- 30 Ağustos 2016
- 1.481
- 3.491
- 48
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #20.481
İnek canım :)
Bende hamileliğin ilk başında gelmiştim bir Doğuma kusa kusa mahvolmuştum inek bana şaşkın şaşkın bakıyordu o sıra ölü bi Doğum oldu çok ağlamıştım diğer Doğum yapana da erkek oldu ölen bebeğimin adını koymuştum çok heyecanlanmıştım o zaman hergün onu soruyordum ne yapıyor ediyor diye biraz zor oluyor ilk doğumlar ama sonra kendileri doğuruyorlar ikiz ya da iri olmazsa
Canım ben aç karnına tiroit ilacımı içmeden gidiyorum teste başka testler de yapıldığından kanla ilgili yemiyorum birşey olur mu olmaz mı doktor da demedi birşey
toCitolesgen
Canim ınan cözulemeyecek bişey değil. Ben 6.haftadan itibaren kullanıyorum o ilacı fitil olarak ve yarin 18.haftaya giriyorum.. Seni cok iyi anliyorum ama cidden o hapa güven. Ben öyle yapıyorum. 200 luk mu kullanıyorsun? Eminim tekmeler canını acıtıyordur.. Ama az daha zaman annesi. Hem vücudunda ilerleyen zamanlarda normal olarak rahim genisleyecek hem de ilac etkisini gösterecek. Az daha sabır sadece..
duyguevren canim valla iyi ki varsın :) hepimize yardımcı oluyorsun bilgilerin sayesinde.
Bir kaç gün mideni dinlendir öyle başla dedi doktorum. Benimki tek içimlik şuruplar. Bakalım inşallah yarar canım yaCnm maltoferin hapina basladim 3 gun oldu. gynoferon gibi ishal yapmadi. moral olsun sana.
Canım benim ne demek. elimden geldiğince yardımcı olmak isterim herzaman.Citolesgen
Canim ınan cözulemeyecek bişey değil. Ben 6.haftadan itibaren kullanıyorum o ilacı fitil olarak ve yarin 18.haftaya giriyorum.. Seni cok iyi anliyorum ama cidden o hapa güven. Ben öyle yapıyorum. 200 luk mu kullanıyorsun? Eminim tekmeler canını acıtıyordur.. Ama az daha zaman annesi. Hem vücudunda ilerleyen zamanlarda normal olarak rahim genisleyecek hem de ilac etkisini gösterecek. Az daha sabır sadece..
duyguevren canim valla iyi ki varsın :) hepimize yardımcı oluyorsun bilgilerin sayesinde.
Mesajını geç gördüm ama inşallah okursun.ben hipertiroidi hastasıyım 2 yıldır.her tahlile gidişimde aç gitmem gerektiğini söylediler.ama sadece tiroit değil şeker hemogram falanda bakıylrlar çoğu zaman.belki o yüzden aç istiyorlardır.Bu akşam kimse bana yardımcı olmadı ,yarın teste gireceğim troid için nette de tam bilgi Yok aç mı yok muydu dedim ama kimseden ses Yok ben de bi ara isyan eden arkadaş gibi isyan edeceğim
merhaba canımm hiç araştırmadım doktoruma da erken değil mi diye sormuştum hayır dedi ben bu gebelik sürecinde o kadar sık ultrasona girdim ki evhamdanCnm tam emin olamadım ama yine de söylemeden edemedimbi yerde okumuştum ayrıntılı ultrasona 20-22 haftaları arasında gitmeyin bu haftalarda bebeğin organları geliştiği için zararlı diyordu tabi doktoruna danış sen yine de emi
herkesin aynı olmayabilir canım endişelenme sonuçta çok küçükler henüz. bu vücut yapımıza kas yağ oranımıza kiloya göre değişiyor diye düşünüyorum ben 3-4 gündür hissediyorum ama mesela 1 gün çok oluyorsa 1 gün hissedilmeyecek kadar az.. 20 lerde hissedenler var. yakındır mutlaka.Arkadaslar Hala bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum aynı durumda olan var mı benimle artık hissetmem gerekmiyor mu
amin canımm amin inşallah bebişler şans getirsin hepimize..dediğin gibi evliliğimin evimin yeni yeni tadını çıkarıcam diye düşünüyorum. Allah o günleri göstersin.Canım ben hafif bir şey hissettim ama Emin olamadım doktora dersindeydik birden gülümseyince hoca da sordu ay bir şey diyemedim kem küm kaldım :)
O yüzden tam bir şey diyemiyorum.
Rahat rahat evinin tadını çıkar canım ne kadar zormuş öyle ayrı gayrı. Güçlü kadınsın vesselam.
Ama uzun yıllar emek kariyer hedefi o yolda çekilen çileler az değil canım insan gözünü kolay karartamıyor.
İnşallah o güzel günler de bir gün gelecek canım. Belki bebişler uğurlu gelir o taraflara da :)
Canım Günaydın .. Bende aynı senin gibi sürekli wc ye gidiyorum. Uykum bölünüyor. Ama su da içmemiz gerekiyor . Bide bende idrar yolu enfeksiyonu olduğu için daha çok içmem gerekiyor. İsim bulmak zor gerçekten. Benim kızım olacak güzel kız ismide bulamıyorum bir türlü. Bende senle aynı dönemdeyim sanırım ama pek hareket hissetmiyorum. Bi iki kere seyirme gibi bişeyler oldu ama bidaha da olmadı....Gunaydin guzel anneler.paylasimlariniz okadar cok ki sadece okuyabiliyorum bazen o da hepsini bile degil.
Ben 1 haftadir cok net hissediyorum oglumun hareketlerini.2.oldugundan belkide ama 1. Hamileligimde bu kadar erken baslamamisti endise etmeyin o yuzden hissedemeyenler.
Birde benim gibi cok idrara çıkan var mi gece wc ye gitmekten uyuyamiyorum.5 kere rahat kalkiyorum oda cok su icmedigim halde.tutayim diyorum bazen ozamanda karnim patlayacak gibi oluyor.
Bu arada biz hala isim bulamadik oglumuza sahabe ismi istiyorum birde ilk oglumun adina uysun istiyorum ömer çağan a ozamanda birsey çıkmıyor.
Bizden böyle guzel günler...
Erkek olsaydı biz Hamza Said koyacaktık:)Gunaydin guzel anneler.paylasimlariniz okadar cok ki sadece okuyabiliyorum bazen o da hepsini bile degil.
Ben 1 haftadir cok net hissediyorum oglumun hareketlerini.2.oldugundan belkide ama 1. Hamileligimde bu kadar erken baslamamisti endise etmeyin o yuzden hissedemeyenler.
Birde benim gibi cok idrara çıkan var mi gece wc ye gitmekten uyuyamiyorum.5 kere rahat kalkiyorum oda cok su icmedigim halde.tutayim diyorum bazen ozamanda karnim patlayacak gibi oluyor.
Bu arada biz hala isim bulamadik oglumuza sahabe ismi istiyorum birde ilk oglumun adina uysun istiyorum ömer çağan a ozamanda birsey çıkmıyor.
Bizden böyle guzel günler...
Geçmişi olsun kaşıntı bende de var ve doktoruma sormayı unuttum, pratisyen doktor komsum var simdi oglumu sevise gonderirken karsilastik ona sordum kullandığın demir ilacı fazla geliyor olabilir dedi ama yine de kendi doktoruma telefonla soracağım bu gunKızlar selamlar herkese 17 haftalik hamileyim kaşıntı başladı özellikle bacaklarımda erken değil mi son ay kaşıntı oluyormuş genelde
Tiroit için kanı aç karnına istiyorlar bizim burada.Troid testi aç karnına mıydı kızlar ??
Ayrıntılı ultrasona 18 ve 22 hafta arası bakılıyor canım buradaki herkese doktoru o haftalarda gün verdi. ayrıca ultrason aleti radyo frekansı ile çalışıyor bebek onu hiç farketmiyor herhangi bir zararının olmadığını söylüyor doktorlar. artık onların söylediklerine güveneceğiz. 16. haftama kadar neredeyse haftada üç kere ultrasona girdim ve endişemi doktora anlattım herhangi bir zararınin olmadığını söyledimerhaba canımm hiç araştırmadım doktoruma da erken değil mi diye sormuştum hayır dedi ben bu gebelik sürecinde o kadar sık ultrasona girdim ki evhamdanAllah'a emanetler artık.. inşallah bir zararı olmaz. hatta detaylı ultrason günü hem perinatolog hem de kendi doktorum bakacak neredeyse 2 saat
Canim ilkse senin normal belkide cok az kaldi surekli tekme yiyecegimiz gunlere.birde cok su icsem hetalde cikamam wc den ben.kiz isimlerinde secenek daha cok aslinda ama icine sinmesi onemli isteCanım Günaydın .. Bende aynı senin gibi sürekli wc ye gidiyorum. Uykum bölünüyor. Ama su da içmemiz gerekiyor . Bide bende idrar yolu enfeksiyonu olduğu için daha çok içmem gerekiyor. İsim bulmak zor gerçekten. Benim kızım olacak güzel kız ismide bulamıyorum bir türlü. Bende senle aynı dönemdeyim sanırım ama pek hareket hissetmiyorum. Bi iki kere seyirme gibi bişeyler oldu ama bidaha da olmadı....
Esimin adi hamza.onu bile teklif ettim srnin adini koyalim yanina bir isim bulalim diye yok dedi ben ismimi sevmiyorumErkek olsaydı biz Hamza Said koyacaktık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?