2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

İnek mi ne şeker :))) ay biz kadın/dişi kısmının dertleri bitmez onların da mı çatısı dar oluyormuş bir yaşıma daha girdim. baya baya ebe oluyorsunuz siz de bu durumda, hava düzelir de veteriner gelir inşallah belki hayvancağıza bir nebze yardımı olur. Kolay bir doğum diliyorum.

Citolesgen
Canim ınan cözulemeyecek bişey değil. Ben 6.haftadan itibaren kullanıyorum o ilacı fitil olarak ve yarin 18.haftaya giriyorum.. Seni cok iyi anliyorum ama cidden o hapa güven. Ben öyle yapıyorum. 200 luk mu kullanıyorsun? Eminim tekmeler canını acıtıyordur.. Ama az daha zaman annesi. Hem vücudunda ilerleyen zamanlarda normal olarak rahim genisleyecek hem de ilac etkisini gösterecek. Az daha sabır sadece..
duyguevren canim valla iyi ki varsın :) hepimize yardımcı oluyorsun bilgilerin sayesinde.

to
Evet canım 200lük. İnşallah dediğin gibidir.

Canım benim ne demek. elimden geldiğince yardımcı olmak isterim herzaman.

Bu akşam kimse bana yardımcı olmadı ,yarın teste gireceğim troid için nette de tam bilgi Yok aç mı yok muydu dedim ama kimseden ses Yok ben de bi ara isyan eden arkadaş gibi isyan edeceğim
Mesajını geç gördüm ama inşallah okursun.ben hipertiroidi hastasıyım 2 yıldır.her tahlile gidişimde aç gitmem gerektiğini söylediler.ama sadece tiroit değil şeker hemogram falanda bakıylrlar çoğu zaman.belki o yüzden aç istiyorlardır.

merhaba canımm hiç araştırmadım doktoruma da erken değil mi diye sormuştum hayır dedi ben bu gebelik sürecinde o kadar sık ultrasona girdim ki evhamdan Allah'a emanetler artık.. inşallah bir zararı olmaz. hatta detaylı ultrason günü hem perinatolog hem de kendi doktorum bakacak neredeyse 2 saat

Arkadaslar Hala bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum aynı durumda olan var mı benimle artık hissetmem gerekmiyor mu
herkesin aynı olmayabilir canım endişelenme sonuçta çok küçükler henüz. bu vücut yapımıza kas yağ oranımıza kiloya göre değişiyor diye düşünüyorum ben 3-4 gündür hissediyorum ama mesela 1 gün çok oluyorsa 1 gün hissedilmeyecek kadar az.. 20 lerde hissedenler var. yakındır mutlaka.

amin canımm amin inşallah bebişler şans getirsin hepimize..dediğin gibi evliliğimin evimin yeni yeni tadını çıkarıcam diye düşünüyorum. Allah o günleri göstersin.
bebeğindir canım böyle durgun beklenmedik bir anda güçlü olmamasına rağmen bazı hareketleri irkilmeme sebep oluyor:):) çok güzelmiş bu his.. inşallah artarak hissedelim hepimiz.
bu arada günaydın herkese mis gibi bir gün olsun

Gunaydin guzel anneler.paylasimlariniz okadar cok ki sadece okuyabiliyorum bazen o da hepsini bile degil.
Ben 1 haftadir cok net hissediyorum oglumun hareketlerini.2.oldugundan belkide ama 1. Hamileligimde bu kadar erken baslamamisti endise etmeyin o yuzden hissedemeyenler.

Birde benim gibi cok idrara çıkan var mi gece wc ye gitmekten uyuyamiyorum.5 kere rahat kalkiyorum oda cok su icmedigim halde.tutayim diyorum bazen ozamanda karnim patlayacak gibi oluyor.
Bu arada biz hala isim bulamadik oglumuza sahabe ismi istiyorum birde ilk oglumun adina uysun istiyorum ömer çağan a ozamanda birsey çıkmıyor.
Bizden böyle guzel günler...

Canım Günaydın .. Bende aynı senin gibi sürekli wc ye gidiyorum. Uykum bölünüyor. Ama su da içmemiz gerekiyor . Bide bende idrar yolu enfeksiyonu olduğu için daha çok içmem gerekiyor. İsim bulmak zor gerçekten. Benim kızım olacak güzel kız ismide bulamıyorum bir türlü. Bende senle aynı dönemdeyim sanırım ama pek hareket hissetmiyorum. Bi iki kere seyirme gibi bişeyler oldu ama bidaha da olmadı....

Erkek olsaydı biz Hamza Said koyacaktık:)

Kızlar selamlar herkese 17 haftalik hamileyim kaşıntı başladı özellikle bacaklarımda erken değil mi son ay kaşıntı oluyormuş genelde
Geçmişi olsun kaşıntı bende de var ve doktoruma sormayı unuttum, pratisyen doktor komsum var simdi oglumu sevise gonderirken karsilastik ona sordum kullandığın demir ilacı fazla geliyor olabilir dedi ama yine de kendi doktoruma telefonla soracağım bu gun

Son düzenleme:
Ayrıntılı ultrasona 18 ve 22 hafta arası bakılıyor canım buradaki herkese doktoru o haftalarda gün verdi. ayrıca ultrason aleti radyo frekansı ile çalışıyor bebek onu hiç farketmiyor herhangi bir zararının olmadığını söylüyor doktorlar. artık onların söylediklerine güveneceğiz. 16. haftama kadar neredeyse haftada üç kere ultrasona girdim ve endişemi doktora anlattım herhangi bir zararınin olmadığını söyledi

Canim ilkse senin normal belkide cok az kaldi surekli tekme yiyecegimiz gunlere.birde cok su icsem hetalde cikamam wc den ben.kiz isimlerinde secenek daha cok aslinda ama icine sinmesi onemli iste
Erkek olsaydı biz Hamza Said koyacaktık:)
Esimin adi hamza.onu bile teklif ettim srnin adini koyalim yanina bir isim bulalim diye yok dedi ben ismimi sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…