2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Can'ım şimdi nasılsın bişeyler yiyebiliyormusun. Kendine dikkat et. Ceviz ve süt özellikle yemen gerekiyor. Üzülme hiçbirşey yoktur. Konyada yaşıyorum ben. Geçen hafta 150 tl ye yaptırdım. Her hastahane farklı fiyat veriyor. Birkaç yere sormadan randevu alma.

Bana da oyle dedi 19 ile 22 arasi dedi ama erkenden hissedenler olunca insan tedirgin oluyor :)

Bu arada kızlar siz kefiri nasil.iciyorsunuz ya. bugun aldim ilk kes iciyorum suan çıkarıcam yani okadar kotu geldi :/
Yeni içenler için kefir önerisi: içim al meyveli ,orman meyveli ya da çilekli. Ben öyle başlamıştım. Ama hamilelikte başlamadım. Öncesinde bağışıklığım çok düşüktü ve süt sevmiyorum kalsiyum olsun diye başladım. Sonra aoç'nin sadesine geçtim. Diğer sade kefirleri içemiyorum ama bu aoç ninki ayranın kıvamlısı gibi. Ayran içen bunu da içebiliyor. Tabi denemeden bilemeyiz.

canım çok geçmiş olsun dilerim evladınla ilgili son acın bu olur. bende yaşadım bu acıyı çok kötü bilirim. ama bende peşine hamile kaldım. verende Allah alanda Allah. dilerim hazyırlı zamanda sağlıklı bebeğin olur bu acıları sana unutturur. güçlü ol kendini yıpratma

Kızlar ben 18 haftaligim ya daha hissedemedim.malum.
Elim hep gobegimde.yeri tam olarak neresi acaba? sag kasigimin ustumu gobegimin altimi
Canım ben net 20 de hissetmiştim, o yüzden sana erken olabilir. Hissedince çeşitli yerlerden olabiliyor. Tek bir yer değil. En azından benim ki öyle. Harekete ilişkin tespitlerim: Ben yüksek sesle kitap okuyunca, araba kullanırken arabada, yatakta sırt üstü yatarken daha çok hissediliyor ama kız olduğundan mıdır daha küçük olduğundan mıdır bilmem öyle sert darbeler henüz yok. içerde buz pateni kayıyormuş gibi...

Kizlar hepinize gunaydin. :)
Bol güzel haberli bir gün olsun. cloud17 güzel haberlerle gel lütfen.
Kizlar bisey sormam. Arabadayken sarsılınca ben çok rahatsız oluyorum. Sizde böyle bir durum var mi? Otobüslerde şoföre yavaş gidin de diyemiyorum ama taksi veya bi arkadaşın arabasiysa aman yavas gidelim diyorum sarsilmamak icin ama mutlaka cukurlu veya tumsekli yerler oluyo yani. Sırf bu yüzden mecbur kalmadıkça arabaya binmek istemiyorum :) hele otobüslere hiç.. Persembe günü otobüsle gidicem şimdiden onu düşünüyorum hiç dikkatli kullanmiyorlar sürekli bir sarsıntı..

sg26 ve simarik83 kizlar istek gonderen benim :)

Gunaydin kizlar ben hala yataktayim gece cok pipiriklendim sol tarafim agridi bole cok yuruyunce falan olur ya benim mantik uctu tabi hem agliyon hem esime belli etmemeye calisiyom hem dua ediyom 2den sonra dalmisim tabi parca parca uyandim hep suruk bisi yok ama kafam kazan gibi su an :)

B blossom- evet canim oluyo bi aydir minibus otobuse binmedim hic esim arabayla goturdu bi kac yere onda bile donuste cok sarsildin igne mi vurulsak dedi hep

Ne yapcaz bilmiyorum ya. Mecbur tasit kullanmak durumundayiz sonucta. Sonra bebegin hareketini hissedip rahatliyorum ama iste. O an insan panik oluyo

Ben de 7 ile 8 arası kanadım sonra azalarak geçti. 14. Haftada tekrar başladı 18+4üm hala devam ediyor canım.. Koyu renkse korkma ama cinsel ilişki yasak söylemiştir doktorun. Kendini çok yormamaya çalış. Ama ulurasonda kanama alanının gözükmesi lazım. Şu bölge kanıyo demiyor mu doktorun? benim plesentadan geliyor örneğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…