2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Günaydın annişleeerrr
Allahım bu ne soğuk apartmandan çıkıp arabaya binene kadar bacaklarım dondu yahu Allah evsiz barksızların yardımcısı olsun.

Ben de haftaya cumartesi yaptırıcam bu hafta dikkat edeyim belki yüksek çıkmaz diyorum ama. Ekmeği sadece kahvaltıda 2 dilim tam buğday yiyorum başka yemiyorum. Yemeğin yanında pilav yapıyorum ben bazen pirinç bazen bulgur ama bulgur çoğunlukta. Teste kadar bol protein az k.hidratla beslenirsem iyi olacak. Zaten doktorum geçen hafta artık %80 proteinle beslenmemi istemişti. Hergün et ye demişti. Benim açlık toklukta sıkıntım yok ölçümlerde. Hatta annemin aleti var onunla da ölçmüştüm normal sınırlarda çıkmıştı hep. İnşallah senin de 100 lükte çıkmaz da rahatlarsın.

Bizim burda sezaryenle normal doğum ücreti aynı ve çok ucuz (1100tl). Eylülde zam yapmışlardı yeni yılda yapcaklarını sanmıyorum yapsalarda çok fazla artacağını zannetmiyorum. :)

Kızlar siz yazınca dikkatimi çwkti bende tansiyon aletiyle ölçtüm nabzım 90 çıktı sizce çokmu değer kaç olmalı
Benim de 90 çıkıyor genelde. Bu değer hamilelerde normal zaten yüksek değil yani.

günaydın nisan anneleri hepinizi öpüyorum ve güzel bir gün diliyorum bu da kızımın makosenleri dün aldık Eki Görüntüle 1925197 ^_^

Günaydın. Çok tatlılar minik parmaklarına cok yakışacak
Arkadaşlar hafta sonu istanbulda anne cocuk fuarı var gitmeyi düşünen var mı yada fikri olan

Günaydın sevindim iyi olmasıba evfamlı hamilelerle dalga geçerdi büyük konuşmuşum :) herşeyden kıllanır oldum

Kizlar gunaydin. Bugun detaylim var baska dojtorda ogleden sonra ama maalesef planlanmayan bir sey oldu kendi doktoruma gidiyorum su an. Sabah tuvaletteyken rahim girisinde disari dogru gelen et parcasi hissetrim
Dua edin kotu bi sey olmasin.

Kizlar gunaydin. Bugun detaylim var baska dojtorda ogleden sonra ama maalesef planlanmayan bir sey oldu kendi doktoruma gidiyorum su an. Sabah tuvaletteyken rahim girisinde disari dogru gelen et parcasi hissetrim
Korkma canım kötü birşey değildir eğer fazla ıkındıysan onun etkisiyle öyle bir şey hissetmiş olabilirsin. İnşallah güzel geçer detaylın haberlerini bekliyoruz.

Korkma canım kötü birşey değildir eğer fazla ıkındıysan onun etkisiyle öyle bir şey hissetmiş olabilirsin. İnşallah güzel geçer detaylın haberlerini bekliyoruz.

insallah canim. Hissetrikten 2 saat sonra da kontrol ettim gitmis mi diye orda duruyordu bebisi etkileyecek bisi olmasin da korkum o acikcasi. Zaten dun de asagi dogru vurmustu benim sipa ondan da tedirgindim bu da olunca tam oldu acikcasi

yoldayim cnim 45 dkyi bulur sanirim. Kanamam falan yok sukur
Kanama olmaması iyi haber. Sıkma canını zorlama sonucu prolapsus denilen olay olmuş olabilir yani bu hissettiğin parçanın dışarı çıkmış olması. Korkma doktorun gerekli müdaheleyi yapar sana yapman gerekenleri söyler. Eğer bu dediğim şey olmuşsa bundan sonra dikkat edeceksin. Ağır kaldırmak yok, öksürmek, yorulmak vs. bunlar tetikler. Doktorun bir muayene etsin bakalım sen sakin ol.

Önemli bişey değildir inşAllah geçmiş olsun çok

insallah canim muayneden sonra yazarim hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…