2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ben kabul edemiyorum niyeyse. kac yillik instgram kullaniciyisim boylesi basima gelmemisti sanki netten haberim yokmus gibi.hissettim.yahu

Canım benimde 11-16 -18 ve geçen hafta oldu. arada oluyor . Kahve rengi akıntı şeklinde . Ben dr gittim .Kanama alanı falan görmedi. Ama bebeğin eşi öndeymiş. oda yapabiliyormuş. Çok yürümemek lazım sanırım çünkü ben ne zaman yürüsem akşamına oluyor.

Bende nisan da anne olacaktım nasip olmadı erkenden doğurup toprağa verdim sağlıkla alın bebeklerinizi inşallah kucağınıza
Canim basin sagolsun Allah sabır versin. çok üzüldüm . Ben de ust uste 3 kayip yasamistim 3 yilda nedensiz. Sonunda hepimiz icin guzel neticelenicegine inaniyorum. umudunu asla yitirme.

Arkadaşlar ben bebek hareketlerini hala aşağılarda hissediyorum normal mi acaba Sol kasığıma vurup duruyor bazen. Sizler nerede hissediyorsunuz tekmeleri
Normalmiş o. Ben de kasıklarda hissediyorum doktora sordum detaylıda aşağıda değil mi diye. Bu haftalarda normal dedi. Plesanta ve bebeğin yeri normal bir sıkıntı yok dedi. Sen yine kontrole gittiğinde sor doktoruna.

Kızlar ben 18 haftaligim ya daha hissedemedim.malum.
Elim hep gobegimde.yeri tam olarak neresi acaba? sag kasigimin ustumu gobegimin altimi
Göbekte hissedilmiyor biraz aşağılara doğru hissediliyor. Bir de bariz tekme bekleme. Böyle seyirme gibi oluyor, sanki gaz kabarcıkları geçiyormuş gibi oluyor.

ecesmg ekleyin takipleşelim kızlar

Kızlar benimde sibelersoz_ua benide takip edebilirsiniz :)

Yolladım tekrar. Mrs.captain benim
Ben selin değilim karışıklık olmasınn. Ama selin kim merak ediyorum :)))

didoscskn Kızlar ekledim ben de siziiiii :))

çok güzel bende l alırım galiba kilo almıyorum pek ve sebebini anlamış değilim karnım büyüyor ama oda az.doğuma kadar çok kilo almam galiba :) teşekkürler bu arada

Canım benim raporumda plasenta / arka yerleşimli yazıyor bu normal olanı mı? Doktor bir
Şey demedi ama bilgim yok sen bilirsin ebe olarak.. Aşağıda önde yukarda yanda arkada normal olanı nasıl tabir edilir ?
Canım ebelik değil de hemşirelik mezunuyum yani bu konuda yanlışım olabilir fakat bildiğim kadarıyla önde olması plesenta previa olarak deniliyor bi kaç tipi var servksi kapatma şekline göre. Ama senin raporunda arka yazıyormuş. Arkadan kastı yukarıya çıktığı olmalı. Plesenta ya yukarı doğru ya da yan tarafta olmalı. Aşağıda olmamalı. Aşağıda demekle önde demek aynı şey.. Seninki gayet güzel olması gereken yerdeymiş. Tabi gene istersen doktoruna danış :)

Gerçekten içim parçalandı çok zor.. ama dediğim gibi geçmiyor değil evet unutamıyorsun hiçbir zaman ama geçiyor. Süt için ilaç vermedilermi? Bana sütüm gelmesin diye doğumdan hemen sonra ilaç verdiler.

Ne güzel oldu çoğu kişiyi simaen de görebilmek
Evet böyle güzel oluyor. Daha önce hamile kalmaya çalışırken burdan kızlarla whatsapp grubu kurmuştuk 4 kişiydik ilk başta sonra sayımız çoğaldı. Hamile kalıp doğuranlar oldu bir sürü şey paylaştık güzeldi. Bir şey yazarken konuştuğun kişiyi gözünün önüne getirebiliyorsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…