2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
bu zamana kadar 10 kg aldim. doktor en fazla 12 al dedi . 7 haftada kac kg alicam bakalim artık

Cnm yaa bnde bgn sezeryandn kaçtım lbnmde 26mm cok dikkat et hicc ii oldm diyip kalkma bnm bu 1haftadr yasadigimi Allah kimseye yaşatmasın

Bende bu hafta Yıkadım kıyafetlerini miniğin.. Bugünde ütüledim bikaç parça kaşdı kendine eksik okdr
Oh ne güzel.rahatlamışsındır.bende yarın ütülüycem inşallah.benimde kendi bir iki eksiğim var onları tamamlasam yeter.ama mümkünse zamanında gelsin.halıları yıkamaya vericem doğumdan önce.bir gün mutfak bir ginde diğer yerlerin dipköşe temizliği için kadın çağırmalıyım doğuma bir hafta falan kala.

E bebekte indirimdeydi hala devam ediyormu bilmem ben bir beden büyük aldım tam geldi
Haftasonu gideyimde bir bakayım.teşekkür ederim cevap için..
Normal bedenden 1yada 2beden büyük almak gerekiyo canım sütle doldugu için sıkıyor yoksa
Anladım canım sağol cevap içinde keza burada sorularıma pek cevap bulamıyorum :)

Şu an beşik şeklinde altı farklı fonksiyonu var altı fonksiyonlu ana kucağı diye geçiyor

Eklentiler

• IMG_20170216_221556_556.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_20170216_221355_802.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_20170216_221446_154.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 88
Gunaydin guzel anneler tatli bebisler. Uykusuz, bel ve sirt agrili geceden merhaba. Uyku tutmaz diyorlarri da inanmiyordum. Ben cok severim uykuyu cunku. Hatta diyorum ki kedi olarak dogcaktim yanlislikla insan olmusim sanirim o derece uykucuyum :)

bu arada benim istahim hic yok kizlar normal mi acaba sizde boyle olan var mi

uconn canim sanirim sen soruyordun erken dogum oluraa izin aktariliyor mu diye arastirirken akrariliyor diye gordum. Insallah defismemistir

Canım benimde hiç iştahım yok resmen Bebek için zorluyorum kendimi yemek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…