- 8 Ocak 2016
- 2.335
- 2.425
- 133
- 42
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #26.561
Hergün düzenli ölçüyormusunuzBenim de 85-95 arası oluyor genelde.100 ü geçtiği zamanlarda oldu.o zamanlar bende çok panik yapıyorum.
Ama dijitaller ne kadar doğru bilemiyorum...Hergün düzenli ölçüyormusunuz
Çok tatliymis iyi günlerde giysin inşallah canimgünaydın nisan anneleri hepinizi öpüyorum ve güzel bir gün diliyorum bu da kızımın makosenleri dün aldık Eki Görüntüle 1925197 ^_^
Ben de haftaya cumartesi yaptırıcam bu hafta dikkat edeyim belki yüksek çıkmaz diyorum ama. Ekmeği sadece kahvaltıda 2 dilim tam buğday yiyorum başka yemiyorum. Yemeğin yanında pilav yapıyorum ben bazen pirinç bazen bulgur ama bulgur çoğunlukta. Teste kadar bol protein az k.hidratla beslenirsem iyi olacak. Zaten doktorum geçen hafta artık %80 proteinle beslenmemi istemişti. Hergün et ye demişti. Benim açlık toklukta sıkıntım yok ölçümlerde. Hatta annemin aleti var onunla da ölçmüştüm normal sınırlarda çıkmıştı hep. İnşallah senin de 100 lükte çıkmaz da rahatlarsın.valla canım tatlıyı hiç sevmeyen günde bir kivi bir mandalin yiyen biriyken yüksek çıktı hiç anlamadım gebelikte oluyormuş. hiç belli olmaz sen korkma o yüzden.
dikkat ediyorum şimdi meyvelerin bile bazıları şeker içeriği yüksek tam hastalık havası c vitaminli şeyler tüketmeye çalışıyordum ama ona bile korkar oldum.. bazı arkadaşların 50 likte çıkıp 100 lükte çıkmamış bakalım haftaya ne olacak. karbonhidrat olarak arada makarna yapıyordum çok severim çünkü ekmek yemiyorum hiç zaten. makarnaya elveda şuan..
Canlarim anneme gitmistim simdi döndüm arabyla.ne soguk olmus öyle yaaaa:) donduk donduk.@simarik83 soru sormussun.canimcim doktorlar cati muaynesine kadar cok konusmuyorlar genelde 36 37.haftalarda bakiliyo cati.ondan öncesinde sorarsan da bisi olmaz.Catiyi gormeden bisi diyemez cok. birde dogum nasip isi son dk da ne olacagi hic belli olmaz:)sadece kimi doktorlar yada hamileler onceden sezzaryan diye kabullesip planliyorlar.
Bizim burda sezaryenle normal doğum ücreti aynı ve çok ucuz (1100tl). Eylülde zam yapmışlardı yeni yılda yapcaklarını sanmıyorum yapsalarda çok fazla artacağını zannetmiyorum. :)Sezeryan düşünüyorsan hemen belirle ve yılbaşından önce hastanenin muhasebesiyle görüşerek ameliyat ücretini sabitle zamlardan etkilenmek istemediğini söyle.cumartesi ben doğum tarihini alıp dediğim gibi yapıcam.tabi bu dediğimi her hastane yapar mı bilemiyorum.bence deneyin şansınızı arkadaşlar.belki normal doğum ücreti bile sabitlenebilir.
Benim de 90 çıkıyor genelde. Bu değer hamilelerde normal zaten yüksek değil yani.Kızlar siz yazınca dikkatimi çwkti bende tansiyon aletiyle ölçtüm nabzım 90 çıktı sizce çokmu değer kaç olmalı
Çok tatlılar güle güle giysingünaydın nisan anneleri hepinizi öpüyorum ve güzel bir gün diliyorum bu da kızımın makosenleri dün aldık Eki Görüntüle 1925197 ^_^
günaydın nisan anneleri hepinizi öpüyorum ve güzel bir gün diliyorum bu da kızımın makosenleri dün aldık Eki Görüntüle 1925197 ^_^
Günaydın çok cici güle güle giysin inşAllhgünaydın nisan anneleri hepinizi öpüyorum ve güzel bir gün diliyorum bu da kızımın makosenleri dün aldık Eki Görüntüle 1925197 ^_^
Günaydın annişleeerrr
Allahım bu ne soğuk apartmandan çıkıp arabaya binene kadar bacaklarım dondu yahuAllah evsiz barksızların yardımcısı olsun.
Ben de haftaya cumartesi yaptırıcam bu hafta dikkat edeyim belki yüksek çıkmaz diyorum ama. Ekmeği sadece kahvaltıda 2 dilim tam buğday yiyorum başka yemiyorum. Yemeğin yanında pilav yapıyorum ben bazen pirinç bazen bulgur ama bulgur çoğunlukta. Teste kadar bol protein az k.hidratla beslenirsem iyi olacak. Zaten doktorum geçen hafta artık %80 proteinle beslenmemi istemişti. Hergün et ye demişti. Benim açlık toklukta sıkıntım yok ölçümlerde. Hatta annemin aleti var onunla da ölçmüştüm normal sınırlarda çıkmıştı hep. İnşallah senin de 100 lükte çıkmaz da rahatlarsın.
Bizim burda sezaryenle normal doğum ücreti aynı ve çok ucuz (1100tl). Eylülde zam yapmışlardı yeni yılda yapcaklarını sanmıyorum yapsalarda çok fazla artacağını zannetmiyorum. :)
Benim de 90 çıkıyor genelde. Bu değer hamilelerde normal zaten yüksek değil yani.
Günaydın sevindim iyi olmasıba evfamlı hamilelerle dalga geçerdi büyük konuşmuşum :) herşeyden kıllanır oldumGünaydın annişleeerrr
Allahım bu ne soğuk apartmandan çıkıp arabaya binene kadar bacaklarım dondu yahuAllah evsiz barksızların yardımcısı olsun.
Ben de haftaya cumartesi yaptırıcam bu hafta dikkat edeyim belki yüksek çıkmaz diyorum ama. Ekmeği sadece kahvaltıda 2 dilim tam buğday yiyorum başka yemiyorum. Yemeğin yanında pilav yapıyorum ben bazen pirinç bazen bulgur ama bulgur çoğunlukta. Teste kadar bol protein az k.hidratla beslenirsem iyi olacak. Zaten doktorum geçen hafta artık %80 proteinle beslenmemi istemişti. Hergün et ye demişti. Benim açlık toklukta sıkıntım yok ölçümlerde. Hatta annemin aleti var onunla da ölçmüştüm normal sınırlarda çıkmıştı hep. İnşallah senin de 100 lükte çıkmaz da rahatlarsın.
Bizim burda sezaryenle normal doğum ücreti aynı ve çok ucuz (1100tl). Eylülde zam yapmışlardı yeni yılda yapcaklarını sanmıyorum yapsalarda çok fazla artacağını zannetmiyorum. :)
Benim de 90 çıkıyor genelde. Bu değer hamilelerde normal zaten yüksek değil yani.
Korkma canım kötü birşey değildir eğer fazla ıkındıysan onun etkisiyle öyle bir şey hissetmiş olabilirsin. İnşallah güzel geçer detaylın haberlerini bekliyoruz.Kizlar gunaydin. Bugun detaylim var baska dojtorda ogleden sonra ama maalesef planlanmayan bir sey oldu kendi doktoruma gidiyorum su an. Sabah tuvaletteyken rahim girisinde disari dogru gelen et parcasi hissetrim
Dua edin kotu bi sey olmasin.
Korkma canım kötü birşey değildir eğer fazla ıkındıysan onun etkisiyle öyle bir şey hissetmiş olabilirsin. İnşallah güzel geçer detaylın haberlerini bekliyoruz.
Kaçta doktorda olacaksın?insallah canim. Hissetrikten 2 saat sonra da kontrol ettim gitmis mi diye orda duruyordubebisi etkileyecek bisi olmasin da korkum o acikcasi. Zaten dun de asagi dogru vurmustu benim sipa ondan da tedirgindim bu da olunca tam oldu acikcasi
yoldayim cnim 45 dkyi bulur sanirim. Kanamam falan yok sukurKaçta doktorda olacaksın?
Kanama olmaması iyi haber. Sıkma canını zorlama sonucu prolapsus denilen olay olmuş olabilir yani bu hissettiğin parçanın dışarı çıkmış olması. Korkma doktorun gerekli müdaheleyi yapar sana yapman gerekenleri söyler. Eğer bu dediğim şey olmuşsa bundan sonra dikkat edeceksin. Ağır kaldırmak yok, öksürmek, yorulmak vs. bunlar tetikler. Doktorun bir muayene etsin bakalım sen sakin ol.yoldayim cnim 45 dkyi bulur sanirim. Kanamam falan yok sukur
Önemli bişey değildir inşAllah geçmiş olsun çokKizlar gunaydin. Bugun detaylim var baska dojtorda ogleden sonra ama maalesef planlanmayan bir sey oldu kendi doktoruma gidiyorum su an. Sabah tuvaletteyken rahim girisinde disari dogru gelen et parcasi hissetrim
Dua edin kotu bi sey olmasin.
Kanama olmaması iyi haber. Sıkma canını zorlama sonucu prolapsus denilen olay olmuş olabilir yani bu hissettiğin parçanın dışarı çıkmış olması. Korkma doktorun gerekli müdaheleyi yapar sana yapman gerekenleri söyler. Eğer bu dediğim şey olmuşsa bundan sonra dikkat edeceksin. Ağır kaldırmak yok, öksürmek, yorulmak vs. bunlar tetikler. Doktorun bir muayene etsin bakalım sen sakin ol.
insallah oyledir canim. Insan hamile olunca daha da evhamli oluyor. Umarim bosa evham yapiyorumdur onemli bir sey yokturÖnemli bişey değildir inşAllah geçmiş olsun çok
Kendimi kötü hissettiğim anlarda ölçüyorum.tansiyonum genelde düşüyor benim.birde özellikle akşam yemeklerinden sonra çok çarpjntım oluyor.çokta yesem az da yesem nedense o çarpıntı oluyor bendeHergün düzenli ölçüyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?