- 23 Mayıs 2016
- 784
- 969
- 23
- 35
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #26.601
En kolay şey sanki kafaya takmamakHerkes böyle dedikçe sinir oluyorum zaten. Arkadaş hamileyiz biz takmamak imkansız gibi birşey
Kanaman sancın yoksa korkma inşAllah güzel haberler alacaz
Şükür canım hadi geçmiş olsun tekrar Allah beterinden korusunsimarik83
Kizlar ciktim doktordan simdi. Korkulacak bir sey yokmus. Cilt katlanmasi olmus nasil bir seyse. Bebise bakti gayet iyi kalp atisi falan bebek cok yularda dogumla alakali bi sey yok dedi
Hamilelige bagli olarak bazen oluyormus boylr sey ilaca mudahaleye gerek yokmus. Sadece elleme enfeksiyon kapmasin dedi
Cok sukur bunu da atlattuk
Hayirlisiyla dogursaydik zamaninda
amin canim insallahŞükür canım hadi geçmiş olsun tekrar Allah beterinden korusun
kızlar içinizde hiç aş eren oldumu
Benim doktorum günde 30 dk yürüyüş vermişti ama ben yürümüyorum koşu bandı aksesuar olarak duruyor dediğin gibi havalarda soğuk çıkılmıyor :)) Hamilelikte haftada 3-4 gün 30 dk egzersize izin veriliyor. Yani kendini çok zorlamadan dediğin gibi yapabilirsin ama koşma yürü :))
Ayyy ayyyy ne şirin şeyler sağlıkla giysin minik kuzuKızlarrrrr bakın neler aldimmm:) hele bu sogukta hic diaarda gezemicem cok soguuuuk:)
Nabzım ortalama 85-95 arası çıkıyor.ama bazen dahada yükseliyor.mesela geçenlerde gece birden çarpıntıyla uyandım.hemen tansiyon aletiyle ölçtüm.uyku anında ne alakaysa 100 çıktı.sonra korktum korktukça 110 falan oldu bu sefer.öyle çok kötü bir iki saat geçirdim.
benimde aynı çıkıo 85-98 arası bazende 100 sen doktoruna bahsettiğinmi cnm hiçNabzım ortalama 85-95 arası çıkıyor.ama bazen dahada yükseliyor.mesela geçenlerde gece birden çarpıntıyla uyandım.hemen tansiyon aletiyle ölçtüm.uyku anında ne alakaysa 100 çıktı.sonra korktum korktukça 110 falan oldu bu sefer.öyle çok kötü bir iki saat geçirdim.
ne güzel bende bulsamda gitsemkızlar bugün gebe bilgilendirme kursuna kayıt yaptırdım doğum,lohusalık,yeni doğan bakımı,gebelik egzersizi,gebe platesi var. sınıfları gezdim çok güzel plates yapıcakmşız normal doğuma hazırlık yapacakmışız eşin de gelebilir dediler küvet oyuncak bebek var banyo ettirmesini öğrenicez hemde ücretsiz bende tam böyle bir şey arıyordum çok mutlu oldum .devlet hastanesine gittim bugün ordan yönlerdiler sizde bir sorun isterseniz bulunduğunuz illerde vardır belki. kurs bitince bilinçli anne sertifikası verceklermiş doğumdan sonra özel odaya alacaklarmış. bebeğimin odasına asarım artık sertifikayı
Günaydın annişleeerrr
Allahım bu ne soğuk apartmandan çıkıp arabaya binene kadar bacaklarım dondu yahuAllah evsiz barksızların yardımcısı olsun.
Ben de haftaya cumartesi yaptırıcam bu hafta dikkat edeyim belki yüksek çıkmaz diyorum ama. Ekmeği sadece kahvaltıda 2 dilim tam buğday yiyorum başka yemiyorum. Yemeğin yanında pilav yapıyorum ben bazen pirinç bazen bulgur ama bulgur çoğunlukta. Teste kadar bol protein az k.hidratla beslenirsem iyi olacak. Zaten doktorum geçen hafta artık %80 proteinle beslenmemi istemişti. Hergün et ye demişti. Benim açlık toklukta sıkıntım yok ölçümlerde. Hatta annemin aleti var onunla da ölçmüştüm normal sınırlarda çıkmıştı hep. İnşallah senin de 100 lükte çıkmaz da rahatlarsın.
Bizim burda sezaryenle normal doğum ücreti aynı ve çok ucuz (1100tl). Eylülde zam yapmışlardı yeni yılda yapcaklarını sanmıyorum yapsalarda çok fazla artacağını zannetmiyorum. :)
Benim de 90 çıkıyor genelde. Bu değer hamilelerde normal zaten yüksek değil yani.
Sanki içimizde ot büyütüyoruz töbe töbe :) Arada abartabiliriz normalaynen oyle yaa. Bir de demiyorlar mi sakinan goze cop batar diye
Yahu ne alaka arkadas merak edip onlem aliyoruz ne yapalim doguma kadar doktoea gitmeyip saldim cayira mi diyelim dimi ama :) ya tamam ben de bazen abartiyorum ama o ayri
İlk haftalarımda ne planlarım vardı benim haftada 3 gün yürüyüş yapacaktım 1 günde yüzmeye gidecektim. Nerdeyse 6 ay bitecek 2 adım, 2 kulaç atmadım. Yaz tatilinde 1 hafta yüzdüm o kadaraynen canım benim koşu bandı şuan bildiğin çamaşırlık gibi :) sığmayan çamaşırları üstüne seriyorumm
evet fazla yorulmadan deneyim bakalım bu hafta ... zaten istesem de koşamam ki kalkmaz benim toto çok büyüdü yatakmaktan :) daha çok oturduğum yerde bisiklet çeviririm nese bi iki deneyim haber veririmmm
Kızlarrrrr bakın neler aldimmm:) hele bu sogukta hic diaarda gezemicem cok soguuuuk:)
Kızlarrrrr bakın neler aldimmm:) hele bu sogukta hic diaarda gezemicem cok soguuuuk:)
Sanki içimizde ot büyütüyoruz töbe töbe :) Arada abartabiliriz normal
İlk haftalarımda ne planlarım vardı benim haftada 3 gün yürüyüş yapacaktım 1 günde yüzmeye gidecektim. Nerdeyse 6 ay bitecek 2 adım, 2 kulaç atmadım. Yaz tatilinde 1 hafta yüzdüm o kadarSon 3 ayımda da yürüyüş yapsam mı yapmasam mı bilemiyorumki ya erken doğum falan olmasın bi de Ben en iyisi bu 3 ayda da sakin durayım doğumdan sonra zaten bol bol spor yapıcam kiloları atmak için
Aman son aylarımızı da böyle geçirelim boşverbende oyleyim senin durumundayım :=) hava birde buz hiç yürüyemiyorum
Aman son aylarımızı da böyle geçirelim boşverBizim burda kar yağdı geçti ama yerler buz hala 2 adım yürüsem penguen gibi yürüyorum düşmeyeyim diye. Koşu bandında yürümekte pek içimden gelmiyor açıkçası
Cok tesekkur ederimListeye girebimen içinCitolesgen in buraya girmesini bekleyeceksin. İstersen tabloda istenen bilgileri ona özel mesaj olarak at o girdiği zaman ekler seni listeye. Hamilelik takvimini nasıl yapacağını anlatayım. Sağ üstte nickinin yazıldığı yerin üstüne tıkla ordan kişisel bilgilere gir orada hamilelik takvimi yazıyor. Oraya tahmini doğum tarihini girip kaydet dersen gözükür sende de.
Rica ederim :)Cok tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?