- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #26.621
Bazilari bebegi kundaklayinca eli ayagi cok kistlaniyormus.yani zararliymis.bilemedim yani.eskiler hep kundaklarmis.yani eskilere mi inanalim yenilere mi?Benim günlük değişiyor hareketler. Mesela dün gün boyu sürekli hissettim. Ama bir önceki gün daha az hissetmiştim. Yani değişiyor takma kafana.
Bende instagramda bir sürü yemek sayfası takip ediyorum. Sürekli tarifleri izliyorum ama hepsi hamur işi ve tatlı şeyler :) Bu arada hastane çıkışının fiyatını öğleden sonra öğrenirim yazarım sana
Ben kundaklamaya karar verdim. İlk 3 ay kundaklayacağım :)
Bu çatlak olayı herkes için çok değişken. Bir sürü şey kullanıp deli gibi çatlayanda var, hiçbirşey kullanmayıp tek bir çatlağı olmayan da var. Ben geceleri yatmadan hindistan cevizi yağı sürüyorum. Sabahları da mustelanın çatlak öncesi kremini sürüyorum. Bio-oil kullananlar var, kakao yağı iyi diyenler var. Badem yağı tüylenme yapıyormuş tavsiye etmiyorum. Bir de vazelinin içinde petrol türevi bulunduğu için kullanmamak gerekiyormuş. BBebe yağı zararlı değil önemli olan cildi nemli tutmak. Ama çatlayacağı varsa da ne kullanırsan kullan çatlıyor maalesef. Biz önlemimizi alalım da ...Merhaba kizlar.21 haftalik hamileyim.Dogum catlaklari olusmamasi icin katnima bugunden itibaren jonsons baby bebek yagi suruyorum.sizce etkili mi?birde 2ci kez dogiran var mi?dogumun kolay gecmesi icin ne yapmaliyim?bende ilk
Kundak yapacaksan eski stil yapma zaten. Öyle sımsıkı yapmıyorlar artık ve ayaklar serbest kalacak. Zararlı değil asla hatta çok yararlı. Yurt dışında bile kundaklıyorlar bebekleri. Eski stil mumya gibi kundaklamak zararlı. Özellikle bacaklar serbest kalacak yoksa kalça çıkıklığı riski artar.Bazilari bebegi kundaklayinca eli ayagi cok kistlaniyormus.yani zararliymis.bilemedim yani.eskiler hep kundaklarmis.yani eskilere mi inanalim yenilere mi?
Evet yaa.ben biseyler yapayimda nasil olucak bilmiyorum.ilk kez oldugu icin hamilelikle ilgili kafamda deli sorular var.o kadar cok merak ettiyim sey varki.cok tecrubesizimBu çatlak olayı herkes için çok değişken. Bir sürü şey kullanıp deli gibi çatlayanda var, hiçbirşey kullanmayıp tek bir çatlağı olmayan da var. Ben geceleri yatmadan hindistan cevizi yağı sürüyorum. Sabahları da mustelanın çatlak öncesi kremini sürüyorum. Bio-oil kullananlar var, kakao yağı iyi diyenler var. Badem yağı tüylenme yapıyormuş tavsiye etmiyorum. Bir de vazelinin içinde petrol türevi bulunduğu için kullanmamak gerekiyormuş. BBebe yağı zararlı değil önemli olan cildi nemli tutmak. Ama çatlayacağı varsa da ne kullanırsan kullan çatlıyor maalesef. Biz önlemimizi alalım da ...
Biraz acarmisin canim.nasil yani elleri ve ayaklari nasil acikta kalacak?nasil yapicagizKundak yapacaksan eski stil yapma zaten. Öyle sımsıkı yapmıyorlar artık ve ayaklar serbest kalacak. Zararlı değil asla hatta çok yararlı. Yurt dışında bile kundaklıyorlar bebekleri. Eski stil mumya gibi kundaklamak zararlı. Özellikle bacaklar serbest kalacak yoksa kalça çıkıklığı riski artar.
Burayı takip edersen çok şey öğrenirsin zaten. Hatta bizden önceki mart ve şubat annelerini okumanı da tavsiye ederim. Ben onlardan da çok şey öğreniyorum. Kafana takılanları burada sor hepimiz biliyorsak yardımcı oluyoruz zaten. Aramızda tecrübeli annelerimiz de var onlar da çok yardımcı oluyorlar sağ olsunlarEvet yaa.ben biseyler yapayimda nasil olucak bilmiyorum.ilk kez oldugu icin hamilelikle ilgili kafamda deli sorular var.o kadar cok merak ettiyim sey varki.cok tecrubesizim
Bacaklar serbest olacak şekilde bak foto paylaşıyorum.Biraz acarmisin canim.nasil yani elleri ve ayaklari nasil acikta kalacak?nasil yapicagiz
Bu çatlak olayı herkes için çok değişken. Bir sürü şey kullanıp deli gibi çatlayanda var, hiçbirşey kullanmayıp tek bir çatlağı olmayan da var. Ben geceleri yatmadan hindistan cevizi yağı sürüyorum. Sabahları da mustelanın çatlak öncesi kremini sürüyorum. Bio-oil kullananlar var, kakao yağı iyi diyenler var. Badem yağı tüylenme yapıyormuş tavsiye etmiyorum. Bir de vazelinin içinde petrol türevi bulunduğu için kullanmamak gerekiyormuş. BBebe yağı zararlı değil önemli olan cildi nemli tutmak. Ama çatlayacağı varsa da ne kullanırsan kullan çatlıyor maalesef. Biz önlemimizi alalım da ...
Suyu oldum olası çok içerim. Kalsiyum eksikliğim var mı yok mu şu anda bilmiyorum. Son dönemlerde karın iyice büyüdüğü için o zman çatlıyormuşuz. Genetik olarakta anneme bakıyorum göbekte çatlağı yok ama bacak üst kısımlarında var. Benim büst bacak basen kısmımda zaten vardı ergenlikten kalan çatlaklarım. Göbek çatlmasın diye uğraşıyorum :))bendeee hindistan cevizi yağı ve mustela kullanıyorummm :) henüz çatlamadımm aslında kalsiyum eksikliği olanlarda çatlama oluyormuş yani yeterli kalsiyum ve su içmek te çok önemlii
Canım Prednol kortikosteroid grubundadır. Yani kortizon içerir. O yüzden bence kullanılmamalı. Durup dururken vücudumuza kortizon almayalım.kızlar sanırım çatlak olayı yine gündeme gelmiş ben de yeni öğrendiğim bir bilgiyi paylaşmak istedim bi fitoterapi uzmanından öğrendim bu kremlerin karışımını sürüp sonra da ayva çekirdeği jeli kullanmak gerekiyormuş çatlağınyok ediyomuş ister çatlaktan önce ister sonra kullan çok etkiliymiş
Ben hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Akşamları sürüyorum. Sabahları krem tercih ediyorum. Çünkü çalıştığım için gündüz yağ kıyafetime bulaşır diye pek yanaşmadımKızlar bende çok su tüketiyorum çatlak için hemde u içmek yararli diye bana doktor hakiki zeytinyağı sur en iyisi dedi tanı çatlak olmadan sürmek etkili dedi ben başladım pamukla güzelce yediriyorum.bunu akşam mi sürsem sabah mi minnak anneleri:)
Ben evdeyim canım sıkıntı yok bulasmasinda yağlı takılıyorum evde güreşçiler gibi :)siz haklısınız çalışıyorsunuz bana kakao yağı dedi bide Hindistan'da mi iyi cnm eşime aldırayim bendeBen hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Akşamları sürüyorum. Sabahları krem tercih ediyorum. Çünkü çalıştığım için gündüz yağ kıyafetime bulaşır diye pek yanaşmadım
ben de kulanmadm ama şimdi baktım içeriği dediğin gibi canımCanım Prednol kortikosteroid grubundadır. Yani kortizon içerir. O yüzden bence kullanılmamalı. Durup dururken vücudumuza kortizon almayalım.
Bu çatlak olayı herkes için çok değişken. Bir sürü şey kullanıp deli gibi çatlayanda var, hiçbirşey kullanmayıp tek bir çatlağı olmayan da var. Ben geceleri yatmadan hindistan cevizi yağı sürüyorum. Sabahları da mustelanın çatlak öncesi kremini sürüyorum. Bio-oil kullananlar var, kakao yağı iyi diyenler var. Badem yağı tüylenme yapıyormuş tavsiye etmiyorum. Bir de vazelinin içinde petrol türevi bulunduğu için kullanmamak gerekiyormuş. BBebe yağı zararlı değil önemli olan cildi nemli tutmak. Ama çatlayacağı varsa da ne kullanırsan kullan çatlıyor maalesef. Biz önlemimizi alalım da ...
bendeee hindistan cevizi yağı ve mustela kullanıyorummm :) henüz çatlamadımm aslında kalsiyum eksikliği olanlarda çatlama oluyormuş yani yeterli kalsiyum ve su içmek te çok önemlii
Çok haklısın bende lıerec kullanıyorun ama benim cildim çok kuru çatlar diye düşünüyorum sadece çatlaması gecikiyor belkş az çatlar inşAllah yanılırımBu çatlak olayı herkes için çok değişken. Bir sürü şey kullanıp deli gibi çatlayanda var, hiçbirşey kullanmayıp tek bir çatlağı olmayan da var. Ben geceleri yatmadan hindistan cevizi yağı sürüyorum. Sabahları da mustelanın çatlak öncesi kremini sürüyorum. Bio-oil kullananlar var, kakao yağı iyi diyenler var. Badem yağı tüylenme yapıyormuş tavsiye etmiyorum. Bir de vazelinin içinde petrol türevi bulunduğu için kullanmamak gerekiyormuş. BBebe yağı zararlı değil önemli olan cildi nemli tutmak. Ama çatlayacağı varsa da ne kullanırsan kullan çatlıyor maalesef. Biz önlemimizi alalım da ...
Cok tesekkur ederim canim.simdi internetden arastiriyordum.evet boyle kundaklamak dogru.inwallah bende boyle yaparimBacaklar serbest olacak şekilde bak foto paylaşıyorum.
Benim evde çok var hindistan cevizi yağı o yüzden kullanıyorum :)) yurt dışından geliyor bize orjinal stoklamış eşim onu kullanıyorum :))Ben evdeyim canım sıkıntı yok bulasmasinda yağlı takılıyorum evde güreşçiler gibi :)siz haklısınız çalışıyorsunuz bana kakao yağı dedi bide Hindistan'da mi iyi cnm eşime aldırayim bende
Ay çatlamayalım yaÇok haklısın bende lıerec kullanıyorun ama benim cildim çok kuru çatlar diye düşünüyorum sadece çatlaması gecikiyor belkş az çatlar inşAllah yanılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?