2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kizlar şimdilik bir sorun yok çok şükür.elleri ayaklari safra kesesi böbreklerinde sorun yok.dudak çizgisi burun kemigi gözleri yerinde.ama kalbinin her yerine bakamadi çünkü çok hareketli sabit durmuyor.ara verdik birazdan tekrar kalbi icin gireceğiz.tek sorun plesenta tamamen rahim ağzını kapatmış durumda yani aşağıda.sezeryan olman lazim dedi.

Canım sağlıklı olsun da sezeyan olsun

Aman tek sorun sezaryen olman olsun. Neyseki organlarda birşey yok çok şükür. İnşallah kalptede yoktur.

Geçmiş olsun :) Sana da 2 doz mu yapacaklar?

Kızlar sağlık ocağına giderken kara kara ertesi gün bir daha gelip tahlil mi alacağım diyordum mailimi versem yollamazlarlar mı diyordum ki Allah sesimi duymuş /ben bilmiyordum bilmeyenlere de duyurulur / labim e girip netten kayıt nonuz ile tahlil sonuçlarına ulaşabilirsiniz

Geçmiş olsun :) Sana da 2 doz mu yapacaklar?

Teşekkür ederiiim
2 doz hamilelik sonuna kadar garantiliyormuş yani sezeryan olursak orda kullanılan cerrahi ekipmandan koruyacak kadar yeterliymiş önünüzdeki ay bu zamanlarda 2. Doz için gideceğim. Fazlası ise daha uzun ömürlü koruma sağlıyor ama sanırım 2 dozda bırakacağım. Bir yerimi keser delersem gider aşı olurum diye düşündüm :)

Sizce hangisi kızlar :))

Eklentiler

• IMG_6510.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 75

Ay çok şükür... Gözünaydın canım. Bu da siizn küçük zararsız nazar boncuğunuz olsun Bebek iyi olsun sen iyi ol da sezeryan olsun ya ne olacak ne güzel günü belli saati belli.. Süslenir hazırlanır gidersin planlı planlı.. En önemli şey sağlık gerisi boş. Kalbi için de ikili testin iyi çıktıysa , başka belirtiler eşlik etmiyorsa kalsiyum çökmesi diyorlar organlardaki parlaklığa canım önemli
Bir şey değildir yine de doktorundan duy için rahat etsin bizi de haberdar et

Bana da hemşire 2 doz dedi. 3 yıl koruyormuş 2 doz. :)

Aaa süpermişş.. Kayıt numaramız kaç ki acaba onu da öğrenmedim. Tc no ile göremez miyiz?
Maille direk doktoruma yollardım şimdi resmini çekip yollarım diye düşünüyordum ben de .

Cnm şimdiki bakılan kısmı için gözünaydın 28.haftaya kadar plasenta yukarı çıkabiliyo seninkinin çıkma durumuda olabilir bi sor istersen cnm doktoruna

Kızlar tetanoz aşısını olanlara bişey sormak istiyorummmm bende haftaya pazartesi aşı olucam bide kan alınacakmış bugün ebe hanım aradı söyledi..

Aşı olduktan sonra işe geri dönmem gerekiyor acaba aşının herhangi bir yan etkisi oluyor mu yani çalışmamı etkiler mi arkadaşlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…