2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
En kolay şey sanki kafaya takmamak Herkes böyle dedikçe sinir oluyorum zaten. Arkadaş hamileyiz biz takmamak imkansız gibi birşey

aynen oyle yaa. Bir de demiyorlar mi sakinan goze cop batar diye
Yahu ne alaka arkadas merak edip onlem aliyoruz ne yapalim doguma kadar doktoea gitmeyip saldim cayira mi diyelim dimi ama :) ya tamam ben de bazen abartiyorum ama o ayri

Kanaman sancın yoksa korkma inşAllah güzel haberler alacaz

cok sukur onemli bir sey degilmis canim
Oglum gayet iyi keyfi yerindeydi :) bazen olabiluyormus hamilelikte o da bana denk geldi

Şükür canım hadi geçmiş olsun tekrar Allah beterinden korusun

aynen canım benim koşu bandı şuan bildiğin çamaşırlık gibi :) sığmayan çamaşırları üstüne seriyorumm

evet fazla yorulmadan deneyim bakalım bu hafta ... zaten istesem de koşamam ki kalkmaz benim toto çok büyüdü yatakmaktan :) daha çok oturduğum yerde bisiklet çeviririm nese bi iki deneyim haber veririmmm

Kızlarrrrr bakın neler aldimmm:) hele bu sogukta hic diaarda gezemicem cok soguuuuk:)

Eklentiler

• Screenshot_2016-12-13-16-53-20.webp
    19 KB · Görüntüleme: 125
  • Screenshot_2016-12-13-16-50-41.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 123
  • Screenshot_2016-12-13-16-46-14.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 151
kızlar bugün gebe bilgilendirme kursuna kayıt yaptırdım doğum,lohusalık,yeni doğan bakımı,gebelik egzersizi,gebe platesi var. sınıfları gezdim çok güzel plates yapıcakmşız normal doğuma hazırlık yapacakmışız eşin de gelebilir dediler küvet oyuncak bebek var banyo ettirmesini öğrenicez hemde ücretsiz bende tam böyle bir şey arıyordum çok mutlu oldum .devlet hastanesine gittim bugün ordan yönlerdiler sizde bir sorun isterseniz bulunduğunuz illerde vardır belki. kurs bitince bilinçli anne sertifikası verceklermiş doğumdan sonra özel odaya alacaklarmış. bebeğimin odasına asarım artık sertifikayı

benimde aynı çıkıo 85-98 arası bazende 100 sen doktoruna bahsettiğinmi cnm hiç

ne güzel bende bulsamda gitsem

amin canım inşallah seninde çıkmaz.. evet hergün bol protein tüketicez

aynen oyle yaa. Bir de demiyorlar mi sakinan goze cop batar diye
Yahu ne alaka arkadas merak edip onlem aliyoruz ne yapalim doguma kadar doktoea gitmeyip saldim cayira mi diyelim dimi ama :) ya tamam ben de bazen abartiyorum ama o ayri
Sanki içimizde ot büyütüyoruz töbe töbe :) Arada abartabiliriz normal

İlk haftalarımda ne planlarım vardı benim haftada 3 gün yürüyüş yapacaktım 1 günde yüzmeye gidecektim. Nerdeyse 6 ay bitecek 2 adım, 2 kulaç atmadım. Yaz tatilinde 1 hafta yüzdüm o kadar Son 3 ayımda da yürüyüş yapsam mı yapmasam mı bilemiyorumki ya erken doğum falan olmasın bi de Ben en iyisi bu 3 ayda da sakin durayım doğumdan sonra zaten bol bol spor yapıcam kiloları atmak için

Kızlarrrrr bakın neler aldimmm:) hele bu sogukta hic diaarda gezemicem cok soguuuuk:)

Ayyy çok tatlişler güzel günlerde giysin bebişin inşallah

bende oyleyim senin durumundayım :=) hava birde buz hiç yürüyemiyorum

bende oyleyim senin durumundayım :=) hava birde buz hiç yürüyemiyorum
Aman son aylarımızı da böyle geçirelim boşver Bizim burda kar yağdı geçti ama yerler buz hala 2 adım yürüsem penguen gibi yürüyorum düşmeyeyim diye. Koşu bandında yürümekte pek içimden gelmiyor açıkçası

bende yorulunca hemen kıramp giriyo karnım kasılıyor o yüzden hiç zorlamıyorum kendimi ve kızımı :)

Cok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…