- 3 Ağustos 2010
- 1.136
- 1.467
- 333
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #20.421
Estağfurullah Canım. Almayız:)Tamam canım çok teşekkür ederimm... Anneme hediye ettim neutrogena yağı :))) kadıncağız alerji oluyormuş bir de hahahah gülsem mi vicdan azabı mı çeksem bilemem öyle bir şey olursa :)) zaten nerde güzel kokan bir şey olsa hep zararlııı.
Ben lierac kullanıyorum doktor tavsiyesi yanına da aktardan badem yağı filan alayım bari.. Sebamed'e de bakarım... Teşekkürler
Bile bile de ihtimal dahi olsaa süremem kullanamam yaniii... Konuşmalarımızı görmüştür herkes umarım aldım sürdüm sevdim diye geçmiş mesajlarda size de tavsiye ettim ama içindeki paraben'den bi haberdim. Özür dilerim kızlar! Siz de almayın...Ottomania Citolesgen
Aynen Canım o korku bende de var bu kitap çok hoşuma gitti tam istediğim gibi ayrıntılı. Okudukça aaaa,hımmm diyip duruyorumİyi yapıyorsun canım okuyarak.. Paylaşımını görünce aklıma dünki rüyam geldi. Doğum yapmıştım hem de ikiz bebekti. Emzirmeye çalışıyorum olmuyor beceremiyorum sonra bebeklerden birini kenara bırakıyorum diğerini emzirmeye çalışıyorum o da emmiyor. Sonra google'a bebek nasıl emzirilir diye yazıyorumm filan ayy kabus çok kötüydü.. Sanırım bilinçaltımda yenidoğan bakımıyla ilgili korkular var. E o da normal ilk annelik ilk tecrübe..
O da çok zormuş canım Bornova'ya taşınmanız mantıklı olabilirmiş aslında tabi eşinin işi müsade ediyorsa.hahaha kesinlikle kimyamız farklı.. biz eşimle haftaiçleri ayrıyız ben uzakta yapıyorum doktoramı üniversitede kadroda olduğum için doktorayı bırakamadım evleneli 3,5 sene oldu hala hep haftasonları buluşuyoruz izmirde.. aslında fena olmuyor kavga etmeye vakit bulamadan hoop dönüyorum. işin şakası çok zor elbettebizimde kavuşmamıza az kaldı bebişimiz sayesinde inşallah..
soner bey için duyduklarına çok sevindim benim hiç bilgim yok biraz tevekkül ettim bu konuda dediğin gibi doktorlarımız iyi ve her muayenede ölçümleri yapıyorlar inşallah güzel haberler alırız. benim bu cumartesi değil önümüzdeki cumartesi çıkınca mutlaka haberdar edeceğim.
kız erkek hiç farketmez canım oğluşun da annesine öyle bir düşkün olacak ki bizde ona özeneceğiz eşim beni kızımızla şimdiden kıskandırmaya başladı kaçınılmaz sonu kız annelerinin.. kızlar hep babacı oluyor 31 yaşındayım ben bile öyleyim. hayırlı evlat olsunlar. en önemlisi o. benim babam diyaliz hastası ben pervaneyim etrafında bebek haberini verince çok ağladı senin kadar hayırlı bir evlat olsun dedi çok duygulanmıştıminşallah evlatlarımızdan da böyle görürüz..
Ne güzel yapmışsın canım vallahi çok mantıklı ben de ısrarcı davrandım sanırım eşimle genelde hoş bir iletişimimiz var böyle olunca ben de çok üzülüyorum tabi hayat pişiriyor bizi de :) maşallah isimleri de pek güzel iki prensesin de :)Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah.
Canım beğenmene sevindim zira kızım adını koydu ismiyle konuşuyor bile.büyük ihtimal nil olacak ismi:)senin de iyi olmana çok sevindim.böyle tartışmalarla falan üzme yiğenimi bir daha:)normalde bende eşim söz konusu olduğunda çok kırılganım.küçük bir kavga çıksa aramızda hemen ağlarım günüm berbat geçer sonra.ama hamileyken çok sallamamaya çalışıyorum.geçenlerde bizde atışıp tutuşmaya başladık.derin bir nefes aldım.neyse sonuç olarak ben senden şunları şunları bekliyorum dedim.iyi geceler dileyip odadan çıktım.koca bir tabak yiyecek hazırladım mutfaktan kendime.hem yedim hem rahatladım:)
Hayırlı olsun kızın.sağlıkla gelsin inşallah.ben ilk hamileliğimde şeker yüklemesi yaptırdım bundada yaptırmayı düşünüyorum kısmet olursa.
Canm eczanelerde de var bio oilhappymom87 gecen gün bende biooil alayım dedim gratis ve watsonsta yoktu bizim burda. Acaba senin dediğin yağ varmıdır orda. Bende nivea vucut sütü aldım tekrardan. Oda badem yağlı.
Canım benim çok haklısın. Yaşantımızın güzel anlarının kıymetini bilmek için bile çok lazım.@cloud17 canim bende 20+1 veya 2 oluyor sanırım o tarihlerde gidicem. Riskli gebeliklerde 18 de bile yapılıyormuş ama riskli değilse 20 den sonra her zaman yapılır deniyor.
Kilim ve tohum Canim o kadar normal ki bu olan. Zaman zaman hepimiz yaşıyoruz. Sen uzulme annesi. Çok özledik hepimiz seni ve yakışıklı yegenimizi :)
Maşallah maşallah CanımHerkese mutlu akşamlar
Bu gün bizim de kontrolümüz vardı. Şimdilik her şey yolunda çok şükür. 1 haftadır süren ishalim vardı Gynoferon demir hapını değiştirdik bakalım maltofer şurup içeceğim. Şükür ishal kızımı etkilememiş suyu güzel dedi doktorum. Organlarını inceledi tek tek ölçümler yaptı. İlk üç ay 47 kiloya düşüp şuan aç karnına 54 buçuk kiloyumÇok yiyorsun diyip duruyor doktor yemiyorum halbuki. Tatlı hamur işi falan yok hayatımda. Kahvaltı akşam yemeği 1 meyve o kadar. Zaten bir hafta ishal çektim bir şey yiyemedim düzgün. Kızım 20 cm 400 gram olmuş maşallah Sert tekmelerinden ve kendimden büyük göbüşümden belli Kızım gülerken poz da verdi bize vesikalık gibi. Doktor çıkışı bebek arabamızı da aldık çok mutluyum Tüm annelerin yüzü gülsün , bebekleri sağlıkla kucaklarına gelsin inşallah
Canım hoşbulduk. Eşinle ayrı geçen günler su gibi aksın gitsin inşallah tez vakitte kavuşun. Ben sesimi yükseltmem genelde kahkaha atarken hariç :) ben hemen konuşup halletmek tarafında oluyorum bu sefer zoruma gitti ağladım! Sen ne zaman müsait olursan yazarsın canım. Dikkat et kendine :)Gunaydin guzel hamisleeeer. Cok guzel haberler alacagimiz bir gun olsun. Ben bugun biraz huzunluyum aksam sehir disina cikacagim is icin ve 5 gun yokum. Esimle ayrilmak ilk defa bu kadar uzdu beni o da ilk defa cok fazla uzuldu ondan mi etkilendim bilmiyorum ama hic gidesim yok sanki aylarca gelmeyecekmisim gibi:) biri dokunsa aglayacagim ki cok ketumumdur aslinda normalde gule oynaya gider gelirdim duygusal degilimdir. Hormonlar devreye girdi galiba:) sabaha kadar bana sarilip uyudu gidiceksin diyip durdu o yuzden de 2 kati uzuldum tabi. Bugun bende durumlar biraz huzunlu yani:)
Kilim ve tohum canimmm hosgeldin merak etmistik seni:) esler arasinda oluyor yaaa bende tartistigimizda bagiran cagiran bir tipim baya saydiriyorum hirsimi alamiyorum esim ise biraz uzaklasmak istiyor sakinlesince konusmak istiyor biliyorki sinirliyken ben agzimdan cikani bilmiyorum:) soguyunca konusmak bazen daha iyi gercekten. Yoga icin sana bugun yada yarin yazacagim canim mailimdeydi isimler :)
@fzfzfz canim bende seker yuklemesi yaptiracagim doktorum yaptiriyor cunku sorgulamadim da hic
happymom87 Canım bu fotolar sana gelsin rüyan için. Okuduğum kitapta şöyle yazıyor.
Canım çok haklısın insan konuşup halletmek istiyor eşim de gergindi sanırım bu sefer çok üzüldüm. Biz de karşılıklı özür dileriz bence de bu çok önemli canım.zaman zaman hepimiz böyle tartışmalar yaşıyoruz canım çok normal.tabi hamilelik olunca insan iki kat üzülüp sonrasında da pişman oluyo.bende sıcağı sıcağına konuşup halledenlerdenim senin gibi.eşimde çekip gidenlerdengenelde 2 saat sonra pişman olur gelip özür diler.tabi o iki saat ben çok üzülürüm ama en azından özür dilemesini biliyo diyorum.
Herkese mutlu akşamlar
Bu gün bizim de kontrolümüz vardı. Şimdilik her şey yolunda çok şükür. 1 haftadır süren ishalim vardı Gynoferon demir hapını değiştirdik bakalım maltofer şurup içeceğim. Şükür ishal kızımı etkilememiş suyu güzel dedi doktorum. Organlarını inceledi tek tek ölçümler yaptı. İlk üç ay 47 kiloya düşüp şuan aç karnına 54 buçuk kiloyumÇok yiyorsun diyip duruyor doktor yemiyorum halbuki. Tatlı hamur işi falan yok hayatımda. Kahvaltı akşam yemeği 1 meyve o kadar. Zaten bir hafta ishal çektim bir şey yiyemedim düzgün. Kızım 20 cm 400 gram olmuş maşallah Sert tekmelerinden ve kendimden büyük göbüşümden belli Kızım gülerken poz da verdi bize vesikalık gibi. Doktor çıkışı bebek arabamızı da aldık çok mutluyum Tüm annelerin yüzü gülsün , bebekleri sağlıkla kucaklarına gelsin inşallah
happymom87 , N Nasip_kismet kızlar çok teşekkür ederim. annemin bugün biyopsisi yapıldı yanında olduğum için de içim daha rahatti ben de randevumu yarına aldirdim inşallah sabah 9.30 da meleğimi görcem.
Kızlar dua edin bana yarın hem sağlıklı bir şekilde goreyim hem de cinsiyetini göstersin benim yaramaz:) ben söyle bir liste yaptım aklıma gelen belirtileri yazdım bakalım hangileri tutacak:) belirtilere göre yanına kız ya da erkek olduğunu yazdım. çok heyecanlıyım. en başta sağlık tabi sonra da merakımi gidermek :)
Kızlaarr bilen var mı bu konuyu acaba?Arkadaşlar acil bişey sorcam. Kan testi yaptırmıştım plt yani trombosit yüksek çıkmış. Pıhtılaşmaya sebep olur diyor internette. Dr randevum cuma günü. Kan sulandırıcı kullanan arkadaşlar vardı. Bu onla alakalı bişey mi? Çok korkuyorum şu anda pıhtılaşmaya sebep olur diye görünce.
Bizim ailece içimizden kız geçti bakalım kizima bir kiz kardes mi erkek kardes mi geliyor. aslında o kadar merak etmezdim ama burda herkes heyecanla öğrenince beni de bi merak aldı gitti :)Aa iyi bak canım hemen ertesi gün bebeğini de görmeye gideceksin.. Bir gün gecikmeli olsa da güzel haberlerle döneceksinn inşallah... İçimden erkek geçti demekki kızın olabilir. Ben genelde tersini hissediyorum da :))))
Annene geçmiş olsun tekrar.. Biopsi sonucu çıktı mı patalojiye mi gitti bilemiyorum ama umarım önemsiz bir şeydir.
Çok Şirin görünüyorlar :)Trendyoldan aldığım çorapların kalitesini beğenmedim çok üstlerine bir şeyler diktim en azından şimdi daha şirin görünüyorlar.
Çocuğuna, torununa el emeği göz nuru bir şeyler ören , diken insanların hazzını tam da şuan yaşıyorum tabiii kabiliyetlerimin izin verdiği ölçüde.Hayal kurarak oyalanmaca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?