2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Canim ben kan sulandirici kullaniyorum ama bu böyle normal kan tahliliyle anlaşılmıyor.genetik test yapılıyor.seninki pihtilasmayla alakali değildir.zaten öyle birsey olsa yani pihtilasma olsa Allah korusun gebelik bu kadar ilerlemezdi.

Masallah tombik gelinime 400 gram ha? benim oğlanı döver valla o

Canım bizim kan sulandırıcı durumumuz genetik durumlardan normal de maşallah kan verince birşeyim çıkmıyor benim , doktorun sana bilgi verir ve birşey olsa bile inşallah olmaz coraspin tarzı hap verebilir bizim gibi iğne kullanacağını sanmıyorum sen telaş yapma stres etme

Aa , Hangi hayvan doğuruyor ?

Çok sağ olun canlar ya çok korktum inşaallah sıkıntılı bir şey değildir sanki bana teselli verdi kızım, biraz hissettim hareketlerini o korkudan sonra

Bugün 19+0'ız.. Yani 20. Haftaya da geldik çok şükür. Yolu yarıladık mı ne

Dr. Kağan Kocatepe / Hafta hafta hamilelik kitabından...

20. Hafta / Kiloyla İlgili Haftanın Önerisi - Bilgiler

Eklentiler

• image.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 56
  • image.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 56
Can'ım internetten bakma hiçbir şeye derim ben. İnsanı mahvediyor yazılanlar ve doğru değil çoğu şey. Doktorlara güven Can'ım ve kendini tutmaya çalış

ahh aahh canım kadro konusu daha da uzaktayım ben manisa değil birgün görüştüğümüzde paylaşırım. yine de insanın yuvasını düzenini bozmaya değmez ben evlenmeden çok yıl önce gittim kadrodaki 9. yılım ondan vazgeçemedim yoksa gidemezdim izmirimi eşimi ailemi bırakıp..kadro işi çok zor inşallah dileklerimiz gerçek olur çok istiyorum ama fazla umudum yok şimdilik uzun bir doğum izni süreci beni bekliyor izmirden takip edicem artık kısmet..
Allah büyüklerimize şifa versin her iki süreçte çok zor hepsini yaşadık bizde. rabbim yaşatmasın bir daha.
bebişi hissediyorum 4-5 gündür özellikle geceleri uzanınca ben burdayım diyor.. oğlumuz nasıl? belki yazmışsındır canım hareket ettiğini ama okuyamadım bugün geçmiş sayfaları

Ayy bayıldım Can'ım güle güle kullanın sağlıcakla inşallah. Ben de bunlardan araştırıyorum ve buna bayıldım. Bu arada içindeki yatak minder vs. ayrı satılıyor değil mi Can'ım? Bir de materyali ahşap mı?

Cnm maltoferin hapina basladim 3 gun oldu. gynoferon gibi ishal yapmadi. moral olsun sana.

Kızlar mpralim cok bozuk. Az önce kızım öyle bir tekme attıki çığlık attım resmen çok canım acıdı ağladım çok. Eşim de bana yardımcı olmaya calıştı ama sen anne olcaksın falan ağlama dedi moralim daha cok bozuldu ben güçsüz bi kadın değilim ama niye öyle dedi. progestan fitil olarak almaya başladım artık. Hergün kullancakmışım. umarım bir daha okadar güçlü vurmaz ve rahmim biran önce gwnişler. Hala ağlıuorum sinirim cpk bozuldu

Bu akşam kimse bana yardımcı olmadı ,yarın teste gireceğim troid için nette de tam bilgi Yok aç mı yok muydu dedim ama kimseden ses Yok ben de bi ara isyan eden arkadaş gibi isyan edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…