2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
ay kızlar ben geniş tşörtte alcam yazda geliyor emzirirken kolay olsun ben hep eşimin üstünü giyiyom bol diye
Ben on altı kilo aldım ama enteresan şekilde bütün tişörtlerim kazaklarım oluyor sanki hiç kilo almamışım gibi pantolonlarım olmuyor ama eşortman altlarımda oluyor

ay kızlar ben geniş tşörtte alcam yazda geliyor emzirirken kolay olsun ben hep eşimin üstünü giyiyom bol diye
Ben 1 tane tshirt almıştım kendime evde giymek için sonra bende eşiminkilere dadandım ama yaza daha var ya alırız. Belki kilo veririz bir ihtimal

Reactions: mnt
Be

Bende merak ediyorum nereden aldım kilo sadece göbek var başka bişey yok oda çok fazla değil kayınvalidem iç karnın geniş demek ki diyor sadece pantolonlarım olmuyor
İç karnın geniştir o zaman. Benimde hiç iç karnım yok o yüzden millet yürürken doğurcakmışım gibi bakıyor :))

Ben on altı kilo aldım ama enteresan şekilde bütün tişörtlerim kazaklarım oluyor sanki hiç kilo almamışım gibi pantolonlarım olmuyor ama eşortman altlarımda oluyor
aa çok güzel ben hiçbir kıyafetime ne yazık ki giremiyorum hamilelik içinde fazla bişi almadım hep aynı şeyler evdede eşimin kıyafetleri

karın büyüdükçe yer çekimine yeniliyor sarkacak mı bu göbiş diyorum bazen

Ay valla bebek çıktıktan sonra bu göbekler nolcak. Dediğin gibi sarkarsa napcaz ya kıvırıp rulo yapıp tuttururuz artık

Hareketlerinin kısıtlanması kötü tabii ama hamilesin sonuçta insan istiyor biraz göbek olsun tadını çıkarim

Hiçte tadı çıkarılacak bir durum değil

Ay valla bebek çıktıktan sonra bu göbekler nolcak. Dediğin gibi sarkarsa napcaz ya kıvırıp rulo yapıp tuttururuz artık

Hiçte tadı çıkarılacak bir durum değil
ay korse çözüm olur inşallah başka da spordan ötesi kurtarmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…