- 17 Kasım 2014
- 317
- 532
- 53
- 37
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #20.461
Umarım geçer canım ,neler yaşayıp görüyoruz bebeklerimiz için ne ilginç rahatsızlıklar.Ay erkeklere bakma sen benimki de ne mutsuzsun diyor yahu 2,5 aydır kusuyorum,yemek yeme Yok sağlıklı beslenme Yok ,haplar desen zehir içtikçe geriliyorum anca bu kadar mutlu oluyorum dedim ben de isterdim sağlıklı mutlu gebelik geçirmeyi.bizi bizden başkası anlamaz canımKızlar mpralim cok bozuk. Az önce kızım öyle bir tekme attıki çığlık attım resmen çok canım acıdı ağladım çok. Eşim de bana yardımcı olmaya calıştı ama sen anne olcaksın falan ağlama dedi moralim daha cok bozuldu ben güçsüz bi kadın değilim ama niye öyle dedi.progestan fitil olarak almaya başladım artık. Hergün kullancakmışım. umarım bir daha okadar güçlü vurmaz ve rahmim biran önce gwnişler. Hala ağlıuorum sinirim cpk bozuldu
Ayy bayıldım Can'ım güle güle kullanın sağlıcakla inşallah. Ben de bunlardan araştırıyorum ve buna bayıldım. Bu arada içindeki yatak minder vs. ayrı satılıyor değil mi Can'ım? Bir de materyali ahşap mı?
Bu akşam kimse bana yardımcı olmadı ,yarın teste gireceğim troid için nette de tam bilgi Yok aç mı yok muydu dedim ama kimseden ses Yok ben de bi ara isyan eden arkadaş gibi isyan edeceğim
Günde 3 tane hap içiyorum birde bu fitil eklendi. İlaç içmekten nefret ediyorum halbuki. Evet canım bizi bizden başka kimse anlayamaz, beni de sağlıklı güzEl gebelik geciren bir anne adayı yada anne de anlayamaz. Çok canım yanıyor arada kasılmalarım oluyor, tekmeler dönmeler, canım acıyor. Ben böyle hamilelik gecirceğimi hiç tahmin etmemiştim oysa. Eşimde sen istedin bebek sahibi olmayı dedi. Ee hiç mi bebek sahibi olmauım yaşım da geçiyor zaten. Erkekler için hava hoş tabiUmarım geçer canım ,neler yaşayıp görüyoruz bebeklerimiz için ne ilginç rahatsızlıklar.Ay erkeklere bakma sen benimki de ne mutsuzsun diyor yahu 2,5 aydır kusuyorum,yemek yeme Yok sağlıklı beslenme Yok ,haplar desen zehir içtikçe geriliyorum anca bu kadar mutlu oluyorum dedim ben de isterdim sağlıklı mutlu gebelik geçirmeyi.bizi bizden başkası anlamaz canım
Sağlık ocağı canım 9.30 a kadar test yapıyorlar gittiğim saatte açılıyor o nedenle buraya sordum olsun yine de yazman büyük incelikKonuyla ilgili bilgim yok canım malesef.. Sabah kalktığında test yaptıracağın kuruma ulaşıp sorsan daha sağlıklı olur.
Canım herkes bu saatlerde uyuyor yoksa cevap verirlerdi arkadaşlar sna. Ama bu test için bir fikrim yok canım. Hastaneye gitmeden arayabilirsin aç mı geleyi tok mu diye.Troid testi aç karnına mıydı kızlar ??
Cnm tam emin olamadım ama yine de söylemeden edemedimcanımm öncelikle bende senin iyi olmana çok sevindim şükür. haber alamayınca merak etmiştim rahatladım.. hepimiz yaşıyoruz eşlerimizle iyi kötü maalesef onlarla doğamız öyle bir farklı ki bazen ortak noktada buluşmak çoook zoor oluyor. hayat hep idare ile geçiyor bir de iletişim elbette.
ne güzel hayaller canım.. bebeklikten iyi bir arkadaşlıkları olacağı kesin inşallah o günleri görürüz sağlıkla mutlaka tanışacağız.
aynı okul fikri hiç fena değil bol bol araştırırz artık biz karşıyaka tarafında oturuyoruz bu arada.
tütüler mi yakıştırıldı kızımaa bilmiyorum bir düşünmemiz gerek diyormuşum:):):) çok mutlu oldum canım güzel düşüncelerinize.
doktorum hemen alsancakta doktorumuza çok yakın bir lokasyonda soner recai öner diye bir perinatoloğu önerdi. fiyatıda çok uygun ben baya yüksek fiyatlar duymuştum. aslında namık hocadan randevu almak isterdim ama doktorum yeterli olacağını söyleyince vazgeçtim. bende 20+0 da gireceğim kısmetse.
22 de geç değil canım daha da büyümüş olacak belki iyidir bile. güzel haberler alırız inşallah ultrasonlardan.
Günde 3 tane hap içiyorum birde bu fitil eklendi. İlaç içmekten nefret ediyorum halbuki. Evet canım bizi bizden başka kimse anlayamaz, beni de sağlıklı güzEl gebelik geciren bir anne adayı yada anne de anlayamaz. Çok canım yanıyor arada kasılmalarım oluyor, tekmeler dönmeler, canım acıyor. Ben böyle hamilelik gecirceğimi hiç tahmin etmemiştim oysa. Eşimde sen istedin bebek sahibi olmayı dedi. Ee hiç mi bebek sahibi olmauım yaşım da geçiyor zaten. Erkekler için hava hoş tabi
Aa , Hangi hayvan doğuruyor ?
Aman Allahim:) ne heyecanli sag salim dogsun insallah.ben bi kere buzagi dogumuna parca parca bakabildim o zman bekardim dayanamdim ama sahipleri yazik dört dönmüstü heyecandan.
Troid testi aç karnına mıydı kızlar ??
Kızlar mpralim cok bozuk. Az önce kızım öyle bir tekme attıki çığlık attım resmen çok canım acıdı ağladım çok. Eşim de bana yardımcı olmaya calıştı ama sen anne olcaksın falan ağlama dedi moralim daha cok bozuldu ben güçsüz bi kadın değilim ama niye öyle dedi.progestan fitil olarak almaya başladım artık. Hergün kullancakmışım. umarım bir daha okadar güçlü vurmaz ve rahmim biran önce gwnişler. Hala ağlıuorum sinirim cpk bozuldu
Maşallah kızınaHerkese mutlu akşamlar
Bu gün bizim de kontrolümüz vardı. Şimdilik her şey yolunda çok şükür. 1 haftadır süren ishalim vardı Gynoferon demir hapını değiştirdik bakalım maltofer şurup içeceğim. Şükür ishal kızımı etkilememiş suyu güzel dedi doktorum. Organlarını inceledi tek tek ölçümler yaptı. İlk üç ay 47 kiloya düşüp şuan aç karnına 54 buçuk kiloyumÇok yiyorsun diyip duruyor doktor yemiyorum halbuki. Tatlı hamur işi falan yok hayatımda. Kahvaltı akşam yemeği 1 meyve o kadar. Zaten bir hafta ishal çektim bir şey yiyemedim düzgün. Kızım 20 cm 400 gram olmuş maşallah Sert tekmelerinden ve kendimden büyük göbüşümden belli Kızım gülerken poz da verdi bize vesikalık gibi. Doktor çıkışı bebek arabamızı da aldık çok mutluyum Tüm annelerin yüzü gülsün , bebekleri sağlıkla kucaklarına gelsin inşallah
Bu akşam kimse bana yardımcı olmadı ,yarın teste gireceğim troid için nette de tam bilgi Yok aç mı yok muydu dedim ama kimseden ses Yok ben de bi ara isyan eden arkadaş gibi isyan edeceğim
Doğru diyorsun canımCanim ben yaptirmadim daha once ama ac tok fartk etmez bence.sonucta hormon testi.diger hoemon testlerini yaptirirken ac olmak gerekmiyor çünkü
Kıyamam canım benimm.. Senin kızın da güçlü bence bayaa maşallahı varr sırf rahim darlığından değil busen güçlüsündür ama şuan haklı olarak hassassın , sinirlerin bozuluyor. Yavrun için endişe ettiğin için ağlıyorsun zayıf olduğun için değil.. Eşin de bence ağlamana üzülüp destek olmak istemiş , bak ağlama sen anne olacaksınn güçlü olman lazım diyee... Gaz vermek gibi. Bunu yanlış yorumlama sakın. Aynı cümleyi eşim de bana kurdu 6 haftalık hamileyken 12 saat uçak yolculuğu öncesi korku yaşadığımda. Hemen sil gözyaşlarını sakın üzülme , karnını sev kızın da hisseder üzülür bak sonra.. Çok tekrar ederse ara bir randevu alır görürsün doktorunu canım o da içini rahatlatır... Minik de sen de gayet iyisiniz , daha da iyi olacaksınız..
Şimdi dua et , uzan. En rahat olduğun pozisyonda uzat bacakları. Giydireceğin pembişleri hayal et..
Sağlık ocağı canım 9.30 a kadar test yapıyorlar gittiğim saatte açılıyor o nedenle buraya sordum olsun yine de yazman büyük incelik
Canım hormon testlerinde aç tok farketmez. tok gidebilirsinSağlık ocağı canım 9.30 a kadar test yapıyorlar gittiğim saatte açılıyor o nedenle buraya sordum olsun yine de yazman büyük incelik
Canım benim ne kadar güzel motive ediyorsun ya. Ne kadar iyisin. Çok teşekkür ederim yazdığın için. Dediğin gibi hayal kurayım ben
Canım ben hafif bir şey hissettim ama Emin olamadım doktora dersindeydik birden gülümseyince hoca da sordu ay bir şey diyemedim kem küm kaldım :)ahh aahh canım kadro konusudaha da uzaktayım ben manisa değil birgün görüştüğümüzde paylaşırım. yine de insanın yuvasını düzenini bozmaya değmez ben evlenmeden çok yıl önce gittim kadrodaki 9. yılım ondan vazgeçemedim yoksa gidemezdim izmirimi eşimi ailemi bırakıp..kadro işi çok zor inşallah dileklerimiz gerçek olur çok istiyorum ama fazla umudum yok şimdilik uzun bir doğum izni süreci beni bekliyor izmirden takip edicem artık kısmet..
Allah büyüklerimize şifa versin her iki süreçte çok zor hepsini yaşadık bizde. rabbim yaşatmasın bir daha.
bebişi hissediyorum 4-5 gündür özellikle geceleri uzanınca ben burdayım diyor.. oğlumuz nasıl? belki yazmışsındır canım hareket ettiğini ama okuyamadım bugün geçmiş sayfaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?