2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Valla canım bende kaşınmaktan fenalık geçirerek dr a gittim. Okadar kaşınıyordum ki senin dediğin gi her yerim tırnak izi olmuştu. Karaciğer enzimlerine ve safra tuzlarına bakıldı hepsi normal çıktı. Sonra zamanla kaşıntım azaldı. Ama çatlaklarım oldu kaşınan yerlerde . Umarın seninki ne kolestazsa nede çatlak kaçınmasıdır. Sadece hormonaldir.geçer gider.

Benim babamda kızkardeşimin yanına gelmemişti bebeği kardeşimi gördü gitti hemen ama ben şehir dışındayım geldimi mecbur kalacak kendi babam gelecek onu bile düşünüyorum rahat edermiyim diye kayın babayla aynı evde düşünemiyorum

H Hayirlisikismet
Kayınpeder gelmeseydi bari erkeklerin ne işi var ya anlamıyorum. Sen gecelikle pijamayla dolancaksın evde, yatak odasında bunalıp başka odada emzirmek isteyeceksin belki hiç mi düşünülmüyor bunlar. Vallahi bu konular konuş konuş bitmez ömür törpüsüler resmen.

malesef ama böyle benim durumlar ailecek düşüncesizler yapabileceğim bişey yok eşimin için katlanıyorum yoksa söylenecek çok şey var bişey demiyorum benim de babam gelip kalabilir ama yalvarsam kalmaz çünküü nerede ne yapılır bilir bunlar gibi değil.... şimdi diyorum en azından bi kaç gün kalıp dönerler inşallah yoksa bi oda da baya bunalırım eşime de söyledim bi haftadan fazla kalmazlar dedi ama bi hafta da çok uzun bence bilmiyorum bakalımm düşündükçe bunalıyorum valla

1 haftada çok doğru diyosun ama işte eşler için maalesef bazı şeylere katlanmak zorunda kalıyoruz. Neyse yapcak bişey yok. Senin bir sonraki kontrol ne zaman?

1 haftada çok doğru diyosun ama işte eşler için maalesef bazı şeylere katlanmak zorunda kalıyoruz. Neyse yapcak bişey yok. Senin bir sonraki kontrol ne zaman?

6 mart ta canım bir sonra ki kontrolüm... ya benim bacaklarım kalınlaştı baya bugün bacak bacak üstüne atamadım resmen pofidik pofidik olmuş acaba bunlar kilo mu ödem mi ya inşallah ödemdir yoksa bacak inceltmek çok zor :) sen de aynı sorunu yaşıyormusun canım

Ay benim heryerim pofidikleşti :)) Bacaklarımda öyle yürürken artık birbirine sürtmeye başladı üst taraflar. Bende çok fazla ödem var. Vücuduna bastır parmaklarınla uzun süre eski haline dönmüyorsa rengi ödem yapmışsın demektir. Benim 3-5 sn bastırdığım yer beyaz kalıyor hemen kan gelmiyor :))

denedim şimdi bastırdığım yer bi süre beyaz kaldı ama çok uzun değil :) galiba biraz ödem biraz da kilooo :)

denedim şimdi bastırdığım yer bi süre beyaz kaldı ama çok uzun değil :) galiba biraz ödem biraz da kilooo :)
Aramızda nerdeyse 15 gün var ödem başlamıştır sende de. Benim 2 haftadır arttı. Son ay artık iyice şişcez. Doğumdan sonraki halimi çok merak ediyorum. Ne kadar süre hala hamile gibi gözükcez acaba?

Aramızda nerdeyse 15 gün var ödem başlamıştır sende de. Benim 2 haftadır arttı. Son ay artık iyice şişcez. Doğumdan sonraki halimi çok merak ediyorum. Ne kadar süre hala hamile gibi gözükcez acaba?

ben de çok merak ediyorum zaten aynaya bakınca tanıyamıyorum kendimi :) doğumdan sonra da bi çok arkadaşım hamile kıyafetlerini giymeye devam etmiş ben de heralde bi 6 aylık hamile gibi gözükürüm diyorum ama bakalım :) geçen gün hamile kalmadan önce giydiğim bi pantolonumu deneyim nereye kadar çıkıcak dedim dizimden yukarı çıkmadı

Ay ben hiç bakmıyorum eski pantolonlara. Kesin benimde dize kadar çıkar. Heryerim tombik oldu kemiklerim kayboldu. Sadece etten bir insanım artık Bir de şu hamile kıyafetlerinden bıktım doğumdan sonra da giyeceksek sonrasında kesin yakarım ben bu kıyafetleri

valla bende denemek gibi bir gaflete düştüm hayır besbelli dizimde kalacağı benim de aynı canım ya kemik falan yok bildiğim löp löp et var ben bir de doğru düzgün kıyafette almadım 2 hamile pantolonu onun dışında üstüme annemden aşırdığım bi kaç tane annemin bluzları sanıyor ki doğumdan sonra vericem

aynı şeyleri giymekten gercekten gına geldi özdeşleşti benimle artık yıka sırayla giy birde doğru düzgü hamile kıyafeti satan yer yok giyince iyice şişko gözüküyor insan

valla şu anda kilolarımı düşünmek istemiyorum daha bunun emzirme safhası var nede olsa
bebişlerimiz çok güzel dönemde geliyor. alırım oğlumu arabaya koyar site etrafında tur atarım en kötü yada kv bırakır bisiklete binerim. ama daha erken.
şu anda tek ve en büyük isteğim şu 20 gün geçsin ben izne ayrılıyım sonra da oğluşum gelsin

aynı şeyleri giymekten gercekten gına geldi özdeşleşti benimle artık yıka sırayla giy birde doğru düzgü hamile kıyafeti satan yer yok giyince iyice şişko gözüküyor insan
canım lcw çok iyi bence bu konuda defacto da iyi hem fiyatları da güzel. ben aldım çeşit çeşit giyiyorum.

ben üç tane hamile pantlonu ve bir kaç üstle son ayımı geçiriyorum başka kıyafet olmuyor izne çıkınca evde pijama ile tahata kavusurum en kötü diye motive ediyorum kendimi

bende 3 tane pantolon aldım. Üst 1 tane hamile tshirt ü almıştım, diğer giydiklerim hamilelikten önce salaş model aldığım bluzler, kazaklar var onlar tam oluyor ve senin gibi annemden aldığım 3 tane kazak var. Bir de mecburen lcw den mont almıştım.

Şişko görünmeyi geçtim gerçekten güzel şeyler yok. Var aslında da ebru maternity de falan ama çok pahalı bence. 3-4 ay giyeceğim şey için o kadar para vermek içimden gelmedi açıkçası. Lcw ve defactoda idare eder işte en azından pantolonları iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…