2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Umarım geçer canım ,neler yaşayıp görüyoruz bebeklerimiz için ne ilginç rahatsızlıklar.Ay erkeklere bakma sen benimki de ne mutsuzsun diyor yahu 2,5 aydır kusuyorum,yemek yeme Yok sağlıklı beslenme Yok ,haplar desen zehir içtikçe geriliyorum anca bu kadar mutlu oluyorum dedim ben de isterdim sağlıklı mutlu gebelik geçirmeyi.bizi bizden başkası anlamaz canım

Teşekkürler, Beğenmene sevindim canım.. Bu tarz çok az model var.. Ebebek'te kampanyalı bulunca hemen aldım ben de.. İçinden yatak çıkıyor sadece , su geçirmeyen özellikte. İç kısmı da ince kapitone kumaş gibi ama yanlara minder yastık vs almak gerekecek. Materyali ahşap değil sadece yatak alt kısmı sunta geri kalan da resimde göründüğü gibi tam adını bilemeyeceğim demirden gibi. Özellikler görselde.

Eklentiler

• image.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 44
Bu akşam kimse bana yardımcı olmadı ,yarın teste gireceğim troid için nette de tam bilgi Yok aç mı yok muydu dedim ama kimseden ses Yok ben de bi ara isyan eden arkadaş gibi isyan edeceğim

Konuyla ilgili bilgim yok canım malesef.. Sabah kalktığında test yaptıracağın kuruma ulaşıp sorsan daha sağlıklı olur.

Günde 3 tane hap içiyorum birde bu fitil eklendi. İlaç içmekten nefret ediyorum halbuki. Evet canım bizi bizden başka kimse anlayamaz, beni de sağlıklı güzEl gebelik geciren bir anne adayı yada anne de anlayamaz. Çok canım yanıyor arada kasılmalarım oluyor, tekmeler dönmeler, canım acıyor. Ben böyle hamilelik gecirceğimi hiç tahmin etmemiştim oysa. Eşimde sen istedin bebek sahibi olmayı dedi. Ee hiç mi bebek sahibi olmauım yaşım da geçiyor zaten. Erkekler için hava hoş tabi

Cnm tam emin olamadım ama yine de söylemeden edemedim bi yerde okumuştum ayrıntılı ultrasona 20-22 haftaları arasında gitmeyin bu haftalarda bebeğin organları geliştiği için zararlı diyordu tabi doktoruna danış sen yine de emi

Erkekler biz gibi değil düz mantık çocuk yapacaksan dayanıklı ol mantıgı var !!!

Aa , Hangi hayvan doğuruyor ?

İnek canım :)

Aman Allahim:) ne heyecanli sag salim dogsun insallah.ben bi kere buzagi dogumuna parca parca bakabildim o zman bekardim dayanamdim ama sahipleri yazik dört dönmüstü heyecandan.

Bende hamileliğin ilk başında gelmiştim bir Doğuma kusa kusa mahvolmuştum inek bana şaşkın şaşkın bakıyordu o sıra ölü bi Doğum oldu çok ağlamıştım diğer Doğum yapana da erkek oldu ölen bebeğimin adını koymuştum çok heyecanlanmıştım o zaman hergün onu soruyordum ne yapıyor ediyor diye biraz zor oluyor ilk doğumlar ama sonra kendileri doğuruyorlar ikiz ya da iri olmazsa

Troid testi aç karnına mıydı kızlar ??

Canım ben aç karnına tiroit ilacımı içmeden gidiyorum teste başka testler de yapıldığından kanla ilgili yemiyorum birşey olur mu olmaz mı doktor da demedi birşey

Kıyamam canım benimm.. Senin kızın da güçlü bence bayaa maşallahı varr sırf rahim darlığından değil bu sen güçlüsündür ama şuan haklı olarak hassassın , sinirlerin bozuluyor. Yavrun için endişe ettiğin için ağlıyorsun zayıf olduğun için değil.. Eşin de bence ağlamana üzülüp destek olmak istemiş , bak ağlama sen anne olacaksınn güçlü olman lazım diyee... Gaz vermek gibi. Bunu yanlış yorumlama sakın. Aynı cümleyi eşim de bana kurdu 6 haftalık hamileyken 12 saat uçak yolculuğu öncesi korku yaşadığımda. Hemen sil gözyaşlarını sakın üzülme , karnını sev kızın da hisseder üzülür bak sonra.. Çok tekrar ederse ara bir randevu alır görürsün doktorunu canım o da içini rahatlatır... Minik de sen de gayet iyisiniz , daha da iyi olacaksınız..
Şimdi dua et , uzan. En rahat olduğun pozisyonda uzat bacakları. Giydireceğin pembişleri hayal et..

Maşallah kızına

Bu akşam kimse bana yardımcı olmadı ,yarın teste gireceğim troid için nette de tam bilgi Yok aç mı yok muydu dedim ama kimseden ses Yok ben de bi ara isyan eden arkadaş gibi isyan edeceğim

Canim ben yaptirmadim daha once ama ac tok fartk etmez bence.sonucta hormon testi.diger hoemon testlerini yaptirirken ac olmak gerekmiyor çünkü

Canım benim ne kadar güzel motive ediyorsun ya. Ne kadar iyisin. Çok teşekkür ederim yazdığın için. Dediğin gibi hayal kurayım ben

Sağlık ocağı canım 9.30 a kadar test yapıyorlar gittiğim saatte açılıyor o nedenle buraya sordum olsun yine de yazman büyük incelik

Anladım canım, beni de sağlık ocağından aradılar geçtiğimiz haftalarda , tetonoz aşısı için gittiğimde kan da vereceğim vitamin ve tiroid için ama aç mı gelmek lazım tok mu diye sormayı unuttum. Öğrendiğinde bizle paylaşırsan sevinirim.

Canım benim ne kadar güzel motive ediyorsun ya. Ne kadar iyisin. Çok teşekkür ederim yazdığın için. Dediğin gibi hayal kurayım ben

Tabiki yaşayan bilir canım seni tam anlamıyla anlayamayız ama en çok da biz anlarız... ben inanıyorum yaşadığın sıkıntı geçici bir şey , ilaçla tedavisi var. İyi olacaksınız. Kızının maşallahı var. İyi düşün iyi olsun canım benim...
Yolu yarıladık bak 20. Haftaya geldik.. En zor dönemleri atlattık. Çılgın hormonlarımızla tanıştık onlara alıştık, yeni göbeklerimize alıştık yağlarımızla barıştık. :) nolmuş yani 1 ilaç ekstra içeceksen... Tamam ben de nefret ediyorum ilaç içmekten ama ne yapalım minikleri fırtlatana kadar bu ilaçlara muhtacız. :) hadi kızlarımıza sarılalım mışıl mışıl uyuyalım..

Canım ben hafif bir şey hissettim ama Emin olamadım doktora dersindeydik birden gülümseyince hoca da sordu ay bir şey diyemedim kem küm kaldım :)
O yüzden tam bir şey diyemiyorum.
Rahat rahat evinin tadını çıkar canım ne kadar zormuş öyle ayrı gayrı. Güçlü kadınsın vesselam.
Ama uzun yıllar emek kariyer hedefi o yolda çekilen çileler az değil canım insan gözünü kolay karartamıyor.
İnşallah o güzel günler de bir gün gelecek canım. Belki bebişler uğurlu gelir o taraflara da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…