2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar bugün bir hapşurdum kasığıma öyle bir ağrı girdi ki....Bu ilk haftalarda olan ağrılardan .. Gerilme gibi bi korktum . Şuan hala sızlıyo oralar. Sizde böyle ağrılar oluyor mu ?

O bende de bayadır oluyor. İlk haftalardaki bıçak saplanması gibi ağrı... Hapşurunca, öksürünce falan. Normal yani korkma :)

simarik83 belki oğlun benzer Kıvanç'a
Ben şampuan ve diğer ürünleri sebamed aldım ablam hep onları kullandı hiç sıkıntı yaşamamış

Kıvanç'a benzeme ihtimali çok çok düşük. Eşim esmer bildiğin kara kaş kara göz. Ben de buğday tenliyim saçlarım kestane rengi. Olur da anneannesine benzerse sarışın renkli gözlü olma ihtimali var

emzirme sutyenimi 95 beden aldim . şu an büyük olur sanıyordum eve geldim denedim tam oldu . ama bu göğüslerin daha sonrası var süt dolunca nolacak bu sutyenler olmazsa ben napicam

Ay ben 90 aldım inşallah olur. Daha gelmedi gelince hemen denicem.

Şu an beşik şeklinde altı farklı fonksiyonu var altı fonksiyonlu ana kucağı diye geçiyor

Aaaa bu çok güzelmiş ve uyguna almışsınız güle güle kullansın bebiş Ben şimdilik almayacağım arabasıyla birlikte aldığımız puseti kullanmaya karar verdim.

Günaydın annişler ve minikolar

Dün saat 15-15:30 gibi bir anda kendimi berbat hissettim psikolojik olarak. Bir ter bastı böyle boğulacak gibi oldum hemen eşimi arayıp gelip beni almasını söyledim. Dün de benim araba serviste bakımdaydı tam gününü bulmuşuz. Eşim gelene kadar iş yerinde duramadım zaten çıktım bahçeye beklemeye başladım. Bir ağlama geliyor bana ama zor tuttum kendimi şimdi iş yerinde biri görür vs diye. Eşim geldi arabaya biner binmez bir ağlamaya başladım ama nasıl. Durduramıyorum kendimi, eşim noldu diye soruyor ağlamaktan cvp veremedim adama. Neyse evimiz yakın zaten gittim evde de bir süre daha ağladım sonra eşim duşa soktu, ılık bir duş alıp çıktım biraz rahatladım kendime geldim. Niye öyle oldum anlamadım valla. Artık iyice hamilelikten böyle bir bıkkınlık hissi gelmişti bana heralde biriktirdim içimde bir anda dün patladı. Allah'ın izniyle bir doğursaydık ya sağ salim

Canım çoğu gitti azı kaldı. Duygusal patlamalar oluyor arada.Bende yaşıyorum. Bide işe gelip gidiyoruz. Yoruluyoruz. Bunalıyoruz.

Canım çoğu gitti azı kaldı. Duygusal patlamalar oluyor arada.Bende yaşıyorum. Bide işe gelip gidiyoruz. Yoruluyoruz. Bunalıyoruz.
Bu sabah sürünerek geldim canım hiç gelmek istemedi işe. Ama hadi haftanın son günü haftasonu deşarj olursun sık dişini dedim kendi kendime. Allah yardımcımız olsun valla.

Kizlar dun yasadiklarimi sizinle paylasmk istiyorum.biliosunzki bundan 3hafta bebek kanala girmis dendi yattim hast.faln snr yukari cikti bidha indi.nese pazar gunu hafif leke geldi bnde bi panik bi korku dedim hih smdi nisan olayi geldi faln korktm bni yine hastaned yatirdilar.snr dr.m sali gunu renkli doppler cekti plesantamn kireclendigini gden bi damardada daralma oldugunu bir cm acilma oldugunu soledi.gunde 6kere nstye bagladilar her gun stres aglamktan gozlerm morardi nese bna net bise denmio alabilirz almayabilirz hep yrn belli olucak faln.ben olup olup diriliorm.snr dun dr.geldi sezaryanla alicz dedi dha yeni 32+0oldu kucuck kuzm dogsa busefer gelistimi gelismedimi bna bi guc geldi oanda dedim bn bska bi dr.a dha gostermk istiorm bunun vicdan azabini bi omur cekemem dr.bn bu riski alamam dedi taburcu etti.nese ciktk ordan bi tane perinatolg dr.murat yaylai bulduk adami aradim yalvar yakar nolur gitmein bni beklein diorm.nese gittm adam damarimin ii oldugunu hic acilmam olmadigini tabi biri elle biri kamerayla bakti snr ewt kireclenme oldugunu ama bni 2hafta dha tasiyacagini snr bi iki hafta dhs bakarz dedi.bni bgn bska bi dr.a yonlendrdi takibini o yapsn cuma bni tekrar cagirdi.bn bu normal gelisen bebegi alamam dedi.dogum baslarsa kndiliginden baslasin suyun gelmesi sancinin gelmesi faln .valla kizlar siz olsaniz napardiniz bilmiorum iimi ettm kotu mu ettim insallah Rabbim utandirmasn bni

kızlar doü
günaydın canım aynı şey bende de var dünden beri doldum doldum ağlayamadım ama içim çok dolu her an patlayabilirim.. çok yoruldum sıkıldım kendimden bıktım artık... halsizim yorgunum kendime güvenim kalmadı aynaya bakmak istemiyorum ağırım hareket edemiyorum resmen dipteyim.. allahım yardım etsin.. olumsuzlukları vesveseleri içimizden söküp atsın..

Aynen çok güzel anlatmışsın. Saçımı hangi şekil yaparsam yapayım yakıştıramıyorum kendime artık. Sabahları 15-20 dk uğraşıyorum en az en sonunda topuz yapıp çıkıyorum. Kıyafet desen zaten kısıtlı, döndürüp döndürüp aynı şeyleri giyiyoruz. Otursam olmuyor yatsam olmuyor. Çabuk geçsin şu son haftalar.

Canım çok iyi yapmışsın perinatoloğa gitmekle. Daha detaylı bakmış sonuçta ve sana olanı söylemiş. Korkmana telaş yapmana gerek yok. Acil bir durum ya da tehlikeli bir durum olsa bu doktorda hemen alalım derdi. Bu saatten sonra telaş yapıp bebişi de etkileme. en az 34. haftayı görürsün hatta ondan sonra da kireçlenmenin etkisine göre 36-37. haftaları görebilirsinde. İçin rahat olsun artık :)

Yaaa insallah bilmiyorum vakit olabildigince yavas akio sanki,hastanede cok stres altinda kaldim bu 4gun asir oldu bna,35i gorsem hayirlisiyla dunyalar bnm olucak

günaydın anneler ve bebişler

sonlara yaklaştıkça tahamül azalıyor kendimize bile kalmıyor. simarik83 dedğin gibi kıyafet sınırlı dışarı cıkayım hemen saç topla hiç keyif kalmıyor enerjide zaten geceler zor geciyor oda etkiliyor bence hormonları inşallah sağlıkla kucağımıza alalımda son düzlüğe girdik Allahın izniyle

en iyisini yapmışsın ama kendine çok dikkat et bebeğini hep takipte kal canım

Yaaa insallah bilmiyorum vakit olabildigince yavas akio sanki,hastanede cok stres altinda kaldim bu 4gun asir oldu bna,35i gorsem hayirlisiyla dunyalar bnm olucak

Hastanede kalmak zaten psikolojini olumsuz etkilemiştir. Şimdi evinde rahat rahat yat. Kitap, dergi vs. al bir sürü oku zaman geçir. Komedi türü şeyler okuyup izlemeye gayret et iyi geliyor insana. İnşallah zamanında gelecek bebeğin üzülme artık. 34. haftadan sonra hiç korkma. Zaten doktorunda 2 hafta bekler demiş o yüzden rahat ol.

Buna benzer duygu dalgalanmaları doğuma günler kala ve lohusalık döneminde çok oluyor canım.Hormonlar,kilolar,çektiğimiz ağrılar birikiyor ve patlak veriyor.Bende lohusalık ta çok yaşamıştım.Oğlum çok gazlıydı sürekli ağlardı,ne yapacağımı şaşırıp başlardım ağlayıp çığlık atmaya.Evde hep yanımda sevmediğim biri bile olsa birileri olsun isterdim.Onlar da gidince başlardım ağlamaya.Yaşadıkların gayet normal.

Hamileliğin başında da çok ağladım hamileliği yine ağlayarak bitiriyorum Lohusalıkta kafayı yemezsem iyidir

Hamileliğin başında da çok ağladım hamileliği yine ağlayarak bitiriyorum Lohusalıkta kafayı yemezsem iyidir

İnşallah bebişler gazlı olmaz da rahat geçer lohusalık.Gazlı bebek gerçekten çok zor yaşadıklarımı anlatarak kimsenin modunu düşürmek istemiyorum.Dua ederken sağlık,sıhhatin yanına mutlaka gazsız olsun diye de ekleyerek dua edin:)Böyle bir durum olmaz ise rahat geçer lohusalık korkma.Ama imkanın varsa bu süreçte yanında birileri olsun,gerçekten insana güç oluyor.

Çevremdeki herkes dua ederken en başta gazsız olsun diye dua ediyor zaten o yüzden ben de öyle dua ediyorum :)) Annem 40 ımız çıkana kadar yanımızda olacak. İnşallah rahat geçiririz lohusalığıda :)

Cnm yaa bnde bgn sezeryandn kaçtım lbnmde 26mm cok dikkat et hicc ii oldm diyip kalkma bnm bu 1haftadr yasadigimi Allah kimseye yaşatmasın
Kiz noldu bize böyle yaaaa:) ee noldu simdi sana?nasil ciktin? Bana progestn fitil verdi doktor.yemek ve tuvalete kalkiyrum 4 gün sonra kontrol bakalim

Günaydın canım bugün bende o haldeyim içim de sıkıntı dünden beri tuhaf tuhaf şeyler düşünüyor kızımda daha hareket etmedi iyice gerildim

Günaydın canım.evet arkadaşlarda aktarılıyor demişti.
Hamileliğin son zamanlarında mide bulantısı ishal kramplar ağrılar uykusuz geceler hepsi çok normal.sıkalım diçimizi az kaldı.

Bence iyi yapmışsın başka doktora gitmekle ikisida aynısını deseydi tamam derdin ama için rahatlamıştır biraz böyle durumda tek doktorla kalmayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…