2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar ben 18 haftaligim ya daha hissedemedim.malum.
Elim hep gobegimde.yeri tam olarak neresi acaba? sag kasigimin ustumu gobegimin altimi

Canım gecenlerde ben gittim. Bayilcaktim korkudan. 10 dakika bulamadi kıızımı. Taa nerelerde aradi kadın. Bide diyo en son ne zaman gittin dr a diyo . Buldu sonunda ama benim omrumden ömur gitti resmen.okadarda guvenilir degil gibi geldi bana

sibeluA canim ben de 19. haftanin bittiği gunden beri hergun hissediyorum.oncesinde birkac kere hissettim sanki belki onlar da yanikma olabilir
Canım belliki bende ozamanlar hissedicem ama işte heycanliyiz malum.hemen istiyoruz ki hissedelim :)

Zorla ictim ya bukadar kotu beklemiyodum :/
Kabızlığa iyi geliyormus diye iceyim dedim de aldim artik mecbur bitircem şişeyi
Canim bende eşimin kefir sağlıklı olduğundan dolayı iç lütfen diye diretmesiyle ve başta en küçük cay bardağı kadar içerek basladim ve ilk zamanlar hiç sevmedim. Şimdide çok sevdiğim söylenemez ama alıştım tadına,rahatsız etmiyor içiyorum. Bazen hoşuma da gidiyor :) Ilk zamanlar burnumu bir elimle tutup öyle içiyordum.

Bende aynisni yapip burnumu kapatim ictim :)
Napalim yapcak bisey yok icilmesi gerekiyorsa icicez bebeklerimiz icin

Evet işte ben de sizlerden bildiğim kadarıyla bir güvensizlik oluştu. Orda yüreğime iner vallahi. Zaten aile hekimine 1 defa hafif grip oldum diye gittim , doktor neyiniz var dedi anlattım anlattım sonra peki ne ilaç yazayım dedi? Arkadaş 6 sene sen okudun sen bileceksinn ne ilaç yazacağını. :)))) ben de ağrı kesici ateş düşürücü bir şeyler yazın dedim sevabına... :)))) aşıya güveniyorum çünkü sirkülasyon çok olduğundan en taze aşıları bulunduruyorlarmış fakat kanımı alırlarken tansiyon yerlere düşer yine aç karnına bir de :.(

Umarım geçer canım benim bitti ama ağızda tuhaf tat devam ediyor ,kusma çok kötü seni anlıyorum yataktan kalkıp öğürmek çıkarmak umarım geçer

Ohhh yarasın , ne güzel içebiliyorsan...
Sağlıklı diyince sen aklıma geldi.. Bak kurtlar alındı sana terketti seni bir ara yediğin tüm organiklerden faydalı beyaz protein çıkıyordu :)))

Hahaha o da iyimiş :) Sasirmamak lazim aslinda ülkemizde :)
Canim tek gitme ozaman yaninda biri olsun. Kotu olursan destek olur. Kandan sonra hemen kalkma otur orada biraz iyi gelir canim

Hahaha o da iyimiş :) Sasirmamak lazim aslinda ülkemizde :)
Canim tek gitme ozaman yaninda biri olsun. Kotu olursan destek olur. Kandan sonra hemen kalkma otur orada biraz iyi gelir canim

Bilemiyorum canım onlar da kendine göre haklı belki. İnsanlar yol geçen hanı yapmış gidip gidip ilaç yazdırıyor demek ki otomatiğe bağlamışlar. Soruyorlar ne ilaç yazayım diye :)
Annemle gideceğiz.. Kötü hissedince alkol koklatıyorlar biraz oturuyorum geçiyor. İnşallah gerek kalmazz tatlı bir hanım alır mesela kanımı :))

Insallah canim gerek kalmaz dedigin gibi :)

Kızlar sipariş verdiğim lohusa takımı geldi cinsi tipi rengi hepsi çok güzel... www.lohusasepeti.com 'dan almıştım daha önce de paylaşmıştım güzel modeller var diye
Güle güle kullan çok güzelmiş.yalnız bir tane yetmez en az bir tane daha almalısın.benim iki sefer kan çıktığı için hastanede üç çeşit giymek zorunda kaldım.iki çeşit almıştım.üçüncüsüde normal large pijamaydı
Ben prof.murat yayla ya gidicem 1 aralıkta doktorumun önerisiyle.normal fiyatı ne kadar bilmiyorum ama benim doktorumun ismi ile gittiğim için ekstra indirim yaptılar 400 tl olacak.nişantaşındaymış yeri.18-23 haftalar arası çektirebilirsin ama en ideali 20-22. Hafta arasıymış.ben 21+4 olacağım o zaman inşallah.

Ohhh yarasın , ne güzel içebiliyorsan...
Sağlıklı diyince sen aklıma geldi.. Bak kurtlar alındı sana terketti seni bir ara yediğin tüm organiklerden faydalı beyaz protein çıkıyordu :)))
Ayy aman Allahim neydi onlar :)) herkes meyve yer bişey yok 1 dilim alıyorum hoppala :)) kestane faciasıda number one hala :)
en son bi arkadas pasta alıp geldi. Eşime neyli sever diye sormuş. Kestaneli olmasında neyli olursa yer demis

Teşekkürler tecrübeli anne. Ben de 3 tane alırım yanıma 1 bunu 2 de gecelik tarzı alayım diyorum.. Daha da fazlası gerekirse evden alır getirirler artık. Olmazsa kızçeminn hastane çıkış setlerinden birini giyerimmm onlar daha ciciiii :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…