2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Estağfurullah Canım. Almayız:)

Arkadaşlar acil bişey sorcam. Kan testi yaptırmıştım plt yani trombosit yüksek çıkmış. Pıhtılaşmaya sebep olur diyor internette. Dr randevum cuma günü. Kan sulandırıcı kullanan arkadaşlar vardı. Bu onla alakalı bişey mi? Çok korkuyorum şu anda pıhtılaşmaya sebep olur diye görünce.

Aynen Canım o korku bende de var bu kitap çok hoşuma gitti tam istediğim gibi ayrıntılı. Okudukça aaaa,hımmm diyip duruyorum

O da çok zormuş canım Bornova'ya taşınmanız mantıklı olabilirmiş aslında tabi eşinin işi müsade ediyorsa.
Benim de çok uzaklarda reddettiğim iki kadrom var ama benim Manisa olsa biz de hafta sonu buluşurduk canım. Keşke 9 eylül ya da Ege olsa inşallah yardımcı doçent olarak izmire dönersin canım.
Elbette dünyayı yeniden yavrularımızla öğrenip keşfedeceğiz. Babana acil şifalar dilerim çok meşakkatli bir süreç diyaliz. Benim annem de meme kanserini atlattı. Ben de hep onunlayım o da bana senin gibi bir kızın olsun demişti :) babamla aramızdaki ilşki ise evet Harika:) Baba kız ilşkisi bir başka oluyor vallahi o da doğru! Sağlıklı ve mutlu bebeklerimiz olsun inşallah

Ne güzel yapmışsın canım vallahi çok mantıklı ben de ısrarcı davrandım sanırım eşimle genelde hoş bir iletişimimiz var böyle olunca ben de çok üzülüyorum tabi hayat pişiriyor bizi de :) maşallah isimleri de pek güzel iki prensesin de :)

Herkese mutlu akşamlar
Bu gün bizim de kontrolümüz vardı. Şimdilik her şey yolunda çok şükür. 1 haftadır süren ishalim vardı Gynoferon demir hapını değiştirdik bakalım maltofer şurup içeceğim. Şükür ishal kızımı etkilememiş suyu güzel dedi doktorum. Organlarını inceledi tek tek ölçümler yaptı. İlk üç ay 47 kiloya düşüp şuan aç karnına 54 buçuk kiloyum Çok yiyorsun diyip duruyor doktor yemiyorum halbuki. Tatlı hamur işi falan yok hayatımda. Kahvaltı akşam yemeği 1 meyve o kadar. Zaten bir hafta ishal çektim bir şey yiyemedim düzgün. Kızım 20 cm 400 gram olmuş maşallah Sert tekmelerinden ve kendimden büyük göbüşümden belli Kızım gülerken poz da verdi bize vesikalık gibi. Doktor çıkışı bebek arabamızı da aldık çok mutluyum Tüm annelerin yüzü gülsün , bebekleri sağlıkla kucaklarına gelsin inşallah

happymom87 , N Nasip_kismet kızlar çok teşekkür ederim. annemin bugün biyopsisi yapıldı yanında olduğum için de içim daha rahatti ben de randevumu yarına aldirdim inşallah sabah 9.30 da meleğimi görcem.

Kızlar dua edin bana yarın hem sağlıklı bir şekilde goreyim hem de cinsiyetini göstersin benim yaramaz:) ben söyle bir liste yaptım aklıma gelen belirtileri yazdım bakalım hangileri tutacak:) belirtilere göre yanına kız ya da erkek olduğunu yazdım. çok heyecanlıyım. en başta sağlık tabi sonra da merakımi gidermek :)

Eklentiler

• 20161106_182759.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 71
Canım benim çok haklısın. Yaşantımızın güzel anlarının kıymetini bilmek için bile çok lazım.
Ben de sizi çok özledim kuzum hem sizi hem de o tatlı bebişlerinizi

Maşallah maşallah Canım

Canım hoşbulduk. Eşinle ayrı geçen günler su gibi aksın gitsin inşallah tez vakitte kavuşun. Ben sesimi yükseltmem genelde kahkaha atarken hariç :) ben hemen konuşup halletmek tarafında oluyorum bu sefer zoruma gitti ağladım! Sen ne zaman müsait olursan yazarsın canım. Dikkat et kendine :)

Canım çok haklısın insan konuşup halletmek istiyor eşim de gergindi sanırım bu sefer çok üzüldüm. Biz de karşılıklı özür dileriz bence de bu çok önemli canım.

Harika haberler canım çok sevindim maşallahh sağlıkla gelsin güzel günlerde gezmelerde kullanın arabanızı da...

Aa iyi bak canım hemen ertesi gün bebeğini de görmeye gideceksin.. Bir gün gecikmeli olsa da güzel haberlerle döneceksinn inşallah... İçimden erkek geçti demekki kızın olabilir. Ben genelde tersini hissediyorum da :))))
Annene geçmiş olsun tekrar.. Biopsi sonucu çıktı mı patalojiye mi gitti bilemiyorum ama umarım önemsiz bir şeydir.

@aras_u25 Aynen meslektaşım a katılıyorum. saat 17:00 a kadar mesailer ı devam ediyor. ben devlet hastanesinde çalışıyorum tam görevleri ne bilmiyorum ama düşüncelerinde haklısın tatlim[/QUOTE]

Son düzenleme:
Kızlaarr bilen var mı bu konuyu acaba?

Bizim ailece içimizden kız geçti bakalım kizima bir kiz kardes mi erkek kardes mi geliyor. aslında o kadar merak etmezdim ama burda herkes heyecanla öğrenince beni de bi merak aldı gitti :)
Sağ yumurtaligi komple kist olmuş patalojiye ankaraya gönderdiler 10 gun sonra çıkacakmis doktor kötü huylu olduğunu düşünmüyorum dedi inşallah da öyledir cnm çok sagol

Çok Şirin görünüyorlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…