2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Aa sende mi murat yaylaya gittin.aynen sana katılıyorum adam çok mütavazi ve hiç paragöz değil.benim ikili testim riskli çıktığı için ona gitmiştim.çok rahatlatmıştı beni.
Evet bende ona gittim memnun kaldım iyi bir perinatolog. Bende riskli gebeyim doktorum ona yönlendirmişti sağolsun iyi ilgilendirmişti Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın

Aynen bende halıları vericem yıkamaya nezaman versem diyorum beyaz bide son zamanlar dikkat edemem yine pislenir martbaşı falan vereyim çikolata badem lokum nezaman alsak bayatlamaması için

Biz de dün akşam eşimle bu konuyu konştuk. Martın 2. haftası halıları, stor ve zebraları yıkamaya vericez. O sırada detaylı temizlik için kadın gelcek. En son bizde perdeleri yıkayıp ascaz ve bitmiş olacak. 15 martta ben izne ayrılıcam o yüzden izne ayrılmadan bu işler bitsin istiyorum ben evde olmiyim :))

Çikolata için ben bebekcikolatası . net ten sipariş vericem istersen bir bak. Çikolataları kaliteli pelitin çikolatalarını kullanıyorlar.

kızlar kurumuma sordum şimdi 32 hafta çalışabilir raporu aldım. bundan sonra kadın doğum hariç başka birşeyden rapor alabilirmişiz normal çalışırken aldığımız rapor gibi yani hamilelik raporuna etki etmiyor bozmuyormuş

Bebeğin ütüsünün dörtte biri anca bitti.ben bittim ama.ayakta hiç kalamıyorum artık.kalbim falan çarpıntı yapıyor.belim kasıklarım feci ağrıyor.

Bebeğin ütüsünün dörtte biri anca bitti.ben bittim ama.ayakta hiç kalamıyorum artık.kalbim falan çarpıntı yapıyor.belim kasıklarım feci ağrıyor.
Ben geçen pazar bitirdim ütüyü. Ütü masasının yanına attım bir sandalye oturduğum yerde yaptım yoksa ayakta bende ütü yapamıyorum.

Reactions: mnt
göğüs kısmı süngerli canım. Normal penye sütyenlerde uç gösterir diye kaplı aldım. Dışarı falan çıkarken giymek için iyi oluyor. Ev için normal düz penye sütyen alcam.
Sağol canım öğrendiğim iyi oldu dışarı çıkarken kullanmak için almak gerekli bence bende düşünüyordum göğüs ucu belli olur bunlarda diye

ay kaplıda mı var ben normal bez aldım bunlar daha güzel

Bundan da al :))

Sağol canım öğrendiğim iyi oldu dışarı çıkarken kullanmak için almak gerekli bence bende düşünüyordum göğüs ucu belli olur bunlarda diye

Şimdi emzirirken uçlar daha da belirginleşir rahat edemeyiz bence. O yüzden kaplı olanlarda bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…