- 24 Mayıs 2015
- 761
- 786
- 53
- 37
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #22.981
Allah razı olsun canım kavuşamadık olmadı nasibimiz böylemiş kızım melek oldu..
Canim inşallah yarin çok güzel haberlerle gelesin.. Herşeyin yolunda olduğunun bilgisini alirsin.. Darısı hepimizin başına.. hemen yaz olur mu
Canım gecenlerde ben gittim. Bayilcaktim korkudan. 10 dakika bulamadi kıızımı. Taa nerelerde aradi kadın. Bide diyo en son ne zaman gittin dr a diyo . Buldu sonunda ama benim omrumden ömur gitti resmen.okadarda guvenilir degil gibi geldi banaTahmin ediyorum nenem zamanından kaldıklarını.. İşte aletleri yanlış gösterir kalbi az atıyor çok atıyor derler kafamı bulandırırlar diye korkuyorummm... :)))) orda kalpten gitmeyeyim sonraaa bebeğin kalbini dinleyeceğim diye... Bakalım yarın göreceğiz.
Canım belliki bende ozamanlar hissedicem ama işte heycanliyiz malum.hemen istiyoruz ki hissedelim :)sibeluA canim ben de 19. haftanin bittiği gunden beri hergun hissediyorum.oncesinde birkac kere hissettim sanki belki onlar da yanikma olabilir
Canim bende eşimin kefir sağlıklı olduğundan dolayı iç lütfen diye diretmesiyle ve başta en küçük cay bardağı kadar içerek basladim ve ilk zamanlar hiç sevmedim. Şimdide çok sevdiğim söylenemez ama alıştım tadına,rahatsız etmiyor içiyorum. Bazen hoşuma da gidiyor :) Ilk zamanlar burnumu bir elimle tutup öyle içiyordum.Zorla ictim ya bukadar kotu beklemiyodum :/
Kabızlığa iyi geliyormus diye iceyim dedim de aldim artik mecbur bitircem şişeyi
Bende aynisni yapip burnumu kapatim ictim :)Canim bende eşimin kefir sağlıklı olduğundan dolayı iç lütfen diye diretmesiyle ve başta en küçük cay bardağı kadar içerek basladim ve ilk zamanlar hiç sevmedim. Şimdide çok sevdiğim söylenemez ama alıştım tadına,rahatsız etmiyor içiyorum. Bazen hoşuma da gidiyor :) Ilk zamanlar burnumu bir elimle tutup öyle içiyordum.
Canım gecenlerde ben gittim. Bayilcaktim korkudan. 10 dakika bulamadi kıızımı. Taa nerelerde aradi kadın. Bide diyo en son ne zaman gittin dr a diyo . Buldu sonunda ama benim omrumden ömur gitti resmen.okadarda guvenilir degil gibi geldi bana
Canım belliki bende ozamanlar hissedicem ama işte heycanliyiz malum.hemen istiyoruz ki hissedelim :)
Umarım geçer canım benim bitti ama ağızda tuhaf tat devam ediyor ,kusma çok kötü seni anlıyorum yataktan kalkıp öğürmek çıkarmak umarım geçerKızlar selamm her sabah su kusmalarım devam ediyor. Bugün kontrol vardı doktor reflüden şüphelenip bana gaviscon vs verdi ama evvel biraz kuruyemiş atıştırmıştım onu da cıkardım18. Haftadayım ama halaaaa devam etmesi beni çok üzüyor.
Canim bende eşimin kefir sağlıklı olduğundan dolayı iç lütfen diye diretmesiyle ve başta en küçük cay bardağı kadar içerek basladim ve ilk zamanlar hiç sevmedim. Şimdide çok sevdiğim söylenemez ama alıştım tadına,rahatsız etmiyor içiyorum. Bazen hoşuma da gidiyor :) Ilk zamanlar burnumu bir elimle tutup öyle içiyordum.
Hahaha o da iyimiş :) Sasirmamak lazim aslinda ülkemizde :)Evet işte ben de sizlerden bildiğim kadarıyla bir güvensizlik oluştu. Orda yüreğime iner vallahi. Zaten aile hekimine 1 defa hafif grip oldum diye gittim , doktor neyiniz var dedi anlattım anlattım sonra peki ne ilaç yazayım dedi? Arkadaş 6 sene sen okudun sen bileceksinn ne ilaç yazacağını. :)))) ben de ağrı kesici ateş düşürücü bir şeyler yazın dedim sevabına... :)))) aşıya güveniyorum çünkü sirkülasyon çok olduğundan en taze aşıları bulunduruyorlarmış fakat kanımı alırlarken tansiyon yerlere düşer yine aç karnına bir de :.(
Ben ettimİnstagram adım @dideemkocskn beni de takibe alabilirsiniz :)
Hahaha o da iyimiş :) Sasirmamak lazim aslinda ülkemizde :)
Canim tek gitme ozaman yaninda biri olsun. Kotu olursan destek olur. Kandan sonra hemen kalkma otur orada biraz iyi gelir canim
Insallah canim gerek kalmaz dedigin gibi :)Bilemiyorum canım onlar da kendine göre haklı belki. İnsanlar yol geçen hanı yapmış gidip gidip ilaç yazdırıyor demek ki otomatiğe bağlamışlar. Soruyorlar ne ilaç yazayım diye :)
Annemle gideceğiz.. Kötü hissedince alkol koklatıyorlar biraz oturuyorum geçiyor. İnşallah gerek kalmazz tatlı bir hanım alır mesela kanımı :))
Ben ettim
Güle güle kullan çok güzelmiş.yalnız bir tane yetmez en az bir tane daha almalısın.benim iki sefer kan çıktığı için hastanede üç çeşit giymek zorunda kaldım.iki çeşit almıştım.üçüncüsüde normal large pijamaydıKızlar sipariş verdiğim lohusa takımı geldi cinsi tipi rengi hepsi çok güzel... www.lohusasepeti.com 'dan almıştım daha önce de paylaşmıştım güzel modeller var diye
Ben prof.murat yayla ya gidicem 1 aralıkta doktorumun önerisiyle.normal fiyatı ne kadar bilmiyorum ama benim doktorumun ismi ile gittiğim için ekstra indirim yaptılar 400 tl olacak.nişantaşındaymış yeri.18-23 haftalar arası çektirebilirsin ama en ideali 20-22. Hafta arasıymış.ben 21+4 olacağım o zaman inşallah.Kızlar selam. Herkes iyidir umarım :)
İstanbul'da ayrıntılı ultrason çektirenlerden yer ve fiyat bilgisi istiyorum. Rica etsem yaptıranlar yada yaptıracak olanlar yazabilirler mi? Avrupa yakası olacak + fiyat. Şimdiden çok teşekkür ederim. Ayrıca ayrıntılı ultrason hangi haftalarda çektiriliyor ?
ecesmg ekleyin takipleşelim kızlarBen de ekledim.karşılıklı ekleştik. didoscskn
Senin kullanıcı adın ne prenses? Ben de takip edeyim.
Ayy aman Allahim neydi onlar :)) herkes meyve yer bişey yok 1 dilim alıyorum hoppala :))Ohhh yarasın , ne güzel içebiliyorsan...
Sağlıklı diyince sen aklıma geldi.. Bak kurtlar alındı sana terketti seni bir ara yediğin tüm organiklerden faydalı beyaz protein çıkıyordu :)))
Güle güle kullan çok güzelmiş.yalnız bir tane yetmez en az bir tane daha almalısın.benim iki sefer kan çıktığı için hastanede üç çeşit giymek zorunda kaldım.iki çeşit almıştım.üçüncüsüde normal large pijamaydı
Ben prof.murat yayla ya gidicem 1 aralıkta doktorumun önerisiyle.normal fiyatı ne kadar bilmiyorum ama benim doktorumun ismi ile gittiğim için ekstra indirim yaptılar 400 tl olacak.nişantaşındaymış yeri.18-23 haftalar arası çektirebilirsin ama en ideali 20-22. Hafta arasıymış.ben 21+4 olacağım o zaman inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?