2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Panikatak yaşamışsın küçük çaplı sanki.doğum yaklaştıkça içten içe bir endişe korku sarıyor insanı büyük ihtimalle.seninkide öyle bişey sanırım.az kaldı şurda .inşallah sağ salim atlatıcaz son haftalarımızı.sıkın dişinizi kızlar.

Ben murat yaylaya gitmiştim ayrıntılı ultrason için doktorum önermişti.bayada araştırmıştım.alanında çok iyi olduğu söyleniyor.bence onun yönlendirdiği doktorla devam et.böyle durumlarda başka doktorların fikrini almak daha güvenilir iyi yapmışsın.

Günaydın canım bugün bende o haldeyim içim de sıkıntı dünden beri tuhaf tuhaf şeyler düşünüyor kızımda daha hareket etmedi iyice gerildim

Tatlı bişeyler yiyip sol tarafına yat hareket eder annesi :))

Nedense bende endişe korku falan yokta ben çok bunaldım artık hamilelikten. Ne zamandır eşime şikayetleniyordum zaten birikmiş içimde en son dün patladım.

Kahvaltı yapmaya başladım hereketlendi kuzu diyorum ona beni korkutma oyna diye anne sözü dinlemiyor hiç

Ewt cnm ama hep aklimda diger dr.n soledkleride var korkuyorm.insallah su cuma gunu yuzu suyu hurmetine bebeklrimz saglikli dogar

Aynen bende halıları vericem yıkamaya nezaman versem diyorum beyaz bide son zamanlar dikkat edemem yine pislenir martbaşı falan vereyim çikolata badem lokum nezaman alsak bayatlamaması için

Çok normal canım bende bu aralar melankoligim vücudum kocaman geliyo kendimi kadın gibi görmüyorum bile fazla kilo almadım ama aynaya bakınca fil gibi hissediyorum. Ama geçici hepsi az kaldı doğumdan sonra herşey daha iyi olacak

Canım benimde hiç iştahım yok resmen Bebek için zorluyorum kendimi yemek için

aynen canim oyle ya. Lokmalar agzimda buyuyor. Az ve sık yememiz lazim iyice saniri.

Günaydın canım.evet arkadaşlarda aktarılıyor demişti.
Hamileliğin son zamanlarında mide bulantısı ishal kramplar ağrılar uykusuz geceler hepsi çok normal.sıkalım diçimizi az kaldı.

insallah canim ya. Bebisler iyi olsun da cekeriz biz gerekirse

Kizlar aranizda muhasebeci var mii :) su analik parasi olayinda son 90 gune mi bakiyorlar yoksa 1 yil icinde 90 mi kimi oyle diyo kimi boyle ne yapacagimi sasirdim. Ona gore izne ayrilacagim da onemli benim icin

Merhaba Murat Yayla çok iyi bir perinatolog detaylı yı onda yaptırdım ve çok memnun kaldım kendi muayeneside var acıbademde de görev yapıyor paragöz bir adam değil doktorunu belirle ve ona tam anlamıyla güven yoksa bununla başedemezsin açıklığın 1cm bile değil plesanta kireçlenmesi olupta 40haftaya kadar gidenleri tanıyorum çoğu doktor risk almak istemiyor kolayına kaçmak istiyor suyun iyiyse kasılman yoksa rahatla canım korkulacak bir durumun yok. En azından 34ü görürsün bebeğin ciğer gelişimi 34te tamamlanıyorki sen zaten ciğer geliştiriciye olmuştun yanlış hatırlamıyorsam. Kendinide bebeğide strese sokma canım..

Eee hormonlar tepetaklak ne olacak çok normal böyle hissetmen.doğumdan sonra lohusalık bunalımlı oluyor ilk haftalarda sonra herşey normale dönüyor.az kaldı neyseki son dönemeçteyiz artık

Aynen bende halıları vericem yıkamaya nezaman versem diyorum beyaz bide son zamanlar dikkat edemem yine pislenir martbaşı falan vereyim çikolata badem lokum nezaman alsak bayatlamaması için
Benim doktor 25-26-27 mart gibi alırız doğuma dedi.6 marttaki muayenemde kesinleşecek tarih.senin normal doğum olduğu için bir iki hafta öncesi yapman lazım hazırlıkları.ben tarih kesinleşsin bir hafta kala halledicem temizlik işini .çikolatayıda iki üç gün kala gelecek şekilde sipariş vericem.hacışeriften söyleyim diye düşünüyorum ama varsa başka altarnatiflerede açığım.sen nerden alacaksın?

Aa sende mi murat yaylaya gittin.aynen sana katılıyorum adam çok mütavazi ve hiç paragöz değil.benim ikili testim riskli çıktığı için ona gitmiştim.çok rahatlatmıştı beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…