Ben sevdim de buraları. Evet anne karnından arkadaş olmaları çok hoş bir hatıra. Kız kardeşimin öyle bir arkadaşı var hakikaten tatlı bir şey.canımm öncelikle bende senin iyi olmana çok sevindim şükür. haber alamayınca merak etmiştim rahatladım.. hepimiz yaşıyoruz eşlerimizle iyi kötü maalesef onlarla doğamız öyle bir farklı ki bazen ortak noktada buluşmak çoook zoor oluyor. hayat hep idare ile geçiyor bir de iletişim elbette.
ne güzel hayaller canım.. bebeklikten iyi bir arkadaşlıkları olacağı kesin inşallah o günleri görürüz sağlıkla mutlaka tanışacağız.
aynı okul fikri hiç fena değil bol bol araştırırz artık biz karşıyaka tarafında oturuyoruz bu arada.
tütüler mi yakıştırıldı kızımaa bilmiyorum bir düşünmemiz gerek diyormuşum:):):) çok mutlu oldum canım güzel düşüncelerinize.
doktorum hemen alsancakta doktorumuza çok yakın bir lokasyonda soner recai öner diye bir perinatoloğu önerdi. fiyatıda çok uygun ben baya yüksek fiyatlar duymuştum. aslında namık hocadan randevu almak isterdim ama doktorum yeterli olacağını söyleyince vazgeçtim. bende 20+0 da gireceğim kısmetse.
22 de geç değil canım daha da büyümüş olacak belki iyidir bile. güzel haberler alırız inşallah ultrasonlardan.
Ay ben onun o minik tekmesini yerim nasıl da annesi gibi bıcır bıcır maşallah ona.Kilim ve tohum hoşgeldinnn kuzumm bak biz
hissettik sen yazmayıncaaa yazardı yoksa dedik... Meğer eniştemiz üzmüş birazcık bizim güzel öğretmenimiziii.. Kendinle kalmayı tercih etmişsinn ama bak böyle yapma bir daha ne demek bizi şahsi şeylerle sıkmak üzmek filan burda berabercene atlatacağız her şeyi... Eşinle tartışmanız da olsa bebişhii de etkileyen bir şey burdaa teyzeler de devreye girebilir pekala. 2 cümlemizle moral verirdik yüzünü güldürürdük kafan dağılırdı
Yoksa eşinle tartışmak vs çok normal şeyler herkes her dk balayı havasında değil tabikiii olacaaak küsmeler barışmalar sarılmalarzaten hormonlardan dolayı daha hassas alınganız. Takılmadığım şeylere takılıyorum ben de bazen mesela farkediyorum.. Neyse tatlıya bağlanmışş şimdiii :) özletme bir dahaa merakta bırakma bak biz yanındayııızzz.. Kızım da tekme attı bak o da ben de burdayımmm diyorrr
Canım benim bütün içtenliğinize sonsuz teşekkürler!Evet canim ben kullanıyorum, zeytinyagini benmari usulü ısıtıp sogutuyorum sonra kucuk spreyli siselere dolduruyorum. banyodan sonra bolca tum vucuduma sürüyorum, hemen her gun de gobegime ve belime sürmeye çalışıyorum. bazen de bebe yagi kullanıyorum
Kuzumm sen canin sıkıldığında da yaz bize uzak kalma, burda hep beraber konuşunca daha kolay rahatliyoruz, oyle kişisel derdim diye düşünme, birbirimize destek icin variz bizinsallah bi daha boyle canini sıkacak bir olay yasanmasin insallah. sen ve oglusun degerlisiniz
Hayirli olsun canimm
Tam kız annesi olmuşsun canım :) çok hoş oluyor kız bebeğe suslemeler eline sağlık Güle güle giysin tatlişTrendyoldan aldığım çorapların kalitesini beğenmedim çok üstlerine bir şeyler diktim en azından şimdi daha şirin görünüyorlar.
Çocuğuna, torununa el emeği göz nuru bir şeyler ören , diken insanların hazzını tam da şuan yaşıyorum tabiii kabiliyetlerimin izin verdiği ölçüde.Hayal kurarak oyalanmaca.
hahaha kesinlikle kimyamız farklı.. biz eşimle haftaiçleri ayrıyız ben uzakta yapıyorum doktoramı üniversitede kadroda olduğum için doktorayı bırakamadım evleneli 3,5 sene oldu hala hep haftasonları buluşuyoruz izmirde.. aslında fena olmuyor kavga etmeye vakit bulamadan hoop dönüyorum. işin şakası çok zor elbetteİnternette Soner beyin adını okumuştum iyi bir hekim olduğunu da başka bir arkadaşımdan işitmiştim. Tatlı kızımızdan güzel haberler versin inşallah. Zaten senin doktorun da her muayenede bakıyor takibi titizce yapılıyor. Benim ki ayrıntılı usg önermedi bile anneler istiyor böyle şeyler ben hayır ya da evet demiyorum ama zaten burada takip editörüz sağlıklı bir Bebek kendileri dedim. Ben ve eşim bucada çalışıyoruz dolayısıyla bucada yaşıyoruz. Ben sevdim de buraları. Evet anne karnından arkadaş olmaları çok hoş bir hatıra. Kız kardeşimin öyle bir arkadaşı var hakikaten tatlı bir şey.
Eşim kız çocuklara çok düşkün hayali de o yöndeydi oğlumuz olacağını öğrenince tepskisini merak ettim ama öyle bir sevindi ki. Sağlığı yerinde olsun diyor başka da bir şey demiyor:) beğenilerimizi senin prensese aktardık.
Muayene çıkışı yine haberleşelim canım. İyi haberlerle büyütelim bebeklerimizi.
Erkek ve kadın kimyası hakikaten ayrı benim kız kardeşim kimyager üniversştede çalışıyor ona takılıyorum diyorum al bir örnek bak biz ne kadar farklıyız erkekler ne kadar mekanik :)))
Ay ona dikkat etmedim vallahi sağol uyardığın için... İçerikleri yazıyorum çünkü bana hiçbir şey ifade etmiyor sen bakar mısın bunlar senin dediğin kandan bebeğe geçebilecek kimyasallar mı?
İsopropyl myristate, sesamum indicum seed oil , ısopropyl palmitate , ısopropyl laurate , peg-40 sorbitan peroleate , parfum , BHT , propylparaben.
Aaa paraben var galiba bundaaa...
Neymiş ki bu ? Hamile arkadaşım da baya kullandı 2 haftaya doğuma girecek gerçi bebiş iyi de , onu da kimse uyarmamış demek... Bana da tavsiye etti ben de bir güzel sürdüm.
Trendyoldan aldığım çorapların kalitesini beğenmedim çok üstlerine bir şeyler diktim en azından şimdi daha şirin görünüyorlar.
Ne demek canım tabiiki uyaracağım:) ama yanlış anlaşılmak istemem sorunlu bir hamilelik geçirdi diye herşeye takıyor denmesinama doğumu araştırma hastanesinde yaptım 3 gün kaldım ve öyle hamilelikler, öyle bebekler gördümki doktorlara çok şey sordum ve öğrendiğim çok şey oldu. Mesela şimdiki bebeklerde çok fazla alerjiye rastlanıyor bunun sebebi olarak hamilelikte kullanılan bu ürünler gösterilebiliyor.
Evet canım bu üründe maalesef paraben varben prof perinatologa ve şimdiki doktoruma özellikle sordum dedilerki saç boyası, özellikle hergün kullandığın krem, şampuan, vücut jeli, bb krem... Bunların hepsinde paraben,amonyum sülfat olmaması gerekir dediler. Tabii her zaman zararı olmaz ama olma ihtimalide yüksek. Hamilelere özel çatlak kremi ya da doğal aktarlardaki yağları tercih et bence canım. Ben sebamed kullanıyorum. Lierac falanda var hamilelere özel ama ben hiç kullanmadım. Makyaj malzemelerim, şampuan ve duş jelimi Yves Rocher den aldım. Krem için Yves Rocher ede bakalbilirsin. Ama Yves Rocher dende alırken özellikle bu kimyasalları belirtmek gerekiyor çünkü her ürünü doğal değil. başka markalarda vardır benim bildiklerim bunlar:)
Ama sen bu yağı kaldır şimdilik doğumdan sonra devam et:) o süreçtede yine bir süre kullanmak gerekiyormuş çünkü.
Eki Görüntüle 1909514happymom87 canım ne güzeller beni iştahlandırdın cinsiyet belli olsa da başlasam süslere püslere ,ben bu hastane çıkışına bayıldım erkek olursa da mavisini düşünüyorum
Okunacak daha çooook sayfa var
O sayfayı ben de takip ediyorum buna bakmıştımAz kaldı canımm belli olsun o zaman her şey daha güzel oluyorAy şekerim kalp kalbeymişizz...
Ben de instagramda şu pembişi sordum demin. Varsa 0-3 ay alacağım...
Selam kizlar sonuçlar cok şükür iyi ve bebegim erkek cıkti nihayet öğrendik . Desteklerinize cok sagolunnnnDualarimiz seninde canim korkma su an olumsuz birsey yokki. Test sonucu beklerken hepimiz geriliyoruz haklisin ama pozitif dusun iyi cikacak sonuc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?