2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bu büyük şehirlerde insanları ne kadar yolarsak kardır diye düşünüyorlar sanırım.benim 4500 civarıydı hastanede sezeryan fiyatı kesin zam gelmiştir bakalım bana kaç diyecekler.

Kizlar gunaydin. Bugun detaylim var baska dojtorda ogleden sonra ama maalesef planlanmayan bir sey oldu kendi doktoruma gidiyorum su an. Sabah tuvaletteyken rahim girisinde disari dogru gelen et parcasi hissetrim
Dua edin kotu bi sey olmasin.
Aa nasıl et parçası çıktı?ilk kez duydum böyle bişey makatta desen basur dicem ama vajinada ilk kez duyuyorum.doktordan çıkınca haber et hemen.merak ettim şimdi.

Nabzın kaç çıkıyo cnm?
Nabzım ortalama 85-95 arası çıkıyor.ama bazen dahada yükseliyor.mesela geçenlerde gece birden çarpıntıyla uyandım.hemen tansiyon aletiyle ölçtüm.uyku anında ne alakaysa 100 çıktı.sonra korktum korktukça 110 falan oldu bu sefer.öyle çok kötü bir iki saat geçirdim.

Bu büyük şehirlerde insanları ne kadar yolarsak kardır diye düşünüyorlar sanırım.benim 4500 civarıydı hastanede sezeryan fiyatı kesin zam gelmiştir bakalım bana kaç diyecekler.
Evet büyük şehirlerde öyle fiyat sabitleme falan yapıyorlarsa mantıklı yani konuşup yaptırmak lazım.

Günaydın tatlı annneeler ve bebişleriii :) Sağlıklı huzurlu bir gün olur inşallah hepimiz için...

sizlere bişicik sormak istiyorum kızlar hiç spor aletiyle spor yapanınız ya da bacak egzersizi yapanınız var mı ? benim evde koşu bandı ve bisiklet var hamile kalmadan evvell hafta 2 yada 3 gün 20 şer dakika ikisinide kullanırdım sonra hamilelik ortaya çıkınca bıraktım...

şimdi havalar çok soğuk gündüzleri işte bilgisayar başında otur akşamları soğuk dışarı çıkılmıyor evde otur her yerim yine selülit doldu acaba akşamları hafif tempoda 10 dk koşu bandında 10 dk bisiklette geçirsem olur mu?

doktorum normal doğum istediğim için günde 1 saat yürüyüş yap demişti havalar bukadar soğumadan önce yapıyordum şimdi 1 ayı geçti ye iç yat modundayım...

bir de şunu sormak istiyorummmm ben doğum yapacağım hastane ile görüştüm fiyat aldım 1200 lira normalde sezaryen de aynı fiyat neyse anlaştık gibii.. ancak merak ettiğim benim doktorum özel muayeneye gidiyorumm doktorum ve ebe doğuma gelmek için para isticek mi acaba ?

selam kızlarrr bol tekmeli bir gün olsunnn

N Nasip_kismet canım kanaman yoksa korkma. eminim kötü birşey yoktur. haberdar et bizi..

Aa nasıl et parçası çıktı?ilk kez duydum böyle bişey makatta desen basur dicem ama vajinada ilk kez duyuyorum.doktordan çıkınca haber et hemen.merak ettim şimdi.

simarik83
Kizlar ciktim doktordan simdi. Korkulacak bir sey yokmus. Cilt katlanmasi olmus nasil bir seyse. Bebise bakti gayet iyi kalp atisi falan bebek cok yularda dogumla alakali bi sey yok dedi
Hamilelige bagli olarak bazen oluyormus boylr sey ilaca mudahaleye gerek yokmus. Sadece elleme enfeksiyon kapmasin dedi

Cok sukur bunu da atlattuk
Hayirlisiyla dogursaydik zamaninda

Benim doktorum günde 30 dk yürüyüş vermişti ama ben yürümüyorum koşu bandı aksesuar olarak duruyor dediğin gibi havalarda soğuk çıkılmıyor :)) Hamilelikte haftada 3-4 gün 30 dk egzersize izin veriliyor. Yani kendini çok zorlamadan dediğin gibi yapabilirsin ama koşma yürü :))

Süper çok sevindim
Ben de ilk defa duydum cilt katlanmasını
Hadi geçmiş olsun. Dediğin gibi şu son aylar da sağ salim geçse de kucağımıza alsaydık minikoları

çok geçmiş olsun. Allah korusun senide bebeğinide

Süper çok sevindim
Ben de ilk defa duydum cilt katlanmasını
Hadi geçmiş olsun. Dediğin gibi şu son aylar da sağ salim geçse de kucağımıza alsaydık minikoları

sabah nette arastiriken polip falan gormustum oyle bir sey varmis en kotu ihtimal odur diye dusunmustum. Cok sukur onemli bir sey degilmis. Yapmam gereken bi sey var mi dedim kafaya takma dedi

sabah nette arastiriken polip falan gormustum oyle bir sey varmis en kotu ihtimal odur diye dusunmustum. Cok sukur onemli bir sey degilmis. Yapmam gereken bi sey var mi dedim kafaya takma dedi
En kolay şey sanki kafaya takmamak Herkes böyle dedikçe sinir oluyorum zaten. Arkadaş hamileyiz biz takmamak imkansız gibi birşey

kızlar normal doğumum 12 nisan olarak görünüyor ama doktorum mart sonu gibi alırız seni dedi ne demek istedi sezeryan mı demek istedi acaba o an sormak aklıma gelmedi
Benimki de 12 Nisan gözüküyor. Mart sonu dediyse sezeryancı dr lardan biridir.Dr ların pek işlerine gelmiyo normal doğum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…