- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #26.521
Canım aklımda sana yazmak vardı tam da bu konuyu sormak için.. canını sıkma lütfen bu değer çok yöuk bir değer değil.. bir haftalık bir dikkat değerini düzenleyebilir.. bu ara şekere çok düştüm şimdiye kadar yaptığım düzenim bozuldu benim de haftaya yapılacak ve korkuyorum ben de.kızlar selam moralim çok bozuldu 50 lik şeker yükleme sonucum 159 çıktıdoktorum haftaya 100 lük ile tekrarlıycaz dedi. Ben diyete başlıyorum canım çok sıkkın
Maşallah canım onlarda baba olacak tabi heyecanları farklı :) doğduktan sonrada böyle saymaya devam edicezAy öyle vala az kaldı sabredicez. Eşim her gün gün sayıyor benden de sabırsız. Dün akşam gelmiş yanıma yarın 168. gün 12 gün sonra 6 ay doluyor. Son 3 aya giricez daha dikkatli olmamız lazım diyor. Ben arada bakıyorum günüme falan adamın işi gücü gün saymak. :))
Bir yaz meyvesi aşer o zaman adamı gezdir sokaklarda
Bu dönemde ne yaparsan yap sesleri çıkmıyor zaten çok tatlı oluyorlar
Ben normal doğum yaptım. Benimki ikinci gebeliğim ve buda erkekMerhaba Kizlar benim 2. bebegim ve Gene oglum olucak. 22 haftalik hamileyim.
1. sezeryan oldum, olmak zorunda kaldim.
2. normal istiyorum. Aranizda normal Dogum yapan biri VAR mi ?
Sağol canım iki taraftada yok bişey çok şukur.buda nazarlık olsunsupremee geçmiş olsun canım... size bir şey olmasın da. Araçlarda da önemli bir şey yoktur inşallah. İlk ve son olsun insallah Allah kazadan beladan korusun ..
valla canım tatlıyı hiç sevmeyen günde bir kivi bir mandalin yiyen biriyken yüksek çıktı hiç anlamadım gebelikte oluyormuş. hiç belli olmaz sen korkma o yüzden.Canım aklımda sana yazmak vardı tam da bu konuyu sormak için.. canını sıkma lütfen bu değer çok yöuk bir değer değil.. bir haftalık bir dikkat değerini düzenleyebilir.. bu ara şekere çok düştüm şimdiye kadar yaptığım düzenim bozuldu benim de haftaya yapılacak ve korkuyorum ben de.
ben kullanıyorum ama artık midem zor alıyorannişler hala progestan kullanan var mı aranızda ben kullanıyorum da merak ettim?
günde 2 defa 200 mg alıyordum artık almana gerek yok dedi doktor cuma gittiğimde. ama bugün çok az kahverengi bir nokta akıntı gibi bişey gelmiş korktum ama ne yapsam karar veremedim daha yeni herşey yolunda demişti sen ne zamana kadar kullanacaksın ilaçları ?ben kullanıyorum ama artık midem zor alıyorhaftaya kontrol var inşAllah bıraktırır günde kaç kez alıyorsun
Bana 22 yada 26 haftada bırakırız demişti doktor izinli olduğu için gidemedim 22 haftada haftaya gidecem bakalım 25 olacaz umarım bıraktırır kendi kafama göre bırakmak istemiyorum açıkcası günde üç kez alıyordum 100 mg gün içinde alınca midem bulanıyor bişey yiyemiyordum o yüzden günde iki kez alıyorum doktora sormadım ama bir sıkıntı yaşamadım şükütgünde 2 defa 200 mg alıyordum artık almana gerek yok dedi doktor cuma gittiğimde. ama bugün çok az kahverengi bir nokta akıntı gibi bişey gelmiş korktum ama ne yapsam karar veremedim daha yeni herşey yolunda demişti sen ne zamana kadar kullanacaksın ilaçları ?
bir hafta kalmış zaten muhtemelen bıraktırır. gündüz baş dönmesi yaptırıyor bende gece ve sabah içiyordum.Bana 22 yada 26 haftada bırakırız demişti doktor izinli olduğu için gidemedim 22 haftada haftaya gidecem bakalım 25 olacaz umarım bıraktırır kendi kafama göre bırakmak istemiyorum açıkcası günde üç kez alıyordum 100 mg gün içinde alınca midem bulanıyor bişey yiyemiyordum o yüzden günde iki kez alıyorum doktora sormadım ama bir sıkıntı yaşamadım şüküt
100lükte temiz çıkar inşaallah arkadaşım. Peki, bu yüklemeden başka şekeri gösteren bir işaret var mıydı? Ailelerde şeker hastalığı var mı? Bir de hiç açlık&tokluk şekeri baktırmış mıydın?valla canım tatlıyı hiç sevmeyen günde bir kivi bir mandalin yiyen biriyken yüksek çıktı hiç anlamadım gebelikte oluyormuş. hiç belli olmaz sen korkma o yüzden.
dikkat ediyorum şimdi meyvelerin bile bazıları şeker içeriği yüksek tam hastalık havası c vitaminli şeyler tüketmeye çalışıyordum ama ona bile korkar oldum.. bazı arkadaşların 50 likte çıkıp 100 lükte çıkmamış bakalım haftaya ne olacak. karbonhidrat olarak arada makarna yapıyordum çok severim çünkü ekmek yemiyorum hiç zaten. makarnaya elveda şuan..
Bendede fena baş dönmesi yapıyor bazen elim ayağım tutmuyor bakalım inşAllah bıraktırıebir hafta kalmış zaten muhtemelen bıraktırır. gündüz baş dönmesi yaptırıyor bende gece ve sabah içiyordum.
amin canım inşallah.. korkutmak istemem canım ama bence bunun açlık toklukla hiç ilgisi yok tokluğum 100 çıkar hep maksimum açlıkta 70-80 arası.. annem babam şeker hastası gerçi. ama bu test kadar saçma bir test olamaz normal şartlarda hangimiz 50 gr şekeri biranda tüketiyoruz ya da 100 gr ı.. haliyle yüksek oluyor bence. doktoruma çok güvendiğim ne derse yaptığım için yaptırdım. doktorunda onayladıysa içini ferah tutup kesinlikle yaptırma. aç aç gidip direk bebeğe geçiyor şeker100lükte temiz çıkar inşaallah arkadaşım. Peki, bu yüklemeden başka şekeri gösteren bir işaret var mıydı? Ailelerde şeker hastalığı var mı? Bir de hiç açlık&tokluk şekeri baktırmış mıydın?
Ben yükleme yaptırmak istemiyorum diye doktor açlık&tokluk şekerine baktı kanda. Normal çıktı, ailede de hiç şeker hastalığı yok. O yüzden biraz rahatlamıştı içim ama bir yandan da korkuyorum açıkçası
benimde kafam karışık bikaç yerde 2 kutu meşrubat ya da 13 tatlı kaşığı toz şeker diyor.. tatlıyı hiç sevmem biranda bunları tüketmem mümkün değil ama içtik mecburen2 dilim baklavaya esit diyor doktorlar.bu seker testindeki ictigimiz seker icin.ben 2 tane yerim bi anda yada cok da guzel bi pasta dilimi yiyorum.ama acaba yavas yavas kana karistigi icin mi farkli testinki??keske aramizda bi kadin dogumcu olsaydi:)
ben normal düşünüyordum.39. Haftada çatı muayenem oldu.doktor çatı kemiğimin eğimli olduğunu eğer bebeğimin zayıf olması durumunda zorlanacağını söyledi ki kızım 2800 çıkmıştı son kontrolde.39+5 te gözüm yemediği için sezeryan oldum.kızımda 3150 gr doğdu.ama riske atamazdım.o yüzden doktorla öncesinde hiç doğum şekli hakkında konuşmadık.
Sezeryan düşünüyorsan hemen belirle ve yılbaşından önce hastanenin muhasebesiyle görüşerek ameliyat ücretini sabitle zamlardan etkilenmek istemediğini söyle.cumartesi ben doğum tarihini alıp dediğim gibi yapıcam.tabi bu dediğimi her hastane yapar mı bilemiyorum.bence deneyin şansınızı arkadaşlar.belki normal doğum ücreti bile sabitlenebilir.Doktorlar erken diye düşünüyor sanırım. Bence erken değil artık yani bir yol haritası çizelim dicem olmuyor böyle doktorcum
Bende kullanıyorum canım maalesefannişler hala progestan kullanan var mı aranızda ben kullanıyorum da merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?