- 12 Ocak 2012
- 4.304
- 2.180
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #32.221
Panikatak yaşamışsın küçük çaplı sanki.doğum yaklaştıkça içten içe bir endişe korku sarıyor insanı büyük ihtimalle.seninkide öyle bişey sanırım.az kaldı şurda .inşallah sağ salim atlatıcaz son haftalarımızı.sıkın dişinizi kızlar.Günaydın annişler ve minikolar
Dün saat 15-15:30 gibi bir anda kendimi berbat hissettim psikolojik olarak. Bir ter bastı böyle boğulacak gibi oldum hemen eşimi arayıp gelip beni almasını söyledim. Dün de benim araba serviste bakımdaydı tam gününü bulmuşuz. Eşim gelene kadar iş yerinde duramadım zaten çıktım bahçeye beklemeye başladım. Bir ağlama geliyor bana ama zor tuttum kendimi şimdi iş yerinde biri görür vs diye. Eşim geldi arabaya biner binmez bir ağlamaya başladım ama nasıl. Durduramıyorum kendimi, eşim noldu diye soruyor ağlamaktan cvp veremedim adama. Neyse evimiz yakın zaten gittim evde de bir süre daha ağladım sonra eşim duşa soktu, ılık bir duş alıp çıktım biraz rahatladım kendime geldim. Niye öyle oldum anlamadım valla. Artık iyice hamilelikten böyle bir bıkkınlık hissi gelmişti bana heralde biriktirdim içimde bir anda dün patladı. Allah'ın izniyle bir doğursaydık ya sağ salim
Ben murat yaylaya gitmiştim ayrıntılı ultrason için doktorum önermişti.bayada araştırmıştım.alanında çok iyi olduğu söyleniyor.bence onun yönlendirdiği doktorla devam et.böyle durumlarda başka doktorların fikrini almak daha güvenilir iyi yapmışsın.Kizlar dun yasadiklarimi sizinle paylasmk istiyorum.biliosunzki bundan 3hafta bebek kanala girmis dendi yattim hast.faln snr yukari cikti bidha indi.nese pazar gunu hafif leke geldi bnde bi panik bi korku dedim hih smdi nisan olayi geldi faln korktm bni yine hastaned yatirdilar.snr dr.m sali gunu renkli doppler cekti plesantamn kireclendigini gden bi damardada daralma oldugunu bir cm acilma oldugunu soledi.gunde 6kere nstye bagladilar her gun stres aglamktan gozlerm morardi nese bna net bise denmio alabilirz almayabilirz hep yrn belli olucak faln.ben olup olup diriliorm.snr dun dr.geldi sezaryanla alicz dedi dha yeni 32+0oldu kucuck kuzm dogsa busefer gelistimi gelismedimi bna bi guc geldi oanda dedim bn bska bi dr.a dha gostermk istiorm bunun vicdan azabini bi omur cekemem dr.bn bu riski alamam dedi taburcu etti.nese ciktk ordan bi tane perinatolg dr.murat yaylai bulduk adami aradim yalvar yakar nolur gitmein bni beklein diorm.nese gittm adam damarimin ii oldugunu hic acilmam olmadigini tabi biri elle biri kamerayla bakti snr ewt kireclenme oldugunu ama bni 2hafta dha tasiyacagini snr bi iki hafta dhs bakarz dedi.bni bgn bska bi dr.a yonlendrdi takibini o yapsn cuma bni tekrar cagirdi.bn bu normal gelisen bebegi alamam dedi.dogum baslarsa kndiliginden baslasin suyun gelmesi sancinin gelmesi faln .valla kizlar siz olsaniz napardiniz bilmiorum iimi ettm kotu mu ettim insallah Rabbim utandirmasn bni
Günaydın canım bugün bende o haldeyim içim de sıkıntı dünden beri tuhaf tuhaf şeyler düşünüyor kızımda daha hareket etmedi iyice gerildim
Panikatak yaşamışsın küçük çaplı sanki.doğum yaklaştıkça içten içe bir endişe korku sarıyor insanı büyük ihtimalle.seninkide öyle bişey sanırım.az kaldı şurda .inşallah sağ salim atlatıcaz son haftalarımızı.sıkın dişinizi kızlar.
Kahvaltı yapmaya başladım hereketlendi kuzu diyorum ona beni korkutma oyna diye anne sözü dinlemiyor hiçTatlı bişeyler yiyip sol tarafına yat hareket eder annesi :))
Nedense bende endişe korku falan yokta ben çok bunaldım artık hamilelikten. Ne zamandır eşime şikayetleniyordum zaten birikmiş içimde en son dün patladım.
Ewt cnm ama hep aklimda diger dr.n soledkleride var korkuyorm.insallah su cuma gunu yuzu suyu hurmetine bebeklrimz saglikli dogarBen murat yaylaya gitmiştim ayrıntılı ultrason için doktorum önermişti.bayada araştırmıştım.alanında çok iyi olduğu söyleniyor.bence onun yönlendirdiği doktorla devam et.böyle durumlarda başka doktorların fikrini almak daha güvenilir iyi yapmışsın.
Cnm dr dediki gun icinde 10hareket lazm bi saatte etti snr yok oglen etti aksam etmedi die panik etmek yok dediKahvaltı yapmaya başladım hereketlendi kuzu diyorum ona beni korkutma oyna diye anne sözü dinlemiyor hiç
Öyle ama ben biraz evhamlıyım hemen panik oluyorumCnm dr dediki gun icinde 10hareket lazm bi saatte etti snr yok oglen etti aksam etmedi die panik etmek yok dedi
Maaşallah canım bayadır gözükmüyodun iyi haberlerle geldin.. Az kaldı artık geri sayım vakti
İyiyim canım oğluş büyüdü artık can yakıyo bile. Sancılarım da başladı özellikle akşamları normal artıkTeşekkür ederim canım bazen okuyorum ama çok sık takip edemiyorum.evet çok az kaldı.sen nasılsın oğlun nasıl :)
Aynen bende halıları vericem yıkamaya nezaman versem diyorum beyaz bide son zamanlar dikkat edemem yine pislenir martbaşı falan vereyim çikolata badem lokum nezaman alsak bayatlamaması içinOh ne güzel.rahatlamışsındır.bende yarın ütülüycem inşallah.benimde kendi bir iki eksiğim var onları tamamlasam yeter.ama mümkünse zamanında gelsin.halıları yıkamaya vericem doğumdan önce.bir gün mutfak bir ginde diğer yerlerin dipköşe temizliği için kadın çağırmalıyım doğuma bir hafta falan kala.
Evet martta güzel doğum hikayeleri okuruz inşallah burdaBizde eksikleri tamamlayalım Mart'ta bizdede başlat süprizler
Çok normal canım bende bu aralar melankoligim vücudum kocaman geliyo kendimi kadın gibi görmüyorum bile fazla kilo almadım ama aynaya bakınca fil gibi hissediyorum. Ama geçici hepsi az kaldı doğumdan sonra herşey daha iyi olacakkızlar doü
günaydın canım aynı şey bende de var dünden beri doldum doldum ağlayamadım ama içim çok dolu her an patlayabilirim.. çok yoruldum sıkıldım kendimden bıktım artık... halsizim yorgunum kendime güvenim kalmadı aynaya bakmak istemiyorum ağırım hareket edemiyorum resmen dipteyim.. allahım yardım etsin.. olumsuzlukları vesveseleri içimizden söküp atsın..
Canım benimde hiç iştahım yok resmen Bebek için zorluyorum kendimi yemek için
Günaydın canım.evet arkadaşlarda aktarılıyor demişti.
Hamileliğin son zamanlarında mide bulantısı ishal kramplar ağrılar uykusuz geceler hepsi çok normal.sıkalım diçimizi az kaldı.
Merhaba Murat Yayla çok iyi bir perinatolog detaylı yı onda yaptırdım ve çok memnun kaldım kendi muayeneside var acıbademde de görev yapıyor paragöz bir adam değil doktorunu belirle ve ona tam anlamıyla güven yoksa bununla başedemezsin açıklığın 1cm bile değil plesanta kireçlenmesi olupta 40haftaya kadar gidenleri tanıyorum çoğu doktor risk almak istemiyor kolayına kaçmak istiyor suyun iyiyse kasılman yoksa rahatla canım korkulacak bir durumun yok. En azından 34ü görürsün bebeğin ciğer gelişimi 34te tamamlanıyorki sen zaten ciğer geliştiriciye olmuştun yanlış hatırlamıyorsam. Kendinide bebeğide strese sokma canım..Kizlar dun yasadiklarimi sizinle paylasmk istiyorum.biliosunzki bundan 3hafta bebek kanala girmis dendi yattim hast.faln snr yukari cikti bidha indi.nese pazar gunu hafif leke geldi bnde bi panik bi korku dedim hih smdi nisan olayi geldi faln korktm bni yine hastaned yatirdilar.snr dr.m sali gunu renkli doppler cekti plesantamn kireclendigini gden bi damardada daralma oldugunu bir cm acilma oldugunu soledi.gunde 6kere nstye bagladilar her gun stres aglamktan gozlerm morardi nese bna net bise denmio alabilirz almayabilirz hep yrn belli olucak faln.ben olup olup diriliorm.snr dun dr.geldi sezaryanla alicz dedi dha yeni 32+0oldu kucuck kuzm dogsa busefer gelistimi gelismedimi bna bi guc geldi oanda dedim bn bska bi dr.a dha gostermk istiorm bunun vicdan azabini bi omur cekemem dr.bn bu riski alamam dedi taburcu etti.nese ciktk ordan bi tane perinatolg dr.murat yaylai bulduk adami aradim yalvar yakar nolur gitmein bni beklein diorm.nese gittm adam damarimin ii oldugunu hic acilmam olmadigini tabi biri elle biri kamerayla bakti snr ewt kireclenme oldugunu ama bni 2hafta dha tasiyacagini snr bi iki hafta dhs bakarz dedi.bni bgn bska bi dr.a yonlendrdi takibini o yapsn cuma bni tekrar cagirdi.bn bu normal gelisen bebegi alamam dedi.dogum baslarsa kndiliginden baslasin suyun gelmesi sancinin gelmesi faln .valla kizlar siz olsaniz napardiniz bilmiorum iimi ettm kotu mu ettim insallah Rabbim utandirmasn bni
Eee hormonlar tepetaklak ne olacak çok normal böyle hissetmen.doğumdan sonra lohusalık bunalımlı oluyor ilk haftalarda sonra herşey normale dönüyor.az kaldı neyseki son dönemeçteyiz artıkTatlı bişeyler yiyip sol tarafına yat hareket eder annesi :))
Nedense bende endişe korku falan yokta ben çok bunaldım artık hamilelikten. Ne zamandır eşime şikayetleniyordum zaten birikmiş içimde en son dün patladım.
Amin canımEwt cnm ama hep aklimda diger dr.n soledkleride var korkuyorm.insallah su cuma gunu yuzu suyu hurmetine bebeklrimz saglikli dogar
Benim doktor 25-26-27 mart gibi alırız doğuma dedi.6 marttaki muayenemde kesinleşecek tarih.senin normal doğum olduğu için bir iki hafta öncesi yapman lazım hazırlıkları.ben tarih kesinleşsin bir hafta kala halledicem temizlik işini .çikolatayıda iki üç gün kala gelecek şekilde sipariş vericem.hacışeriften söyleyim diye düşünüyorum ama varsa başka altarnatiflerede açığım.sen nerden alacaksın?Aynen bende halıları vericem yıkamaya nezaman versem diyorum beyaz bide son zamanlar dikkat edemem yine pislenir martbaşı falan vereyim çikolata badem lokum nezaman alsak bayatlamaması için
Aa sende mi murat yaylaya gittin.aynen sana katılıyorum adam çok mütavazi ve hiç paragöz değil.benim ikili testim riskli çıktığı için ona gitmiştim.çok rahatlatmıştı beni.Merhaba Murat Yayla çok iyi bir perinatolog detaylı yı onda yaptırdım ve çok memnun kaldım kendi muayeneside var acıbademde de görev yapıyor paragöz bir adam değil doktorunu belirle ve ona tam anlamıyla güven yoksa bununla başedemezsin açıklığın 1cm bile değil plesanta kireçlenmesi olupta 40haftaya kadar gidenleri tanıyorum çoğu doktor risk almak istemiyor kolayına kaçmak istiyor suyun iyiyse kasılman yoksa rahatla canım korkulacak bir durumun yok. En azından 34ü görürsün bebeğin ciğer gelişimi 34te tamamlanıyorki sen zaten ciğer geliştiriciye olmuştun yanlış hatırlamıyorsam. Kendinide bebeğide strese sokma canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?